Találatok a következő kifejezésre: Clostit szedtem volt (27 db)

A múlt hónapba clostit szedtem, volt peteérésem is de nem lettem terhes. Ebbe a hónapba is a closti? Vagy újra kellett volna szednem?

Legjobb válasz: Nem pontosan értem a kérdést! A Clostit szigorúan úgy írják fel, hogy ha 3 havi terápia, akkor azt minden hónapban úgy, ahogy az orvos kéri. Ha visszarendel, mert köv. hónapban kell még tüszõrepesztõ is akkor úgy.

Nem pontosan értem a kérdést! A Clostit szigorúan úgy írják fel, hogy ha 3 havi terápia, akkor azt minden hónapban úgy, ahogy az orvos kéri. Ha visszarendel, mert köv. hónapban kell még tüszõrepesztõ is akkor úgy.
A kérdező hozzászólása: csak egy havit írt fel a doki.
Hát igen, vissza kellett volna rendelnie, ha nem volt UH-os követése a peteérésednek. Általában ezt 3 hónapra szokták "beállítani" terápiaszerûen.

Tegnap és ma is több nyúlósabb fehéres szerű folyás volt. De ez már egy hete előjön. Pé lehet? Clostit szedtem. Volt ilyen a 11-12. napon és most a 16-17. napon is. Lehet hogy kétszer volt pé-m? A hasszurka végig volt/van.

Legjobb válasz: Köszönöm a választ. Hát igyekszünk, bár már nagyon el vagyok keseredve, mert azt hiszem hogy az egyiket kihagytuk, így már nem nagyon bízom h most sikerült.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Hát igyekszünk, bár már nagyon el vagyok keseredve, mert azt hiszem hogy az egyiket kihagytuk, így már nem nagyon bízom h most sikerült.
Szia! Én is szedtem Clostit, 3 hónapon át, most van az elsõ Closti mentes hónapom. Nekem is a Closti alatt sokáig megvolt a nyúlós nyák, és a hasszúrka egész a mensiig tartott. Szerintem a Closti hatásának tudható be, mert most Closti nélkül csak PÉ idején maradt a nyák, volt hasszúrka. Ne izgulj, szerintem gond nem lehet, legyetek együtt ahogy csak tudtok:) sok sikert!

Ki szedte tovább 3 hónapnál a clostit? És volt eredmény?

Nagyon el vagyok ken?dve. Ez volt a 3. hónap, 2 tüsz? is érett, de sajnos most sem sikerült.

Legjobb válasz: Semmiképp ne keseredj el! Én tovább szedtem 3 hónapnál. 2x5 hónapig szedtem. És akkor sikerült, amelyik hónapban már nem szedtem... :) Nekem is érett tüszõim voltak és nem találtuk el a megfelelõ alkalmat. Aztán vettem egy ovu tesztet. (Bár vettem volna elõbb! De nem tudtam, hogy létezik ilyen) Próbáld ki te is! Drukkolok!

Semmiképp ne keseredj el! Én tovább szedtem 3 hónapnál. 2x5 hónapig szedtem. És akkor sikerült, amelyik hónapban már nem szedtem... :) Nekem is érett tüszõim voltak és nem találtuk el a megfelelõ alkalmat. Aztán vettem egy ovu tesztet. (Bár vettem volna elõbb! De nem tudtam, hogy létezik ilyen) Próbáld ki te is! Drukkolok!
Mindenképp próbálj mellé egy ovutesztet, hátha az idõpont a gond
Én is tovább szedtem, meg injekciót is kaptam(hogy mi volt a neve már nem tudom).Márciusban lesz 2 éves a fiam!Ne add fel, sikerülni fog!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a bíztatást! UH-n figyeli a tüszõérést a doki, és kaptam tüszõ repesztõ injekciót. Szóval elvileg az idõzítéssel nincs gond. Férjemnél 1 éve volt vizsgálat, nála minden rendben. Még van pár napom gondolkodni, és beszélek a dokival is. Köszönöm mégegyszer!


Clostit szedtem ami megvékonyitotta a ményálkah. és megjöt a menzi de 2 napig tartot. Ilyen még nem volt mi lehet?

lehet hogy ázért mert megvékonyitota a méhnyálkahártyát?de ma már alig van 2 napig eléág sok volt

Legjobb válasz: A Clostilbegyt nem feltétlenül vékonyítja meg a méhnyálkahártyát. Én is szedtem, és nálam nem volt gond. Ezt orvos mondta egyébként? Szerintem még babó is lehet a dologban :)

A Clostilbegyt nem feltétlenül vékonyítja meg a méhnyálkahártyát. Én is szedtem, és nálam nem volt gond. Ezt orvos mondta egyébként? Szerintem még babó is lehet a dologban :)
A kérdező hozzászólása: igen nekem a doki mondta.

