Találatok a következő kifejezésre: Clostilbegyt szedése lehet (3 db)

Clostilbegyt szedése mellett lehet gyógynövényteákat inni? Cickafark és Palástfű teára gondolok.

Az 5-ik naptól kell a clostit szednem. Mától. A ciklust akkor is onnan kell számolni ahonnan az els? vérzés érkezet, legyen az akár egy kis csöpp is?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem lehet closti mellett gyógynövényteákat inni, legalábbis én ittam.A ciklust meg (az orvosom mondta)a vérzés elsõ napjától kell számítani, akkor is ha az csak egy kis csöpp.Én barnázni szoktam elötte és a doki szerint már az is beleszámít.Sok sikert neked!

Szia!Szerintem lehet closti mellett gyógynövényteákat inni, legalábbis én ittam.A ciklust meg (az orvosom mondta)a vérzés elsõ napjától kell számítani, akkor is ha az csak egy kis csöpp.Én barnázni szoktam elötte és a doki szerint már az is beleszámít.Sok sikert neked!
Persze, hogy lehet!

Clostilbegyt szedése után, mármint abban a hónapban amikor már nem szedem, lehet peteérésem vagy megint rendszertelenné válik a ciklusom?

Tapasztalatok érdekelnének!

Legjobb válasz: Szia . Én úgy jártam,hogy 3 hónapig szedtem,az elsõ kettõben megjött rendesen a 3.hónapban nem volt mensesem.Sõt 2 hónap eltelt vérzés nélkül,doki írt fel Norcolutot,mert csak attól volt menses.Azóta meg már megint késik és terhes nem vagyok:(((

Szia . Én úgy jártam, hogy 3 hónapig szedtem, az elsõ kettõben megjött rendesen a 3.hónapban nem volt mensesem.Sõt 2 hónap eltelt vérzés nélkül, doki írt fel Norcolutot, mert csak attól volt menses.Azóta meg már megint késik és terhes nem vagyok:(((

Clostilbegyt-et szedek, elvileg 3 hónapig kell szednem. Az lehet, hogy 1 hónap szedés után terhes legyek?

Legjobb válasz: Lehetsz, ha nincsennek a petevezetõid elzáródva, megfelelõ a hormonmûködésed, a párod is rendben van stb. Általában ezt a gyógyszert csak teljes kivizsgálás után lehetne felírni, különben értelmetlen, ugyanis ha pl. el vannak záródva a petevezetõid, akkor hiába van peteérésed, a hímivarsejttel nem tud találkozni.

Lehetsz, ha nincsennek a petevezetõid elzáródva, megfelelõ a hormonmûködésed, a párod is rendben van stb. Általában ezt a gyógyszert csak teljes kivizsgálás után lehetne felírni, különben értelmetlen, ugyanis ha pl. el vannak záródva a petevezetõid, akkor hiába van peteérésed, a hímivarsejttel nem tud találkozni.
Szia!Én az elsõ closti után terhes maradtam.Hormonálisan jok az eredményeim is, de most szedek duphastolt h ne legyen semmi gond!Te is lehetsz elsõ honap után terhes ha nincs probléma nálatok se!Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!