Találatok a következő kifejezésre: Clostival a napon negatív (6 db)

A closti kinek mikorra tette a peteérést? A 16. napon vagyok, 4 napja negativ az ovu tesztem. Félek hogy lemaradtam volna róla?

Legjobb válasz: De nekem az ezelõtti 3-4 hónapban mindig volt peteérésem. Legalábbis az lh teszt szerint. Mindig a 15-16. napon. Most meg ráadásul még a clostit is szedtem, és nincs peteérésem??? Ez hogy van?

A kérdező hozzászólása: De nekem az ezelõtti 3-4 hónapban mindig volt peteérésem. Legalábbis az lh teszt szerint. Mindig a 15-16. napon. Most meg ráadásul még a clostit is szedtem, és nincs peteérésem??? Ez hogy van?
Nekem nem lett. Ill. lett 1 21 mm-s tüszõm, ami nem repedt meg tüszõrepesztõ injekcióval. Aztán elmentem endokrinológushoz. PCOS vagyok, amit gondoltam. Nézd meg: http://www.pcos.hu
Szia!Az elsõ válaszolótól kérdezném, hogy amikor beadtad a tüszõrepsztõt, akkor nem éreztél erõs görcsöket, szúrkálásokat a petefészkedben? Nekem nemrég volt inszemem, és most nagyon megijedtem, hogy lehet hogy nekem sem repedt meg?? Nekem is 20 mm tüszõm lett a closytól a 10-dik napon. Szombaton kellett beadnom a szurit, és már vasárnap majd leszakadt a derekam, görcsöltem stb. Aztán hétfõn volt az inszem, és elõtte nem nézték meg Uh-on, hogy mi a helyezet. Ma vagyok a 19-dik napon. Neked voltak hasonló tünetied! Köszönöm a válaszod!
Egy hónapig szedtem a clostit. Amíg szedtem, abban a hónapban 35 napos lett a ciklusom. Utána amikor nem szedtem akkor a 19. nap volt tüszõrepim (szépen látszik a hõmbõl) és most már 8 hetes vagyok. Szóval nem biztos hogy lemaradtál róla. Drukkolok Neked hogy jöjjön a baba!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: Elõtte mielõtt szedted a clostit, hány napos volt a ciklusod? Amikor 35 lett, akkor a 19. napon volt a pé? Hányadik naptól szedted a clostit? Köszi a választ elõre is.
Szia. Utolsó vagyok. PCOS-es vagyok, elõtte volt 43 napos ciklusom is. A hormonvizsgálat tökéletes lett, aszerint semmi bajom sincs (csak uh-n látszik). A ciklus 3. napjától kellett szednem. Azt nem tudom hogy akkor mikor volt pém, mert akkor nem mértem, de gondolom hogy (35-14=21) szóval a 21.nap körül +/- 1 nap lehetett. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, még bizakodok hogy most lesz a napokban. Holnap megyek UH-ra, kiderül.
Szerintem attól még lehetsz babás!!!Nekem is cs 9 napi késésel mutatta ki, pedig minden nap teszteltem!

Clostival a 33. napon negatív a tesztem. 27-28 napra meg kell-e jönnie vagy tényleg kitolja a ciklus hosszát 33-35 napra?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy innkább be kellene álítania a gy ógyszernek 28 naposra nem pedig kitolnia.Szerintem beszéljél a dokidal.

Én úgy tudom, hogy innkább be kellene álítania a gy ógyszernek 28 naposra nem pedig kitolnia.Szerintem beszéljél a dokidal.

Closti okozott ilyen tünetet? Megjött a mensi 7 nap késéssel 35 napra, de csak barna krémszerű vmi van 2 napja. Teszt negatív. Semmi görcsölés, vagy egyéb mensis tünetem nincsen.

Nekem mindig úgy volt, hogy mikor megjött akkor pár csepp jelentkezett el?ször majd 1-2órán belül beindult a folyamat és rendes,piros vérzés volt, els? napon a leger?sebb, majd 4-5 napig gyengülve múlt el.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de nálam is ez volt a helyzet. Sosem barnáztam elõtte! Sajnos baba sem lett.

Nem akarlak elkeseríteni, de nálam is ez volt a helyzet. Sosem barnáztam elõtte! Sajnos baba sem lett.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.

44 napon vagyok.2 teszt is negatív. Tegnap voltam dokinál, azt mondta nem érez terhesnek. Mi lehet ez? A doki azt mondta, h ha 10 napon belül nem jön meg, menjek vissza, ír norcolutot, aztán clostit. Nem uh-zott meg, majd 10 nap múlva.

