Találatok a következő kifejezésre: Clostit általában irja fel (2 db)

Napi 2 szem clostit ir fel általában a doki vagy 1 et?

és ezeknek van mellékhatása?2 szemnek?

Legjobb válasz: Nekem napi egyet írt fel, öt napon keresztül. Kicsit jobban jöttek a pattanások, de nem volt vészes. Most szünetet tartok (letelt a 3 hónap), utána napi kettõvel próbálkozok.

Nekem napi egyet írt fel, öt napon keresztül. Kicsit jobban jöttek a pattanások, de nem volt vészes. Most szünetet tartok (letelt a 3 hónap), utána napi kettõvel próbálkozok.
nekem 5-9.napig mensi utan egy szemet Ha bízol az orvosodban, akkor ne aggódj, tudja mit csinál.
Elõzõ válaszolókat értékelem! Egyébként mi is a célod??? Én a clostytól egyfolytában elájultam, de most 28 hetes vagyok és megérte...kit zavar néhány pattanás majd elmúlik..!! Sok sikert, és a tünetek miatt ne aggódj, ha szédülsz ülj le, állj meg, kérj helyet, segítséget..ha géppel dolgozol mint én , hanyagold..(targoncára ilyesmire gondolok)
A kérdező hozzászólása: igazán köszönöm.

Clostit általában hogy irja fel a doki? Napi hány szemet és meddig kell szedni?

lehet t?le hizni

Legjobb válasz: Ha nincs, akkor ezt fogja felírni. 800.- ba kerül,. De elõtte sztem fog egy pár vizsgálatot csinálni.. Hízni nem lehet tõle. Az adag a vizsgálati eredményedtõl függ. Van kinek a mensi 5. napjától kell szedni, van kinek a 2, vagy elsõ naptól, 1 vagy 2 szemet. De vigyázni is kell vele, mert igen hamar be cisztásodhatsz tõle!!! Nem biztos h sikerül a baba, van ki 6 hónapig ette, és semmi. Nekem ez most a 2 hónapom. sok sikert

Ha nincs, akkor ezt fogja felírni. 800.- ba kerül, . De elõtte sztem fog egy pár vizsgálatot csinálni.. Hízni nem lehet tõle. Az adag a vizsgálati eredményedtõl függ. Van kinek a mensi 5. napjától kell szedni, van kinek a 2, vagy elsõ naptól, 1 vagy 2 szemet. De vigyázni is kell vele, mert igen hamar be cisztásodhatsz tõle!!! Nem biztos h sikerül a baba, van ki 6 hónapig ette, és semmi. Nekem ez most a 2 hónapom. sok sikert
Én most tartok az elsõ hónapnál ápr. 19-én nem kellene megjöni. 5. naptól szedtem 5 napon keresztül. Mérd a hõdet. Tünetek: hõhullám, fényérzékenység. Nálam ezek jelentkeztek.
nem mindenkinek sikerûl a baba.nekem sem sikerûlt.de már bele tõrõdtem hogy nincs.lényeg párommal jol megvagyunk
Sziasztok Csajok, Nekem a 3. naptól kellett szednem 5 napon keresztül 1-et.3 petéám ért tõle, és ebbõl egy meg is fogant :oD Madarat lehet velem fogatni.Viszont, hogy belegondoltok, hogy 3-ból csak egy sikerült akkor nagyjából tudtok számolgatni, hogy nem szabad feladni mert nem feltétlen épp az a pete ami beérik.És ha nem sikerül akkor nem volt egészséges.Úgy tudom, h ogy a 3. hónap után szünetet kell hagyni. Egy kalappal nektek. 23 hetes kismami
Ez mindenkinél más.Nekem az elsõ adagot úgy kellett szednem, hogy a 3.napon kezdtem napi 2x1-et 5napon át.Most a második kúrát fogom elkezdenia 3. 5. 7. 9. 11. napon kell este 2szemet bevennem.remélem így már összejön.Biztos ezt adja akkor is ha csak néha van peteérésed.de ezt a dokid jobban tudja hogy neked mire van szükséged.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!