Találatok a következő kifejezésre: Clostit szedtem most (21 db)

Clostit Szedtem. Most már a 14. -napomon vagyok azt mondta a doki hogy 11-14. ig kell minden nap 1*szeretkezni. Nagyon nagy gáz ha csak 2-3*szeretkezünk a 4 napból?

Na most 1 nap ok! 2 nap a férjem nem volt itthon a harmadik nap ok! Na de igy a 4. napra mostmár egy kicsit kezd Robot temponak tünni és az embernek 12-óra munka mellett nem nagyon van kedve szeretkezni Bár Nagyon akarjuk a picit!

Legjobb válasz: Szia! Én is csak javasolni tudom az LH tesztet. Én az elsõ Clostis hónapban teherbeestem, úgy, hogy az LH teszt szerinti pozitív napokon voltunk együtt. Egy próbát megér.Sok sikert!

Szia! Én is csak javasolni tudom az LH tesztet. Én az elsõ Clostis hónapban teherbeestem, úgy, hogy az LH teszt szerinti pozitív napokon voltunk együtt. Egy próbát megér.Sok sikert!
Szia! Én nagyon javasolnám neked az ovulációs tesztet. A saját példám rá a magyarázat, hogy miért. Hosszú hónapokon keresztül szedtem a Clostit, folyamatos ellenõrzés mellett. A doki mindig mondta, hogy na, akkor ezek a napok meg azok a napok stb... Nem jött össze. Júniusban nem szedtem már be többet, de bíztam benne, hogy ennek ellenére még van hatása a köv. hónapban is. Vettem egy ovu tesztet is életemben elõször! Annak megfelelõen idõzítettünk és csak egyszer voltunk együtt a termékeny napokban. Mára 10 hetes terhes vagyok, amit egyszerûen csodának veszek és köszönet érte többek között az ovu tesztnek. Próbáld ki! A használata rém egyszerû és amúgy pontos képet ad neked a peteérésed fázisairól "azokban a napokban". Minden jót kívánok õszintén!

Clostit szedtem. Mennyi az esélye annak, hogy ikreim lesznek? 6 hónapig szedtem a clostit. Most 8 hetes 4 napos pocis vagyok, Ma voltam doknál, de majd csak 1 hét mulva uh-z meg, nehogy baj legyen.

Nagyon kíváncsi vagyok, h ikreim lesznek e... Van akinek ett?l ikrei lettek? Ismertek olyat?

Legjobb válasz: Nekem is úgy lett baba, hoyg elõtt Clostyt kellett szednem több hónapig. Ez az iker kérdés bennem is felmerült, mert volt olyan, hogy egyszerre két pete érett meg. Aztán végülis egy babám lesz, akinek nagyon örülök, mert õ volt minden álmunk! Egyik rokonom is Clostyt szedett, neki sem lettek ikrei. Amúgy persze minden esélyed megvan rá, ha szeretnéd is, akkor meg drukkolok, hogy azok legyenek! (20 hetes)

Nekem is úgy lett baba, hoyg elõtt Clostyt kellett szednem több hónapig. Ez az iker kérdés bennem is felmerült, mert volt olyan, hogy egyszerre két pete érett meg. Aztán végülis egy babám lesz, akinek nagyon örülök, mert õ volt minden álmunk! Egyik rokonom is Clostyt szedett, neki sem lettek ikrei. Amúgy persze minden esélyed megvan rá, ha szeretnéd is, akkor meg drukkolok, hogy azok legyenek! (20 hetes)
Szia, én csak 2 hónapig szedtem clostyt, nekem amúgy nem lett tõle több tüszõm úgyhogy egy babám lett, én csak lombikosokat ismerek akiknek gyógyszeres kezeléstõl lettek ikreik.(de ettõl még lehetnek ikreid:) Boldog Babavárást! 20 hetes kismami
Nyilván van valamennyi esély, de nem hiszem, hogy ezt számszerûsíteni lehetne. Az elsõ ultrahangnál ezt nagy valószínûséggel látni fogja a doki.

