Találatok a következő kifejezésre: Clostival sem meg, (11 db)

PCO-s vagyok és már a closti sem segített, nem volt tőle peteérésem, ráadásul még a mensim sem szokott megjönni magától. Mi a teendő?

Volt már ill van valaki hasonló helyzetben? Nagyon elegem van, legalább a mensim jönne meg, de nem jön.:-( Már megint az 50. napomnál járok.A legutóbb a 62. napnál jött meg, de az is csak úgy, h duphastont kellett szednem.Van valami megoldás?

Legjobb válasz: utolsó vagyok. az elõttem szólónak annyit, hogy nekem azt mondták, hogy ebbõl kigyógyulni nem lehet és a lapar mûtét is csak ideiglenes megoldás. nekem nem írtak metformint, mert az inzulin szint, és cukor érték rendben volt.

utolsó vagyok. az elõttem szólónak annyit, hogy nekem azt mondták, hogy ebbõl kigyógyulni nem lehet és a lapar mûtét is csak ideiglenes megoldás. nekem nem írtak metformint, mert az inzulin szint, és cukor érték rendben volt.
a kérdezõnek annyit, hogy soha ne várj a 35. napnál tovább, indíttasd meg a menszit, nekem ezt javasolta az orvos, tudom milyen érzés mindig megindíttatni, de muszáj!
Szia, én dettó ugyanez vagyok sajnos.Nekem sem jött meg a Duphastontól, ezért Norcolutot adott a doki, attól megjött.A Closti+Prednisolontól lett peteérésem, de sajna korai vetélés lett a vége:(Állítólag van vmi 25 ezer ft- os injekció, azt hiszem a Puregon, ami csinál peteérést.De egyébként az igazi gyógyír a PCOS re a metformin lenne, biztos hallottál már róla.Csak mivel a cukor-inzulinszintem nem tér el a normálistól, a doki nem hajlandó felírni.
Sziasztok! Nálam 12 éve diagnosztizálták a PCO-t. A szokásos módon zajlott minden. A felírt Diane-35-től majd egy másik gyógyszertől 20 kg-t híztam, és volt rengeteg kellemetlenségem az orvosokkal, lelkileg nagyon meggyötörtek! Így 6! évig egyáltalán nem látott doki! Ha megjött megjött, ha nem, nem. A természetgyógyászathoz - egészen pontosan a bioenergetikához - fordultam, és a (most) október 13ai ultrahangon NEGATÍV PCO leletem lett!! Lehet, hogy ez távol áll tőletek, lehet hogy lefújjoltok, én nem akarok igét hirdetni!Csak egy dolog: Soha ne adjátok fel és keressétek azt a valamit, vagy valakit aki segíteni tud! MEGOLDÁS MINDIG VAN!! :)
szia' én is pcos vagyok. történetem a következõ. tavasszal hagytam abba a diané 35öt áprilisban. májusban megjött 45 napra. betudtam a gyógyszer utáni dolognak. majd jöt a június, július. menszi sehol. 45. nap orvoshoz mentem UH-ot nem nézett, csak rákszûrés volt, és közölte, várjak még. hát vártam. 60. nap ismét elmentem ekkor már kész voltam nézett egy uh-ot, és kiderült a pcom. teljes padló hónapokig tartó sírás. diéta, pedig 64 kg vagyok és 176 cm. közben önállóan felkerestem egy endokrinológust, és elmentem egy rakat vérvételre, mert a nõdokim sehová nem irányított. interneten keresgéltem, és mindent megtudtam a betegsségemrõl. kikönyörögtem a clostit, mert peteérés nem volt, de közölte a nõgyógy. hogy semmi esélyem a mûtét nélkül. a menszim nem jött meg magától soha, mindig proverával indított meg. most befejeztem az elsõ clostit, és ha a felettem való velem van igaz a teszt, mert 3 pozitív tesztem van, de 6. hetet töltöm, félek, mert nem merek hinni a tesztnek, de tüneteket produkálok. jövõhéten tervezem felkeresni az orvost.nem tudom mi az igazi megoldás, de amit én csináltam, leadtam 5 kg-ot, odafigyeltem az étkezésemre, cickafark teát ittam, clostit szedtem be, bioptron lámpáztam, és ezüst kolloidot ittam. és most várok hogy igaz legyen a tesztem. sok sikert, és kitartást kívánok, met ehhez kell. én rengeteget sírtam, és teljesen ki voltam készülve, a családom nem tudott már hogy vigazstalni. ja egyébként azt mondta az orvosom, ha 3 hónapon belül nem sikerül a baba, akkor mûteni fog.
szio :D en voltam a merforminos.. nekem is rendben volt a cukorszintem, ezert is csodalkozott a haziorvos. en is hallottam, hogy azt mondtak, hogy nem lehet kigyogyulni, de oszinten szolva ha van peteérésem, es rendbenvannak a hormonjaim, es egyaltalan, semmi gond, es nem szedek semmit a nem létezõ tunetekre, es az orvos is azt mondja, hogy nincs pco-m, akkor en elhiszem. lehet, hogy kesobb kijon, es csak bujocskazik, de en inkabb azt hiszem, hogy nincs. amugy gratulalok a babóhoz :) nem irtam, de tenyleg fontos, hogy ne adjuk fel, es minden lehetseges utnak menjunk utana.
én vagyok a 3 poz. tesztes. jól mondtad, mindent ki kell próbálni, és bármi is legyen nálam, remélem tényleg pocaklakómat jelzi a teszt, de én is mindent megteszek, hogy anya lehessek, mert minden vágyam ez, és nagyon szeretnék ezzel a férjemnek is örömet szerezni. (még nem tud senki semmit, mer vizsgálat nélkül én sem merek még remélni.)csak bízok és ti is ezt tegyétek. rájöttem hogy nem adhatjuk fel! sok jót kívánok minden sorstársamnak!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást! Eyg kicsit jobb most már!
A kérdező hozzászólása: Ki írja fel a Metformint? Nõdoki, diebetikus vagy endokrinológos esetleg házi orvos?

