Találatok a következő kifejezésre: Clostit szedtem, van a (18 db)

Clostit szedtem ebben a ciklusban, ma vagyok a 12. napom, tüszőm 13 mm és a nyálkahártya 12. Gyógyszer nélkül általában hosszabb ciklusaim vannak (35 nap). Van így esélyem babára?

Legjobb válasz: Ha 2*1-t szedtél, akkor tuti, hogy késõbb fog megrepedni, mérd a hõdet, és akkor biztosan tudod, hogyha felmegy, hogy megvolt a tüszõrepedés. Addig pedig minden másnap legyetek együtt.

Ha 2*1-t szedtél, akkor tuti, hogy késõbb fog megrepedni, mérd a hõdet, és akkor biztosan tudod, hogyha felmegy, hogy megvolt a tüszõrepedés. Addig pedig minden másnap legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Kicsit megnyugodtam, mást úgy se tudok csinálni:-)
hat persze ...ez nagyon jo...az elkovetkezendo 3 napban legyel a paroddal es a ciklusod 27-28. napjan mar tesztelhetsz is...szoritok
A kérdező hozzászólása: nem kicsi? doki szerint határeset...
Szia! A 12. napon nem kicsi. 20mm fölött szokott megrepedni, úgyhogy még van pár napod, de a nyálkahártya vastagságod nagyon jó, ott már szépen be tud majd ágyazódni a kicsi. Én is clostiztam eben a ciklusban, nekem 16.9mm volt a tüszõm a 12. napon, a 14. napon pedig 20.5mm (endometrium 12. napon 13mm, 14. napon 16mm), a 16. napon megyek inszemre, addigra szépen megreped. Nagyon szorítok Nektek!!!:)
Hány szemet kellett szedned? Mert lehet hogy kicsi, de ha napi kettõt szedsz a clostiból, akkor nagyobbnak kell lennie. De...az is lehet, hogy tényleg van még pár napod a tüszõrepedésig, így addigra megnõhet. Kétnaponta legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!2x1 szedek a 3 naptól. Az elsõ nap este jött meg, nem tudom az számít-e. Ez a második clostys hónapom, a múlt hónapban egy nagyon nagy tüszõm volt és hamar(12 napon ) megrepedt, le is maradtunk róla, lehet, h túl nagy is volt, a doki már csak a helyét látta a 14. nap.Mondjuk a múlt hónapban rettenetesen fájtak a petefészkeim, majd leszakadtak. Most kevésbé érzem, és több pici mellett van ez a 13mm-es. Korábban egyszer már szedtem clostyt, abból baba lett csak nem maradt velünk, de kb. a 18. napon repedt. Annyira elkeseredtem, pedig a doki azt mondta, hogy minden ok nálam és nyugodjak meg, csak a vetélés után magához kell térnie a szervezetemnek. (4-5 hónapja volt)Írjatok légyszi.

Ez mi lehetett? Babára utalhat? Clostit szedtem, már a 23. napomon vagyok. Végig van folyásom, de a pé körül nagyon sok lett. Azóta is van néha pár csepp a bugyin, néha szinte nincs.

Ma délután mikor wc-zés el?tt megtöröltem magam egy wcpapírral, nagyon sok mennyiség? fehér krémes és nyúlós valami volt rajta. Nagyon meglepett mert nem tapasztaltam még ilyet. A hasam húz, feszít, olyan mintha puffadna és szúr de nem a petefészkemnél hanem közép tájon. A bimbóm kezd érzékeny lenni, bár ez menzi el?tt szokott nekem.

Legjobb válasz: A gyógyszer beindította a petefészkeid mûködését, és ezek babára utaló jelek is lehetnek akár! Tesztelj, szerintem pozitív lesz!:)

A gyógyszer beindította a petefészkeid mûködését, és ezek babára utaló jelek is lehetnek akár! Tesztelj, szerintem pozitív lesz!:)

A cisztának milyen jelei vannak? Clostit szedtem, már a harmadik kúrán vagyok túl és itt olvastam, hogy ez okozhat cisztát.

Kedden kéne nem megjönnie,krémes fehér folyásom van,és igen s?r?n szurkál középpen a hasam.Nem mensi szer?en,inkább úgy bele-bele hasít.Ez ciszta,vagy lehet baba jele is?

