Találatok a következő kifejezésre: Clearblue tényleg a nem (7 db)

Clearblue tényleg kimutatja a nem várt mensi elötti napokban? Hány nappal elötte?

Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: A clearblue pont hogy nem a legérzékenyebb sõt... õ az utolsé az érzékenységi listán 50-es. A legérzékenyebb a qupido, meg ég valami 10-es, aztán gabriel, hcg, stb 20-as. Szerintem ne azzal tesztelj, vagy ha már megetted, akkor mensi után pár nappal! Szurkolok!

A clearblue pont hogy nem a legérzékenyebb sõt... õ az utolsé az érzékenységi listán 50-es. A legérzékenyebb a qupido, meg ég valami 10-es, aztán gabriel, hcg, stb 20-as. Szerintem ne azzal tesztelj, vagy ha már megetted, akkor mensi után pár nappal! Szurkolok!
bocsi, de a clearblue 10-es!az egyik legérzékenyebb!mensi elõtt 2nappal kimutatja!szió
Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 Rapi preg corax: 20 Rapi preg direct: 20 Gabriel: 20 HCG: 20 Clear blue: 50 Medi-lab: 20
Van ismerõsöm, akinek 1héttel a mensi elõtt már kimutatta a Clearblue.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
Szia! Nekem konkrét tapasztalatom van ezzel a teszttel kapcsolatban! :) Én egy nappal a nem várt mensi elõtt használtam és kimutatta a babát! Van egy internetes oldal, ahol azt írják, hogy annak ellenére hogy valóban 50-es teszt, ez a legérzékenyebb ami forgalomban van! Szóval ki érti ezt? :) A lényeg, hogy én szívbõl ajánlom! Igaz halványan, de konkrétan ott volt a második csík egy nappal a mensi elõtt! :) Sok sikert Neked! 9 hetes kismama
Ja és a Lilly még két nappal az elmaradt mensi után, reggeli vizeletbõl is negatívat mutatott!
A Lily es a Medilab nekem se mutatta napokkal a menszi elmaradasa utan, a Qupido, az Acon (10es, de kiskereskedelembe nem kaphato) es a Clearblue viszont 3 nappal ELOTTE pozitiv lett. Igen, ellottem vagy 6 fele tesztet :D
Attól függ, hogy mikor termékenyültél meg, vagyis hogy mikor volt peteérése. A peteéréstõl 7-14 nap mire beágyazódik, és onnantól 1, 5 naponta duplázódik a HCG szint. Tehát ha félidõben volt peteérésed, akkor a mensi napján már kimutatja. Ha késõbb volt, csak késõbb fogja kimutatni.

Ha a nem várt mensi napján a Clearblue negatív, akkor tényleg nincs baba?

El?fordult vkivel, hogy a CB kés?bb mutatta ki a terhességet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 3 napja késett már, pedig rendszeres a havim. A 3. napon egyértelmû negatív lett a tesztem. Aztán 3 nap múlva ismét teszteltem és már pozitív lett. Talán korán teszteltél. Várj Te is pár napot, Kevés lehet még a HCG-d ha baba van a dologban. Szurkolok!!!

Szia! Nekem 3 napja késett már, pedig rendszeres a havim. A 3. napon egyértelmû negatív lett a tesztem. Aztán 3 nap múlva ismét teszteltem és már pozitív lett. Talán korán teszteltél. Várj Te is pár napot, Kevés lehet még a HCG-d ha baba van a dologban. Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Clearblue tesztet használtál?
Nem Clearbluet. HCG-line tesztet, aztán 3 nap múlva Easyt. Aztán elmentem dokihoz, nem látott semmit mert fiatal terhesség volt, mérges lettem és vettem egy clearblue-t. Pozitiv lett az is. De a CB teszt nem annyira érzékeny úgy tudom, tehát ha kevés a HCG-d, megsem érzi...elvileg. Ilyen korán szerintem egy érzékenyebb tesztet válassz. Az Easyt csak javasolni tudom.
Nekem a Clear Blue már 2 nappal mensi elõtt pozitív lett és a 15. napon volt a peteérésem.Ha neked 3-4 nappal késõbb van, akkor azt még a Clear blue sem mutataja ki mensi napján.Tesztelj újra 2 nap múlva!Sok sikert!

Medilab halvány pozitiv. Tényleg nem jó ez a teszt? Clearblue tegnap negativ volt.

Legjobb válasz: A legrosszabb amit vehettél! Nekem mindig téves halvány pozit mutatott a nemvárt napján is!

