Találatok a következő kifejezésre: Closty szedése hogy (9 db)

Closty szedése előtt volt akit nem küldtek el vérvizsgálatra, hogy bemérjék a hormon szintjét?

Írjátok meg azt is légyszi, hogy így volt-e eredmény. Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Engem nem küldtek el. Kértem az orvosomtól, aki akkor a 14. napon elküldött (elõtte beszedtem a clostyt) a következõ stimulált hónap elõtt már elmentem, de az eredményt csak ciklus közepén közölte, amikor UH-os ellenõrzésre kellett mennem. Kétszer szedtem clostyt, 2 peteérésem is volt, de baba nem lett. Most más az orvosom, aki rögtön 3 féle kórokozó szûréssel kezdett, ezután lesz átjárhatósági.

Szia! Engem nem küldtek el. Kértem az orvosomtól, aki akkor a 14. napon elküldött (elõtte beszedtem a clostyt) a következõ stimulált hónap elõtt már elmentem, de az eredményt csak ciklus közepén közölte, amikor UH-os ellenõrzésre kellett mennem. Kétszer szedtem clostyt, 2 peteérésem is volt, de baba nem lett. Most más az orvosom, aki rögtön 3 féle kórokozó szûréssel kezdett, ezután lesz átjárhatósági.
Nekem eddig két doki írt fel Clostit, egyik sem küldött semmiféle kivizsgálásra, sõt még uh-val sem ellenõrzés! Mérges is voltam, ott is hagytam már azóta õket!! Felháborító, hogy tömnek gyógyszerrel, holott lehet, hogy nem is lenne rá szükségem. Egyszer sem sikerült vele más állapotba kerülnöm!
A kérdező hozzászólása: Jól tettétek, hogy tovább mentetek másik dokihoz. Kíváncsi vagyok az enyém mivel áll elõ hétfõn. Megemlítette a Clostyt a telefonba (vetélés és norcolut után vagyok), de azt hogy ciszták vannak a petefészkemen, arról nem akart tudomást venni. Pedig ezek szerint képbe van vele hogy nincs mindig peteérésem. Közben már a Kaálival egyeztettem, hogy megyek hormonvizsgálatra, de csak ha rendesen megjön a havim. Azért hétfõn elmegyek kíváncsiságból és végigkérdezem, hogy is képzelte el a Closty-kúrát. Nektek több szerencsét a dokikkal és minél elõbb baba áldást kívánok!

Mitől lehet hogy ilyen a menszim? Olyan furcsának találom de mióta abba hagytam a closty szedését minden hónapban ilyen, és már félek hogy többet ártott mint használt.

2008 májusától - októberig folyamatosan clostyt ,meg duphastont szedtem , azóta semmit januárban elkezdtem szedni a folsavat , de a mensim minden hónapban így néz ki és szerintem ez nem normális , mit?l lehet , csak jöv? hétre kaptam a dokitól id?pontot de addig meg?rülök.

Legjobb válasz: Szerintem a closty miatt lehet bár ezzel kapcsolatba nincs semmilyen tapasztalatom. Kitartás ! Ne keserdj el! Sikerulni fog ! Csak szeressétek egymást figyeljetek orulejek egymásnak a pároddal. Ez a lényeg ! A gólya kulonben is csak tavasszal jon !!! Nemde ? Fel a fejjel !

