Találatok a következő kifejezésre: Clearblue tényleg a nem várt (3 db)

Clearblue tényleg kimutatja a nem várt mensi elötti napokban? Hány nappal elötte?

Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: A clearblue pont hogy nem a legérzékenyebb sõt... õ az utolsé az érzékenységi listán 50-es. A legérzékenyebb a qupido, meg ég valami 10-es, aztán gabriel, hcg, stb 20-as. Szerintem ne azzal tesztelj, vagy ha már megetted, akkor mensi után pár nappal! Szurkolok!

A clearblue pont hogy nem a legérzékenyebb sõt... õ az utolsé az érzékenységi listán 50-es. A legérzékenyebb a qupido, meg ég valami 10-es, aztán gabriel, hcg, stb 20-as. Szerintem ne azzal tesztelj, vagy ha már megetted, akkor mensi után pár nappal! Szurkolok!
bocsi, de a clearblue 10-es!az egyik legérzékenyebb!mensi elõtt 2nappal kimutatja!szió
Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 Rapi preg corax: 20 Rapi preg direct: 20 Gabriel: 20 HCG: 20 Clear blue: 50 Medi-lab: 20
Van ismerõsöm, akinek 1héttel a mensi elõtt már kimutatta a Clearblue.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
Szia! Nekem konkrét tapasztalatom van ezzel a teszttel kapcsolatban! :) Én egy nappal a nem várt mensi elõtt használtam és kimutatta a babát! Van egy internetes oldal, ahol azt írják, hogy annak ellenére hogy valóban 50-es teszt, ez a legérzékenyebb ami forgalomban van! Szóval ki érti ezt? :) A lényeg, hogy én szívbõl ajánlom! Igaz halványan, de konkrétan ott volt a második csík egy nappal a mensi elõtt! :) Sok sikert Neked! 9 hetes kismama
Ja és a Lilly még két nappal az elmaradt mensi után, reggeli vizeletbõl is negatívat mutatott!
A Lily es a Medilab nekem se mutatta napokkal a menszi elmaradasa utan, a Qupido, az Acon (10es, de kiskereskedelembe nem kaphato) es a Clearblue viszont 3 nappal ELOTTE pozitiv lett. Igen, ellottem vagy 6 fele tesztet :D
Attól függ, hogy mikor termékenyültél meg, vagyis hogy mikor volt peteérése. A peteéréstõl 7-14 nap mire beágyazódik, és onnantól 1, 5 naponta duplázódik a HCG szint. Tehát ha félidõben volt peteérésed, akkor a mensi napján már kimutatja. Ha késõbb volt, csak késõbb fogja kimutatni.

Ha a nem várt mensi napján a Clearblue negatív, akkor tényleg nincs baba?

El?fordult vkivel, hogy a CB kés?bb mutatta ki a terhességet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 3 napja késett már, pedig rendszeres a havim. A 3. napon egyértelmû negatív lett a tesztem. Aztán 3 nap múlva ismét teszteltem és már pozitív lett. Talán korán teszteltél. Várj Te is pár napot, Kevés lehet még a HCG-d ha baba van a dologban. Szurkolok!!!

Szia! Nekem 3 napja késett már, pedig rendszeres a havim. A 3. napon egyértelmû negatív lett a tesztem. Aztán 3 nap múlva ismét teszteltem és már pozitív lett. Talán korán teszteltél. Várj Te is pár napot, Kevés lehet még a HCG-d ha baba van a dologban. Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Clearblue tesztet használtál?
Nem Clearbluet. HCG-line tesztet, aztán 3 nap múlva Easyt. Aztán elmentem dokihoz, nem látott semmit mert fiatal terhesség volt, mérges lettem és vettem egy clearblue-t. Pozitiv lett az is. De a CB teszt nem annyira érzékeny úgy tudom, tehát ha kevés a HCG-d, megsem érzi...elvileg. Ilyen korán szerintem egy érzékenyebb tesztet válassz. Az Easyt csak javasolni tudom.
Nekem a Clear Blue már 2 nappal mensi elõtt pozitív lett és a 15. napon volt a peteérésem.Ha neked 3-4 nappal késõbb van, akkor azt még a Clear blue sem mutataja ki mensi napján.Tesztelj újra 2 nap múlva!Sok sikert!

"Clearblue" tesztről mi a véleményetek, tényleg megbízható? Csütörtökre nem várom, de a dokihoz mennem kell.

Ma vagyok a 26.ik napos,csütörtökön mennem kell a dokihoz vagy a poz. tesztel vagy az újabb adag clstilbegyt-ért.Több mint egy éve szeretnénk a babát,és ez a második clostis hónapom.

Legjobb válasz: Köszi a véleményeket,eddig mindíg másfajta teszteltem.Most viszont biztosra kell mennem,a doki mondta,holy biztos ami biztos alapon csináljak tesztet.

A kérdező hozzászólása: Köszi a véleményeket, eddig mindíg másfajta teszteltem.Most viszont biztosra kell mennem, a doki mondta, holy biztos ami biztos alapon csináljak tesztet.
Akkor inkább próbálj meg qupidot venni ill. a gravi hcg-t is sokan dícsérik. Nálunk sajnos nem lehet mindig kapni, így én elõre megrendeltem a gyógyszertárban. Gondolom a clostilbegyt szedést majd csak a köv. ciklus 3. vagy esetleg 5. napján kell elkezdeni, szóval lesz idõd kiváltani a receptet, ha esetleg nincsen most baba.Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy pozitív lesz a teszt azonnal, még akkor sem, ha teherbe estél:( Drukkolok Neked, a mi babánk is clostilbegyttel jött össze, bár még én is nagyon az elején vagyok!
Egy ismerõsömnek 2x is téves pozitív eredményt mutatott.A Gabrielt jobban szokták dicsérni.
nekem a medi lab mensi elõtt 3 nappal erõs +
én nem szeretem. 50-es érzékenységû, és mensikor nem mindenkinek mutatja ki.Attól függ, hogy mennyi HCG-t termel a szervezeted
Nekem jó volt, igaz 30. napon teszteltem vele ( 29 napos a ciklusom ). Elméletileg tényleg 50-es érzékenységû. Gabriel 25-ös, Gravi hcg 20-as. Qupido 10-es (ez a legérzékenyebb)
A kérdező hozzászólása: Szia, Az utolsótól kérdezném, hogy hányadik adag clostilbegyt után sikerült a baba?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!