Legjobb válasz: Nem kell feltétlen cisztára gondolni, habár nekem is a clostitól lett egy nagy cisztám, mert nem repedt meg a tüszõ,de köv. hónapra már fel is szívódott.:)Én onnan gondoltam,hogy lehet valami gáz, hogy a mensim nagyon gyenge volt, kb. 2 napig volt meg és alig valami.Ha már a harmadik adagon vagy túl, akkor szerintem nem lesz már cisztád.Nyugi!

Nem kell feltétlen cisztára gondolni, habár nekem is a clostitól lett egy nagy cisztám, mert nem repedt meg a tüszõ, de köv. hónapra már fel is szívódott.:) Én onnan gondoltam, hogy lehet valami gáz, hogy a mensim nagyon gyenge volt, kb. 2 napig volt meg és alig valami.Ha már a harmadik adagon vagy túl, akkor szerintem nem lesz már cisztád.Nyugi!
Hát...lehet, hogy attól vagy a nyálkahártyád van elvékonyodva, ui. ezt is okozhatja a closti és ez azért baj, mert nem tud a baba normálisan beágyazódni.Azért elég felelõtlen a Te orvosod.Ha valaki Clostit szed, azt kötelezõ lenne neki Uh-ozni minden hónapban a cisztásodás miatt és hogy van-e egyáltalán peteérésed és hogy mikor.Én lehet, hogy váltanék a helyedben.De mondom, hogy nyugi, egyenlõre ne gondolkozz ilyeneken.A kedd már közel van és nemsokára megtudod, h mizu.
Errõl már én is hallottam hasonlókat, de fogd fel pozitívan a dolgokat!!!A pozitív teszt nem igen tévedhet!Gratulálok!De azért mielõbb menj el orvoshoz, hogy megnyugtasd magad, hogy most mizu.Ja és majd írd meg!
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást, szerdán csináltam még egy tesztet az is pozitív lett.Remélem 2 hét múlva a doki is jókat mond majd!
A hcg termelõ ciszta nagyon ritka!!! Addig is vigyázz magadra, ne emelgess nagy súlyokat! Mire mész valószínûleg már hallani lehet az elsõ szívdobbanásokat is! Gratulálok!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!Nagyon reménykedek, az a baj, hogy most kezdtem dolgozni, és leghamarabb 2 hét múlva lesz csak szabadnapom akkor tudok majd dokihoz menni.Addig csak reménykedek.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel pozitívat teszteltem!Jól tudom, hogy a cisztát is kimutatja a teszt vagy ez már biztos babóca?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válasz adónak:egyébként nem tudom, hogy az elõzõ adag closztiktól lett e cisztám, mert a dokim nem ellenõrzött semmit.Csak felírt 3 hónapnyi gyógyszert és azt mondta ha ettõl nem esek teherbe majd mennye vissza hozzá.Az utolsó vérzésem viszont csak 2 napig tartott.lehet, hogy az már a ciszta miatt volt ilyen rövid?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!Holnap reggel tesztelek és majd kiderül mi az oka a hasszurámnak! :-)
Szia! A cisztának sajnos nincsen jele. Esetleg hasfájás, vagy olvastam még, hogy ha a hólyaghoz közel van, gyakori pisilés. Nekem elég nagy volt, de semmi ilyesmi tünetem nem volt, csak nem jött meg miatta. Szerintem a tüneteid alapján inkább valószínû a baba!:) Drukkolok, hogy az legyen!!!!
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, cisztának semmi jele, 14ml.petezsákot látott.Azt mondta a ciszta nem okozna téves pozitív teszt eredményt.

Closti tabit szedtem menszesz 3. napjától a 7.-ig. Elvileg ma van a 14. napom (p.é.) de néha szúrkál a petefészkembe jobb ill. balba de nem olyan erősen. Mitől lehet ez, talán sikerült összehoznunk a babót? Ami azt illeti már nagyopn szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Még csak mostanra értek meg a petesejtek, tehát csak azt érzed. Én minden hónapban closti nélkül is elégé érzem a peteéréskor, szúrkál hol a jobb hol a bal oldalt, megjövõsen fáj a hasam. Neked a clostinak volt valami mellékhatása? Azért kérdezem, mert 5 napja minden reggel 36,7 a hõm. Eddig gyógyszer nélkül peteérés elõtt 36,4-36,5 volt utána 36,8-36,9. A closty tájékoztatóján rá van írva, hogy bifázisú hõmérsékletet okozhat, de az milyen?