Clostival sem jött meg, már nincs remény?

sziasztok,clostit szedtem,de nem jött meg a menzim.38.napon negatív lett a teszt.40.napon dokinál voltam,azt mondta a nyálkahártya jó vastag/7mm/de babát nem lát.adott norcolutot,hogy megjöjjön!ha netán mégis van baba,a norcolut kilöki?

Legjobb válasz: A Norcolut nem okoz gondot! Sõt! Sárgatest hormon szerû anyagot tartalmaz, ami ha baba van még a beágyazódást is segíti. Arra figyelj, miután beszedted és nem jön meg, tesztelj, mert ha pozi lesz, kérned kell progi pótlást az orvostól. Peteérésed volt? Nézték uh-val?

A Norcolut nem okoz gondot! Sõt! Sárgatest hormon szerû anyagot tartalmaz, ami ha baba van még a beágyazódást is segíti. Arra figyelj, miután beszedted és nem jön meg, tesztelj, mert ha pozi lesz, kérned kell progi pótlást az orvostól. Peteérésed volt? Nézték uh-val?
A kérdező hozzászólása: igen volt, 12. nap, 11mm.a doki azt mondta szerinte ez a méret nem igazán babához való!de azért félek, mert mi van ha késõbb érett meg a tüszõm, mint a 14.nap.lehet azért nem látott még babát!aztán meg arra gondolok, hogy csak van annyi tapasztalata hogy tudja mit csinál!hát nem egyszerû a dolog!
Szerintem még igenis van remény, fõleg ha nem jött meg.Ha a 12. napon 11 mm-es volt a petéd, akkor nálad valószínû késõbb is volt a tüszõrepedés. Akár lehetett a 21. v 23. napon és ha így van, akkor a szervezeted még nem termel elegendõ HCG-ét ahhoz, h a teszt ki tudja mutatni.Várj türelemmel. Én szorítok Neked!

1 hete késik a mensim, és kb.4 napja fehérfolyásom van, de rosszul még nem vagyok! Lehet hogy végre a várva várt baba van a dologban? Lassan 1 éve próbálkozunk, már nagyon szeretnénk babát, de eddig clostival sem jött össze. :(

Az orvosom azt mondta diétázzam egy picit, így 1 hónapja elkezdtem a 90. napos diétát! Lehet hogy ez kavar be a mensibe? De akkor fehérfolyásom miért van? (Nem szokott lenni)!

