Találatok a következő kifejezésre: Clostilbegyt tabletta után (3 db)

Clostilbegyt tabletta után mi a következõ lépés?

Most szedem harmadik hónapja, ezen kívül még van a következõ hónap (5 tabletta ciklusonként). Ha most sem esek teherbe, akkor mi a következõ lépés? A doki azt mondta, hogy legközelebb már mással fogunk próbálkozni, de azt nem mondta mi lesz az.

Legjobb válasz: 2 hónapot szoktak ajánlani vagy ugy több hónapot hogy avn mindig közte egy hónap szünet. a closty-nak van uolagos hatása több hónapig nekem 2 havinak 5 hónapig volt hatása. A következö léépés már az inszemináció vagy nem ártana átjárhatósági ha az még nem volt. De ha van hormon probléma akkor azt kéne elöször helyre takni, sajnos sok orvos nem a kiválto okot kezeli hanme feleslegesen elkezd stimulálgatni, és az még a jobbik ha csak clostyval, sokaknak lombik van rendes kivizsgálás vagy félre diagnosztizálás mellett feleslgesen

2 hónapot szoktak ajánlani vagy ugy több hónapot hogy avn mindig közte egy hónap szünet. a closty-nak van uolagos hatása több hónapig nekem 2 havinak 5 hónapig volt hatása. A következö léépés már az inszemináció vagy nem ártana átjárhatósági ha az még nem volt. De ha van hormon probléma akkor azt kéne elöször helyre takni, sajnos sok orvos nem a kiválto okot kezeli hanme feleslegesen elkezd stimulálgatni, és az még a jobbik ha csak clostyval, sokaknak lombik van rendes kivizsgálás vagy félre diagnosztizálás mellett feleslgesen
Attól függ miért kaptál clostyt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Úgy kaptam en is, hogy elõször 2 hónapig, majd 2 hónap szünet es most kaptam megint 2 havi adagot. Azért kaptam, mert többmint 1 éve próbálkozunk es nem estem teherbe. ( de volt közben 1-2 hónap megszakítás amikor rajtunk kívülálló okok miatt nem sikerült együtt lenni megfelelõ idõben). A doki uh-gal megvizsgált, azt mondta nem lat semmi problémát. Ja es 38 éves vagyok, van mar egy gyerekem, aki simán, elsõre összejött. Szóval igy mire számíthatok ha legközelebb visszamegyek es meg mindig nem leszek terhes? Es a páromat nem fogjak megvizsgálni?
És milyenek lettek a hormonvérvétel eredményeid?
A kérdező hozzászólása: Hormonvérvételen még nem voltam. Csak meg uh-ozott. Gondolom akkor az lesz a következõ.
Hát én akkor dokit váltanék. Clostyt hormonlabor nélkül csak a legnagyobb kóklerek írnak fel. Ilyet nem szabadna.
A kérdező hozzászólása: Pedig sokan ajánlottak ezt a dokit, csak jót írtak róla, (ezen az oldalon is, a nevet nem írom le) ezért választottam ot. Es teherbeesesi problémákkal is foglalkozik. Akkor nem tudom mit tegyek, meg gondolkozok addig mi legyen. Mindenesetre köszi.
Sajnos sok ilyen nagynevû doki van. Engem az egyik legelismerteb majdnem kinyírt a felelõtlenségével.

Clostilbegyt tabletta szedése után kinek sikerült azonnal teherbe esni?

Legjobb válasz: Nekem igen szedtem folyamatosan mert nem volt menstruációm aztán amikor 1 üveggel elfogyott elkezdtem a másikat és egyszer csak pozitív tesztem lett.