Szia! Még csak mostanra értek meg a petesejtek, tehát csak azt érzed. Én minden hónapban closti nélkül is elégé érzem a peteéréskor, szúrkál hol a jobb hol a bal oldalt, megjövõsen fáj a hasam. Neked a clostinak volt valami mellékhatása? Azért kérdezem, mert 5 napja minden reggel 36, 7 a hõm. Eddig gyógyszer nélkül peteérés elõtt 36, 4-36, 5 volt utána 36, 8-36, 9. A closty tájékoztatóján rá van írva, hogy bifázisú hõmérsékletet okozhat, de az milyen?
A tüneteidet akár a Closti is okozhatja, illetve akár sikerülhetett is baba, bár ilyen korán szerintem abból még nem igazán lehet semmit érzékelni. Tudtommal a Clostit Uh követéssel illik alkalmazni, nézni szokták, hogy érett-e tüszõ, illetve megrepedt-e.
Szia! Nekem is ma van a 14. napom és én is szedtem closty-t. ma megyek uh-ra és majd a doki mondja a további tehendõket. Bízom benne hogy hamar összejön a baba, szorítok neked is! :) )

Mármegint meg nzik uh-val van e peteérésem clostit szedtem 1 honap kimaradt. lehet nem is velem van a gond?

ugy értem miért csak engem vizsgálnak?

Legjobb válasz: Nem igazodom ki a kérdéseden, de mindenkit figyelnek ultrahanggal aki clostit szed.

Nem igazodom ki a kérdéseden, de mindenkit figyelnek ultrahanggal aki clostit szed.
A kérdező hozzászólása: azt éertem.és a páromat mikor nézik meg?

Clostit szedtem de megjött. Mire számíthatok a closti mentes hónapban? Most is összejöhet a baba? Nagyon el vagyok keseredve. Pcos-em van. Milyen kilátásaim vannak?

Legjobb válasz: Már biztos hogy pco-s vagy??Egyéb tünetek nekem is stimmeltek még sem modták egyértelmûen hogy pco-s vagyok.Na de mindegy.Nekem a 4. clostys kúrám segített.Akkor lettem terhes.Nekem nélküle nem ment:))De attól neked sikerülhet, bár így nehezebb ha tényleg nincs peteérésed.Mindenesetre ne add fel, és ne akar görcsösen. 14 hetes pocis:))