Szerintem a closty miatt lehet bár ezzel kapcsolatba nincs semmilyen tapasztalatom. Kitartás ! Ne keserdj el! Sikerulni fog ! Csak szeressétek egymást figyeljetek orulejek egymásnak a pároddal. Ez a lényeg ! A gólya kulonben is csak tavasszal jon !!! Nemde ? Fel a fejjel !
A kérdező hozzászólása: szia. Köszönöm szépen a biztatást , nagyon aranyos vagy és igazad van a gólya tényleg csak tavasszal jön , :-) , de már egyre nehezebben viselem ezt a nagy semmit minden hónapban , mindig csak csalódás ér , pedig mindig reménykedem most hátha , jó lenne áprilisig babásnak lenni mert akkor anyagilag is megjárna a gyed de ha nem sikerül akkor attól is elbukunk , és már október óta csak a szerencsétlenség ér minket , azóta volt 2 autóbalesetünk , kiderült hogy anyukám daganatos rákos beteg 15 áttéttel és nem tudnak már rajta segíteni , elvesztettem a munkám , és még a babó sem jön évek óta , lassan bedilizek , és nem bírom már sokáig , ne tudok kitartó lenni elfogyott az a hajszál amibe kapaszkodni tudok .... , nagyon padlót fogtam és nem tudom hogy másszak ki belõle... :-((
Szia tényleg embertpróbáló idaszokad éled. Nagyon sajnálom ami veled tortént. Neked kell erosnek lenni hiszen anyukádnak is szuksége van rád mikozben a te szíved megszakad mivel segíteni nem tudsz rajta. Én anyukám is asztmás, cukros, már volt egy infartja és ki tudja mikor kapja a másodikat. De ha valaki eléri a godor mélyét onnan márcsak folfele visz az út. Ezután márcsak jó johet a pici babó is meg fog foganni egész biztos és a sok szenvedésért kárpótolni fog piciny lénye és szeretete. Nekunk se akar osszejonni 8 hónapja a kistesó idén lesz 7 éves a kisfiam így is nagy lesz már a korkulombség. Minden hónap 1 újabb csalódás.
Megértelek. Nagyon nehéz a helyzeted. De számtalan olyan esetrol tudok hogy évekig semmi orvostól orvosig jártak aztán egyszer ki tudja miért mikor már feladták már az orvoshoz sem jártak akkor sikerult az elso baba aztán meglepetésre nem is számoltak vele jott a másik. Ki tudja mért tesz minket próbára a sors. Ha minden eredményetek jó akkor csak ido kérdése kizárt hogy ne sikeruljon.
A kérdező hozzászólása: Szia. Remélem igazad lesz és csak a sors játszik velünk , és jön az a bébi hozzánk is mert már nagyon várjuk , de nagyon nehéz elviselni addig azt az idõt kivárni....

A Closty szedése befolyásolja az ovulációs teszt eredményét? Úgy értem pl. , hogy több napig is lehet pozitív?

Legjobb válasz: Én annyi összefüggésrõl tudok csak, hogy a petefészkeket serkenti, hogy tüszõket növesszenek. Az LH hormont nem befolyásolja.

Én annyi összefüggésrõl tudok csak, hogy a petefészkeket serkenti, hogy tüszõket növesszenek. Az LH hormont nem befolyásolja.


Closty szedése mellett hogy kell vizsgálatra járni?

Sziasztok! Van egy gyönyör? két éves fiam, és szeretnénk mellé egy kicsit, de nem sikerül teherbe esnem. Most 9 hétig nem volt menszim, a doki felírt a norcolutot, ami meghozta, és most menszi 2. napjától kell szednem a closty-t. A doki nem mondta, hogyan tovább, menjek-e vissza UH-ra, vagy ne, vagy mi legyen. Csak felírta, hogy szedjem be. Azt se nagyon tudom, miféle gyógyszer. Már 3. napja szedem.

Legjobb válasz: Kellene menned Uh ra.attol fogg hany naposak a ciklusaid.

Kellene menned Uh ra.attol fogg hany naposak a ciklusaid.
Szia! Szedtem én is a Clostyt. 5 napon át kell egy vagy két szemet szedned, orvostól függ. Stimulálja a peteérést. Kell majd menni ultrahangra olyan 12-14. ciklusnapon, hogy megnézze van-e peteérés. Nekem sajna az elsõ hónap nem sikerült. A másodikban meg összehoztuk a picit, pedig akkor nem is voltam uh-n. Most vagyok 8 hetes. Drukkolok, hogy sikerüljön!
Nekem 8 hónapig nem volt menszim természetesen, csak norcoluttal, majd kiderült, hogy volt egy hatalmas tüszõm, de ez felszívodott. Most volt az elsõ closty hónapom. Elõtte folyamatosan vizsgált az orvosom, utána pedig azt mondta mikor elfogyott, a napokban menjek vissza. Hüvelyi uh-n megvizsgált és elmondta, hogy mikorra várható a peteérés. Sok sikert!