Mult havi ciklusban szedtem 5 szem clostit, most ebben a ciklusban szintén 5 szem clostit, csak most peteérés után még kell szednem 10 napig az utrogestan-t, meg folsavat, meg b6 vitamint. Így nagyobb esélyem van a babára?

Sziasztok!Lécci segitsen a véleményével az, aki így esett teherbe..:1 éve probálkozunk babával,eddig sikertelenül:( .Mult havi ciklusban szedtem 5 szem clostit, most ebben a ciklusban szintén 5 szem clostit,csak most peteérés után még kell szednem 10 napig az utrogestan-t,meg folsavat, meg b6 vitamint.(ezeket folyamatosan, minden nap)Szerintetek ez segithet, hogy legyen már végre bébi?Most még van 8 napom mensiig, amit nagyon nem várok.Köszi a válaszokat!Puszi

Legjobb válasz: a sogorn´öm 2x egy évet várt és most 2 szép gyereke van, semmit nem csinált, azt mondta felsleges bármilyen gyógyszert akarmit is tenni, nem hömérözött, nem vizsgálta magát. néha elmentek gyógyfürdöbe aztán jött a gyerek. nem görcsölt hogy miért nem esett teherbe, nem kényszerítette a tesómat a sexre akkor csinálták amikor akarták. és meglett a gyerek, így amondó vagyok felesleges stresselni.

a sogorn´öm 2x egy évet várt és most 2 szép gyereke van, semmit nem csinált, azt mondta felsleges bármilyen gyógyszert akarmit is tenni, nem hömérözött, nem vizsgálta magát. néha elmentek gyógyfürdöbe aztán jött a gyerek. nem görcsölt hogy miért nem esett teherbe, nem kényszerítette a tesómat a sexre akkor csinálták amikor akarták. és meglett a gyerek, így amondó vagyok felesleges stresselni.
Az Utrogestan azért is jó, mert ha megfoganna a babó segíti a hormonpótlást, hogy ne legyen vetélés, könnyebben megfoganjon a baba. A másik, valóban nem szabad görcsölni rajta.Próbáld ki, hogy szex után felpárnázod a csípõd.És lazíts!Sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: köszi nektek a választ!Én sajna eléggé rá vagyok izgulva a babára, ezért hõmérõzök, figyelem magam, szex után akár már fejre is állok:) )))De azért nem betegesen akarom!!!!Csak már nagyon jo lenne, ha jönne:)
én azt mondom, hgy akkor szeressétek egymást, amikor úgy érzitek, hogy most jó lenne, és ne akkor amikor pé. van. és ne görcsölj, és ne agyalj rajta annyit, ha egy kicsit nem vizsgálgatnád magadat, akkor hamarabb összejönne.
A gyógyszerek segítik a beágyazódást. De én azt javaslom, hogy ne akard annyira, feletkezz meg róla, és jobban össze fog jönni. nekem 7 évig mondták, hogy nem lehet babám, eszembe sem jutott, és 3 hónap alatt-a legnagyobb meglepetésemre terhes lettem. Lazíts, éld az életed, szeretkezz akkor, amikor jól esik, ne mikor a hõmérõ mondja.)


Clostit szedtem, ma vagyok a 8. napon és tojásfehérjés folyásom van. Most lesz pé-m?

Legjobb válasz: Könnyen lehet. :) Én is most kezdtem a clostit és ezért vettem is egy ovu tesztet.

Könnyen lehet. :) Én is most kezdtem a clostit és ezért vettem is egy ovu tesztet.
Szerintem igen, szóval mindent bele:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor rástartolunk a dologra! Remélem összejön így clostival! :) Elsõ válaszoló, Remélem Nektek is segít majd! :)

LEHETSÉGES, hogy a CIKLUSOM 8-9. napján lenne PETEÉRÉSEM? Clostit szedtem a 6. napig napi 2szemet. Most erős pozitív az ovutesztem. Görcsöl a hasam is

Legjobb válasz: Nekem kicsit korainak tûnik, pláne Clostis rásegítés mellett. A Closti egyik lényege hogy szabályozza a ciklust és segítse a tüszõérést, de nem gyorsítja fel. Legalábbis nem ennyire. Vagy ha ennyire felgyorsítja a peteérést, akkor az túlstimulálás gyanús. A görcs is erre utalhat, mert alapesetben nem kéne peteéréskor görcsölni. (Még akkor sem ha 2-3 pete érik meg egyszerre.) Szerintem hívd fel az orvosodat, vagy menj el hozzá. Õ biztos hogy pontosabb diagnózist tud felállítani mint mi, így látatlanban.

