Találatok a következő kifejezésre: Clostit kell napi (18 db)

Ma voltam orvosnál, Norcolutot kaptam Clostival. Norcolutból 3x1 szemet kell szednem egy hétig, aztán ha megjött, a 2. naptól 1 Clostit 5 napon keresztül. Ez így normális? Nem sok a Norcolut?

Legjobb válasz: szió, szerinten nem sok nekem is ennyit kellett szednem a Norcolutból azóta pedig (febr.5) nagyon nem várom h megjöjjön mert akkor kezdenem kell a Closty-t meg labor stb de remélem nem lesz rá szükség..ne aggódj ha bízol a dokidban nem akar rosszat

szió, szerinten nem sok nekem is ennyit kellett szednem a Norcolutból azóta pedig (febr.5) nagyon nem várom h megjöjjön mert akkor kezdenem kell a Closty-t meg labor stb de remélem nem lesz rá szükség..ne aggódj ha bízol a dokidban nem akar rosszat
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Bízom benne, igen, csak elolvastam a tájékoztatót, és ott nem ekkor amennyiség szerepel, na de hát õ biztos tudja. Nekem 3 hét múlva kell viszamennem a laborért, remélem addigra már esetleg egy beágyazódást fel is tudok mutatni. :-) Persze tudom, hogy elsõre nem túl sok az esélye, nem is élem bele magam, de azért ábrándozni jó! Sok sikert Neked is!

Clostit kell szednem, mert babát szeretnénk egy éve. Az orvos azt mondta szedjek a mensim 1. napjától 10! napig napi 1 szemet. A gyógyszer dobozában viszont az van írva, hogy nők max. 5 napig szedhetik a bogyót! Beszedjem?

Legjobb válasz: Én az elsõ adagot 5 napig szedtem.2 szemet naponta.De ez nem volt hatásos, így másképp kell majd szednem.A dokid biztos tudja, hogy mi a jó neked.Biztosan a hormonszinted alapján írta így neked.Mindenkinél más, tehát bízz meg benne.

Én az elsõ adagot 5 napig szedtem.2 szemet naponta.De ez nem volt hatásos, így másképp kell majd szednem.A dokid biztos tudja, hogy mi a jó neked.Biztosan a hormonszinted alapján írta így neked.Mindenkinél más, tehát bízz meg benne.
Én a mensi elsõ napjától szedtem 5 napig, napi felet, de én azért kaptam, mert abbahagytam a gyógyszert és meg kellett hozni a mensit elõbb Norcoluttal majd Clostilt kaptam pé-re.De ha õ azt mondta, akkor biztos tudja miért!Nem tudom...várj még válaszokat
Én felhívnám a dokit és megkérdezném. :)
még nem gondoltál esetleg valami egészségesebb dolgokra, mint ez a Closti? Aloés termékek, gyógyteák stb? Mondjuk én nagypóon gyógyszer ellenes vagyok, és csak akkor kapom be, ha már elviselhetetlen pl. a fogfájás vagy stb, de egyébként soha. Inkább az egészséges gyógymódhoz folyamodom. Vannak aloés termékek között is olyanok, amik a pé-t segítik elõ.
Szia! Én úgy szedtem, hogy reggel és este.
én is reggel és este 5napig.
reggel- este . egyszerre semmiképp se szedd be, mert a mellékhatás esetleg erõsebb lehet és kihányod a végen, de akár 4 részbe is be lehet szedni.
Én már többször is szedtem. A menstruáció 3. napján reggel kellett kezdenem, és 5 napig szedtem reggel és este egy-egy szemet.
Szia! Nem doki írta ezt neked fel??Mert furi, hogy nem mondta el a szedését, a lehetséges mellékhatásokat...stb...szóval mindent ezzel kapcsolatban.Mert hát ugye rendszeres orvosi ellenõrzés mellett szedhetõ ez a tabi is. Sok sikert, üdv

A ciklusom 5-ik napján kell elkezdenem a clostit szedni, ami pénteken lesz. Akkor a jövő hétvégén vasárnap lenne a peteérés. Az lesz a 14-ik nap. Ha egy nappal elöbb elkezdem az baj szerintetek?

