Találatok a következő kifejezésre: Clostit szedtem, nem (31 db)

Hónapokig szedtem a Clostit, és nem estem teherbe, pegig használt, volt peteérésem. Már nem akarom folytatni, meg nem is lehet. Van rá esély, hogy terhes lehetek anélkül? (PCOS-es vagyok)

Legjobb válasz: Szia Én is Pcos vagyok sajnos:( Én 6 hónapon keresztül szedtem a clostit. Most van a gyógyszer utáni 2. hónapunk, hogy nem szedek semmit. Spontán próbálkozunk. NAgyon sok fajta vizsgálaton már túl estünk. Tavaly októberben állapította meg a dokim a pcomat. Nekünk már van egy 3 éves kislányunk amikor vele terhes lettem akkor még nem voltam pcos. A szülés után lettem az. 1 éve nem jön össze a kistesó. Ha gondolod akkor nagyon szivesen beszélgethetnénk. Hisz sajnos egy cipõben járunk.

Szia Én is Pcos vagyok sajnos:( Én 6 hónapon keresztül szedtem a clostit. Most van a gyógyszer utáni 2. hónapunk, hogy nem szedek semmit. Spontán próbálkozunk. NAgyon sok fajta vizsgálaton már túl estünk. Tavaly októberben állapította meg a dokim a pcomat. Nekünk már van egy 3 éves kislányunk amikor vele terhes lettem akkor még nem voltam pcos. A szülés után lettem az. 1 éve nem jön össze a kistesó. Ha gondolod akkor nagyon szivesen beszélgethetnénk. Hisz sajnos egy cipõben járunk.
A kérdező hozzászólása: Nekem még nincs gyerekem, az elsõvel próbálkozunk. Kicsit félek, hogy kifutok az idõbõl, lassan 27 leszek. És mérges vagyok magamra amiért nem nézetem meg magam elõbb. 5 hónapig szedtem a Clostit és most befejezem. Veszek ovu tesztet és én is elhatároztam, hogy spontán próbálom meg. Remélem, mindketten sikerrel járunk. Kérem, írjon még, akinek van hasonló tapasztalata, vagy problémája!
Szia Elsõ vagyok. Lh teszt számunkra csak pénzkidobás. Mert a pcos-nál a lh/fsh arány a rossz. Azaz lh hormon termelõdésünk az a mi "sok". Én próbáltam a lh-mindig pozitívat mutatott épp ezért. Ja, és nem is volt peteérésem. Mert közben uh-ra is jártam. Én 26 éves vagyok, és tényleg hálát adok Istennek , hogy már van egy babánk. Nektek voltak már vizsgálatok? A te nõgyógyászod csinált neked inzullin vérvizsgálatot?? Mert az enyém elzárkózik tõle, hogy õ nem küldhet el. Pedig ha rossz lenne az inzuli, akkor esélyem lenne a metforminra. Vagy a másik megoldás a lapar, ahol ékreakciót csinálnak és leégetik a sok- kis tüszõnket.
lányok, kérjetek inzulin-terhelést, mert akkor ha magas, a metformin leviszi, és akkor már lesz peteérés! A másik lehetõség, hogy talpmasszázzsal csinálnak peteérést, kb 2 hónap alatt, keressetek fel reflexológust! A mûtétet ne engedjétek! fel a fejjel, lesz babánk nekünk is! EZ BIZTOS! puszik
szia, én is pco-s vagyok.3 adag clostit szedtem eddig.az elsõnél volt tüszõ, a másik kettõnél nem sikerült!nagyon elvagyok keseredve, félek hogy soha nem lesz babám!kedden mondja meg a doki, hogyan tovább!nem tudom hogy anélkül sikerülhet e a baba!de szerintem ha neked lett tüszõd, akkor sikerülhet closti nélkül is.
pcos vagyok és én is elkeseredett. jeleneg proverát szedem, majd a clostit kell 6 hónapig, és ha nem sikerül a baba, laparaszkópiára lesz szükség, ha akkor se lesz baba, akkor inszemináció. a metformint, én úgy olastam, hogy nem engedélyezik, pedig gyógymód lenne a pcosoknál.
utolsó válaszoló, elõtted lévõ vagyok.megkérdezhetem mire jó a provera?
a proveráta menstruációm kimaradása miatt kaptam. általában a pcosok menszesze problémás, így ha kimarad meg kell indítani, és egy megvonásos vérzést idéz elõ.
Akkor az ugyan olyan mint a norculot, mert én azt kaotam ha nem jött meg. Szedtem öt napig és utána megjött tõle.

A múlt hónapba clostit szedtem, volt peteérésem is de nem lettem terhes. Ebbe a hónapba is a closti? Vagy újra kellett volna szednem?

