Találatok a következő kifejezésre: Clostit szedtem, van (21 db)

Holnap nézik merg hogy van e peteérésem. Mert clostit szedtem . Van igy valaki anyira izgulok?

Legjobb válasz: Ne izgulj!Nekem is ez volt. Hüvely ultrahanggal megnézték.Szépen növekedtek.Négy kis petesejt.Múlt héten hétfõn volt az inszeminációm.Most reménykedek.A gyógyszertõl szépen növekednek és sokasodnak.

Ne izgulj!Nekem is ez volt. Hüvely ultrahanggal megnézték.Szépen növekedtek.Négy kis petesejt.Múlt héten hétfõn volt az inszeminációm.Most reménykedek.A gyógyszertõl szépen növekednek és sokasodnak.
nekem múlthét elõtt nézték.én is nagyon izgultam!mi van ha nem sikerült, vagy ha több is van!!!!és 1 darab csini kis tüszõt láttunk!nagyon jó érzés volt!
A kérdező hozzászólása: mi az a inszeminácio?
Inszemináció: mesterséges megtermékenyítés, amikor a férfi spermáit közvetlenül juttatják a nõbe, amikor tüszõrepedés van, így biztosabb a megtermékenyülés.
A kérdező hozzászólása: köszi. és ha nekem is ilyen kell akkor a doki mondani fogja? holnap, vagy mikor?
Szerintem egyenlõre próbálkozzatok a "hagyományos" úton, aztán majd meglátod. Az én dokim szerint a legtöbb nõ jól reagál a Clostira és lesz peteérés. Ne izgulj szerintem, holnap úgyis kiderül. Én is aggódtam elõször, hogy rám majd tuti nem hat, erre nagyszerûen reagáltam rá és az elsõ adagtól már ott is volt 2 érett pete. Egyébként meglepõdtem, hogy mennyien "kényszerülünk" a Clostira. Rengetegen írják itt sorban. Én meg azt hittem, csak én vagyok ennyire szerencsétlen. Kicsit megnyugtat, hogy nem csak nekem kell szednem. Tudom, hogy ez nem szép dolog, ne haragudjatok. De jó érzés, hogy ennyi sorstársam akad.

Clostit szedtem de megjött. Mire számíthatok a closti mentes hónapban? Most is összejöhet a baba? Nagyon el vagyok keseredve. Pcos-em van. Milyen kilátásaim vannak?

Legjobb válasz: Már biztos hogy pco-s vagy??Egyéb tünetek nekem is stimmeltek még sem modták egyértelmûen hogy pco-s vagyok.Na de mindegy.Nekem a 4. clostys kúrám segített.Akkor lettem terhes.Nekem nélküle nem ment:))De attól neked sikerülhet, bár így nehezebb ha tényleg nincs peteérésed.Mindenesetre ne add fel, és ne akar görcsösen. 14 hetes pocis:))