Már biztos hogy pco-s vagy??Egyéb tünetek nekem is stimmeltek még sem modták egyértelmûen hogy pco-s vagyok.Na de mindegy.Nekem a 4. clostys kúrám segített.Akkor lettem terhes.Nekem nélküle nem ment:) )De attól neked sikerülhet, bár így nehezebb ha tényleg nincs peteérésed.Mindenesetre ne add fel, és ne akar görcsösen. 14 hetes pocis:) )
A closti hat akkor is még, ha már nem szeded, még néhány hónapig! Viszont, ha az inzulinod nincs rendben, akkor nem lesznek tõle minõségi petéid! Azt nézték már laboron?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A dokim csak azt az egy hónapot írta fel. Nem igazán tudom hogy hogy van, meddig kell szedni egymás után pár hónapig? Ebben a hónapban nem szedem. Nagyon aranyos hogy bíztatsz, jól esik.
Ja még annyit, hogy ne legyél szomorú. Én is sokat sírok, sírtam, de amióta eljutottam arra a helyre ahol tudnak segíteni, már pozitívan állok a dologhoz és tudom, hamarosan lehet nekem is kisbabám.
A kérdező hozzászólása: Nekem elvileg azzal sincs bajom, a súlyom normális, bár a karácsony miatt rám jött pár kiló és most nem is mozgok, kicsit elkényelmesedtem, de a kilókkal nem volt gondom. Drukkolok Neked hogy összejöjjön most a baba! A menzim elõtt soha nem pecsételek, ha leesik a hõm, aznap meg is jön. Rendesen. Hát talán csoda lesz és ebben a hónapban sikerül a baba. Majd írj ha Nektek összejött, hogy gratulálhassak!!! És én is megírom ide hogy mi lett (még egy hónap).
Nekem az inzulinom lett magas, a megengedett 30 helyett 149. A doki azt mondta, hogy emiatt nem reped a tüszõ meg. Merckformint kaptam rá, ami szerintem hat is, mert eddig pecsételtem menzesz elõtt most meg egyik napról a másikra megjött. Ebben a hónapban már próbálkozunk is, hátha sikerül :-) Ha valakinek magas az inzulinja akkor nem megfelelõ a sejtanyagcsere, vagyis okozhatja ez a repedés hiányát. Nekem a szénhidrátot és a cukrot se bontotta le a szervezetem, ezért vagyok dagi. :-D
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy sikerül Neked is a baba!!! Milyen gyógyszert kaptál amitõl megreped a tüszõ? Vajon ezt mi akadályozhatja?
Na figyelj. Nekem 28 napos ciklussal, normál hormonnal és teljesen negatív leletekkel állapították meg a PCOS-t. Vagyis kimutatták hogy megérik a petesejt, ezt alátámasztotta a hormon is és az uh is, de! ha megrepedne a tüszõ, akkor nem lennének ott fulliculosok, amik voltaképpen a meg nem repedt petesejtek, amik maguk a ciszták, amik a PCO-s képet adják. Nálam a következõ a helyzet: minden ok, van peteérés, de nem reped meg a tüszõ, így meg se tud termékenyülni a petesejtem, ha jó a hormon, ha nem. Ezért kaptam gyógyszert ami segít abban, hogy a megérett petesejtek ki is lökõdjenek. A closty segíti a peteérést, de megrepedni nem segít a tüszõnek. Fura hogy ezt a gyógyszert kaptad... Kérdezz rá a dokitól, hogy ha van rendesen peteérés akkor honnan vannak a ciszták a petefészekben. Mert ugye a PCO-nál a meg nem repedt tüszõk a ciszták nem pedig egyéb hormon által irányított nyavaják.
Ha normális volt a mensi, akkor PÉ is volt! Ha ez volt az 1. clostis hónap, akkor mirõl beszélünk??? :) :) Csak pozitívan! Gondolom, szeded még 1-2 hónapot, nem? Ha jó a laborod, akkor nagyon jók az esélyeid is, semmiképp ne add fel! (2.)
A kérdező hozzászólása: Ha nem lett volna peteérés akkor a menzis sem lett volna normális nem? Hanem jóval kevesebb vagy barnázás. Már tök lemondtam hogy nekem valaha is lesz gyerekem. Nagyon el vagyok keseredve és sokat sírok is emiatt. Bár megfogadtam hogy ebben az évben nem fogok foglalkozni ezzel...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A laborom tökéletes lett, a dokim azt mondta hogy a leleteim alapján nem mondaná meg hogy pcom van, de az uh-n ott vannak a pici ciszták. Minden rendben van velem, de valamiért amit nem tudunk ott a pco. Egyszer már estem teherbe egy éve spontán, de elvetéltem. Azóta derült ki a pco és ez volt az elsõ clostis hónapom, de nem jött össze a baba. (Bár lehet hogy kihagytuk volna azt a napot? Mert így utánaszámolva pont a pé elõtt 3 nappal voltunk együtt, és elõtte még többször de utána nem tudtunk). Remélem hogy lesz tõle pém mert a mostani ciklusom 35 napos lett.
Rendben, majd írok. A sima inzulin nekem is jó, a terheléses volt rossz. Kolléganõm 45 kiló, rossz az inzulinja és PCOS... fene se tudja hogy vagyunk összerakva.

Azt honnan tudom hogy mikor van peteérésem? Szedtem a clostit, orvos irta fel. Most meg valami injekciót mondott h attol pontosan tudom h mikor van. A ciklus 3. napjátol kezdtem szedni.

ez a szuri nélkül nem lehet tudni h mikor van?és amelyik nap van,és pont az nap nem vagyunk együtt,hanem mondjuk elötte való nap,akkor is megérhet a pete?ugy tudom hogy a sperma 36 órán át életképes.ma a ciklus 14. napján vagyok.jó lenne tudni hogy mikor van peteérés.

Legjobb válasz: A Clostit (elvileg) csak szigorú ultrahangos peteérés követés mellett írhatják fel, a te orvosod ezek szerint ezt másképp látja. Szóval: nekem a ciklus 3-7. napjáig kellett szednem 2*1-et, 11. napon ultrahang, amibõl látja hány pete érett meg, és mekkorák, annak alapján tüszõrepesztõ injekció 13. napon, 15. napon inszem. (tüszõrepedés az injekció után 38-40 órával következik be)

