Találatok a következő kifejezésre: Clostit szedtem, fog (4 db)

Ha closti előtt a menzim 40 -45 napra jött meg akkor most hogy clostit szedtem és volt pém. Ha nemjön ösze mennyire fog megjönni?

Legjobb válasz: hát elvileg 28-30 napra, nekem is ilyen a mensim, de nekem a clostyn kivül irt az orvos norcolutot, amit a mensi 16-ik napjátol kell szednem hogy rendesen megjöjjön ha esetleg nem sikerül a baba.

hát elvileg 28-30 napra, nekem is ilyen a mensim, de nekem a clostyn kivül irt az orvos norcolutot, amit a mensi 16-ik napjátol kell szednem hogy rendesen megjöjjön ha esetleg nem sikerül a baba.
nekem is 40-50napos ciklusaim vannak!clostival mintha órához állították volna a 28.napon megjött!sosem volt ilyen pontos!

Mensi 5. napjától szedtem a clostit. Mikora fog esni a peteérés. Nektek a bogyó első napjától, hányadikra esett az ovutok?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ bogyótól kb 10.-11. napra. Hõmérõzéssel el lehet találni, akkortól kezdõdik a hõemelkedés. Nekem már az elsõ kezelés hatott, persze ez nem törvényszerû. Sok sikert!

Nekem az elsõ bogyótól kb 10.-11. napra. Hõmérõzéssel el lehet találni, akkortól kezdõdik a hõemelkedés. Nekem már az elsõ kezelés hatott, persze ez nem törvényszerû. Sok sikert!


Clostit szedtem, mikor fog megjönni?

ez a 28.napom,de semmi jele a menzinek!se görcs,se derékfájás,vagy mell feszülés!de hányinger,émelygés sem,ami babára utalna!szerintetek minden el?jel nélkül fog megjönni?ja,krémes folyásom van,a hét eleje óta!

Legjobb válasz: nem értem már miért írja mindenki hogy milyen krémes a folyása, mintha ez valamire utalna..akinek félidõben van azt mondja biztos peteérés, akinek ciklus végén van azt mondja biztos baba..na mindegy ez hülyeség. A closty valóban 28-29 napra be tudja állítani a ciklust, mivel ha a második napon kezdted el nagyjából a 12. napra segíti a peteérést és utána kb így kellene megjönnie. Ha elõtte rendszeres volt a ciklusod akkor most is valószínû annyi nappal kell számolnod..tehát nem tudom milyen hosszú volt a ciklusod, de ha lejár az idõ akkor tesztelhetsz..mellesleg nem szükségszerû a rosszullét, az csak a filmekben van kimaradhatatlanul mindenkinek..a valóságban csomó nõnek nincs semmi tünete. Gondolom ha lenne, akkor nem lehetne így titkolni esetenként. Akkor tehát hány napos is a ciklusod??? eddig? Ha rendszertelen volt két nap múlva tesztelhetsz szerintem.

nem értem már miért írja mindenki hogy milyen krémes a folyása, mintha ez valamire utalna..akinek félidõben van azt mondja biztos peteérés, akinek ciklus végén van azt mondja biztos baba..na mindegy ez hülyeség. A closty valóban 28-29 napra be tudja állítani a ciklust, mivel ha a második napon kezdted el nagyjából a 12. napra segíti a peteérést és utána kb így kellene megjönnie. Ha elõtte rendszeres volt a ciklusod akkor most is valószínû annyi nappal kell számolnod..tehát nem tudom milyen hosszú volt a ciklusod, de ha lejár az idõ akkor tesztelhetsz..mellesleg nem szükségszerû a rosszullét, az csak a filmekben van kimaradhatatlanul mindenkinek..a valóságban csomó nõnek nincs semmi tünete. Gondolom ha lenne, akkor nem lehetne így titkolni esetenként. Akkor tehát hány napos is a ciklusod??? eddig? Ha rendszertelen volt két nap múlva tesztelhetsz szerintem.
SZIA, NEKEM EZ VOLT A 3. CLOSTIS HÓNAP, DE MÉG VÁROM AZ EREDMÉNYT. AZ ELSÕ HÓBAN 35, A MÁSODIKBAN 40 NAPRA JÖTT MEG!!! CLOSTIVAL!!! MOST VAGYOK A 32. NAPOMON, A 28.-ADIKON TESZTELTEM, DE - LETT SAJNA.
Szia!Nekem is most volt a 3. clostis hónapom és az eslõ 28, második 29 és a 3 hónapban pedig 28 napra jött meg. Szóval elég szépen rendberakta a ciklusom, bár nekem még Duphaston-t is kellett mellé szednem.
A kérdező hozzászólása: sziasztok! elsõ válaszolónak:neharagudj már hogy írtam az egyetlen tünetem, a krémes folyást, nem tudtam hogy téged ennyire zavar!ígérem többet nem írom, még ha lesz akkor sem!egyébként nagyon köszönöm a hozzászólásod, és pusszantalak!ja, és sajnos a ciklusaim elég rendszertelenek!úgyhogy szerintem sajnos nem sikerült!pussz másik két válaszolónak:kicsit elkeseredtem, hogy akár 40napra is megjöhet, azt hittem itt tuti a 28-30nap!igazából a tünet mentességem miatt azt hiszem nem sikerült!remélem sikerülni fog hamarosan mindhármónknak!azért ha nem jön meg, hét elején tesztelni fogok! puszi és kitartás!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!