A legrosszabb amit vehettél! Nekem mindig téves halvány pozit mutatott a nemvárt napján is!
A kérdező hozzászólása: :-( Máskor nem veszek ilyet...
Én is a Medilab és a Clearblue teszteket használtam egyszerre. Medilab halvány pozitív lett, Clearblue negatív. Nem volt baba. Ennek ellenére ez nem jelenti azt, hogy nálad sincs. Ha nem jön meg, 2-3nap múlva tesztelj újra egy másik fajta teszttel! Sok sikert! Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: Tegnap óta. De úgy érzem már nem sokat fog késni...

Ma reggel teszteltem egy nagyon-nagyon-nagyon halványat. Nem is merem elhinni hogy ez pozitív. Ha veszek egy Clearblue-t akkor az már erősebb lesz? Márha ez tényleg baba. A pé-m 14 napja volt.

Tünet nem sok: derékfájás, menzis fájdalom (nem er?s) ez a mindjárt megjön érzés és már egy hete rohanok a wc-re hogy megnézzem...

Legjobb válasz: Már egy hete meg kellet volna jönni akkor teszteltem egyet,nekem akkor is még halvány volt a két csík!Úgyhogy szerintem türelem a "két sötété csíkig"!

Már egy hete meg kellet volna jönni akkor teszteltem egyet, nekem akkor is még halvány volt a két csík!Úgyhogy szerintem türelem a "két sötété csíkig"!
pedig az is egy megbízható tesz!! :) ) 2.válaszoló.
Szia! GARTULÁLOK! Boldog baba várást!!!
A kérdező hozzászólása: Pozitív lett a reggeli tesztem!
Szia! Elég sok idõ eletelt, csináltál tesztet? Miújság?
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megírom ha csináltam újat! Köszi a választ! :)
Szia! Azért majd írd meg a másik teszt eredményét, mert az a halvány csík , azért csak egy halvány pozitív teszt :) !!!
A kérdező hozzászólása: Remélem! De éppen hogy csak látni. Pedig eddig egyértelmûek voltak a negatív tesztjeim, és az is fura hogy már 1 hete érzem a menzis dolgokat, pedig max 2-3 nappal elõtte szoktam. Nincs mit tennem, várok, és azért veszek egy másik tesztet. Remélem azért bíztatóak a "jeleim".
vagyis teszt!
A kérdező hozzászólása: One Steppel, ami 25-ös. Reggeli vizeletbõl.
Mivel teszteltél? Mert a CL érzékeny és szerintem egyértelmû választ adna, ha nem túl érzékeny teszt volt amit csináltál. óvakodj a maria momed teszttõl.nekem 4x hazudott.az 5.re a párom pisilt és erõsebb volt a pozitív jelzés.. :) :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Várok akkor még, legalább is megpróbálok. De nagyon kíváncsi vagyok hogy baba van-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :D

"Clearblue" tesztről mi a véleményetek, tényleg megbízható? Csütörtökre nem várom, de a dokihoz mennem kell.

Ma vagyok a 26.ik napos,csütörtökön mennem kell a dokihoz vagy a poz. tesztel vagy az újabb adag clstilbegyt-ért.Több mint egy éve szeretnénk a babát,és ez a második clostis hónapom.

Legjobb válasz: Köszi a véleményeket,eddig mindíg másfajta teszteltem.Most viszont biztosra kell mennem,a doki mondta,holy biztos ami biztos alapon csináljak tesztet.

A kérdező hozzászólása: Köszi a véleményeket, eddig mindíg másfajta teszteltem.Most viszont biztosra kell mennem, a doki mondta, holy biztos ami biztos alapon csináljak tesztet.
Akkor inkább próbálj meg qupidot venni ill. a gravi hcg-t is sokan dícsérik. Nálunk sajnos nem lehet mindig kapni, így én elõre megrendeltem a gyógyszertárban. Gondolom a clostilbegyt szedést majd csak a köv. ciklus 3. vagy esetleg 5. napján kell elkezdeni, szóval lesz idõd kiváltani a receptet, ha esetleg nincsen most baba.Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy pozitív lesz a teszt azonnal, még akkor sem, ha teherbe estél:( Drukkolok Neked, a mi babánk is clostilbegyttel jött össze, bár még én is nagyon az elején vagyok!
Egy ismerõsömnek 2x is téves pozitív eredményt mutatott.A Gabrielt jobban szokták dicsérni.
nekem a medi lab mensi elõtt 3 nappal erõs +
én nem szeretem. 50-es érzékenységû, és mensikor nem mindenkinek mutatja ki.Attól függ, hogy mennyi HCG-t termel a szervezeted
Nekem jó volt, igaz 30. napon teszteltem vele ( 29 napos a ciklusom ). Elméletileg tényleg 50-es érzékenységû. Gabriel 25-ös, Gravi hcg 20-as. Qupido 10-es (ez a legérzékenyebb)
A kérdező hozzászólása: Szia, Az utolsótól kérdezném, hogy hányadik adag clostilbegyt után sikerült a baba?

