Találatok a következő kifejezésre: Clostit szedtem, nem sikerült, lehet (2 db)

Clostit szedtem, első nem sikerült, lehet hogy a második igen? Miért nem sikerült?

Legjobb válasz: Én két hónapban szedtem és egyik hónapban sem lett tõle peteérésem...:( Ne keseredj el hátha neked a második sikerül!:)

Én két hónapban szedtem és egyik hónapban sem lett tõle peteérésem...:( Ne keseredj el hátha neked a második sikerül!:)
Nem érthetõ igazán a kérdés. Úgy érted, hogy az elsõ hónapban nem sikerült??? Vagy hogyan?
A kérdező hozzászólása: igen az elsõ nem jõtt õssze.most kezdeném a 2-at.akkor nem is olyan jo a closti?
én sem lettem terhes a clostitol, de nekem volt tõle peteérésem.én sem tudom most ez hogy van.
Én is szedtem, de én a ciklus beállítása végett kaptam... A 3 hónapból csak egyszer volt tõle pé-em. Ha ez a gondod, ajánlom a "Hormeel S" cseppeket, homeopátiás készítmény, nekem már a szedés kezdete után 2 héttel volt pé-em!
Ne add fel.Az elsõ nekem sem sikerült.Majd most kezdem a másodikat, de nem adom fel.

Closti tabit szedtem menszesz 3. napjától a 7.-ig. Elvileg ma van a 14. napom (p.é.) de néha szúrkál a petefészkembe jobb ill. balba de nem olyan erősen. Mitől lehet ez, talán sikerült összehoznunk a babót? Ami azt illeti már nagyopn szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Még csak mostanra értek meg a petesejtek, tehát csak azt érzed. Én minden hónapban closti nélkül is elégé érzem a peteéréskor, szúrkál hol a jobb hol a bal oldalt, megjövõsen fáj a hasam. Neked a clostinak volt valami mellékhatása? Azért kérdezem, mert 5 napja minden reggel 36,7 a hõm. Eddig gyógyszer nélkül peteérés elõtt 36,4-36,5 volt utána 36,8-36,9. A closty tájékoztatóján rá van írva, hogy bifázisú hõmérsékletet okozhat, de az milyen?

Szia! Még csak mostanra értek meg a petesejtek, tehát csak azt érzed. Én minden hónapban closti nélkül is elégé érzem a peteéréskor, szúrkál hol a jobb hol a bal oldalt, megjövõsen fáj a hasam. Neked a clostinak volt valami mellékhatása? Azért kérdezem, mert 5 napja minden reggel 36, 7 a hõm. Eddig gyógyszer nélkül peteérés elõtt 36, 4-36, 5 volt utána 36, 8-36, 9. A closty tájékoztatóján rá van írva, hogy bifázisú hõmérsékletet okozhat, de az milyen?
A tüneteidet akár a Closti is okozhatja, illetve akár sikerülhetett is baba, bár ilyen korán szerintem abból még nem igazán lehet semmit érzékelni. Tudtommal a Clostit Uh követéssel illik alkalmazni, nézni szokták, hogy érett-e tüszõ, illetve megrepedt-e.
Szia! Nekem is ma van a 14. napom és én is szedtem closty-t. ma megyek uh-ra és majd a doki mondja a további tehendõket. Bízom benne hogy hamar összejön a baba, szorítok neked is! :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!