Találatok a következő kifejezésre: Clostit szedtem volt pém (2 db)

Ha closti előtt a menzim 40 -45 napra jött meg akkor most hogy clostit szedtem és volt pém. Ha nemjön ösze mennyire fog megjönni?

Legjobb válasz: hát elvileg 28-30 napra, nekem is ilyen a mensim, de nekem a clostyn kivül irt az orvos norcolutot, amit a mensi 16-ik napjátol kell szednem hogy rendesen megjöjjön ha esetleg nem sikerül a baba.

hát elvileg 28-30 napra, nekem is ilyen a mensim, de nekem a clostyn kivül irt az orvos norcolutot, amit a mensi 16-ik napjátol kell szednem hogy rendesen megjöjjön ha esetleg nem sikerül a baba.
nekem is 40-50napos ciklusaim vannak!clostival mintha órához állították volna a 28.napon megjött!sosem volt ilyen pontos!

Clostit szedtem azzal volt pém csak elvékonyitotta a méhnyálkahártyámat és most a doki leálitott rola. Van esély a babára?

mert állitola a closti a következ? honapban is csinál pét. de a méhnyálkahártyát már nemvékonyitsa meg. volt már igy valaki?

Legjobb válasz: Én csak olvastam itt hogy 3 hónapig még hat a gyógyszer!

Én csak olvastam itt hogy 3 hónapig még hat a gyógyszer!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!