Legjobb válasz: Ha már 1 hete késik, akkor tesztelj!

Ha már 1 hete késik, akkor tesztelj!
nekem is 1 hete késik.és nekem sincs semmi tünetem.de a hõd mennyi?neke 37, 2
Szia! A hõmérõzéssel kapcsolatba ezt egy ugyanilyen kérdésre érkezett válaszok között találtam: "Mindig reggel ébredés után és mielõtt felkelnél az ágyból. Este rázd le a hõmérõt és készitsd az ágyad mellé. A legjobb ha mindig ugyanabban az órában tudod mérni. Szájban nyelv alatt, vagy hüvelyben vagy végbélben mérj. Minden nap jegyezd fel az értékeket. A legalacsonyabb hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni a peteérés. Peteérés után a hõmérséklet 37 C körül mozog. A mensi elõtt 12-24 órával szokott leesni a hõmérséklet. Ha leesik a hõmérsékleted akkor meg fog jönni a mensid." De szerintem érdemes lenne tesztelned, 1 hetes késés után a tesztnek már mutatnia kell, ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem! :( Egyébként hogyan kell? Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Tesztelek és írok hogy mi lett az eredmény! Drukkoljatok! :)
Szia mikor én terhes lettem Closti segítségével, semmilyen tünetem nem volt. Így még ne keseredj el!
Szia.Nekem sajnos a második clostis hónapban sem sikerült.Nagyon elkeseredtem.Most iszom peteérésig a cickafarkfû teát és p.é. után a palástfû teát.Remélem ez segít.Próbáld másra terelni a gondolatod, én is ezt teszem.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Köszönöm a válaszokat.

Lehte "szebb" a görbém a closti és tüszőrepesztő kombinációtól? Még sosem volt ilyen magasan a hőm, főleg nem ennyi napig? Clostit már kaptam máskor is, de akkor sem ment föl ennyire a hőm. Hatnak a gyógyszerek?

A görbém:

Legjobb válasz: Nagyon szép a görbéd, és tökéletes volt az idõzítés is ! :) A gyógyszerekhez nem értek, biztos lesz itt valaki aki igen. Látom teszteltél, de sztem még korai volt. Majd a dpo 14. napon. Megy a drukk és írd meg mi lett mindenképp!