A Clostit (elvileg) csak szigorú ultrahangos peteérés követés mellett írhatják fel, a te orvosod ezek szerint ezt másképp látja. Szóval: nekem a ciklus 3-7. napjáig kellett szednem 2*1-et, 11. napon ultrahang, amibõl látja hány pete érett meg, és mekkorák, annak alapján tüszõrepesztõ injekció 13. napon, 15. napon inszem. (tüszõrepedés az injekció után 38-40 órával következik be)
A kérdező hozzászólása: de tudja az orvosom.azt nem irtam elötte volt laporoszkópiai mütétem, ahol kiderült h a bal petefészkem nem müködik, csak a jobb.és amikor mentem ellenõrzésre, akkor irta fel a clostit, és mondta h a ciklus 3. napján kezdjem el szedni, napi 2x1-et.de az injekció nélkül is lehet tudni h mikor van peteérés?azt mondta az orvos h az arra jó h tudjam h mikor van pontosan.
Persze, az injekció meghatározza, ahogy írtam, ha beadod magadnak, onnantól számított 38-40 óra múlva reped meg a tüszõ. Voltál uh-on? mikor adtad be a tüszõrepesztõt?
A kérdező hozzászólása: igen megnézett uh-n.de nem adtam be injekciót.félek tõle.ugyhogy mondtam neki h ne irjon fel olyat.kérdeztem h attol független is lesz peteérés.mondta h igen.csak akkor pontosan tudom h mikor.mondta h látja h hat a gyógyszer, és lesz pete érésem.mult hét szerdán fogyott el a gyógyszer.elvileg a napokba kéne lennie sztem.meg mondta h 2 naponta legyek együtt a párommal.
A kérdező hozzászólása: most voltam pisilni, és láttam olyan nyálkás valamit a wc papiron.az a peteérés jele lehet?lehet h ma van peteérésem?jó lenne
A clostyt csak szigorú uh ellenôrzés mellett szabad szedni, ahogy az elsô is írta. A tüszôrepesztôt meg nem csak azért adják, hogy tudják pontosan, hogy mikor van a tüszôrepedés (most nem inszemrôl meg lombikról beszélek, hanem sima closty-kúráról), hanem hogy BIZTOSAN megrepedjenek a tüszôk. Az injekció beadása után két nappal szintén le kell ellenôrizni uh-val, hogy valóban megtörtént-e a tüszôrepedés, mert rosszabb esetben a nem megrepedt tüszô cisztává alakulhat és akár mûtét is lehet a vége. Ettôl függetlenül természetesen magától is megrepedhet a tüszô, de felelôsségteljes orvosok nem szokták ezt a véletlenre bízni.
A kérdező hozzászólása: én nem tudom, nem értek hozzá.de azt mondta az orvos hogy azért van az injekció h tudjam h mikor van a peteérés.és h a szuritol függetlenül mindenképp megérik.az orvos csak tudja.de én mondtam h ne irjon fel olyat, mert én félek tõle.nem merném beadni magamnak.azt mondta ha nem jön meg, akkor menjek vissza 3 h ét mulva, ha megjön, akkor kezdjem el szedni ugyanugy a ciklus 3. napján napi kettõt.hát most kiderül h mi lesz.

Clostit szedtem, ma vagyok a 8. napon és tojásfehérjés folyásom van. Most lesz pé-m?

Legjobb válasz: Könnyen lehet. :) Én is most kezdtem a clostit és ezért vettem is egy ovu tesztet.

Könnyen lehet. :) Én is most kezdtem a clostit és ezért vettem is egy ovu tesztet.
Szerintem igen, szóval mindent bele:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor rástartolunk a dologra! Remélem összejön így clostival! :) Elsõ válaszoló, Remélem Nektek is segít majd! :)

Lehetek úgy terhes, hogy ugyanúgy menzis érzésem van és feszül a mellem, mint menzi előtt szokott? Clostit szedtem

Teljesen elszomorodtam!Bár még terhes nem voltam így nem tudom hogy lenne e ilyen, de mindig igy szokott megjönni hogy mellem feszül és menzis érzésem van.27 napom

Legjobb válasz: persze, hogy lehetsz,én is clostyt szedtem és nekem is voltak mensis tüneteim!Sok sikert!

persze, hogy lehetsz, én is clostyt szedtem és nekem is voltak mensis tüneteim!Sok sikert!
Szia!Múlt hét szerdára nem vártam, már hétfõtõl kezdve menzis érzéseim voltak, lélekben fel is adtam.De nem jött meg így szombaton teszteltem + lett.Ez volt a 3. clostis hónapom.A folymatos menzis érzés azóta sem múlt el.Úgyhogy van remény!Egyébként hõdet méred? 6 hetes kismami
Naná hogy lehetsz, én is így voltam..el sem akartam hinni, hogy sikerült a baba!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!