Legjobb válasz: Nem pontosan értem a kérdést! A Clostit szigorúan úgy írják fel, hogy ha 3 havi terápia, akkor azt minden hónapban úgy, ahogy az orvos kéri. Ha visszarendel, mert köv. hónapban kell még tüszõrepesztõ is akkor úgy.

Nem pontosan értem a kérdést! A Clostit szigorúan úgy írják fel, hogy ha 3 havi terápia, akkor azt minden hónapban úgy, ahogy az orvos kéri. Ha visszarendel, mert köv. hónapban kell még tüszõrepesztõ is akkor úgy.
A kérdező hozzászólása: csak egy havit írt fel a doki.
Hát igen, vissza kellett volna rendelnie, ha nem volt UH-os követése a peteérésednek. Általában ezt 3 hónapra szokták "beállítani" terápiaszerûen.

A cisztát meg lehet érezni? Clostit szedtem ebben a ciklusban. Pé után vagyok szerintem 3 nappal, bár még a program nem rajzolta be.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc23ce263b0d88f68fdb51..

Legjobb válasz: Bár nekem nem Closti-tól volt cisztám, de állandó nyomást éreztem azon az oldalon, és szeretkezéskor ha bizonyos szögben mozdultunk, volt, hogy iszonyatosan begörcsöltem. Késõbb már az ülés is fájdalmas volt, feszített, de nekem rohamosan nõtt sajnos, szinte észrevétlenül. 3 cm-esrõl a három hónapos kontrollra almányira, sajnos a petefészkem bánta.... De! Amit te érzel, az lehetett éppen a tüszõrepedés! Mert bár a hõd felment egy nap elég rendesen, de utána le is ment, tehát lehet, hogy csak hõemelkedésed volt korábban. Ha ez így van, akkor látni fogod a görbéden. ( sõt, még azt is megkockáztatom, hogy ha most gyorsan mérnél egy hõt, akkor szokatlanul alacsony értéket mérnél, ha valóban megrepedt a tüszõ. Állítólag a tüszõben lévõ folyadék a hasnyálmirigyre is ürül, és ezért lejjebb megy a hõmérsékleted. )

Bár nekem nem Closti-tól volt cisztám, de állandó nyomást éreztem azon az oldalon, és szeretkezéskor ha bizonyos szögben mozdultunk, volt, hogy iszonyatosan begörcsöltem. Késõbb már az ülés is fájdalmas volt, feszített, de nekem rohamosan nõtt sajnos, szinte észrevétlenül. 3 cm-esrõl a három hónapos kontrollra almányira, sajnos a petefészkem bánta.... De! Amit te érzel, az lehetett éppen a tüszõrepedés! Mert bár a hõd felment egy nap elég rendesen, de utána le is ment, tehát lehet, hogy csak hõemelkedésed volt korábban. Ha ez így van, akkor látni fogod a görbéden. ( sõt, még azt is megkockáztatom, hogy ha most gyorsan mérnél egy hõt, akkor szokatlanul alacsony értéket mérnél, ha valóban megrepedt a tüszõ. Állítólag a tüszõben lévõ folyadék a hasnyálmirigyre is ürül, és ezért lejjebb megy a hõmérsékleted. )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!!
Szia! Nem tudom attól alakult e ki de nekem már többször is volt sajnos cisztám! Még mûteni is kellett!Nagyon tud fájni és szúrni! Mindenképp menj dokihoz hétfõn ha nem múlik!

Mármegint meg nzik uh-val van e peteérésem clostit szedtem 1 honap kimaradt. lehet nem is velem van a gond?

ugy értem miért csak engem vizsgálnak?

Legjobb válasz: Nem igazodom ki a kérdéseden, de mindenkit figyelnek ultrahanggal aki clostit szed.

Nem igazodom ki a kérdéseden, de mindenkit figyelnek ultrahanggal aki clostit szed.
A kérdező hozzászólása: azt éertem.és a páromat mikor nézik meg?

Clostit szedtem, 11. cnapon nem volt érett tüszõm még, utána norcolutot szedtem a 21. naptól 5*2-t. Ma, azaz 28. cn kellett vna megjönnie. De nem jött. Lehet terhesség? Többit lent!

Már sokszor szedtem a norcolutot h meghozza,és eddig mindig pontosan a gyógyszer abbahagyása utáni 3. reggelen meg jött!!!ezért gondolom,hogy talán baba,meg a dokim mondta h a closti csinálhatott kései peteérést,plusz vmi felfitkulást látott a hüvelyi uh-n!!!a derekam és a melleim fájnak,és érzékeny a mellbimbóm is.ees fáradékony is vok..bár nem ezek miatt gondolom,hanem mert nem jött meg!!:$valaki hasonló???? Már nagyon sztnénk babát...nem is tudom h merjek e reménykedni:$ :(.....Sztetetek?

