Találatok a következő kifejezésre: Clostit szedtem. mikor (23 db)

Clostit szedtem, mikor fog megjönni?

ez a 28.napom,de semmi jele a menzinek!se görcs,se derékfájás,vagy mell feszülés!de hányinger,émelygés sem,ami babára utalna!szerintetek minden el?jel nélkül fog megjönni?ja,krémes folyásom van,a hét eleje óta!

Legjobb válasz: nem értem már miért írja mindenki hogy milyen krémes a folyása, mintha ez valamire utalna..akinek félidõben van azt mondja biztos peteérés, akinek ciklus végén van azt mondja biztos baba..na mindegy ez hülyeség. A closty valóban 28-29 napra be tudja állítani a ciklust, mivel ha a második napon kezdted el nagyjából a 12. napra segíti a peteérést és utána kb így kellene megjönnie. Ha elõtte rendszeres volt a ciklusod akkor most is valószínû annyi nappal kell számolnod..tehát nem tudom milyen hosszú volt a ciklusod, de ha lejár az idõ akkor tesztelhetsz..mellesleg nem szükségszerû a rosszullét, az csak a filmekben van kimaradhatatlanul mindenkinek..a valóságban csomó nõnek nincs semmi tünete. Gondolom ha lenne, akkor nem lehetne így titkolni esetenként. Akkor tehát hány napos is a ciklusod??? eddig? Ha rendszertelen volt két nap múlva tesztelhetsz szerintem.

nem értem már miért írja mindenki hogy milyen krémes a folyása, mintha ez valamire utalna..akinek félidõben van azt mondja biztos peteérés, akinek ciklus végén van azt mondja biztos baba..na mindegy ez hülyeség. A closty valóban 28-29 napra be tudja állítani a ciklust, mivel ha a második napon kezdted el nagyjából a 12. napra segíti a peteérést és utána kb így kellene megjönnie. Ha elõtte rendszeres volt a ciklusod akkor most is valószínû annyi nappal kell számolnod..tehát nem tudom milyen hosszú volt a ciklusod, de ha lejár az idõ akkor tesztelhetsz..mellesleg nem szükségszerû a rosszullét, az csak a filmekben van kimaradhatatlanul mindenkinek..a valóságban csomó nõnek nincs semmi tünete. Gondolom ha lenne, akkor nem lehetne így titkolni esetenként. Akkor tehát hány napos is a ciklusod??? eddig? Ha rendszertelen volt két nap múlva tesztelhetsz szerintem.
SZIA, NEKEM EZ VOLT A 3. CLOSTIS HÓNAP, DE MÉG VÁROM AZ EREDMÉNYT. AZ ELSÕ HÓBAN 35, A MÁSODIKBAN 40 NAPRA JÖTT MEG!!! CLOSTIVAL!!! MOST VAGYOK A 32. NAPOMON, A 28.-ADIKON TESZTELTEM, DE - LETT SAJNA.
Szia!Nekem is most volt a 3. clostis hónapom és az eslõ 28, második 29 és a 3 hónapban pedig 28 napra jött meg. Szóval elég szépen rendberakta a ciklusom, bár nekem még Duphaston-t is kellett mellé szednem.
A kérdező hozzászólása: sziasztok! elsõ válaszolónak:neharagudj már hogy írtam az egyetlen tünetem, a krémes folyást, nem tudtam hogy téged ennyire zavar!ígérem többet nem írom, még ha lesz akkor sem!egyébként nagyon köszönöm a hozzászólásod, és pusszantalak!ja, és sajnos a ciklusaim elég rendszertelenek!úgyhogy szerintem sajnos nem sikerült!pussz másik két válaszolónak:kicsit elkeseredtem, hogy akár 40napra is megjöhet, azt hittem itt tuti a 28-30nap!igazából a tünet mentességem miatt azt hiszem nem sikerült!remélem sikerülni fog hamarosan mindhármónknak!azért ha nem jön meg, hét elején tesztelni fogok! puszi és kitartás!

A második clostys hónapot csinálom, juni 9, 10 barnás valami volt 11-14-ig rendes mensim volt, 12-17-ig clostit szedtem, mikor lesz peteérésem ezek alapján?

Legjobb válasz: 20-22.-e körül, de ha clostizol szerezz be ovutesztet, mert azt a gyógyszert nem lehet sokáig szedniés utána nem biztos, hogy segít...tehát én a helyedben18.-ától már bõven kétnaponta együtt lennék a párommal és meg sem állnék 24.-éig.

