Találatok a következő kifejezésre: Clostilbegyt szedek ciklus (3 db)

Clostilbegyt szedek. Elképzelhető, hogy a tabletta szedése alatt, a ciklus elején is volt már peteérésem?

Nagyon rövidek a ciklusaim: 19-21 naposak. Most viszont már a 23. napon vagyok. Hét eleje óta viszont tompa alhasi fájdalmam van, és úgy érzem, hogy nagyon kemény az alhasam....lehet hogy sikerült?

Legjobb válasz: Nem tudom hogy volt -e peteérésed, de a clostyra jellemzõ, hogy 28-30 napos ciklusokat állít be,valószínû te azért kaptad,mert a rövid ciklusodból tudható, hogy nem volt peteérésed, csak mensid..szóval meg kellene várni a 30 napot, lehet, hogy épp beállt a ciklusod, aztán tesztelj, de remélem sikerült mégis...egy hetet már csak tudsz várni! Üdv: 24 hetes kismami.

Nem tudom hogy volt -e peteérésed, de a clostyra jellemzõ, hogy 28-30 napos ciklusokat állít be, valószínû te azért kaptad, mert a rövid ciklusodból tudható, hogy nem volt peteérésed, csak mensid..szóval meg kellene várni a 30 napot, lehet, hogy épp beállt a ciklusod, aztán tesztelj, de remélem sikerült mégis...egy hetet már csak tudsz várni! Üdv: 24 hetes kismami.
Így van. Várj egy hetet még, és kiderül! Egyébként a 19-23 napos ciklus eléggé rövid... Nem figyelted valamivel a peteérésedet? Lh-teszt? Hõ? Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Pco a diagnózis. Tehát eddig nem is volt peteérésem....
Igen, dolgoznak. Próbálkozzatok egyenletesen. Ugye visszahívott a doki uh-ra, nehogy túlstimulálja a peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Persze, figyel rám. Csak furcsa, hogy most kezdtem el pár napja, és már érzem. Megijedtem, hogy valami baj van. UH-ra a 12-13 nap valamelyikén fogok majd menni.

Clostilbegyt szedése után, mármint abban a hónapban amikor már nem szedem, lehet peteérésem vagy megint rendszertelenné válik a ciklusom?

Tapasztalatok érdekelnének!

Legjobb válasz: Szia . Én úgy jártam,hogy 3 hónapig szedtem,az elsõ kettõben megjött rendesen a 3.hónapban nem volt mensesem.Sõt 2 hónap eltelt vérzés nélkül,doki írt fel Norcolutot,mert csak attól volt menses.Azóta meg már megint késik és terhes nem vagyok:(((

Szia . Én úgy jártam, hogy 3 hónapig szedtem, az elsõ kettõben megjött rendesen a 3.hónapban nem volt mensesem.Sõt 2 hónap eltelt vérzés nélkül, doki írt fel Norcolutot, mert csak attól volt menses.Azóta meg már megint késik és terhes nem vagyok:(((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!