Legjobb válasz: Szeerintem ezek jo jelek :) Varj meg par napot es tesztelj

Szeerintem ezek jo jelek :) Varj meg par napot es tesztelj

Január 25-én volt meg utoljára. Enyhén magas prolaktin miatt bromocriptin szedek a ciklus elejétől, előtte 3 hónapig clostit szedtem. Ebben a ciklusban a 20-21. napon lehetett peteérésem. Azóta nem jött meg. Késhet a bromotól?

A 27. napon volt egy csepp vér a papíron, azóta semmi. MOst már 3. napja késik. Remélem, hogy tud vki segíteni. Tesztelni még nem merek.

Legjobb válasz: én a bromochriptin segítségével lettem terhes a 2. lányommal. 2-3 hétig szedtem, és nem jött meg=terhes voltam.

én a bromochriptin segítségével lettem terhes a 2. lányommal. 2-3 hétig szedtem, és nem jött meg=terhes voltam.
hát, nem tudom. én terhes voltam. késõbb tesztelés? vagy orvos még? ha addig nem jönne meg... bár úgyis gondolom ezt fogod tenni. drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszi, h jelentkeztél!! Vasárnap teszteltem és negatív lett. X-epil tesztcsíkkal. MOst nem tudom, hogy mi van, nem is értem. Nem jött még meg. Pedig sztem tuti volt peteérésem. Voltam dokinál múlt hét szerdán, és megvastagodott a méhnyálkahártyám és nagyobbodva méhem.
na, mi újság?
A kérdező hozzászólása: Oké, hétfõn tesztelek! Megirom!
most számolok. jan 25+21 nap=febr.15. ha megfogant a baba, akkor a 27.napi vér lehetett beágyazódástól is. ez febr. 21 kb. szerintem teszteljél. majdnem napra pontosan egyeznek az adataink. én du teszteltem. kíváncsi vagyok mostmár tényleg. sőt, ha pl 33 napos a ciklusod, akkor is mar 2-3 napja késik. bromotól biztos nem.
kíváncsi vagyok, mi lesz. :) majd írd meg. mikor lehetne leghamarabb tesztelned?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Gratulálok a gyerekekhez! Nekem hosszabb ciklusaim voltak, 1-2x elõfordult, h 60 napig nem jött meg. Utána clostibegyt-et szedtem azzal 30-33 napra jött meg, volt peteérésem is szépen. AZtán derült ki a prolaktin szint eltérés. Ez az elsõ hónapom, február elején kezdtem el szedni, napi 2x1 szemet. Még nem jött meg, és egy hete erõsen szurkál, nyilal, néha azt gondolom, h most megjön, de nem. Ha pihenek, elmúlik a szúrkálás. Várok még egy picit..
össze-vissza jött meg. 2006 márciusban szültem, júl.ban jött meg először. 2007 jan.ban untam meg, h 2 hetente megjön, meg akár 1 hónapig is tart. 31-én kezdtem szedni a mensi utolsó napján, kb 14.én fogant, febr. 23.án teszteltem pozitívat. de csak fél szemet szedtem naponta, mert csökkentette a tejemet, + a férjem nem bírta az iramot, állandóan szexéhes voltam :) mondjuk nálunk a kis korkülönbség volt a cél. okt. végén született meg a második lány.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! És mielõtt szedted a gyógyszert normális ciklusod volt, vagy hosszabb?
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot! Voltam ma orvosnál és mondta, hogy a közelmúltban volt tüszõrepedésem, egy szép nagy tüszõ nyomát látni. Úgy tûnik elcsúszott ez a ciklusom..a ciklus végén volt a peteérés.

Clostit szedtem ami megvékonyitotta a ményálkah. és megjöt a menzi de 2 napig tartot. Ilyen még nem volt mi lehet?

lehet hogy ázért mert megvékonyitota a méhnyálkahártyát?de ma már alig van 2 napig eléág sok volt

Legjobb válasz: A Clostilbegyt nem feltétlenül vékonyítja meg a méhnyálkahártyát. Én is szedtem, és nálam nem volt gond. Ezt orvos mondta egyébként? Szerintem még babó is lehet a dologban :)

A Clostilbegyt nem feltétlenül vékonyítja meg a méhnyálkahártyát. Én is szedtem, és nálam nem volt gond. Ezt orvos mondta egyébként? Szerintem még babó is lehet a dologban :)
A kérdező hozzászólása: igen nekem a doki mondta.

Clostit szedtem, első nem sikerült, lehet hogy a második igen? Miért nem sikerült?