Nekem kicsit korainak tûnik, pláne Clostis rásegítés mellett. A Closti egyik lényege hogy szabályozza a ciklust és segítse a tüszõérést, de nem gyorsítja fel. Legalábbis nem ennyire. Vagy ha ennyire felgyorsítja a peteérést, akkor az túlstimulálás gyanús. A görcs is erre utalhat, mert alapesetben nem kéne peteéréskor görcsölni. (Még akkor sem ha 2-3 pete érik meg egyszerre.) Szerintem hívd fel az orvosodat, vagy menj el hozzá. Õ biztos hogy pontosabb diagnózist tud felállítani mint mi, így látatlanban.
Igen lehet. Kérdezd meg az orvosodat. Off: nekem minden peteérésnél görcsöl a hasam.
Persze, hogy lehet!!! A Closti elõrébb hozhatja a peteérést, pláne napi 2! Az ovutesztnek higgy, és tessék ma mindent beleadni, meg holnap is, letámadni Apát! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok:) Igyekszünk minél többet együtt lenni:)

Clostit szedtem de megjött. Mire számíthatok a closti mentes hónapban? Most is összejöhet a baba? Nagyon el vagyok keseredve. Pcos-em van. Milyen kilátásaim vannak?

Legjobb válasz: Már biztos hogy pco-s vagy??Egyéb tünetek nekem is stimmeltek még sem modták egyértelmûen hogy pco-s vagyok.Na de mindegy.Nekem a 4. clostys kúrám segített.Akkor lettem terhes.Nekem nélküle nem ment:))De attól neked sikerülhet, bár így nehezebb ha tényleg nincs peteérésed.Mindenesetre ne add fel, és ne akar görcsösen. 14 hetes pocis:))