Nagyon szép a görbéd, és tökéletes volt az idõzítés is ! :) A gyógyszerekhez nem értek, biztos lesz itt valaki aki igen. Látom teszteltél, de sztem még korai volt. Majd a dpo 14. napon. Megy a drukk és írd meg mi lett mindenképp!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi a szurkolást, de sajna megjött. Majd talán a következõ hónapba.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/06da32a387d7c2a76baef6.. Szia, így állok ma. Tegnap már teljesen feladtam és gondoltam, hogy mára még lejjebb esik és megjön, de nem. Ma vagyok a 13. dpo-n az elmúlt pár hónapban mindig ilyenkor jött meg, de elõtte hónapokig a 14. dpo-n. Majd meglátjuk reggel, ha leesik, megjön, ha nem, akkor kezdek reménykedni. Köszi a biztatást, holnap megírom, hogy mi lett.
Elsõ vagyok. Hogy állsz kedves kérdezõ? Milyen a görbéd? :)
Nagyon biztató a görbéd és nagyon szurkolok neked, szerintem babát vársz :) :) :) Drukkolok :) :)
A kérdező hozzászólása: Keddre vagy szerdára nem várom, úgyhogy addig tuti, hogy nem. A hõmbõl úgyis kiderül, mert nekem már általában a mensi elõtti nap elkezd esni, aznap pedig leesik legalább 36, 6-ra. Ha nem esik le még szerdán sem, akkor az már nagyon gyanús lesz és akkor lehet, hogy csütörtökön tesztelek. De ez még a jövõ zenéje. Szerintem ne aggódj ezen, hogy te is így jársz, majd akkor aggódj, ha tényleg már hónapok óta nem sikerült! Elõre felesleges stresszelni! Lehet, hogy nekekd elsõre sikerül! Így állj hozzá, csak pozitívan! Persze ez tõlem kicsit hülyén hangzik, mert én úgy tûnhet, hogy nem gondolkodom pozitívan, de én alapjában véve optimista ember vagyok, csak így, ha nem élem bele magam a dologba, nem csalódhatok akkorát, ha már most "edzzem" magam arra, hogy meg fog jönni, akkor nem fogok kiborulni, ami azért párszor már elõfordult! Szóval az én hozzáállásommal garantált a kellemes csalódás! :-)
Én sem gondoltam volna hogy ennyi ember vár évekig a babára. Én Femibiont kezdtem szedni, de nincs benne vas úgyhogy azt még kell mellé szednem. Az Elevitben meg a Gravidában nekem sok az A vitamin ( Femibionban nincs ) - ezért én ezeket nem szedhetem. Meglátjuk mi lesz, de olvasva itt ezt a sok lányt, én sem reménykedem hogy hipp - hopp összejön. De neked most nagyon szorítok! Mikor tervezed a következõ tesztelést?
A kérdező hozzászólása: Tiszta hülye vagyok, írtad, hogy szeded pár napja! :-) Akkor szedd tovább!
A kérdező hozzászólása: Hát closit, már tavaly is szedtem 3 hónapig, nem hatott. Azért kaptam, mert nem volt pé, legalább az lett tõle. A Bromocriptint már november óta szedem, closti-choragon kombinációt valóban most kapok elõször. Én csak itt szembesültem vele, hogy mennyi embernek jön nehezen össze a baba, na meg a meddõségi klinikán. A környezetemben amióta mi próbálkozunk, már legalább 10-15-en lettek terhesek, sokan már szültek is, sõt van aki a másodikat várja! Elevitet szedek, de nem folyamatosan, eleinte szedtem pár hónapig, aztán abbahagytam, most még volt itthon 14 darab, gondoltam beszedem pé-tõl mensiig, hátha... De szerintem utána nem fogom szedni, csak, ha összejön. Szerintem, te kezd el szedni, mert hátha neked hamar összejön!
még mindig elsõ vagyok. De eddig nem volt gyógyszeres segítség nem? Lehet csak ennyi kellett és minden ok. A 18 hónap nem kevés, de a környezetemben 2 barátnõm is most végre terhes 2 év után. Azért elég elkeserítõ hogy ennyit kell várni. Nem is értem mitõl van ez. Talán a rohanó világ, stressz. Szerintem nagyon esélyes vagy, ne add fel mert tényleg nagyon bíztató a görbéd. Mi még csak most kezdtük tervezni, szóval nagyon az elején vagyunk. Pár napja kezdtem szedni csak a terhesvitamint, szóval én örülnék ha nyár vége - õszre összejönne. Apropó, te szedsz valami vitamint?
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem tesztelek, csak, ha tényleg késik, bár van itthon még 3 teszt. Tesz-veszrõl rendeltem, nem volt drága. Ez a 18. hónap. Nem hiszem, hogy sikerült, de hátha. Tudod, úgy vagyok vele, hogy, ha eddig nem sikerült, akkor mitõl sikerülne most. Kezdek beletörõdni, hogy nem lesz gyerekem. Sajnos, ez va. Ti is próbálkoztok? Régóta?
Elsõ vagyok. Nagyon bíztató a görbéd és meg is értem hogy teszteltél. Én is ezt csinálnám. Általában a dpo 10. napon kezd beágyazódni - ami neked tegnap volt. Szóval még persze hogy nem mutat a teszt semmi ha ma reggel csináltad. Ha bírod anyagilag és nagyon kíváncsi vagy, akkor 2 naponta tesztelhetsz. Én se bírnám ki hogy ne :) Esetleg igyál palástfû teát hogy segítsd a beágyazódást! Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ és a drukkot!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy semmi értelme nem volt a tesztelésnek, de így nem ér akkora csalódás, ha megjön. Tudom, hogy ez így hülyeség, de így még annyira sem reménykedek, mint eddig így nem is tudok akkorát csalódni.
Elsõ vagyok. Nagyon sajnálom! De ne add fel!!!! Drukkolok továbbra is neked nagyon!!!!!

