Találatok a következő kifejezésre: Clostilbegyt szedése mennyi (2 db)

Clostilbegyt szedése esetén mennyi az esélye hogy az első hónapban terhes leszek?

Már 2 éve hogy babát szeretnénk de nem jött össze, a dokim írta ezt a gyógyszert mert az egyik hormonból túl sok volt.Már beszedtem az egyik adagot ugy ahogy mondta (Mensi 5 napjától 5 napig)Ma volt peteérésem amit törpemikroszkóp segítségével állapítottam meg!Annyira remélem hogy sikerül már!Nagyon nagyon szeretnénk!!!!

Legjobb válasz: Minden lehetséges.Bár attól hogy van érett petéd még nem biztos hogy össze is jön a baba.Nekem nem sikerült az elsõ hónapban a peteérés sem a clostival.De most a másodikban nem szedtem és volt.A végeredmény meg majd kiderül.Uh-t nem csináltak? Ne akard túlságosan. Sok sikert hozzá.

Minden lehetséges.Bár attól hogy van érett petéd még nem biztos hogy össze is jön a baba.Nekem nem sikerült az elsõ hónapban a peteérés sem a clostival.De most a másodikban nem szedtem és volt.A végeredmény meg majd kiderül.Uh-t nem csináltak? Ne akard túlságosan. Sok sikert hozzá.

Olvasnék tapasztalatot, aki szedte a clostilbegyt tablettát! Volt rossz közérzet a szedés alatt? Mennyi időn belül lett babás? Megmaradt e? Iker terhesség? Meg minden amit tapasztaltatok!?

Legjobb válasz: Én 8 hetes terhes vagyok ikrekkel. Köszönhetõ a closti kúrának. Az elsõ teszthónapban egybõl sikerült. Rossz közérzet ettõl nem volt, bár a 3-4. closti napon majd kiszakadtak a petefészkeim, gyönyörûen értek a petesejtek. Közben Bromocriptint szedtem, ami a prolaktin szintre vigyázott és az agyalapi mirigy mûködését állította helyre (nálam a stressz blokkolta a teherbeesést). A Bromo-tól voltam idõnként aluszékony. Mi egy babát terveztünk. A "hiba" ott keletkezett, hogy nem kísérték végig uh-gal a peteérést. Így a kúra túl jól sikerült. 2 baba van, a petezsákok kis méretkülönbsége miatt 1-2 nap eltérés van, tehát bombaszerûen jól hatott a closti. A ciklus 29. napjától Utrogestant szedtem, ami a progeszteront segíti. Tökéletesen megtapadtak, a 4. héten 11 mm volt a méhnyálkahártya. Ezek a gyógyszerek mindig a kellõ idõben segítenek. Minden tökéletes!!!

Én 8 hetes terhes vagyok ikrekkel. Köszönhetõ a closti kúrának. Az elsõ teszthónapban egybõl sikerült. Rossz közérzet ettõl nem volt, bár a 3-4. closti napon majd kiszakadtak a petefészkeim, gyönyörûen értek a petesejtek. Közben Bromocriptint szedtem, ami a prolaktin szintre vigyázott és az agyalapi mirigy mûködését állította helyre (nálam a stressz blokkolta a teherbeesést). A Bromo-tól voltam idõnként aluszékony. Mi egy babát terveztünk. A "hiba" ott keletkezett, hogy nem kísérték végig uh-gal a peteérést. Így a kúra túl jól sikerült. 2 baba van, a petezsákok kis méretkülönbsége miatt 1-2 nap eltérés van, tehát bombaszerûen jól hatott a closti. A ciklus 29. napjától Utrogestant szedtem, ami a progeszteront segíti. Tökéletesen megtapadtak, a 4. héten 11 mm volt a méhnyálkahártya. Ezek a gyógyszerek mindig a kellõ idõben segítenek. Minden tökéletes!!!
Szia. Én fél évig szedtem mert nem rendszeresen volt péma doki ugy gondolta stimuzza kicsit hátha jobb lesz de pont az ellenkezõje még akkora tüszõm sem lett a clotytol mint anélkül szóval nekem többet ártott mint használt , a teáktól lett pém nem is akármennyi. Nekem a closty nem jött be.
Én most vagyok az elsõ hónapban és lett tõle peteérésem, remélem a baba is sikerült!Nem volt tõle semmi bajom pedig sok mellékhatása van de hála az égnek ezek engem elkerültek.Sok sikert!
szia! nekem is ez az elsõ clostys hónapom! nekem sokszor hõhullámom van, és azt is észere vettem hogy a szexet is kevesebbszer kívánom! Pedig ilyenkor peteéréskor nagyon rámenõs szoktam lenni, és most meg inkább csak aludnék.... :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Hétfõn kiderül, hogy mik az esélyeim.Nekem elég rossz a közérzetem tõle, de a siker érdekében mindent.
Én is végigcsináltam két closyl kúrát. Más tüneteim nem voltak, csak álmos voltam, de nagyon! Ugyanúgy mint az elsõ terhességem alatt. Olvastam a betegtájékoztatót, lehetett volna egy csomó mellékhatása, de szerencsére engem elkerültek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!