Ha closti előtt a menzim 40 -45 napra jött meg akkor most hogy clostit szedtem és volt pém. Ha nemjön ösze mennyire fog megjönni?

Legjobb válasz: hát elvileg 28-30 napra, nekem is ilyen a mensim, de nekem a clostyn kivül irt az orvos norcolutot, amit a mensi 16-ik napjátol kell szednem hogy rendesen megjöjjön ha esetleg nem sikerül a baba.

hát elvileg 28-30 napra, nekem is ilyen a mensim, de nekem a clostyn kivül irt az orvos norcolutot, amit a mensi 16-ik napjátol kell szednem hogy rendesen megjöjjön ha esetleg nem sikerül a baba.
nekem is 40-50napos ciklusaim vannak!clostival mintha órához állították volna a 28.napon megjött!sosem volt ilyen pontos!

Clostit szedtem, 11. cnapon nem volt érett tüszõm még, utána norcolutot szedtem a 21. naptól 5*2-t. Ma, azaz 28. cn kellett vna megjönnie. De nem jött. Lehet terhesség? Többit lent!

Már sokszor szedtem a norcolutot h meghozza,és eddig mindig pontosan a gyógyszer abbahagyása utáni 3. reggelen meg jött!!!ezért gondolom,hogy talán baba,meg a dokim mondta h a closti csinálhatott kései peteérést,plusz vmi felfitkulást látott a hüvelyi uh-n!!!a derekam és a melleim fájnak,és érzékeny a mellbimbóm is.ees fáradékony is vok..bár nem ezek miatt gondolom,hanem mert nem jött meg!!:$valaki hasonló???? Már nagyon sztnénk babát...nem is tudom h merjek e reménykedni:$ :(.....Sztetetek?

Legjobb válasz: Szeerintem ezek jo jelek :) Varj meg par napot es tesztelj

Szeerintem ezek jo jelek :) Varj meg par napot es tesztelj

Január 25-én volt meg utoljára. Enyhén magas prolaktin miatt bromocriptin szedek a ciklus elejétől, előtte 3 hónapig clostit szedtem. Ebben a ciklusban a 20-21. napon lehetett peteérésem. Azóta nem jött meg. Késhet a bromotól?

A 27. napon volt egy csepp vér a papíron, azóta semmi. MOst már 3. napja késik. Remélem, hogy tud vki segíteni. Tesztelni még nem merek.

Legjobb válasz: én a bromochriptin segítségével lettem terhes a 2. lányommal. 2-3 hétig szedtem, és nem jött meg=terhes voltam.

én a bromochriptin segítségével lettem terhes a 2. lányommal. 2-3 hétig szedtem, és nem jött meg=terhes voltam.
hát, nem tudom. én terhes voltam. késõbb tesztelés? vagy orvos még? ha addig nem jönne meg... bár úgyis gondolom ezt fogod tenni. drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszi, h jelentkeztél!! Vasárnap teszteltem és negatív lett. X-epil tesztcsíkkal. MOst nem tudom, hogy mi van, nem is értem. Nem jött még meg. Pedig sztem tuti volt peteérésem. Voltam dokinál múlt hét szerdán, és megvastagodott a méhnyálkahártyám és nagyobbodva méhem.
na, mi újság?
A kérdező hozzászólása: Oké, hétfõn tesztelek! Megirom!
most számolok. jan 25+21 nap=febr.15. ha megfogant a baba, akkor a 27.napi vér lehetett beágyazódástól is. ez febr. 21 kb. szerintem teszteljél. majdnem napra pontosan egyeznek az adataink. én du teszteltem. kíváncsi vagyok mostmár tényleg. sőt, ha pl 33 napos a ciklusod, akkor is mar 2-3 napja késik. bromotól biztos nem.
kíváncsi vagyok, mi lesz. :) majd írd meg. mikor lehetne leghamarabb tesztelned?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Gratulálok a gyerekekhez! Nekem hosszabb ciklusaim voltak, 1-2x elõfordult, h 60 napig nem jött meg. Utána clostibegyt-et szedtem azzal 30-33 napra jött meg, volt peteérésem is szépen. AZtán derült ki a prolaktin szint eltérés. Ez az elsõ hónapom, február elején kezdtem el szedni, napi 2x1 szemet. Még nem jött meg, és egy hete erõsen szurkál, nyilal, néha azt gondolom, h most megjön, de nem. Ha pihenek, elmúlik a szúrkálás. Várok még egy picit..
össze-vissza jött meg. 2006 márciusban szültem, júl.ban jött meg először. 2007 jan.ban untam meg, h 2 hetente megjön, meg akár 1 hónapig is tart. 31-én kezdtem szedni a mensi utolsó napján, kb 14.én fogant, febr. 23.án teszteltem pozitívat. de csak fél szemet szedtem naponta, mert csökkentette a tejemet, + a férjem nem bírta az iramot, állandóan szexéhes voltam :) mondjuk nálunk a kis korkülönbség volt a cél. okt. végén született meg a második lány.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! És mielõtt szedted a gyógyszert normális ciklusod volt, vagy hosszabb?
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot! Voltam ma orvosnál és mondta, hogy a közelmúltban volt tüszõrepedésem, egy szép nagy tüszõ nyomát látni. Úgy tûnik elcsúszott ez a ciklusom..a ciklus végén volt a peteérés.