Ez már a harmadik clostis kúrám lesz. Voltak szép tüsz?im az elöz? kúráknál is, viszont a másodiknál visszamaradt egy meg nem repedt tüsz?, ezért 2 hónapot kihagytunk. Mindegyik ciklusban az 5-ik napon kezdtem el szedni. Az els? kúrában a 19-ik, a másodiknál a 16-ik napon volt tüsz?repedésem. a férjem külföldön dolgozik és hétvégén lesz csak itthon, tehát ha megint mondjuk a 16-ik napra esne, akkor nem biztos, hogy eltalálnánk az id?t. Arra gondoltam, hogy 1 nappal elöbb elkezdem beszedni. Van akinek az esl?, van akinek a harmadik naptól kell szedni. Egyébként nem is értem, hogy mi alapján döntik ezt el a dokik. Mit gondoltok elkezdhetem 1 nappal elöbb beszedni? Nem csinálnék vele semmi bajt?

Legjobb válasz: Azt nem tudom neked megmondani, mi alapján határozzák meg a dokik, hogy hányadik napon kezd el szedni a Clostit. Nekem két doki írt fel Clostit, mind a kettõ azt írta elõ, hogy a 2. napon kezdjem el szedni, 5napon keresztül, napi 2õt. Nem tudod a dokidat megkérdezni? Igazából én nem nagyon szoktam merni felülírni a dokik elõírását. (néha azért persze van kivétel) Neked kell döntened, hogy mit teszel, én ennyit tudtam segíteni, hogy nekem hogyan adagolták (tapasztalatom szerint a 13-15 napok között esett le a hõm tõle)

Azt nem tudom neked megmondani, mi alapján határozzák meg a dokik, hogy hányadik napon kezd el szedni a Clostit. Nekem két doki írt fel Clostit, mind a kettõ azt írta elõ, hogy a 2. napon kezdjem el szedni, 5napon keresztül, napi 2õt. Nem tudod a dokidat megkérdezni? Igazából én nem nagyon szoktam merni felülírni a dokik elõírását. (néha azért persze van kivétel) Neked kell döntened, hogy mit teszel, én ennyit tudtam segíteni, hogy nekem hogyan adagolták (tapasztalatom szerint a 13-15 napok között esett le a hõm tõle)
ha jól emlékszem :) Ne parázz! A férjed mindig külföldön dolgozik? Lehet, hogy alapból keveset tudtok együtt lenni, ami nem biztos, hogy túl jó a házasságotoknak.
A kérdező hozzászólása: A férjem mindig külföldön dolgozik. :) Már 5 éve. A házasságunk kitûnõen müködik. Csak a baba hiányzik. :( A baba dologban sajnos egyáltalán nem tesz jót, hogy külföldön van, de nem tudunk mit tenni. A második kúránál vett ki 1 hét szabit, de sajnos már nem tud egy darabig. :( Igy csak reménykedni tudunk, hogy eltaláljuk az idõzítést. :)
sztem semmi bajod nem lesz ha egy nappalm elõbb kezded el szedni!én is clostit kaptam!ha most megjön akkor lesz az elsõ adag!nekem a 3.naptól kell szedni, 5 napig, 2×1-et!erre én is kivi lennék h mi alapján döntik el a dokik h ki hányadik naptól szedje!?
A kérdező hozzászólása: Eddig erre még senki nem tudta megmondani a választ. Nekem ez már a harmadik hónap, de mindegyikben az 5-ik naptól 2x1szemet kellett szednem. DE miért nem pont az elsõ naptól? Legközelebb megkérdezem a dokimat. :) (ha nem felejtem el:) )

Min múlik hogy a 3. vagy az 5. napon kell elkezdeni a clostit?

Nekem a 3. napon kellett elkezdenem, napi kétszer felet. Kíváncsi lennék hogy melyik a sikeresebb. A 3. vagy az 5. napon kezdés?? És egyáltalán mi alapján döntik el hogy melyik napon kezd?? Nektek mondott valamit erről a dokitok?? Én sajnos elfelejtettem megkérdezni....

Legjobb válasz: Ha a ciklus hossza 26 nap vagy rövidebb, akkor általában a 3.ciklusnapon kell kezdeni a clostit, de ha 28 vagy több napos a ciklus, akkor az 5.napon kell kezdeni.

