Találatok a következő kifejezésre: Clostilbegyt szedése nem kellene (2 db)

Clostilbegyt szedése mellett nem kellene időre megjönnie, ha nem sikerült a baba?

Egy hónapja szedem a clostilbegytet, ma már 30 napja az utolsó mensimnek, csináltam tesztet (clear blue), sajnos negatív. Úgy tudtam a closti után id?re meg kell jönnie, f?leg mert egyébként is legtöbbször 28 napra jön meg. Segítsetek, Ti mit tudtok err?l?

Legjobb válasz: Persze,ez a tabletta sem azért van,hogy neked kihagyja a mensidet,tehát meg kellene jönnie.De mensi mellett is lehet terhesnek lenni,ahogy mensi nélkül is lehet hogy nincs baba.Sztem várj még a teszttel 1 hetet,és ha akkor is nega,irány a Dottore.Ha poz.akkor is persze.Nekem 5 napot késett,2 teszt is nega,és megjött ma.De nem elkeserítés végett,de benne van a pakliban.Szorítok!

Persze, ez a tabletta sem azért van, hogy neked kihagyja a mensidet, tehát meg kellene jönnie.De mensi mellett is lehet terhesnek lenni, ahogy mensi nélkül is lehet hogy nincs baba.Sztem várj még a teszttel 1 hetet, és ha akkor is nega, irány a Dottore.Ha poz.akkor is persze.Nekem 5 napot késett, 2 teszt is nega, és megjött ma.De nem elkeserítés végett, de benne van a pakliban.Szorítok!
Szerintem a Closti kitolja egy kicsit a ciklust, nálam is így volt, a dokim elõre szólt is. Talán vmi kevésbé érzékeny tesztet kellet volna csinálnod, mert a CB 50-es és mondjuk egy másik mondjuk 20-as lehet, hogy jobb lett volna (pl: quipido, lilly, onestep, gabriel)

4-ik napja barnázok, de még nem jött meg rendesen, mikor kezdjem a Clostilbegyt szedését? A 3. napon kellene.

Legjobb válasz: Akkor hogyha rendes vér jön,de tényleg csak akkor,különben nem lesz jó a peteérés.

Akkor hogyha rendes vér jön, de tényleg csak akkor, különben nem lesz jó a peteérés.
és a terhességet kizártad már? mert a barnázgatás még utalhat terhességre. és tényleg még ne kezd el szedni a clostit.
A kérdező hozzászólása: Tegnap tesztelten, negatív lett. Amúgy csak mára vagy holnapra nem vártam, de nem értem mi ez a nagy barnázás. Most mit csináljak, hogy rendesen megjöjjön?
Így jártam, mint Te. Felhívtam a nõgyógyászomat és azt mondta, hogy a rendes vér számít elsõ napnak. Nekem azóta a barnázásom átment rendes vérbe, úgyhogy szerencsém volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!