Be tud ágyazodni ezekkel az eredményekkel? Clostit szedtem a 12 napon 20 mm es tüszö volt és 6.5 mm nyálkahártya. A 18. napon volt peteérés.

a nyálkahártyának is volt ideje vastagodni mert 18 napon vbolt a peteérés.szoval nemcsak 7 napja volt hanem 13 napja hogy mégvastagabb legyen szerintetek van esélyem?eddig 3-4 mm es volt ezért nemjött össze

Legjobb válasz: Szerintem van esélyed! Nekem a 14.napon volt 4 mm-es a nykh, majd 1hétre rá volt pé-m és ma nem jött meg hanem 2 csíkos lett a tesztem. Még nem merem elhinni, és remélem nem is fog megjönni, mert a hasam fájdogál. Szóval nekem is elég sokat vastagodott a másfél-két hét alatt, hogy be tudjon ágyazódni a pici! Nagyon drukkolok hogy babás legyél!!!

Szerintem van esélyed! Nekem a 14.napon volt 4 mm-es a nykh, majd 1hétre rá volt pé-m és ma nem jött meg hanem 2 csíkos lett a tesztem. Még nem merem elhinni, és remélem nem is fog megjönni, mert a hasam fájdogál. Szóval nekem is elég sokat vastagodott a másfél-két hét alatt, hogy be tudjon ágyazódni a pici! Nagyon drukkolok hogy babás legyél!!!
A kérdező hozzászólása: köszike. nekem a 18 napon volt pém. te clostit szedtél?
Szia. Nem szedtem clostit még csak most vártam volna hogy megjöjjön és el tudjam kezdeni szedni, de nem jött meg :) ))

Akik clostit szedtek közületek, hanyadok napon volt peteérésetek? Volt valami tünetetek, ami máskor nem szokott?

Sziasztok. Els? hónap, hogy a clostival próbálkozunk. Sajnos, majdnem egy éve, hogy sikertelen babaprojekt. :( Ma vagyok a 16-ik ciklusnapon, és mensis görcsöket érzek, és volt egy vérfolt a tisztasági betétemen. Ez gondolom összefüggésben lehet a peteéréssel, de az ovulációs tesztem negatív. Vélemények? El?re is köszi!

Legjobb válasz: nekem az inszem miatt kellett, a tüszõrepesztõt a 11. napon kaptam és így 13.-on csinálták az inszemet. nekem egyébként nagyon fájt mind a két petefészkem, de három tüszõm is érett, szóval jogos volt...