2. Closti ciklusban vagyok, nincs mensim. Ma vettem be a 3. tabl. A hőm 36, 5, mikroszkóppal sem láttam sok változást. Mikor indul meg a peteérés? Csak próbálkozzunk minden nap hátha? Mennyi a normál hő ilyenkor?

Legjobb válasz: normál hõ nincs, mindenkinél más. még korai lenne a pé. mikortól kezdeted szedni a clostit, hanyadik naptól. 3.? két naponta szex aztán kész.

normál hõ nincs, mindenkinél más. még korai lenne a pé. mikortól kezdeted szedni a clostit, hanyadik naptól. 3.? két naponta szex aztán kész.
A kérdező hozzászólása: Nincs mensim, nem jött meg és nem is fog a dr. szerint.Azt mondta kezdjem szedni mert lehet mensi tõle vagy peteérés ami megtermékenyül.
hát komolyan mondom agyam eldobom ezektõl a dokiktól. én a helyedben alternatív gyógymóddal próbálkoznék, egyelõre mensit meghozni, szabályos ciklusokat kialakítani, és csak utána babát akarni. akupunktúra, reflexológia, természetgyógyászat stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi de már túl vagyok mindenkin és anyagi csõdbe jutottam az évek alatt...Már csak a gyógyszerben bízok eddig nem szedtem ilyeneket csak a természetes utat jártam.
akkor nem tudom mit kellene tenned.

Mára (nem)vártam, két napja görcsölgettem, ma délután óta barnázom. Nekem korábban nem voltak előtte görcseim, és barnázás sem. Clostit szedek 2.hónapja, ez okozhatja, hogy most így jön meg?

Bár félek,csak áltatom magam azzal,lehet még baba..pedig annyira szeretnénk! Az elmúlt napokban amíg izgultam hátha,keresve a tüneteket,sok biztatást kaptam,és köszönöm azokat! Azt gondolom,akik itt mindannyian naponta megküzdünk és reménykedünk és támogatjuk egymást,minden elismerést és tiszteletet megérdemel mindannyiunk fele! Akiknek sikerült a baba,gratula érte:) akik még velem hasonló cip?ben járnak,kitartás,és nem feladni!

Legjobb válasz: A barnázásnak lehetnek hormonális okai. Amikor sikerült teherbe esnem én is barnáztam. Duphastont irt fel a doki. A kisbabát sajnos elvesztettük. Kivizsgálásra küldtek és kiderült, hogy a progeszteron szintem nagyon alacsony. A jövö hónapban én is clostit fogok szedni, és ha sikerül teherbe esnem azonnal hivnom kell a dokit aki utrogestant fog adni. Látom a kérdést tegnap irtad azóta nem teszteltél?

A barnázásnak lehetnek hormonális okai. Amikor sikerült teherbe esnem én is barnáztam. Duphastont irt fel a doki. A kisbabát sajnos elvesztettük. Kivizsgálásra küldtek és kiderült, hogy a progeszteron szintem nagyon alacsony. A jövö hónapban én is clostit fogok szedni, és ha sikerül teherbe esnem azonnal hivnom kell a dokit aki utrogestant fog adni. Látom a kérdést tegnap irtad azóta nem teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ. Sajnos most már egyértelmû, hogy nincs baba, mert megjött:( Én Clostit szedek, de elõtte kivizsgáltatott augusztusbana dr.mert nagyon vékony, 41 kg vagyok. Sem belgyógyászatilag, sem endokrin, sem diabetológia, sem hormonális eltéréseket nem találtak. Arra gondoltak, hogy van ovulácim, de nem érett a tüszõ, ezért indította a Clostit. Az uh. alapján 3 tüszõm is lett, már a 9.napon 14, 18 mm-es volt, a 19.napi progeszteron pedig 36 feletti lett, ami állítólag nagyon is jó. Nagyon szeretnénk már babát! Neked is kitartást és szorítok!
Nem feltétlenül repednek meg egyszerre, úgyhogy hajrá 2 naonta cilkus végéig! :)
Szió! Én is Clostys vagyok, és most nekem 2 domináns tüszõm van az egyik a jobb a másik a bal oldalon. Hány mm-k a tüszõid? Mivel több tüszõ van, ezért több ovuláció is elképzelhetõ ebben a ciklusban, nagy esélyed van az ikrekre is:-) Ja és 20 mm felett repednek a tüszõk, viszont nem biztos hogy megreped, ilyenkor visszafejlõdik és ciszta lesz, ami késõbb jobb esetben felszívódik. Hanyadik napon vagy? 2 naponta hajrá, mindent bele:-)
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom, hány mm-esek, de a doki megmutatta az ultrahangon, kb. egyforma nagyok és mind a négy a bal oldalon van. Igazából pont attól félek, hogy ikrek lesznek, mert 36 éves vagyok és már elég nagy a kockázat a babákra nézve is.

