Találatok a következő kifejezésre: Clostit szedtem most ez a (4 db)

Clostit szedtem és most ez a 29 napom. De már érzem a menzis érzéseket, a mellem is fáj, és a hőm 37.1 csak az a baj hogy a closti megvékonyitotta a méhnyálkahártyát. Lehet baba?

Legjobb válasz: Persze, hiszen ha elkezd beágyazódni, tovább vastagodik a fala a méhednek ami biztos hely lesz a picinek. Milyen folyásod van jelenleg?

Persze, hiszen ha elkezd beágyazódni, tovább vastagodik a fala a méhednek ami biztos hely lesz a picinek. Milyen folyásod van jelenleg?
A kérdező hozzászólása: szia fehér krémes. de 2 napja sok volt de mostmár nemsok.

Tegnap és ma is több nyúlósabb fehéres szerű folyás volt. De ez már egy hete előjön. Pé lehet? Clostit szedtem. Volt ilyen a 11-12. napon és most a 16-17. napon is. Lehet hogy kétszer volt pé-m? A hasszurka végig volt/van.

Legjobb válasz: Köszönöm a választ. Hát igyekszünk, bár már nagyon el vagyok keseredve, mert azt hiszem hogy az egyiket kihagytuk, így már nem nagyon bízom h most sikerült.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Hát igyekszünk, bár már nagyon el vagyok keseredve, mert azt hiszem hogy az egyiket kihagytuk, így már nem nagyon bízom h most sikerült.
Szia! Én is szedtem Clostit, 3 hónapon át, most van az elsõ Closti mentes hónapom. Nekem is a Closti alatt sokáig megvolt a nyúlós nyák, és a hasszúrka egész a mensiig tartott. Szerintem a Closti hatásának tudható be, mert most Closti nélkül csak PÉ idején maradt a nyák, volt hasszúrka. Ne izgulj, szerintem gond nem lehet, legyetek együtt ahogy csak tudtok:) sok sikert!

Akkor most nemsikerül ugye? Mert annyira menzis görcseim vannak. Ez a 28 napom. Clostit szedtem ezért nagyon reménykedtem de ugylátszik most sem sikerült.

igaz a dokim felkészitett hogy most nembisztos hogy sikerül mert vékony volt a méhnyálkahártya a closti mellékhatás a miatt. de most olyan menzis görcseim vannak mintha már megakarna jönni. de nagyon er?s azért gondolom hogy nemsikerült

Legjobb válasz: Még ne vesd el, várj még törelemmel, hátha.... Tudom, nehéz.Én is görcsöltem eddig naponta csak kicsiket, de eddig semmi, csak kis barnázás.....Nemtudom, mi lehet. Várok. Várjunk együtt. :))

Még ne vesd el, várj még törelemmel, hátha.... Tudom, nehéz.Én is görcsöltem eddig naponta csak kicsiket, de eddig semmi, csak kis barnázás.....Nemtudom, mi lehet. Várok. Várjunk együtt. :) )


Nagyon sűrgős! Holnap kell kezdenem a Norculutot, utána meg a Clostit. Gynex cseppet szedtem eddig. Most ezt hagyjam abba?

Legjobb válasz: Elõször is hogy válaszolni tudjak kellene pár infó...Miért is szeded a Norculutot ? Mióta nem jött meg ? Nem vagy esetleg PCO-s gyanús!??? Túlsúly, szõrök ... stb....? mert ha igen a Closty NEM megoldás. A gynex cseppnek amúgy semmi mellékhatása hisz az egy homeopátiás készítmény... szedheted nyugodtan.

Elõször is hogy válaszolni tudjak kellene pár infó...Miért is szeded a Norculutot ? Mióta nem jött meg ? Nem vagy esetleg PCO-s gyanús!??? Túlsúly, szõrök ... stb....? mert ha igen a Closty NEM megoldás. A gynex cseppnek amúgy semmi mellékhatása hisz az egy homeopátiás készítmény... szedheted nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Pco-s vagyok. Már megvolt a laparoszkópia mûtétem, de nem lett rendszeres a ciklusom. nem állt vissza a pco cisztásodás, de rá kell segíteni picit a peteérésre. Norcolutot azért kaptam, hogy megjöjjön, és utána a ciklusban pedig Closty jön. Nincs túlsúly, se szõrösödés, és állítólag egy enyhébb verziója van a pco-nak nálam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!