20-22.-e körül, de ha clostizol szerezz be ovutesztet, mert azt a gyógyszert nem lehet sokáig szedniés utána nem biztos, hogy segít...tehát én a helyedben18.-ától már bõven kétnaponta együtt lennék a párommal és meg sem állnék 24.-éig.
rá kb 14-16 napig nagyon probálkozzatok.
Meddig szedted a clostit?
Mérd a hõdet, vegyél ovu tesztet
A kérdező hozzászólása: 2 honapig
a mensid utolso napjatol szamitvan 12-13 napra ra csinaljatok es az aktus" vegen emeld meg a csipodet!nekem ez sikerult...sok sikert!

Clostit szedtem de megjött. Mire számíthatok a closti mentes hónapban? Most is összejöhet a baba? Nagyon el vagyok keseredve. Pcos-em van. Milyen kilátásaim vannak?

Legjobb válasz: Már biztos hogy pco-s vagy??Egyéb tünetek nekem is stimmeltek még sem modták egyértelmûen hogy pco-s vagyok.Na de mindegy.Nekem a 4. clostys kúrám segített.Akkor lettem terhes.Nekem nélküle nem ment:))De attól neked sikerülhet, bár így nehezebb ha tényleg nincs peteérésed.Mindenesetre ne add fel, és ne akar görcsösen. 14 hetes pocis:))

Már biztos hogy pco-s vagy??Egyéb tünetek nekem is stimmeltek még sem modták egyértelmûen hogy pco-s vagyok.Na de mindegy.Nekem a 4. clostys kúrám segített.Akkor lettem terhes.Nekem nélküle nem ment:) )De attól neked sikerülhet, bár így nehezebb ha tényleg nincs peteérésed.Mindenesetre ne add fel, és ne akar görcsösen. 14 hetes pocis:) )
A closti hat akkor is még, ha már nem szeded, még néhány hónapig! Viszont, ha az inzulinod nincs rendben, akkor nem lesznek tõle minõségi petéid! Azt nézték már laboron?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A dokim csak azt az egy hónapot írta fel. Nem igazán tudom hogy hogy van, meddig kell szedni egymás után pár hónapig? Ebben a hónapban nem szedem. Nagyon aranyos hogy bíztatsz, jól esik.
Ja még annyit, hogy ne legyél szomorú. Én is sokat sírok, sírtam, de amióta eljutottam arra a helyre ahol tudnak segíteni, már pozitívan állok a dologhoz és tudom, hamarosan lehet nekem is kisbabám.
A kérdező hozzászólása: Nekem elvileg azzal sincs bajom, a súlyom normális, bár a karácsony miatt rám jött pár kiló és most nem is mozgok, kicsit elkényelmesedtem, de a kilókkal nem volt gondom. Drukkolok Neked hogy összejöjjön most a baba! A menzim elõtt soha nem pecsételek, ha leesik a hõm, aznap meg is jön. Rendesen. Hát talán csoda lesz és ebben a hónapban sikerül a baba. Majd írj ha Nektek összejött, hogy gratulálhassak!!! És én is megírom ide hogy mi lett (még egy hónap).
Nekem az inzulinom lett magas, a megengedett 30 helyett 149. A doki azt mondta, hogy emiatt nem reped a tüszõ meg. Merckformint kaptam rá, ami szerintem hat is, mert eddig pecsételtem menzesz elõtt most meg egyik napról a másikra megjött. Ebben a hónapban már próbálkozunk is, hátha sikerül :-) Ha valakinek magas az inzulinja akkor nem megfelelõ a sejtanyagcsere, vagyis okozhatja ez a repedés hiányát. Nekem a szénhidrátot és a cukrot se bontotta le a szervezetem, ezért vagyok dagi. :-D
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy sikerül Neked is a baba!!! Milyen gyógyszert kaptál amitõl megreped a tüszõ? Vajon ezt mi akadályozhatja?
Na figyelj. Nekem 28 napos ciklussal, normál hormonnal és teljesen negatív leletekkel állapították meg a PCOS-t. Vagyis kimutatták hogy megérik a petesejt, ezt alátámasztotta a hormon is és az uh is, de! ha megrepedne a tüszõ, akkor nem lennének ott fulliculosok, amik voltaképpen a meg nem repedt petesejtek, amik maguk a ciszták, amik a PCO-s képet adják. Nálam a következõ a helyzet: minden ok, van peteérés, de nem reped meg a tüszõ, így meg se tud termékenyülni a petesejtem, ha jó a hormon, ha nem. Ezért kaptam gyógyszert ami segít abban, hogy a megérett petesejtek ki is lökõdjenek. A closty segíti a peteérést, de megrepedni nem segít a tüszõnek. Fura hogy ezt a gyógyszert kaptad... Kérdezz rá a dokitól, hogy ha van rendesen peteérés akkor honnan vannak a ciszták a petefészekben. Mert ugye a PCO-nál a meg nem repedt tüszõk a ciszták nem pedig egyéb hormon által irányított nyavaják.
Ha normális volt a mensi, akkor PÉ is volt! Ha ez volt az 1. clostis hónap, akkor mirõl beszélünk??? :) :) Csak pozitívan! Gondolom, szeded még 1-2 hónapot, nem? Ha jó a laborod, akkor nagyon jók az esélyeid is, semmiképp ne add fel! (2.)
A kérdező hozzászólása: Ha nem lett volna peteérés akkor a menzis sem lett volna normális nem? Hanem jóval kevesebb vagy barnázás. Már tök lemondtam hogy nekem valaha is lesz gyerekem. Nagyon el vagyok keseredve és sokat sírok is emiatt. Bár megfogadtam hogy ebben az évben nem fogok foglalkozni ezzel...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A laborom tökéletes lett, a dokim azt mondta hogy a leleteim alapján nem mondaná meg hogy pcom van, de az uh-n ott vannak a pici ciszták. Minden rendben van velem, de valamiért amit nem tudunk ott a pco. Egyszer már estem teherbe egy éve spontán, de elvetéltem. Azóta derült ki a pco és ez volt az elsõ clostis hónapom, de nem jött össze a baba. (Bár lehet hogy kihagytuk volna azt a napot? Mert így utánaszámolva pont a pé elõtt 3 nappal voltunk együtt, és elõtte még többször de utána nem tudtunk). Remélem hogy lesz tõle pém mert a mostani ciklusom 35 napos lett.
Rendben, majd írok. A sima inzulin nekem is jó, a terheléses volt rossz. Kolléganõm 45 kiló, rossz az inzulinja és PCOS... fene se tudja hogy vagyunk összerakva.