Ha a ciklus hossza 26 nap vagy rövidebb, akkor általában a 3.ciklusnapon kell kezdeni a clostit, de ha 28 vagy több napos a ciklus, akkor az 5.napon kell kezdeni.
Igen össze jött, csak sajnos nem maradt meg..
És Te sikerrel jártál? Mármint összejött a baba?
Érdekes.. nekem 30-34 naposak voltak a ciklusaim, és a 3 ik naptól kellett szednem napi 2õt.5 napon át. És igy 28 napos lett pont a ciklusom.
Drukkolok, h neked se jöjjön meg! Nekem napi 2*1-et kell.
A kérdező hozzászólása: Te hány darabot szedsz majd??
A kérdező hozzászólása: Szorítok neked hogy ne jöjjön meg!!! :) Én nem voltam uh-os ellenõrzésen, mert a dokim szerint egy a napi kétszer fél nem igényel uh-os követést. Mellékhatást egyáltalán nem éreztem, csak az ovu elõtti két naptól kezdve volt erõs alhasi fájdalmam, ami az ovu után aztán el is múlt! Azóta pedig várok és várok... már két napja... nem tudom hogy fogom kibírni a hátralévõ 12 napot!!!??? :) ))
Én ezután fogom kezdeni, ha megjön. Bárcsak ne jönne meg :) Neked hányadik nap kellett menned uh-os ellenõrzésre? Nem voltak mellékhatásai a gyógyszernek?
A kérdező hozzászólása: Szia. Te is most kezdted vagy már esetleg túl is vagy egy sikeres kúrán? :) Én most vagyok a 16. ciklusnapon. Tudom, hogy még odébb van, de már most alig várom hogy tesztelhessek!! :) )
Nekem 28 napos és 3. naptól :)
Nekem 27 napos(néha 28) a ciklusom és a második mestruációs naptól kezdve kellett szednem a clostit, szóval én meg azt mondom hogy úgy kell szedni ahogyan az orvosod mondta. :)
A kérdező hozzászólása: Hát kíváncsi vagyok hogy fog alakulni ez a ciklusom... Én már egy kiszabadult petének is örülnék!!! :) )Most még ultrahangos fgyelésem sincs, mert csak napi felet szedek, így meglepi lesz a nemvárt napja... Bárhogy történjék is.... :)
Nagyon szívesen !!! Drukkolok, hogy több petéd legyen a clostitól :)
A kérdező hozzászólása: De jó hogy írtál! Köszönöm szépen!!!! Akkor így már értem!!! :) ) Nekem legutóbb 25. napra jött meg...
Sajnálom:(

Clostit szedek a menzim 2. napján kell elkezdeni és 5 napig szedni. Majd a 11-14. -ig sex. Na most az elsö hónapon túl vagyok de sajna megjött. Másképp mint szokott. Miért?

Semmi görcs, és nyulós váladék átlátszos váladék volt a betétemen.A sex utáni napokon nygyon fel voltam pufadva és fáj a hasam,nem lehet hogy nem hozza meg arra a napokra hanem után volt peteérésem mikor voltak a fájdalmaim?

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanígy szedem a Clostit,2.hónapon vagyok túl. az elsõnél semmit nem tapasztaltam a vérzésem nem volt más. 3 tüszõm is lett,szép nagyok,és 36 feletti progeszteronom,ami a dr.szerint nagyon jó. Te is voltál közben uh-n ,és vérvételen? azon az orvos látja,hogy mikor lehet tüszõrepedés. a 2.Closti után rövidült a ciklusom,és kevés volt a mensim.Mára (nem)várom,de két napja görcsölök és most barnázok:(félek,megint nem jött össze. Régóta próbálkoztok?

Szia! Én ugyanígy szedem a Clostit, 2.hónapon vagyok túl. az elsõnél semmit nem tapasztaltam a vérzésem nem volt más. 3 tüszõm is lett, szép nagyok, és 36 feletti progeszteronom, ami a dr.szerint nagyon jó. Te is voltál közben uh-n , és vérvételen? azon az orvos látja, hogy mikor lehet tüszõrepedés. a 2.Closti után rövidült a ciklusom, és kevés volt a mensim.Mára (nem)várom, de két napja görcsölök és most barnázok:(félek, megint nem jött össze. Régóta próbálkoztok?
Szia! Nekem is így volt, sõt amikor lekezdtem szedni a 3. napon, még aznap elmúlt a mensim, pedig általában 6-7 napos szokott lenni!Én most járok a 2. hónapnál a Closti kúrában, de ebben a hónapban még peteérésem sem volt tõle! Úgy tûnik, sikertelen lesz a hónap, majd a következõ talán....
Szia.Én is clostit szedtem, mikor elkezdtem úgy mint te nekem is furán volt meg ás 2napig tartott, nem értettem, kiszámoltam a várható peteérést, és valahogy jól számoltam nagyon :) A következõre meg sem jött.Hamar éreztem, rosszul léteket de azt hittem a clostitol, de nem jött meg és teszteltem a 2.dik napon pozítivat :) Alig akartam elhinni :) Kívánom, hogy neked is hamar sikerüljön .... 38hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm ránk férne már egy kis szerencse.
A kérdező hozzászólása: 1 éve és 2 hónapja.az elsö kúra közben nem voltam ellenörzésen de most megyek majd.Kiváncsi leszek!!Nekem például nem az "sexes"napjaimon hanem utána volt szörnyü görcsöm és has puffadásom.Lehet hogy nem a megadott idöpontban volt peteérésem?