Már biztos hogy pco-s vagy??Egyéb tünetek nekem is stimmeltek még sem modták egyértelmûen hogy pco-s vagyok.Na de mindegy.Nekem a 4. clostys kúrám segített.Akkor lettem terhes.Nekem nélküle nem ment:) )De attól neked sikerülhet, bár így nehezebb ha tényleg nincs peteérésed.Mindenesetre ne add fel, és ne akar görcsösen. 14 hetes pocis:) )
A closti hat akkor is még, ha már nem szeded, még néhány hónapig! Viszont, ha az inzulinod nincs rendben, akkor nem lesznek tõle minõségi petéid! Azt nézték már laboron?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A dokim csak azt az egy hónapot írta fel. Nem igazán tudom hogy hogy van, meddig kell szedni egymás után pár hónapig? Ebben a hónapban nem szedem. Nagyon aranyos hogy bíztatsz, jól esik.
Ja még annyit, hogy ne legyél szomorú. Én is sokat sírok, sírtam, de amióta eljutottam arra a helyre ahol tudnak segíteni, már pozitívan állok a dologhoz és tudom, hamarosan lehet nekem is kisbabám.
A kérdező hozzászólása: Nekem elvileg azzal sincs bajom, a súlyom normális, bár a karácsony miatt rám jött pár kiló és most nem is mozgok, kicsit elkényelmesedtem, de a kilókkal nem volt gondom. Drukkolok Neked hogy összejöjjön most a baba! A menzim elõtt soha nem pecsételek, ha leesik a hõm, aznap meg is jön. Rendesen. Hát talán csoda lesz és ebben a hónapban sikerül a baba. Majd írj ha Nektek összejött, hogy gratulálhassak!!! És én is megírom ide hogy mi lett (még egy hónap).
Nekem az inzulinom lett magas, a megengedett 30 helyett 149. A doki azt mondta, hogy emiatt nem reped a tüszõ meg. Merckformint kaptam rá, ami szerintem hat is, mert eddig pecsételtem menzesz elõtt most meg egyik napról a másikra megjött. Ebben a hónapban már próbálkozunk is, hátha sikerül :-) Ha valakinek magas az inzulinja akkor nem megfelelõ a sejtanyagcsere, vagyis okozhatja ez a repedés hiányát. Nekem a szénhidrátot és a cukrot se bontotta le a szervezetem, ezért vagyok dagi. :-D
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy sikerül Neked is a baba!!! Milyen gyógyszert kaptál amitõl megreped a tüszõ? Vajon ezt mi akadályozhatja?
Na figyelj. Nekem 28 napos ciklussal, normál hormonnal és teljesen negatív leletekkel állapították meg a PCOS-t. Vagyis kimutatták hogy megérik a petesejt, ezt alátámasztotta a hormon is és az uh is, de! ha megrepedne a tüszõ, akkor nem lennének ott fulliculosok, amik voltaképpen a meg nem repedt petesejtek, amik maguk a ciszták, amik a PCO-s képet adják. Nálam a következõ a helyzet: minden ok, van peteérés, de nem reped meg a tüszõ, így meg se tud termékenyülni a petesejtem, ha jó a hormon, ha nem. Ezért kaptam gyógyszert ami segít abban, hogy a megérett petesejtek ki is lökõdjenek. A closty segíti a peteérést, de megrepedni nem segít a tüszõnek. Fura hogy ezt a gyógyszert kaptad... Kérdezz rá a dokitól, hogy ha van rendesen peteérés akkor honnan vannak a ciszták a petefészekben. Mert ugye a PCO-nál a meg nem repedt tüszõk a ciszták nem pedig egyéb hormon által irányított nyavaják.
Ha normális volt a mensi, akkor PÉ is volt! Ha ez volt az 1. clostis hónap, akkor mirõl beszélünk??? :) :) Csak pozitívan! Gondolom, szeded még 1-2 hónapot, nem? Ha jó a laborod, akkor nagyon jók az esélyeid is, semmiképp ne add fel! (2.)
A kérdező hozzászólása: Ha nem lett volna peteérés akkor a menzis sem lett volna normális nem? Hanem jóval kevesebb vagy barnázás. Már tök lemondtam hogy nekem valaha is lesz gyerekem. Nagyon el vagyok keseredve és sokat sírok is emiatt. Bár megfogadtam hogy ebben az évben nem fogok foglalkozni ezzel...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A laborom tökéletes lett, a dokim azt mondta hogy a leleteim alapján nem mondaná meg hogy pcom van, de az uh-n ott vannak a pici ciszták. Minden rendben van velem, de valamiért amit nem tudunk ott a pco. Egyszer már estem teherbe egy éve spontán, de elvetéltem. Azóta derült ki a pco és ez volt az elsõ clostis hónapom, de nem jött össze a baba. (Bár lehet hogy kihagytuk volna azt a napot? Mert így utánaszámolva pont a pé elõtt 3 nappal voltunk együtt, és elõtte még többször de utána nem tudtunk). Remélem hogy lesz tõle pém mert a mostani ciklusom 35 napos lett.
Rendben, majd írok. A sima inzulin nekem is jó, a terheléses volt rossz. Kolléganõm 45 kiló, rossz az inzulinja és PCOS... fene se tudja hogy vagyunk összerakva.

Mármegint meg nzik uh-val van e peteérésem clostit szedtem 1 honap kimaradt. lehet nem is velem van a gond?

ugy értem miért csak engem vizsgálnak?

Legjobb válasz: Nem igazodom ki a kérdéseden, de mindenkit figyelnek ultrahanggal aki clostit szed.

Nem igazodom ki a kérdéseden, de mindenkit figyelnek ultrahanggal aki clostit szed.
A kérdező hozzászólása: azt éertem.és a páromat mikor nézik meg?


Clostit szedtem, ma vagyok a 8. napon és tojásfehérjés folyásom van. Most lesz pé-m?

Legjobb válasz: Könnyen lehet. :) Én is most kezdtem a clostit és ezért vettem is egy ovu tesztet.

Könnyen lehet. :) Én is most kezdtem a clostit és ezért vettem is egy ovu tesztet.
Szerintem igen, szóval mindent bele:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor rástartolunk a dologra! Remélem összejön így clostival! :) Elsõ válaszoló, Remélem Nektek is segít majd! :)

Lehetek úgy terhes, hogy ugyanúgy menzis érzésem van és feszül a mellem, mint menzi előtt szokott? Clostit szedtem

Teljesen elszomorodtam!Bár még terhes nem voltam így nem tudom hogy lenne e ilyen, de mindig igy szokott megjönni hogy mellem feszül és menzis érzésem van.27 napom

Legjobb válasz: persze, hogy lehetsz,én is clostyt szedtem és nekem is voltak mensis tüneteim!Sok sikert!

persze, hogy lehetsz, én is clostyt szedtem és nekem is voltak mensis tüneteim!Sok sikert!
Szia!Múlt hét szerdára nem vártam, már hétfõtõl kezdve menzis érzéseim voltak, lélekben fel is adtam.De nem jött meg így szombaton teszteltem + lett.Ez volt a 3. clostis hónapom.A folymatos menzis érzés azóta sem múlt el.Úgyhogy van remény!Egyébként hõdet méred? 6 hetes kismami
Naná hogy lehetsz, én is így voltam..el sem akartam hinni, hogy sikerült a baba!