Valószínűleg meg fog jönni, bármennyire is nem akarom. Nem jártam sikerrel 1. Closti hónapban sem! Rosszul döntöttem, hogy nem csinálom tovább?

Úgy határoztam, hogy nem csinálom tovább a h?mér?zést , ovu tesztezést, talán még egy hónap Clostit bevállalok, de semmi többet!!

Legjobb válasz: Hagyd abba. Ha ennyire görcsösen akar valaki valamit, akkor az lehet, hogy azért sikerül. Tarts szünetet, pihenj egy kicsit, élvezd az életet. Lehet, hogy pont a "lelki ellazulás" hozza meg a várt eredményt.

Hagyd abba. Ha ennyire görcsösen akar valaki valamit, akkor az lehet, hogy azért sikerül. Tarts szünetet, pihenj egy kicsit, élvezd az életet. Lehet, hogy pont a "lelki ellazulás" hozza meg a várt eredményt.
elsõ Szerintem akkor, ha nem végigretteged, végigidegeskeded a hónapot. Ha már csak e körül forog a fejed akkor hagyd az agyadat, az érzelmeidet pihenni egy kicsit és lazíts.
Egyet értek az elõzõ válaszolóval. Kicsit muszáj kikapcsolnod, el kell foglalnod magad valamivel. Éld úgy az életedet mintha nem a baba lenne a legfontosabb. Tudom hogy csak õ számít most nektek, de mégis kicsit félre kell tenned egy kis idõre. Aztán pár hónap múlva újra kezdhetitek, talán nagyobb sikerrel. Mióta próbálkoztok és hány éves vagy? A nõvérem 32 éves és 3-4 éve próbálkoznak és megint jön egy kis szünet mert nem sikerült. Jövõre talán mennek lombikra. Szerintem te sem vagy elkésve.
úgy sem hagyod abba, mert annyira szeretnél egy kisbabát, ez csak az elkeseredettség, ami beszél belõled, de ne aggódj fogd fel úgy, hogy ha minden kötél szakad, akkor nektek is ott van a lombik, amivel biztos, hogy sikerül! én nem tartanék szünetet, mert fiatalabb nem leszel és késõbb bánni fogod az elvesztegett idõt, inkább menj tovább elõre, ne add fel. lazítani meg közben is lehet, van rá egy-két technika (jóga, pszicoterápia, mozgásterápia, stb.)
Én 3 hónapig szedtem és semmi.Akkor megbeszéltük nincs idõre szex utána fekvés, gyógyszer, Uh..... és abban a hónapban terhes lettem, kaptam Utrogestant és most 14 hónapos.Nekem sokat segített, hogy nem agyaltam tovább a dolgon.Remélem neked is segíteni fog!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Párommal megbeszáltük, hogy még egy hónap Clostit bevállalunk és utána a természetre bízzuk!!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek még egy Closti kúrát azért végigcsináljak?

Mit lehet tenni? Hét hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót. Azóta csak akkor jön meg, ha a dokim rásegít Clostival. Ez nem normális, és a nyálkahártyám sem túl vastag. Szervi bajom nincs, csak felborult a szervezetem a bogyótól.

Mellesleg a fog.gátló el?tt is rendszertelen volt, és anyukám is ezzel a problémával küzdött anno. Aki hasonló cip?ben járt, annak mikor jött össze? Vagy tudtok mondani olyan szert ami segítene? 3 hónapja lelkes fogyasztója vagyok a málnalevél-palástf? kett?snek. Nagyon el vagyok keseredve, nagyon várjuk a picurkát!