A ciklusom hol 39 napra jön meg, most meg 43 napra jött meg. Clostit kaptam. Ez beállítja a ciklusomat? Vagy mikor legyünk együtt? Még most kell elkezdenem szedni.

Még soha nem szedtem. De mikorra várható vele a pé? Mikor legyünk együtt? Beállítja a ciklusomat? 2szer1-et kell majd szednem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is rendszertelen volta ciklusom,hol 19,hol 32napra mensiztem. aztán megkaptam a Clostit,és a 3 hónap alatt (én napi 1-et kellett,hogy szedjek,2.naptól-5.napig)de beállította szépen 25 napra. és még szép érett tüszõim is lettek tõle. szóval nálam használt,azóta pontos,és a peteérés is napra pontosan 11-12.napon van. sok sikert! szió

Szia! Nekem is rendszertelen volta ciklusom, hol 19, hol 32napra mensiztem. aztán megkaptam a Clostit, és a 3 hónap alatt (én napi 1-et kellett, hogy szedjek, 2.naptól-5.napig)de beállította szépen 25 napra. és még szép érett tüszõim is lettek tõle. szóval nálam használt, azóta pontos, és a peteérés is napra pontosan 11-12.napon van. sok sikert! szió
Megint ui.: nekem azt javasolta a doki, hogy kétnaponta együttlét:) és így nagyobb az esély..ha a tojásfehérjeszerû nyák megjelenik, itt az idõ:) mondjuk mi most naponta próbálkoztunk, meglátjuk, reménykedem:)
Ui.:még az elsõ válaszoló volnék. Nekem a Closti alatt volt hüvelyuh.ellenõrzés és 19.napon progeszteronszint nézés. Nálad nem tervez a doki ilyet? mert igazán ezekbõl vonható le, hogy használt e a gyógyszer, hogy van e peteérésed és tüszõrepedésed!
A kérdező hozzászólása: De igen, lesz uh is és vérvételek is. Köszönöm a válaszodat! Remélem hogy ezzel összejön majd a baba. De mikor legyünk együtt? Mely napokon? Nekem a 3.naptól kell szednem 5 napig. Akkor mikor várható pé?
Szia! Hogy kért vissza uh.ellenõrzésre a doki? engem a 9. és a 12.napon kért vissza. 9.napon két tüszõ, 14 és 18 mm-es volt, és 5, 6mm méhnyálkahártya. 12 napra 3 tüszõ lett, ami megrepedt spontán, ezt igazolta a 19.napon történ progeszteronszint mérés, ami nagyon jó lett, 15ng/ml felett már jó, nekem a Clostitól 36ng/ml lett. Nekem egyértelmûen a PÉ-kor tojásfehérjeszerû nyák jelentkezett, bõségesen, aztán hasszúrka. És amikor ezeket éreztem , akkor volt a hüvelyuh. (12.nap) és igazolódott is amit gondoltam, PÉ-m van. Nagyon drukkolok neked, esetleg ovuteszt, vagy ovumikroszkóp használatával még próbálkozhatsz segítségül. Én mindkettõt használtam , az ovumikroszkóp PÉ idején mondjuk teljesen bepáfrányosodott:) igaz, sajna még nem lett baba, pedig mindketten kivizsgálva és minden rendben. most új hónap , új remények:) Sok sikert és drukk Neked, sok barátnõmnek segített már, és most boldog anyukák:) szió
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy. Én is a 12.napon megyek uh-ra és a 19-21-23.napokon meg vérvételre progeszteront nézni. Én is szorítok Neked hogy baba legyen Nektek! Ha van kedved majd írd meg ide ha sikerült! :) Én bízom benne hogy talán karácsonyra a Jézuska hozza a babát! :) Mi is a férjemmel megbeszéltük hogy a 10.naptól legalább a 20.napig kétnaponta leszünk együtt, vagy legalább megpróbáljuk így idõzíteni. Persze azt sem akarjuk hogy csak azért legyünk együtt és amolyan kötelezõ jellege legyen. De azért igyekszünk! :)
Szia! Köszönöm, te is aranyos vagy:) én is nagyon drukkolok:) Mi három hónapig kétnaponta igyekeztünk:) most úgy voltunk vele, hogy nem erre figyeltünk, hanem ha naponta naponta, hisz szeretjük egymást:) persze nagyon reménykedünk:) mindenképp megírom hogy alakultunk:) te is írj majd! szió Eszter

Ha ezt a closti-hoz hasonlo gyogyszert a ciklus 15-24 napja kozott kell szednem, es ra par napra meg kell jonnie, akkor ez mikorra fogja beallitani a peteeresemet?

