Találatok a következő kifejezésre: Clostit szedtem. mikor lesz peteérésem (4 db)

A második clostys hónapot csinálom, juni 9, 10 barnás valami volt 11-14-ig rendes mensim volt, 12-17-ig clostit szedtem, mikor lesz peteérésem ezek alapján?

Legjobb válasz: 20-22.-e körül, de ha clostizol szerezz be ovutesztet, mert azt a gyógyszert nem lehet sokáig szedniés utána nem biztos, hogy segít...tehát én a helyedben18.-ától már bõven kétnaponta együtt lennék a párommal és meg sem állnék 24.-éig.

20-22.-e körül, de ha clostizol szerezz be ovutesztet, mert azt a gyógyszert nem lehet sokáig szedniés utána nem biztos, hogy segít...tehát én a helyedben18.-ától már bõven kétnaponta együtt lennék a párommal és meg sem állnék 24.-éig.
rá kb 14-16 napig nagyon probálkozzatok.

Clostit szedtem. Kb mikor lesz peteérésem? Hanyadik napon?

mikor rendesen megjött a menzim régebben a kkor 30 napos volt. ahhoz viszonyitssak vagy most a 28 napos ciklushoz??

Legjobb válasz: 30 napos ciklusaid voltak és nem volt peteérésed?

30 napos ciklusaid voltak és nem volt peteérésed?
A doki a 12 napon azt fogja nézni mekkora a tüszõ, mert akkor szol hogy nagy és mindjárt peteérés , kb a 13-14 napon a környékén mindennap érdemes próblkozni. ne aggódj a doki azt nem fogja látni.Mi 5 napig próbálkoztunk 2 év után a 3. closty mellett:-10.hetet töltöm ma.Sok sikert!
Értem. De akkor viszint látni fogja, hogy kb hanyadik napra tehetõ, vagyis milyen stádiumban van. Azt is hallottam, hogy van egy szuri ami a megérett petesejtet kilöki.
A kérdező hozzászólása: engem viszahivott a doki ultrahangra a 12. napon hogy van e peteérésem.
Értem, köszi. :-) Te nem veszel olyan vizeletes tesztet? Állítólag az egész jól kimutatja mikor kell akciózni. De olvastam, hogy akik csak aznap csinálják, vagyis 1x, ott 2% esély van a babára.
A kérdező hozzászólása: szerintem van peteérésed. de nekem aztmondta a soki hogy attol hogy valakinek van menzije rendesen attoo még nembisztos hogy van peteérése. de szerintem neked van mert ha elõtte nemvolt jo a menzid akkor a gyogyszer általában beállitja. szoval ne izgulj neked van.
Régen nem volt az, amióta elkezdtem a fogigátlót (fél évig szedtem) és abbahagytam (februárban) azóta 28 napos, de elõtte 1-2 nappal pecsételõ vérezgetésem van
A kérdező hozzászólása: mindog rendszeres a menzid?
2 hónapja. :-) És épp nyavajgok peteérés ügyben, mert tök bizonytalan vagyok
A kérdező hozzászólása: köszi. ti miota probálkoztok?
Értem. Szerintem kb ahogy régen volt. De akció minél sûrûbben az a tuti! Még mi is csak dolgozunk a dolgon. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: nem! ez nem ugy volt. nemindig volt peteérésem az utobbi idõben nem volt és 45.napra jött meg. de mikor volt régebben akkor a 30-ra jött meg. és most aztnemtudom hogy clostival 14 nap körül lesz e a peteérésem vagy a 17 nap? mert nekem régebben mikor volt a 17 NAP VOLT PETEÉRSEM
szia, nekem 12napon, uh volt!2nap múlva tüszõrepi szuri, és 2nap szex, éjjel, nappal!jövõhétre várjuk az eredményt!!!

Ha a 6-10. napon szedtem a clostit, mikor lesz peteérésem? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nekem a 2-5 napon kellet szedem és a 10-dik napon volt 3-4 tüszõm.

Nekem a 2-5 napon kellet szedem és a 10-dik napon volt 3-4 tüszõm.
Én is a 2. naptól szedtem 2X1-et és a 14. napon volt peteérésem. Elõtte 30-32 naposak voltak a ciklusaim. Most pedig szintén a 32. napon vagyok de annyi különbséggel, hogy van egy pozitív terhességi tesztem. Két évet vártam rá és egy doboz Clostil-os hónap után sikerült(remélem meg is marad a baba)
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: Gratulálok! Nekem a closti nélküli hónapokban 15. napon volt pé, most ma vagyok a 16.-on, és egyfolytában negativ az Lh tesztem 4 napja. VAgy nincs pé-m, vagy lemaradtam volna róla. nem tudom. Vagy az is lehet hogy késõbb lesz a gyógyszer miatt? Azért kérdezem hogy kinek mi volt a tapasztalata.
Nekem csak az a furi, hogy ilyen késõ kellett elkezdeni szedni. Bár én nem értek hozzá, a doki biztos tudja, de én is a 2. naptól szedtem és a 14. napon volt pé-m.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet hogy nekem késõbb lesz??? Mert ha valaki a 2. napon kezdte annak 14. napon volt, akkor ha én a 6. napon kezdtem lehet hogy a 17-18. napon lesz csak pé?? Remélem hogy igy lesz, és nem maradtunk le róla....


Mikor lehet peteérésem? Clostit szedtem, és ez lesz a első Closti élküli hónapom.

Clostival els? hónapban 28 napra, másodikban 37 napra jött meg. Így elég nehéz lesz összehozni a babót.

Legjobb válasz: nem biztos. nekem is külömbözöen jön meg. egyikhonapban 28-30 napra a másikban 32-35 napra. De tudod maga figyelni. az egyik a hö mérése. aztán a folyásod sürüsége, stb... és a sperma is pár napig él benned, így ha nem is pontosan az nap vagytok együtt is lehet baba.

nem biztos. nekem is külömbözöen jön meg. egyikhonapban 28-30 napra a másikban 32-35 napra. De tudod maga figyelni. az egyik a hö mérése. aztán a folyásod sürüsége, stb... és a sperma is pár napig él benned, így ha nem is pontosan az nap vagytok együtt is lehet baba.
Szia! Nekem is ez az elsõ closti nélküli hónapom, clostival 35 napra jött meg. Neked milyen ciklust csinált a mentes hónapban? Sikerült a baba????
A kérdező hozzászólása: Nekem is ez az elsõ "mentes" hónapom. Most vagyok a 33. napon, de szerintem meg fog jönni :(
Szia! Utolsó vagyok! Ugye nem jött még meg???? Teszteltél? Mi van??? ÍRJ!!!
A kérdező hozzászólása: Ma a 36. napomat tiprom. 15-én volt 1 napos pici barnázás, de másnap már semmi. Ma csináltam egy tesztet és negatív :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!