Legjobb válasz: Én két hónapban szedtem és egyik hónapban sem lett tõle peteérésem...:( Ne keseredj el hátha neked a második sikerül!:)

Én két hónapban szedtem és egyik hónapban sem lett tõle peteérésem...:( Ne keseredj el hátha neked a második sikerül!:)
Nem érthetõ igazán a kérdés. Úgy érted, hogy az elsõ hónapban nem sikerült??? Vagy hogyan?
A kérdező hozzászólása: igen az elsõ nem jõtt õssze.most kezdeném a 2-at.akkor nem is olyan jo a closti?
én sem lettem terhes a clostitol, de nekem volt tõle peteérésem.én sem tudom most ez hogy van.
Én is szedtem, de én a ciklus beállítása végett kaptam... A 3 hónapból csak egyszer volt tõle pé-em. Ha ez a gondod, ajánlom a "Hormeel S" cseppeket, homeopátiás készítmény, nekem már a szedés kezdete után 2 héttel volt pé-em!
Ne add fel.Az elsõ nekem sem sikerült.Majd most kezdem a másodikat, de nem adom fel.

Clostit szedtem vasárnap kell megjönnie. Ma csináltam tesztet nem mutatot semmit. Lehetek még terhes?

Mindjárt meg j?nn érzésem van meg néha émelygek .

Legjobb válasz: Nem értek olyan nagyon hozzá, de nem is szeretnélek rosszkedvûvé tenni. Úgyhogy nem írok konkrétan semmit, csak azt, hogy nagyonagyon szorítok! Néha ez is segít, még ha nem is jótanács :)

Nem értek olyan nagyon hozzá, de nem is szeretnélek rosszkedvûvé tenni. Úgyhogy nem írok konkrétan semmit, csak azt, hogy nagyonagyon szorítok! Néha ez is segít, még ha nem is jótanács :)
Persze, nisz lehet csak a teszt nem mutatta még ki mert korai, ne keseredj, ismételj, mi szorítunk:-)
szerintem lehet hibbás a teszt

Akik clostit szedtek közületek, hanyadok napon volt peteérésetek? Volt valami tünetetek, ami máskor nem szokott?

Sziasztok. Els? hónap, hogy a clostival próbálkozunk. Sajnos, majdnem egy éve, hogy sikertelen babaprojekt. :( Ma vagyok a 16-ik ciklusnapon, és mensis görcsöket érzek, és volt egy vérfolt a tisztasági betétemen. Ez gondolom összefüggésben lehet a peteéréssel, de az ovulációs tesztem negatív. Vélemények? El?re is köszi!

Legjobb válasz: nekem az inszem miatt kellett, a tüszõrepesztõt a 11. napon kaptam és így 13.-on csinálták az inszemet. nekem egyébként nagyon fájt mind a két petefészkem, de három tüszõm is érett, szóval jogos volt...

nekem az inszem miatt kellett, a tüszõrepesztõt a 11. napon kaptam és így 13.-on csinálták az inszemet. nekem egyébként nagyon fájt mind a két petefészkem, de három tüszõm is érett, szóval jogos volt...
Szia! Nekem a 21. napon volt.
Szia! Mi 2 éve várunk a csodára. Nekem sajnos nem volt peteérésem ezért kaptam clostit. Jól reagált rá a szervezetem, 3 szép nagy tüszõt láttak, és már a 11. napon meg is kellett repeszteni. Semmi különöset nem éreztem, kicsit görcsölgettem az injekció után, de azt mondták ez természetes. Neked nem kell menned uh-ra? Furcsa, hogy nem követi nyomon a dokid a peteérést. Nem ijesztgetésnek szánom, de nekem így lettek cisztáim az egyik alkalommal. Késõn (15. napon) mentem uh-ra és kiderült, hogy nem repedtek meg maguktól a tüszõk és cisztává alakultak. Most már a 10. napon ott toporogtam az ultrahangon, nehogy lemaradjunk valamirõl.;)
Szia! Nekem is ez az elsõ closty-s hónapom. Több vetélés miatt szedem most, habár minden eredményünk jó lett de doki szerint rám fér egy kis turbózás. Nekem a 12. napon volt ovum tõle. A mensi elsõ napjától szedtem. Az ovuteszt is igazolta, na meg a nagy fájdalom. Most vagyok ovu után 3 nappal de még most is érzek szúrkálódásokat! :S Ez mitõl lehet??!! Neked hanyadik naptól kellett elkezdeni szedni? A vérfolt lehet, hogy az elõjele a pé-nek!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat! Nekem az 5-ik naptól kellett szednem 2-szer felet. 10-ik napon kellett volna ultrahangra mennem, de nem jutottam el. Tudom, hogy fontos lett volna, de a munkahelyemen nem adtak szabadnapot. :( 15-ik, 16-ik napon volt halvány ovutesztem, és görcsölgettem, de lehet hogy mégsem jött össze a peteérés clostival sem? :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!