Találatok a következő kifejezésre: Closty szedése hogy kell (3 db)

Closty szedés után kell menni uh-ra? Ha elfogy a gyógyi menjek uh-ra, hogy tudjuk van -e peeérésem?

Legjobb válasz: Mindenképp menj el, a gyógyszer beszedése után pár nappal, vagy a 12-13. ciklusnapon, persze ha kb. 28 napos ciklusaid vannak. Nehogy úgy járj ahogy én, én nem mentem el, és túlstimulált a gyógyszer, a tüszõbõl ciszta lett.

Mindenképp menj el, a gyógyszer beszedése után pár nappal, vagy a 12-13. ciklusnapon, persze ha kb. 28 napos ciklusaid vannak. Nehogy úgy járj ahogy én, én nem mentem el, és túlstimulált a gyógyszer, a tüszõbõl ciszta lett.
Én a Clostyt a ciklus 3dik napjától szedtem a 8dik napig, azután kb a 9-10dik nap uh volt, de az orvossal ezt már elõre megbeszéltük.Inszeminációhoz kellett, ezért is figyelték olyan pontosan a tûszõérést.
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltem a dokival, hogy megyek uh-ra, nehogy ciszta legyen.

Closty szedése mellett hogy kell vizsgálatra járni?

Sziasztok! Van egy gyönyör? két éves fiam, és szeretnénk mellé egy kicsit, de nem sikerül teherbe esnem. Most 9 hétig nem volt menszim, a doki felírt a norcolutot, ami meghozta, és most menszi 2. napjától kell szednem a closty-t. A doki nem mondta, hogyan tovább, menjek-e vissza UH-ra, vagy ne, vagy mi legyen. Csak felírta, hogy szedjem be. Azt se nagyon tudom, miféle gyógyszer. Már 3. napja szedem.

Legjobb válasz: Kellene menned Uh ra.attol fogg hany naposak a ciklusaid.

Kellene menned Uh ra.attol fogg hany naposak a ciklusaid.
Szia! Szedtem én is a Clostyt. 5 napon át kell egy vagy két szemet szedned, orvostól függ. Stimulálja a peteérést. Kell majd menni ultrahangra olyan 12-14. ciklusnapon, hogy megnézze van-e peteérés. Nekem sajna az elsõ hónap nem sikerült. A másodikban meg összehoztuk a picit, pedig akkor nem is voltam uh-n. Most vagyok 8 hetes. Drukkolok, hogy sikerüljön!
Nekem 8 hónapig nem volt menszim természetesen, csak norcoluttal, majd kiderült, hogy volt egy hatalmas tüszõm, de ez felszívodott. Most volt az elsõ closty hónapom. Elõtte folyamatosan vizsgált az orvosom, utána pedig azt mondta mikor elfogyott, a napokban menjek vissza. Hüvelyi uh-n megvizsgált és elmondta, hogy mikorra várható a peteérés. Sok sikert!

Closty szedése mellett hogy kell alakulnia a hőmnek a 15 napon?

Legjobb válasz: Mig Clostit szedsz,ne hõmérõzz,mert felesleges,fals eredményt ad.És nem csak középidõben idéz elõ peteérést,és nem csak egy alkalommal-ez a gyógyszer lényege.Sok sikert hozzá!

Mig Clostit szedsz, ne hõmérõzz, mert felesleges, fals eredményt ad.És nem csak középidõben idéz elõ peteérést, és nem csak egy alkalommal-ez a gyógyszer lényege.Sok sikert hozzá!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!