Legjobb válasz: Szia én ugyan igy vagyok:( Nekem ajánlották a cickafark teát,én most hagytam abba a fogit de volt hogy szüneteltettem a a tabit és 6 hónapig nem jött meg:(most remélem másként lesz megpróbálom ezt a teát azt mondják ez jó:)már elõre félek hogy mi lesz pedig nem szabad,én anyum is ugyan igy volt,de õ ahogy abbahagyta a fogit nem tartott szünetet és egybõl terhes lett velem:) nem szabad feladni!!!!!Sok sikert magunknak,én most várom hogy megjöjjön és elmúljon és keressünk dokit

Szia én ugyan igy vagyok:( Nekem ajánlották a cickafark teát, én most hagytam abba a fogit de volt hogy szüneteltettem a a tabit és 6 hónapig nem jött meg:(most remélem másként lesz megpróbálom ezt a teát azt mondják ez jó:) már elõre félek hogy mi lesz pedig nem szabad, én anyum is ugyan igy volt, de õ ahogy abbahagyta a fogit nem tartott szünetet és egybõl terhes lett velem:) nem szabad feladni!!!!!Sok sikert magunknak, én most várom hogy megjöjjön és elmúljon és keressünk dokit
hát ez nehéz ügy, sajnos ismerek olyat, akinek a gyógyszer miatt csak lombik babája lehett, de a lényeg, hogy lehett. Neked még nem ennyire gáz a helyzet, még normalizálódhat is a ciklus, és nyálkahártya is, de ha nem válztozik, akkor menj meddõségspecialistához!
Ha babát szeretnétek mihamarabb keress fel egy szakorvost. A barátnõm 2 évet "pazarolt" különféle hiedelmekre.Most már 1 éve próbálkoznak szakorvossal és most jött el lombik program.Drukkolunk.
Nálam ugyanez volt. Abbahagytam, és 10 hónapig nem jött meg. Az én dokim 1 évig szeretett volna várni a clostival, nem akarta megerõszakolni az agyamat... Én meg persze türelmetlen voltam, addig már kipróbáltam az E vitamint, a cickafark-palástfû kombit, a Hormeel S cseppet, a maca kaspzulát, és semmi nem segített. Aztán a 10. hónapban a babatervezõk otthonáról rendeltem fekete üröm kapszulát. Napi 5 db-ot szedtem belõle, és 14 nap után ett peteérésem. Jó fájdalmas, és félreérthetetlen! :) ) A 12. hónapban uezt csináltam, akkor már nem éreztem, hogy peteérés lenne, de ez semmit nem jelentett, használt a kapszula, mert idán január elején pozitívat teszteltem. Sajnos a fogi elhagyása nálam nem a nõi nemi hormonokban okozott gondot, hanem a pajzsmirigy mûködése állt le tõle! Ez jan-ban derült ki, így csak 5 hetes terhesen kezdtem el szedni a gyógyszert rá. Ez már sajnos késõ volt, 7 hetesen elvetéltem... Akkie nnyi ideig nem menstruál, ott nem csak a sima hormonokkal lehet gond, hanem a pajzsmiriggyel is, mellékvesével, vagy az inzulinnal is. És persze a nyálkahártya rossz minõségû, ahogy te is írtad, vékony, és a növekvõ baba beágyazódásához szinte mindig kevés. Én az elejétõl barnáztam, kaptam duphastont aztán utrogestant is, ez utóbbi használt (elmúlt a barnázás), de akkor már késõ volt. :( A következõ terhességnél az elejétõl kezdve szednem kell az utrogestant, - ez sárgatest pótló hormon: progeszteron, ami az elsõ 12. hétben táplálja a babát, amíg a méhlepény a 12 hét után át nem veszi a szerepét... Egyébként nekem is elõtte nagyon rendszertelen volt a mensim, ezért akart várni a dokim 1 évet, mert az ilyen emberkéknél még lassabban áll vissza a rend... A mûtét napja óta megint szedem a fekete ürömöt, és reménykedem a 14. napi peteérésben...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!