Mikor lehet peteérésem? Clostit szedtem, és ez lesz a első Closti élküli hónapom.

Clostival els? hónapban 28 napra, másodikban 37 napra jött meg. Így elég nehéz lesz összehozni a babót.

Legjobb válasz: nem biztos. nekem is külömbözöen jön meg. egyikhonapban 28-30 napra a másikban 32-35 napra. De tudod maga figyelni. az egyik a hö mérése. aztán a folyásod sürüsége, stb... és a sperma is pár napig él benned, így ha nem is pontosan az nap vagytok együtt is lehet baba.

nem biztos. nekem is külömbözöen jön meg. egyikhonapban 28-30 napra a másikban 32-35 napra. De tudod maga figyelni. az egyik a hö mérése. aztán a folyásod sürüsége, stb... és a sperma is pár napig él benned, így ha nem is pontosan az nap vagytok együtt is lehet baba.
Szia! Nekem is ez az elsõ closti nélküli hónapom, clostival 35 napra jött meg. Neked milyen ciklust csinált a mentes hónapban? Sikerült a baba????
A kérdező hozzászólása: Nekem is ez az elsõ "mentes" hónapom. Most vagyok a 33. napon, de szerintem meg fog jönni :(
Szia! Utolsó vagyok! Ugye nem jött még meg???? Teszteltél? Mi van??? ÍRJ!!!
A kérdező hozzászólása: Ma a 36. napomat tiprom. 15-én volt 1 napos pici barnázás, de másnap már semmi. Ma csináltam egy tesztet és negatív :(

Akik szedtek clostit válaszolnátok? Mikor volt peteérésetek utána? Kis kutatás?

hányadik naptól szedtétek?mikor lett ovutok a ciklusban? nekem a 14ik napom s még semmi a teszt szerint..:(

Legjobb válasz: Szia. Nekem az 5. naptól kellett szedni. Elsõ hónapban 2x0,5-et, második hónapban 2x1-et. Egyik hónapban sem volt peteérésem. UH-on követte a doki, de semmi. Utána hónapban lett, amikor már nem szedtem. :) Sok sikert!