Legjobb válasz: Elõször nekem sem vette észre a doki hogy terhes vagyok, most pedig a 27. hétben járok. vegyél egy jó tesztet nekem a qupido vált be, kevés helyen lehet kapni, viszont lehet rendelni. Sztem semmi nincs veszve, a doki is csak ember:) sok sikert

Szerintem meg lehet baba, hisz ha a ciklusod nem 28 napos hanem 30-34 akkor késõbb van pé-d és a doki sem biztos hogy meg tudja állapítani. Velem is így volt mikor terhes lettem. A dokim megvizsgált kézzel és azt mondta hogy nem vagyok terhes. 5 hetesen voltam nála. Majd uh-val is megvizsgált de csak a megvastagodott nykh-t látta amire azt mondta menzi lesz. Ekkor váltottam orvost mert tudtam hogy baba van, hisz 3 tesztem volt pozitív és a mellem is iszonyúan fájt ahogy még soha. Aztán beigazolódott hogy ott az én picim a hasamban! Szóval ne add fel! Tesztelj holnap vagy holnapután egy érzékenyebbel! Szorítok!
a ciklisod alapján nincs is peteérésed. ezt tényleg kikelene mutatni a tesztnek és hidd el a doki is megnézett volna ultrhangal is ha babát érezne
A 27 hetes vagyok. A bimbó is késõbb sötétedik, nekem hányingerem sem volt egyáltalán, a cicim fájt egy pár napig, aztán az is elmúlt Ne stresszelj, várj holnapig, reggel tesztelj mégegyet. Vérvételre nme küldtek el?
A cici lehet baba miatt, hõt méred? De ha nem terhesség akkor lehet hormonprobléma miatt, de akár az idõ miatt is késhet. A hányinger általában csak késõbb jelentkezik, emiatt ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Tünet? Néha érzem a mellemet, nem feszül, inkább ég. De reggeli hányinger nincs sajna... De ha mégse terhesség, akkor mi lehet? Azért az is nyugtalanít...
Az elsõ vagyok.Ha azt írod 32-38 naposak akkor még elõfordulhat hogy a teszt nem mutatja ki, szerintem akkor ne add föl még, vegyél egy érzékeny tesztet próbáld újra!Lehetséges hogy a doki sem érzi még!!
Elõször nekem sem vette észre a doki hogy terhes vagyok, most pedig a 27. hétben járok. vegyél egy jó tesztet nekem a qupido vált be, kevés helyen lehet kapni, viszont lehet rendelni. Sztem semmi nincs veszve, a doki is csak ember:) sok sikert
Szerintem csinálj reggel mégegy tesztet, mert lehet késõbb volt pé-d! Nekem tegnap negatív volt a teszt, ma meg nagyon halványan pozitív. Egy nap is számít. Ha korai a terhesség akkor még nem biztos hogy a doki észreveszi. Nyilván neked nem a 14.napon van pé-d hanem a 20-22.nap körül. Tünet van valami?
Szerintem a 44 napon már ki kellene mutatnia ha terhes vagy.Egyébként hány naposak a ciklusaid?Rendszeresek?
A kérdező hozzászólása: Nem mértem ebben a hóban. De én arra is gondoltam, hogy lehet azért sajog a mellem, mert meg fog jönni..., ja a mellbimbómat is nézegetem, de az se sötétül...
A kérdező hozzászólása: ciklusaim visszamenõleg 2 évre olyan 32-38 naposak, 1 x volt eddig 40 napos. De most ez a 44 nap... A remény hal meg utoljára, ezt mondogatom állandóan magamban. Több mint 6 hónapja próbálkozunk, de ilyen még nem volt. Az egyik tesztet a 35, a másikat a 40 napon csináltam. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: nem kellett vérvételre mennem, majd 10 nap múlva uh ha addig nem jön meg, és norcolut + closti
Szia! Nekem a peteérésem tavaly novemberben csúszott egy cseppet. 10 napot! És amikor orvosnál voltam azt mondta nem vagyok terhes, pedig nem jött meg. Akkor már a 40. napon voltam. Aztán megjött. Azt mondta ad gyógyszert hogy megjöjjön rendesen, és csinált egy uh ot, amin megállapította hogy méhen kívüli elhalt terhességem van. Nos mostanra a pici lányom 3és fél hónapos!!! Úgyhogy lehet hogy terhes vagy te is! Én szerencsére nem hittem a dokinak, és született egy csodaszép gyönyörû kislány!!! Úgyhogy várj , tesztelj, és bizakodj! Én meg szorítok neked hogy baba legyen!!! További szép napod.

Ebben a hónapban szednem kellett a clostit, és most már a harmadik napja késik, tegnapelőtt teszteltem, igaz délután, negatív lett. Ettől függetlenül lehetek babás?

Legjobb válasz: Amikor én szedtem a clostyt nekem is kitolta a mensit. De ettõl még lehetsz babás persze. Még várj pár napot, aztán tesztelj újra egy 10-es érzékenységû teszttel. Írd majd meg, hogy mi lett. Sok sikert!

Amikor én szedtem a clostyt nekem is kitolta a mensit. De ettõl még lehetsz babás persze. Még várj pár napot, aztán tesztelj újra egy 10-es érzékenységû teszttel. Írd majd meg, hogy mi lett. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!