Es az ovu tesztet nem kavarja meg ez a hormon? Hasznaltatok closti alatt ovu tesztet? (Kulfoldon elunk, ezert mar a gyogyszer neve.. de a lenyege ugyanaz!!) Koszi!!

Legjobb válasz: Én clostit szedtem, de azt nekem 3naptól kellettszednem.Jó nagy tüszõt csinált,és a menszim is rendszeres lett 2 adag után

Én clostit szedtem, de azt nekem 3naptól kellettszednem.Jó nagy tüszõt csinált, és a menszim is rendszeres lett 2 adag után

Hogyan igyam a teákat? Olvastam hogy az egyiket az első 14 napban kell inni, a másikat a második felében. Closti mellett ihatom?

Legjobb válasz: Closti mellett csak a ciklus második felében idd a palástfû teát,hogy segítse a beágyazódást.Elsõ felébe ne igyál semmit,mert cisztásodást okozhat.

Closti mellett csak a ciklus második felében idd a palástfû teát, hogy segítse a beágyazódást.Elsõ felébe ne igyál semmit, mert cisztásodást okozhat.

Mult havi ciklusban szedtem 5 szem clostit, most ebben a ciklusban szintén 5 szem clostit, csak most peteérés után még kell szednem 10 napig az utrogestan-t, meg folsavat, meg b6 vitamint. Így nagyobb esélyem van a babára?

Sziasztok!Lécci segitsen a véleményével az, aki így esett teherbe..:1 éve probálkozunk babával,eddig sikertelenül:( .Mult havi ciklusban szedtem 5 szem clostit, most ebben a ciklusban szintén 5 szem clostit,csak most peteérés után még kell szednem 10 napig az utrogestan-t,meg folsavat, meg b6 vitamint.(ezeket folyamatosan, minden nap)Szerintetek ez segithet, hogy legyen már végre bébi?Most még van 8 napom mensiig, amit nagyon nem várok.Köszi a válaszokat!Puszi

Legjobb válasz: a sogorn´öm 2x egy évet várt és most 2 szép gyereke van, semmit nem csinált, azt mondta felsleges bármilyen gyógyszert akarmit is tenni, nem hömérözött, nem vizsgálta magát. néha elmentek gyógyfürdöbe aztán jött a gyerek. nem görcsölt hogy miért nem esett teherbe, nem kényszerítette a tesómat a sexre akkor csinálták amikor akarták. és meglett a gyerek, így amondó vagyok felesleges stresselni.

a sogorn´öm 2x egy évet várt és most 2 szép gyereke van, semmit nem csinált, azt mondta felsleges bármilyen gyógyszert akarmit is tenni, nem hömérözött, nem vizsgálta magát. néha elmentek gyógyfürdöbe aztán jött a gyerek. nem görcsölt hogy miért nem esett teherbe, nem kényszerítette a tesómat a sexre akkor csinálták amikor akarták. és meglett a gyerek, így amondó vagyok felesleges stresselni.
Az Utrogestan azért is jó, mert ha megfoganna a babó segíti a hormonpótlást, hogy ne legyen vetélés, könnyebben megfoganjon a baba. A másik, valóban nem szabad görcsölni rajta.Próbáld ki, hogy szex után felpárnázod a csípõd.És lazíts!Sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: köszi nektek a választ!Én sajna eléggé rá vagyok izgulva a babára, ezért hõmérõzök, figyelem magam, szex után akár már fejre is állok:) )))De azért nem betegesen akarom!!!!Csak már nagyon jo lenne, ha jönne:)
én azt mondom, hgy akkor szeressétek egymást, amikor úgy érzitek, hogy most jó lenne, és ne akkor amikor pé. van. és ne görcsölj, és ne agyalj rajta annyit, ha egy kicsit nem vizsgálgatnád magadat, akkor hamarabb összejönne.
A gyógyszerek segítik a beágyazódást. De én azt javaslom, hogy ne akard annyira, feletkezz meg róla, és jobban össze fog jönni. nekem 7 évig mondták, hogy nem lehet babám, eszembe sem jutott, és 3 hónap alatt-a legnagyobb meglepetésemre terhes lettem. Lazíts, éld az életed, szeretkezz akkor, amikor jól esik, ne mikor a hõmérõ mondja.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!