nekem az inszem miatt kellett, a tüszõrepesztõt a 11. napon kaptam és így 13.-on csinálták az inszemet. nekem egyébként nagyon fájt mind a két petefészkem, de három tüszõm is érett, szóval jogos volt...
Szia! Nekem a 21. napon volt.
Szia! Mi 2 éve várunk a csodára. Nekem sajnos nem volt peteérésem ezért kaptam clostit. Jól reagált rá a szervezetem, 3 szép nagy tüszõt láttak, és már a 11. napon meg is kellett repeszteni. Semmi különöset nem éreztem, kicsit görcsölgettem az injekció után, de azt mondták ez természetes. Neked nem kell menned uh-ra? Furcsa, hogy nem követi nyomon a dokid a peteérést. Nem ijesztgetésnek szánom, de nekem így lettek cisztáim az egyik alkalommal. Késõn (15. napon) mentem uh-ra és kiderült, hogy nem repedtek meg maguktól a tüszõk és cisztává alakultak. Most már a 10. napon ott toporogtam az ultrahangon, nehogy lemaradjunk valamirõl.;)
Szia! Nekem is ez az elsõ closty-s hónapom. Több vetélés miatt szedem most, habár minden eredményünk jó lett de doki szerint rám fér egy kis turbózás. Nekem a 12. napon volt ovum tõle. A mensi elsõ napjától szedtem. Az ovuteszt is igazolta, na meg a nagy fájdalom. Most vagyok ovu után 3 nappal de még most is érzek szúrkálódásokat! :S Ez mitõl lehet??!! Neked hanyadik naptól kellett elkezdeni szedni? A vérfolt lehet, hogy az elõjele a pé-nek!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat! Nekem az 5-ik naptól kellett szednem 2-szer felet. 10-ik napon kellett volna ultrahangra mennem, de nem jutottam el. Tudom, hogy fontos lett volna, de a munkahelyemen nem adtak szabadnapot. :( 15-ik, 16-ik napon volt halvány ovutesztem, és görcsölgettem, de lehet hogy mégsem jött össze a peteérés clostival sem? :(

Mikor volt pé-m? Nem értem a ciklus.hu-n berajzoltat! Megnéznétek? Ez volt az első hónap hogy clostit szedtem!

http://ciklus.hu/images/diagramok/a85dddb5c0a5b0dd7202db0188..

Legjobb válasz: szia, sztem napokban volt peteérésed pétek, szobat ha voltatok együtt van remény..sztem...de nem sok ilyen görbét láttam még.

szia, sztem napokban volt peteérésed pétek, szobat ha voltatok együtt van remény..sztem...de nem sok ilyen görbét láttam még.
Szerintem is kb dec 9- 10 körül volt inkább a peteérés a hõd alapján.
Szia! Szerintem 9-én volt /lehetett/ a peteérésed. A nagykönyvek azt irják, hogy az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni. Jobb lett volna ha 8-án v. 9-én vagytok együtt, de a spermák akár 72 óráig is életképesek, ezért sikerülhetett is a teherbeesés
peteérés után nem az szokott lenni??na hátha ír ide vki tapasztaltabb is....elõzõ vagyok..s nekem is nov 26 án jött meg utóljára...:)
A kérdező hozzászólása: A 15. napon is voltunk együtt de csak rövid ideig tartott és nem volt véges, mert megjöttek a vendégek...de elõváladék volt, mert az sok van a páromnak... Reménykedjek egyátalán? Mikor volt pé-m?
A kérdező hozzászólása: Hát remélem hogy igazad lesz! De akkor mi volt az a hõleesés utána?
A kérdező hozzászólása: És Drukk Neked!!!!
elsõ válaszoló....péntek szombat tuti jó nap volt együttlétre:) Mi is próbálkozunk....nekem is most van peteérésem remélem, mert már nem is használom se hõmérõt se ovu tesztet:(
30 nap alatt háromszor szeretkeztél? :(
A kérdező hozzászólása: Nem, csak nem rajzoltam be mindet, miután a menzim után pár napban nem lényeges, az elõtte lévõ idõszakot meg azért nem mert most kezdtem a diagramm rajzolást és nem hiszem hogy lényeges. A heti egy-két alkalom megvan, sajna sûrûbben a munkánkból kifolyólag nem tudunk.
A kérdező hozzászólása: Oh, köszi a választ! Hát nem értem én sem. csütörtök este óta volt nyúlós folyás, ami pénteken több lett és szombaton is elég sok volt. De fehéres folyás hol több, hol kevesebb már múlthét óta van. Nem értem!
Szerintem is 9-én volt peteérésed. Én áttértem a ciklusról a fertilityfriend-re, mert a hõimet (akár a tieidet is) félreértelmezte. A fertility friend viszont egybõl átrajzolta a grafikont, és akkorra tette a pé-t amikorra egyéb tüneteim is mutatták. (ez nem ellenreklám, de szerintem nagyokat téved a ciklus, javaslom, írd át az adataidat más programba is). És én is úgy hiszem, hogy kevésszer szeretkeztek... Amúgy én is lassan 8 hónapja próbálkozom, és nem jön össze a baba. Januárban orvoshoz megyek-megyünk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!