Nekem igen szedtem folyamatosan mert nem volt menstruációm aztán amikor 1 üveggel elfogyott elkezdtem a másikat és egyszer csak pozitív tesztem lett.
Nekem is elsõre sikerült! Kb. 3 év sikertelen próbálkozás után mindjárt egy meddõségi centrumba jelentkeztünk be. Elõször Clostilbegytet szedetett velem a doktor, utána kaptam 1 injekciót, megmondták mikor kell együtt lenni, utána pedig hüvelykúpot kellett használnom. Mindjárt az elsõ hónapban összejött, most 13 hónapos a kisfiam. Kívánom, hogy Neked is minél hamarabb sikerüljön!
Köszönöm, hasonló jókat neked is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ:D A több mint 1 éves próbálkozásunk után remélem nekünk is sikerül a baba. Már nagyon szeretnénk. Ja, és az orvosodhoz is külön gratulálok. Bárcsak mindenkinél ilyen gyors és jó döntést tudnának hozni. Jó babavárást és jó egészséget nektek :D
Mert nem sikerült a baba már 1 éve, de minden vizsgálatunk rendben volt, így egybõl inszemre küldött a doki. Elõször meg is lepõdtem hogy hova ez a sietség, mért nem elég csak a closty, de ez volt a legjobb döntés! :)
A kérdező hozzászólása: Hú, akkor kétszeresen is gratulálok neked :D Neked miért kellett inszemináció?
Igen, sikerült elsõre és ikrek lesznek :D
Nekem nem! Nagyon gáz. Pedig annyira bíztam ebben a gyógyszerben, de ez az én sorsom.
A kérdező hozzászólása: Az inszeminációd elsõre sikerült? Gratula :D
Nekem! :) De inszemináció is volt abban a hónapban és szerintem az inszem miatt lett meg a várva várt végeredmény! :)
Nekem eddig sajnos nem jött össze..!Már beszedtem a 3. hónapos adagomat is!És reménykedek!
A kérdező hozzászólása: Nem olvastam végig a válaszod, a kérdésemre már válaszoltál is.
A kérdező hozzászólása: Még csak egy üvegcsével szedtem el, 28-án vissza kell mennem az orvoshoz. Neked miért kellett szedned? Nem volt peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és sok örömöt, boldogságot kívánok nektek.

Clostilbegyt tabletta szedése után lehetséges cicifájás, hányás kb 6 napig és egyéb tünetek? Ha igen meddig fog tartani?

nekem mindjárt megjönn 08.04 és a tünetek 07.16-tól folyamatossan tartanak kis émelygés reggel szédülés f?leg ha nem szedek be B6 vitamint csak vízet vagyok képes inni és 6 éve keményen dohányzom napi 1 doboz és kávézom már 2 hete egyáltalán nem és nem is hiányzik!!:)De a tesztek és kimondottan a terhességi labor is negatív. Légyszíves írjatok a mellékhatásokról mert szeretnék bízni hogy gyermeket várok. Köszönöm

Legjobb válasz: Nekem ilyen tüneteim nem voltak, szerintem a hányás, cicifájás inkább a terhesség "mellékhatásai"! Mikorra nem várod? Tesztet csináltál már? Drukkolok!

Nekem ilyen tüneteim nem voltak, szerintem a hányás, cicifájás inkább a terhesség "mellékhatásai"! Mikorra nem várod? Tesztet csináltál már? Drukkolok!
szia, nekem sajnos vannak ilyen tüneteim!én ráadásul el is ájulok!de azért remélem neked a baba miatt van!mert nekem nem:-(((
szia! Konkrétan napi szinten elájultamarra amerre mentem, nem válaogatott a dolog, de volt még egy ilyen hatású gyógyszerem is mellé, meg persze köszönhettem a 90/50-es vérnyomásomnak is. Nekem addig tartott amíg szedtem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm gyors válaszaitokat akkor még esetleg van remény!!:) ))
Igen, sajnos lehet a closti mellékhatása. Én meg is kérdeztem az orvost, azt mondta ez teljesen normális. Cicifájás, erõs szédülés, hányinger. Én már 3 hónapja szedem, a melleim folyamatosan fájnak, tegnap öklendeztem, és ma sajnos megjött a nemvárt. Türelmesnek kell lenni, ki kell várni a teszt idejét, mert nagyot csalódik az ember. sajnos nekünk a tünetekbõl nem lehet következtetni:((( Remélem neked sikerül!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!