Találatok a következő kifejezésre: Clostilbegyt tabletta után (2 db)

Clostilbegyt tabletta szedése után kinek sikerült azonnal teherbe esni?

Legjobb válasz: Nekem igen szedtem folyamatosan mert nem volt menstruációm aztán amikor 1 üveggel elfogyott elkezdtem a másikat és egyszer csak pozitív tesztem lett.

Nekem igen szedtem folyamatosan mert nem volt menstruációm aztán amikor 1 üveggel elfogyott elkezdtem a másikat és egyszer csak pozitív tesztem lett.
Nekem is elsõre sikerült! Kb. 3 év sikertelen próbálkozás után mindjárt egy meddõségi centrumba jelentkeztünk be. Elõször Clostilbegytet szedetett velem a doktor, utána kaptam 1 injekciót, megmondták mikor kell együtt lenni, utána pedig hüvelykúpot kellett használnom. Mindjárt az elsõ hónapban összejött, most 13 hónapos a kisfiam. Kívánom, hogy Neked is minél hamarabb sikerüljön!
Köszönöm, hasonló jókat neked is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ:D A több mint 1 éves próbálkozásunk után remélem nekünk is sikerül a baba. Már nagyon szeretnénk. Ja, és az orvosodhoz is külön gratulálok. Bárcsak mindenkinél ilyen gyors és jó döntést tudnának hozni. Jó babavárást és jó egészséget nektek :D
Mert nem sikerült a baba már 1 éve, de minden vizsgálatunk rendben volt, így egybõl inszemre küldött a doki. Elõször meg is lepõdtem hogy hova ez a sietség, mért nem elég csak a closty, de ez volt a legjobb döntés! :)
A kérdező hozzászólása: Hú, akkor kétszeresen is gratulálok neked :D Neked miért kellett inszemináció?
Igen, sikerült elsõre és ikrek lesznek :D
Nekem nem! Nagyon gáz. Pedig annyira bíztam ebben a gyógyszerben, de ez az én sorsom.
A kérdező hozzászólása: Az inszeminációd elsõre sikerült? Gratula :D
Nekem! :) De inszemináció is volt abban a hónapban és szerintem az inszem miatt lett meg a várva várt végeredmény! :)
Nekem eddig sajnos nem jött össze..!Már beszedtem a 3. hónapos adagomat is!És reménykedek!
A kérdező hozzászólása: Nem olvastam végig a válaszod, a kérdésemre már válaszoltál is.
A kérdező hozzászólása: Még csak egy üvegcsével szedtem el, 28-án vissza kell mennem az orvoshoz. Neked miért kellett szedned? Nem volt peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és sok örömöt, boldogságot kívánok nektek.

Clostilbegyt tabletta szedése után lehetséges cicifájás, hányás kb 6 napig és egyéb tünetek? Ha igen meddig fog tartani?

nekem mindjárt megjönn 08.04 és a tünetek 07.16-tól folyamatossan tartanak kis émelygés reggel szédülés f?leg ha nem szedek be B6 vitamint csak vízet vagyok képes inni és 6 éve keményen dohányzom napi 1 doboz és kávézom már 2 hete egyáltalán nem és nem is hiányzik!!:)De a tesztek és kimondottan a terhességi labor is negatív. Légyszíves írjatok a mellékhatásokról mert szeretnék bízni hogy gyermeket várok. Köszönöm

Legjobb válasz: Nekem ilyen tüneteim nem voltak, szerintem a hányás, cicifájás inkább a terhesség "mellékhatásai"! Mikorra nem várod? Tesztet csináltál már? Drukkolok!

Nekem ilyen tüneteim nem voltak, szerintem a hányás, cicifájás inkább a terhesség "mellékhatásai"! Mikorra nem várod? Tesztet csináltál már? Drukkolok!
szia, nekem sajnos vannak ilyen tüneteim!én ráadásul el is ájulok!de azért remélem neked a baba miatt van!mert nekem nem:-(((
szia! Konkrétan napi szinten elájultamarra amerre mentem, nem válaogatott a dolog, de volt még egy ilyen hatású gyógyszerem is mellé, meg persze köszönhettem a 90/50-es vérnyomásomnak is. Nekem addig tartott amíg szedtem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm gyors válaszaitokat akkor még esetleg van remény!!:) ))
Igen, sajnos lehet a closti mellékhatása. Én meg is kérdeztem az orvost, azt mondta ez teljesen normális. Cicifájás, erõs szédülés, hányinger. Én már 3 hónapja szedem, a melleim folyamatosan fájnak, tegnap öklendeztem, és ma sajnos megjött a nemvárt. Türelmesnek kell lenni, ki kell várni a teszt idejét, mert nagyot csalódik az ember. sajnos nekünk a tünetekbõl nem lehet következtetni:((( Remélem neked sikerül!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!