Closty szedés után kell menni uh-ra? Ha elfogy a gyógyi menjek uh-ra, hogy tudjuk van -e peeérésem?

Legjobb válasz: Mindenképp menj el, a gyógyszer beszedése után pár nappal, vagy a 12-13. ciklusnapon, persze ha kb. 28 napos ciklusaid vannak. Nehogy úgy járj ahogy én, én nem mentem el, és túlstimulált a gyógyszer, a tüszõbõl ciszta lett.

Mindenképp menj el, a gyógyszer beszedése után pár nappal, vagy a 12-13. ciklusnapon, persze ha kb. 28 napos ciklusaid vannak. Nehogy úgy járj ahogy én, én nem mentem el, és túlstimulált a gyógyszer, a tüszõbõl ciszta lett.
Én a Clostyt a ciklus 3dik napjától szedtem a 8dik napig, azután kb a 9-10dik nap uh volt, de az orvossal ezt már elõre megbeszéltük.Inszeminációhoz kellett, ezért is figyelték olyan pontosan a tûszõérést.
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltem a dokival, hogy megyek uh-ra, nehogy ciszta legyen.

Hogy működik ez a closty szedés?

Leírnátok nálatok, hogy zajlott az egész folyamat? És milyen sikerrel?

Closty szedése mellett hogy kell alakulnia a hőmnek a 15 napon?

Legjobb válasz: Mig Clostit szedsz,ne hõmérõzz,mert felesleges,fals eredményt ad.És nem csak középidõben idéz elõ peteérést,és nem csak egy alkalommal-ez a gyógyszer lényege.Sok sikert hozzá!

Mig Clostit szedsz, ne hõmérõzz, mert felesleges, fals eredményt ad.És nem csak középidõben idéz elõ peteérést, és nem csak egy alkalommal-ez a gyógyszer lényege.Sok sikert hozzá!

Aki Clostyt szed: tapasztalta valaki, hogy a szedés közben megemelkedett az alaphője?

Én most kezdtem ebben a ciklusban, tegnap vettem be az utolsó adagot, tehát a 7. napon vagyok. És ezt mérem:

Legjobb válasz: Hú de jó:( Nem értem mitõl nõ meg a hõ, mindenesetre kíváncsi vagyok holnap reggel mennyi lesz, hogy mától már nem kell szednem. Tudom, benne van a pakliban, hogy nem válik be, de én most már nagyon bízom benne, hogy segíteni fog...:S

A kérdező hozzászólása: Hú de jó:( Nem értem mitõl nõ meg a hõ, mindenesetre kíváncsi vagyok holnap reggel mennyi lesz, hogy mától már nem kell szednem. Tudom, benne van a pakliban, hogy nem válik be, de én most már nagyon bízom benne, hogy segíteni fog...:S
Igen, nekem megemelkedett. Majd peteéréskor le fog menni a hõd. Nekem nem vált be, nagyon megzavart, de akinek csak a peteérés hiánya áll fenn, annak általában segít.
A kérdező hozzászólása: NA, valóban, azóta mióta nem szedem naponta 2 tizeddel csökken a hõm, látom be fog állni. MOst már ezt is tudom...

Duphaston szedése alatt mennyi a valószínűsége annak, hogy teherbe estem? Még a Clostyt nem is kezdtem el szedni. , de olyan érsésem van pár napja mintha megjönne, de semmi. Két napja hagytam abba a Duphastont!

Legjobb válasz: A Duphaston sárgatest, amíg szeded, biztos, hogy nincs peteérés! Meg fog jönni, azt érzed! Nekem az abbahagyás után egyszer 6 nappal, egyszer meg 3 nappal jött meg, de 2 héten belül normális. Sok sikert a clostis hónaphoz!!

A Duphaston sárgatest, amíg szeded, biztos, hogy nincs peteérés! Meg fog jönni, azt érzed! Nekem az abbahagyás után egyszer 6 nappal, egyszer meg 3 nappal jött meg, de 2 héten belül normális. Sok sikert a clostis hónaphoz!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!