Már biztos hogy pco-s vagy??Egyéb tünetek nekem is stimmeltek még sem modták egyértelmûen hogy pco-s vagyok.Na de mindegy.Nekem a 4. clostys kúrám segített.Akkor lettem terhes.Nekem nélküle nem ment:) )De attól neked sikerülhet, bár így nehezebb ha tényleg nincs peteérésed.Mindenesetre ne add fel, és ne akar görcsösen. 14 hetes pocis:) )
A closti hat akkor is még, ha már nem szeded, még néhány hónapig! Viszont, ha az inzulinod nincs rendben, akkor nem lesznek tõle minõségi petéid! Azt nézték már laboron?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A dokim csak azt az egy hónapot írta fel. Nem igazán tudom hogy hogy van, meddig kell szedni egymás után pár hónapig? Ebben a hónapban nem szedem. Nagyon aranyos hogy bíztatsz, jól esik.
Ja még annyit, hogy ne legyél szomorú. Én is sokat sírok, sírtam, de amióta eljutottam arra a helyre ahol tudnak segíteni, már pozitívan állok a dologhoz és tudom, hamarosan lehet nekem is kisbabám.
A kérdező hozzászólása: Nekem elvileg azzal sincs bajom, a súlyom normális, bár a karácsony miatt rám jött pár kiló és most nem is mozgok, kicsit elkényelmesedtem, de a kilókkal nem volt gondom. Drukkolok Neked hogy összejöjjön most a baba! A menzim elõtt soha nem pecsételek, ha leesik a hõm, aznap meg is jön. Rendesen. Hát talán csoda lesz és ebben a hónapban sikerül a baba. Majd írj ha Nektek összejött, hogy gratulálhassak!!! És én is megírom ide hogy mi lett (még egy hónap).
Nekem az inzulinom lett magas, a megengedett 30 helyett 149. A doki azt mondta, hogy emiatt nem reped a tüszõ meg. Merckformint kaptam rá, ami szerintem hat is, mert eddig pecsételtem menzesz elõtt most meg egyik napról a másikra megjött. Ebben a hónapban már próbálkozunk is, hátha sikerül :-) Ha valakinek magas az inzulinja akkor nem megfelelõ a sejtanyagcsere, vagyis okozhatja ez a repedés hiányát. Nekem a szénhidrátot és a cukrot se bontotta le a szervezetem, ezért vagyok dagi. :-D
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy sikerül Neked is a baba!!! Milyen gyógyszert kaptál amitõl megreped a tüszõ? Vajon ezt mi akadályozhatja?
Na figyelj. Nekem 28 napos ciklussal, normál hormonnal és teljesen negatív leletekkel állapították meg a PCOS-t. Vagyis kimutatták hogy megérik a petesejt, ezt alátámasztotta a hormon is és az uh is, de! ha megrepedne a tüszõ, akkor nem lennének ott fulliculosok, amik voltaképpen a meg nem repedt petesejtek, amik maguk a ciszták, amik a PCO-s képet adják. Nálam a következõ a helyzet: minden ok, van peteérés, de nem reped meg a tüszõ, így meg se tud termékenyülni a petesejtem, ha jó a hormon, ha nem. Ezért kaptam gyógyszert ami segít abban, hogy a megérett petesejtek ki is lökõdjenek. A closty segíti a peteérést, de megrepedni nem segít a tüszõnek. Fura hogy ezt a gyógyszert kaptad... Kérdezz rá a dokitól, hogy ha van rendesen peteérés akkor honnan vannak a ciszták a petefészekben. Mert ugye a PCO-nál a meg nem repedt tüszõk a ciszták nem pedig egyéb hormon által irányított nyavaják.
Ha normális volt a mensi, akkor PÉ is volt! Ha ez volt az 1. clostis hónap, akkor mirõl beszélünk??? :) :) Csak pozitívan! Gondolom, szeded még 1-2 hónapot, nem? Ha jó a laborod, akkor nagyon jók az esélyeid is, semmiképp ne add fel! (2.)
A kérdező hozzászólása: Ha nem lett volna peteérés akkor a menzis sem lett volna normális nem? Hanem jóval kevesebb vagy barnázás. Már tök lemondtam hogy nekem valaha is lesz gyerekem. Nagyon el vagyok keseredve és sokat sírok is emiatt. Bár megfogadtam hogy ebben az évben nem fogok foglalkozni ezzel...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A laborom tökéletes lett, a dokim azt mondta hogy a leleteim alapján nem mondaná meg hogy pcom van, de az uh-n ott vannak a pici ciszták. Minden rendben van velem, de valamiért amit nem tudunk ott a pco. Egyszer már estem teherbe egy éve spontán, de elvetéltem. Azóta derült ki a pco és ez volt az elsõ clostis hónapom, de nem jött össze a baba. (Bár lehet hogy kihagytuk volna azt a napot? Mert így utánaszámolva pont a pé elõtt 3 nappal voltunk együtt, és elõtte még többször de utána nem tudtunk). Remélem hogy lesz tõle pém mert a mostani ciklusom 35 napos lett.
Rendben, majd írok. A sima inzulin nekem is jó, a terheléses volt rossz. Kolléganõm 45 kiló, rossz az inzulinja és PCOS... fene se tudja hogy vagyunk összerakva.

Clostit szedtem és most ez a 29 napom. De már érzem a menzis érzéseket, a mellem is fáj, és a hőm 37.1 csak az a baj hogy a closti megvékonyitotta a méhnyálkahártyát. Lehet baba?

Legjobb válasz: Persze, hiszen ha elkezd beágyazódni, tovább vastagodik a fala a méhednek ami biztos hely lesz a picinek. Milyen folyásod van jelenleg?