Szia. Nekem az 5. naptól kellett szedni. Elsõ hónapban 2x0, 5-et, második hónapban 2x1-et. Egyik hónapban sem volt peteérésem. UH-on követte a doki, de semmi. Utána hónapban lett, amikor már nem szedtem. :) Sok sikert!
Én isszedtem több alkalommal is. Hõmérõztem, tehát az nem a tuti uh-figyelés. - így biztosat nem tudok mondani. Viszont akkor sikerült a csöppség, amikor Closti szünet volt. Méhpempõt szedtem.
Szia! Én az 5.naptól szedtem 2*1-et és a 19.napon volt peteérésem, de sajnos baba nem lett belõle:
Elsõ vagyok. Én is méhpempõt szedtem! :)
Szia!Nekem is az 5. naptól kellett elkezdenem szedni, és az elsõ három hónapban a 16.napon volt PÉm!
A 3. naptól szedtem 5 napon át 2x1-et és a 16. napon repedt meg magától a tüszõm. Szóval még türelem! :)

Clostit szedtem ami megvékonyitotta a ményálkah. és megjöt a menzi de 2 napig tartot. Ilyen még nem volt mi lehet?

lehet hogy ázért mert megvékonyitota a méhnyálkahártyát?de ma már alig van 2 napig eléág sok volt

Legjobb válasz: A Clostilbegyt nem feltétlenül vékonyítja meg a méhnyálkahártyát. Én is szedtem, és nálam nem volt gond. Ezt orvos mondta egyébként? Szerintem még babó is lehet a dologban :)

A Clostilbegyt nem feltétlenül vékonyítja meg a méhnyálkahártyát. Én is szedtem, és nálam nem volt gond. Ezt orvos mondta egyébként? Szerintem még babó is lehet a dologban :)
A kérdező hozzászólása: igen nekem a doki mondta.

Mikor teszteljek? Clostit szedtem.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/622bfeb550c379aae8d789..

Legjobb válasz: Szia! Szerintem 3-4 nap múlva tesztelhetsz is. Sok sikert!

Szia! Szerintem 3-4 nap múlva tesztelhetsz is. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: sziKöszönöm szépen. Én szombatra gondoltam :-)
A kérdező hozzászólása: nem rég szex közben nagyon véreztem. Mit jelent?
Az semmi esetre se jelent jót! Sztm mindenképp kérdezz rá a dokidnál h mégis mitõl? Másképp csináltátok mint amúgy ? Sztd honnan véreztél ? megsérthettetek vmit ? Mennyire véreztél? DE ha csak pár csepp volt akkor lehet beágyazódásos vérzés is!!!!! :) Drukk megy!
A kérdező hozzászólása: Hát sajnjos nagyon véreztem. Azt hittem megjött, de nem jött meg. Nagyon megijedtem, mert eléggé véreztem, azóta semmi. Meg valami darabos is volt benne :-(

Most mi lehet velem? Múlt hónapban Clostit szedtem Május 17-én jött meg. Azóta semmi.

Próbálkoztunk peteérés idején is többször. Szedtem egész hónapban barátcserjét, meg 2 hete iszom az Aloe Berry nektárt. Még mindig nem jött meg. Tegnapi tesztem negatív. Nem hiszem hogy terhes vagyok. Akkor mi lehet?

Legjobb válasz: még most vagy a 30. napon. bõven lehet még ebbõl baba is, hiába neg. a teszt.

még most vagy a 30. napon. bõven lehet még ebbõl baba is, hiába neg. a teszt.
A kérdező hozzászólása: De olyan tüneteim sincsenek, mint amiket itt szoktak felsorolni. Ebbõl gondolom hogy nem vagyok terhes.
ezta kérdést már egyszer feltetted nem???
A kérdező hozzászólása: Nem tettem fel. Egyébként meg én kérdeztem és kérdésre nem szoktunk kérdéssel válaszolni. Ha nem tudsz érdemi választ adni, akkor görgess tovább! Köszi
Szerintem az jó jel, ha nem érzel semmit, nincs tüneted. Mert sokan írnak ilyen-olyan tüneteket és , ha elolvasgattad, akkor az esetek kb 90%-ban nem is voltak terhesek. Úgyhogy nagy esélyed van, hogy babát vársz. Szorítok! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!