Clostit szedtem ebben a ciklusban, ma vagyok a 12. napom, tüszőm 13 mm és a nyálkahártya 12. Gyógyszer nélkül általában hosszabb ciklusaim vannak (35 nap). Van így esélyem babára?

Legjobb válasz: Ha 2*1-t szedtél, akkor tuti, hogy késõbb fog megrepedni, mérd a hõdet, és akkor biztosan tudod, hogyha felmegy, hogy megvolt a tüszõrepedés. Addig pedig minden másnap legyetek együtt.

Ha 2*1-t szedtél, akkor tuti, hogy késõbb fog megrepedni, mérd a hõdet, és akkor biztosan tudod, hogyha felmegy, hogy megvolt a tüszõrepedés. Addig pedig minden másnap legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Kicsit megnyugodtam, mást úgy se tudok csinálni:-)
hat persze ...ez nagyon jo...az elkovetkezendo 3 napban legyel a paroddal es a ciklusod 27-28. napjan mar tesztelhetsz is...szoritok
A kérdező hozzászólása: nem kicsi? doki szerint határeset...
Szia! A 12. napon nem kicsi. 20mm fölött szokott megrepedni, úgyhogy még van pár napod, de a nyálkahártya vastagságod nagyon jó, ott már szépen be tud majd ágyazódni a kicsi. Én is clostiztam eben a ciklusban, nekem 16.9mm volt a tüszõm a 12. napon, a 14. napon pedig 20.5mm (endometrium 12. napon 13mm, 14. napon 16mm), a 16. napon megyek inszemre, addigra szépen megreped. Nagyon szorítok Nektek!!!:)
Hány szemet kellett szedned? Mert lehet hogy kicsi, de ha napi kettõt szedsz a clostiból, akkor nagyobbnak kell lennie. De...az is lehet, hogy tényleg van még pár napod a tüszõrepedésig, így addigra megnõhet. Kétnaponta legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!2x1 szedek a 3 naptól. Az elsõ nap este jött meg, nem tudom az számít-e. Ez a második clostys hónapom, a múlt hónapban egy nagyon nagy tüszõm volt és hamar(12 napon ) megrepedt, le is maradtunk róla, lehet, h túl nagy is volt, a doki már csak a helyét látta a 14. nap.Mondjuk a múlt hónapban rettenetesen fájtak a petefészkeim, majd leszakadtak. Most kevésbé érzem, és több pici mellett van ez a 13mm-es. Korábban egyszer már szedtem clostyt, abból baba lett csak nem maradt velünk, de kb. a 18. napon repedt. Annyira elkeseredtem, pedig a doki azt mondta, hogy minden ok nálam és nyugodjak meg, csak a vetélés után magához kell térnie a szervezetemnek. (4-5 hónapja volt)Írjatok légyszi.

Ez mi lehetett? Babára utalhat? Clostit szedtem, már a 23. napomon vagyok. Végig van folyásom, de a pé körül nagyon sok lett. Azóta is van néha pár csepp a bugyin, néha szinte nincs.

Ma délután mikor wc-zés el?tt megtöröltem magam egy wcpapírral, nagyon sok mennyiség? fehér krémes és nyúlós valami volt rajta. Nagyon meglepett mert nem tapasztaltam még ilyet. A hasam húz, feszít, olyan mintha puffadna és szúr de nem a petefészkemnél hanem közép tájon. A bimbóm kezd érzékeny lenni, bár ez menzi el?tt szokott nekem.

Legjobb válasz: A gyógyszer beindította a petefészkeid mûködését, és ezek babára utaló jelek is lehetnek akár! Tesztelj, szerintem pozitív lesz!:)

A gyógyszer beindította a petefészkeid mûködését, és ezek babára utaló jelek is lehetnek akár! Tesztelj, szerintem pozitív lesz!:)

Clostit szedtem, ma van a 35, napom, mensi sehol, mi lehet a baj?

semmi bajom,csak picit fájnak a melleim.tesztem/lily/33.napon negatív lett!lehet cisztám van?

Legjobb válasz: Szerintem nincs baj, baba van, csak alacsony lehet még a hcg szinted. Várj egy pár napot és tesztelj újra! Hátha baba.

Szerintem nincs baj, baba van, csak alacsony lehet még a hcg szinted. Várj egy pár napot és tesztelj újra! Hátha baba.
Nekem a clostitól lett egy nagy cisztám, de ettõl függetlenül megjött pontosan a mensim és a ciszta meg fel is szívódott.Szerintem inkább baba van a dologban:)
1-2 nap múlva tesztelhetnél :)
Szerintem attól még lehetsz babás!!!Nekem is cs 9 napi késésel mutatta ki, pedig minden nap teszteltem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!