Persze, hiszen ha elkezd beágyazódni, tovább vastagodik a fala a méhednek ami biztos hely lesz a picinek. Milyen folyásod van jelenleg?
A kérdező hozzászólása: szia fehér krémes. de 2 napja sok volt de mostmár nemsok.

Ha closti előtt a menzim 40 -45 napra jött meg akkor most hogy clostit szedtem és volt pém. Ha nemjön ösze mennyire fog megjönni?

Legjobb válasz: hát elvileg 28-30 napra, nekem is ilyen a mensim, de nekem a clostyn kivül irt az orvos norcolutot, amit a mensi 16-ik napjátol kell szednem hogy rendesen megjöjjön ha esetleg nem sikerül a baba.

hát elvileg 28-30 napra, nekem is ilyen a mensim, de nekem a clostyn kivül irt az orvos norcolutot, amit a mensi 16-ik napjátol kell szednem hogy rendesen megjöjjön ha esetleg nem sikerül a baba.
nekem is 40-50napos ciklusaim vannak!clostival mintha órához állították volna a 28.napon megjött!sosem volt ilyen pontos!

Most lehet tüszőrepedésem? Clostit szedtem 5-9-dik napon. Most Duphastont szedek a 10-25-dik napig.

Eddig ah?m nem mutatott pé-t. Leesett ugyan a h?m a 13. napon, de csak két tizedet,másnpra megint két tizedet felment, de maradt ott,feljebb nem ment. Most délutántól furán éreztem magam,enyhén görcsölt a derekamés ahasam,mint amikor meg akar jönni. Aztán egy elég éles szurkálás zajlott le a bal petefészkemben, miután megsz?ntek a görcsös érzések, most jól vagyok. Néha picit beleszúr abalpetefészkembe, vagy inkább a vezetékembe,ennyi. Most akkor felrepedhetett a tüsz?m?Sose éreztem ilyet. Akkor most legyek a párommal? Reggel voltunk,de nem igazán sikerült a dolog, a java kifolyt. Sajna. De együtt voltunk tegnapel?tt is és el?tte három nap állandóan.

Legjobb válasz: Így van. Most van peteérésed! Úgyhogy a szurka után max 24 órátok van még akciózni, de inkább csak 12 óra! Ja, és attól, hogy sok kifolyt reggel, attól még az az együttlét is tökéletes, mert a lényeg bent maradt, hidd el! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön! De azért még tegyétek, amit kell! :-)

Így van. Most van peteérésed! Úgyhogy a szurka után max 24 órátok van még akciózni, de inkább csak 12 óra! Ja, és attól, hogy sok kifolyt reggel, attól még az az együttlét is tökéletes, mert a lényeg bent maradt, hidd el! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön! De azért még tegyétek, amit kell! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!! Rajta leszek!!! :)

Most mi lehet velem? Múlt hónapban Clostit szedtem Május 17-én jött meg. Azóta semmi.

Próbálkoztunk peteérés idején is többször. Szedtem egész hónapban barátcserjét, meg 2 hete iszom az Aloe Berry nektárt. Még mindig nem jött meg. Tegnapi tesztem negatív. Nem hiszem hogy terhes vagyok. Akkor mi lehet?

Legjobb válasz: még most vagy a 30. napon. bõven lehet még ebbõl baba is, hiába neg. a teszt.

még most vagy a 30. napon. bõven lehet még ebbõl baba is, hiába neg. a teszt.
A kérdező hozzászólása: De olyan tüneteim sincsenek, mint amiket itt szoktak felsorolni. Ebbõl gondolom hogy nem vagyok terhes.
ezta kérdést már egyszer feltetted nem???
A kérdező hozzászólása: Nem tettem fel. Egyébként meg én kérdeztem és kérdésre nem szoktunk kérdéssel válaszolni. Ha nem tudsz érdemi választ adni, akkor görgess tovább! Köszi
Szerintem az jó jel, ha nem érzel semmit, nincs tüneted. Mert sokan írnak ilyen-olyan tüneteket és , ha elolvasgattad, akkor az esetek kb 90%-ban nem is voltak terhesek. Úgyhogy nagy esélyed van, hogy babát vársz. Szorítok! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!