Találatok a következő kifejezésre: Closty és mellett (5 db)

Closty és Duphaston mellett sem esem teherbe fél éve /a mensim 1 éves kimaradása miatt írta fel a Dr. /. Amióta szedem érzem a hasfájást középidőben. Próbálkozunk keményen. Lehet, hogy nincs is petesejt érésem? A férjem I. típusú cukorbeteg. Ötlet?

Legjobb válasz: Ha harminc felettek vagytok vagy bármilyen körülmény fennáll, ami akadályozhatja a teherbeesést, akkor fél éves eredménytelenség után már érdemes felkeresni egy meddõségi szakembert vagy klinikát. Ott mindkettõtöket alaposan kivizsgálják (spermavizsgálat, vérvételek, ultrahang, petevezetõ átjárhatóság). Nekik ez a szakterületük, és remélhetõleg hamarosan diagnózist is kaptok, nomeg kezelést, hogy mihamarabb legyen babátok! Sok sikert!

Ha harminc felettek vagytok vagy bármilyen körülmény fennáll, ami akadályozhatja a teherbeesést, akkor fél éves eredménytelenség után már érdemes felkeresni egy meddõségi szakembert vagy klinikát. Ott mindkettõtöket alaposan kivizsgálják (spermavizsgálat, vérvételek, ultrahang, petevezetõ átjárhatóság). Nekik ez a szakterületük, és remélhetõleg hamarosan diagnózist is kaptok, nomeg kezelést, hogy mihamarabb legyen babátok! Sok sikert!
Én is ezt a párosítást szedtem 3 hónapig és most hogy már nem szedek semmit van peteérésem:) Egyébként a dokinak kötelezõ lenne Uh-on végigkövetni, h van-e peteérésed!Nem hívott vissza, h megnézze?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok!

Closty és Ovitrelle mellett létezik, hogy nem volt ovuláció?

Szedtem a ciklus 5-10. napjáig napi 4 szem Closty-t, utána amikor már volt tüsző, akkor beadtam az Ovitrellét. Még aznap elkezdtem az ovulációs teszteket-(One Step, Fastest-es) (múlt héten szerdán, a 14. ciklusnapomon) 15.-16. napon volt az inszemináció, de hiába teszteltem az ovu teszttel, nem sötétedett be a vonalmég a mai napig sem. Létezik, hogy hamarabb volt ovuláció vagy egyáltalán nem volt? Lehet ilyen a tüszőrepesztő mellett?

Legjobb válasz: Az ovu tesztek nem mindenkinek jönnek be, attól még lehetett peteérésed. De ultrahangon nem nézte meg a doki? Abból kiderül, hogy volt vagy sem!

Az ovu tesztek nem mindenkinek jönnek be, attól még lehetett peteérésed. De ultrahangon nem nézte meg a doki? Abból kiderül, hogy volt vagy sem!
A kérdező hozzászólása: kedden mézett ultrahanggal, szerdán délután adtam be a tüszõrepesztõt, csütörtökön meg már inszemináció volt, elõtte nem nézett meg, mert azt mondta, hogy kicsi az esély arra, hogy nincs tüszõrepedés.

Closty és norcolut mellett lehet szedni revalidot? A hajam miatt mert nagyon sok kihullott!

vagy inkább ne szedjem várjak vele?

Legjobb válasz: nézd meg a Revalid betegtájékoztatóján,talán... Megnéztem,inkább ne!

nézd meg a Revalid betegtájékoztatóján, talán... Megnéztem, inkább ne!
A kérdező hozzászólása: Koszi


Nem akarlak elkeseríteni, én 5 hónapon vagyok túl(closti, duphaston)eredménytelenül.Remélem neked sikerül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.Reménykedek, de én is úgy érzem hogy hiába.Azért szurkolok mindkettõnknek.
Szia. Nekem is volt clostis kúrám, de nem volt peteérésem sem. Aztán, a kövi hónapban, amikor már nem szedtem, megfogant a baba. :) Én több helyen olvastam, és dokim is mondta, hogy a clostinak elnyújtott hatása van. :) Sok sikert!
Szia! Mielõtt mûtétre adnád a petefészkeidet, próbáld meg a metformint, ch diétával és mozgással kombinálva. Biztosabb, és tartósabb a hatása, mint a mûtétnek.
Nekem elorebb hozta jopar nappal.altalaban elorebbhozza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!