A clearblue teszttel tényleg csak a nemvárt után érdemes tesztelni? Megvettem, és csak után olvastam a neten, hogy 50-es érzékenységű, és nem a legjobb az árához képest.

Legjobb válasz: Szia! Én a nemvárt elõtt teszteltem vele kb 1 héttel, és halvány +-os lett, majd a nemvárt napján ismét, akkor erõs +-os. Most 2 hónapos a babám:)) Sok sikert!

Szia! Én a nemvárt elõtt teszteltem vele kb 1 héttel, és halvány +-os lett, majd a nemvárt napján ismét, akkor erõs +-os. Most 2 hónapos a babám:) ) Sok sikert!
Akkor valamit rosszul olvastál, mert ez az egyik legérzékenyebb teszt. De én úgy tudom, hogy a nemvárt elõtt 2 nappal mutatja ki a legérzékenyebb teszt is leghamarabb. (feltéve, ha abban a ciklusban estél teherbe, meg hát kérdés, mikor volt peteérés)
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez jól hangzik :-) Akkor lehet, mégsem választottam bele? Megijedtem kicsit, mert tényleg nem volt olcsó, de itt dicsérték, amit meg belinkeltem az elõbb, csak utána olvastam. Holnap reggel, lehet kipróbálom...jó lenne, márc.15-i baba lenne :-))) Bár, nem a dátum számit, csak, hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, gratulálok Neked :-) Akkor úgy látszik ez is egyénfüggõ, kinek, hogy jön be, mint minden más teszt :-)
A kérdező hozzászólása: http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=26300542 Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 Rapi preg corax: 20 Rapi preg direct: 20 Gabriel: 20 HCG: 20 Clear blue: 50 Medi-lab: 20 Itt olvastam, el is csodálkoztam rajta, mert én is úgy tudtam, hogy nagyon érzékeny. Ezért is vettem meg. Mindegy, nem leszek türelmetlen, megfogadtam :-)
Állítólag az a titka, hogy nagyobb felületen szívja fel a vizeletet, így tudja hamarabb kimutatni, hogyha ott a baba! ;) Nekem menszi elõtt 3 nappal már erõs pozitív volt, rögtön megjelent (12 nappal elõtte voltunk együtt). Csináltam még One Step és Lily teszteket is, halványan már azok is kimutatták!

Tényleg ennyire megbízhatatlan a Clearblue? Vagy csak nekem nem vált be?

Teszteltem vele halvány +at másfajtákkal meg negatívat, és tegnap megjött. A ciklusom kiszámíthatatlan, de kb a 30. naptól teszteltem és most a 39.nap megjött. Tegnap reggel is csináltam egy tesztet hcg line és az is negatív lett. De a CB miért lett halványan +??? Járt már így valaki?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a Clear Blue nem mutatta ki hogy terhes vagyok a Lily viszont igen. Szerintem drága is és nem mindig mutatja a helyes eredményt, a Lily viszont 800Ft 2db a rossmannban és szerencse vagy nem, akinek eddig a környezetemben ajánlottam azok azóta vagy megszültek vagy most fognak. lehet másnak bejön...majd kiderül a válaszokból. Mindenesetre azt ajánlom hogy a Lilyvel este tesztelj mikor már koncentráltabb a vizelet és ha az + akkor biztos az eredmény. Üdv: egy laboros 15 hetes kislány anyukája

Szia! Nekem a Clear Blue nem mutatta ki hogy terhes vagyok a Lily viszont igen. Szerintem drága is és nem mindig mutatja a helyes eredményt, a Lily viszont 800Ft 2db a rossmannban és szerencse vagy nem, akinek eddig a környezetemben ajánlottam azok azóta vagy megszültek vagy most fognak. lehet másnak bejön...majd kiderül a válaszokból. Mindenesetre azt ajánlom hogy a Lilyvel este tesztelj mikor már koncentráltabb a vizelet és ha az + akkor biztos az eredmény. Üdv: egy laboros 15 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. De pozitív irányba már tévedett valakinek? Mert nekem megjött és elõtte ez az egy teszt lett csak halványan pozitív a többi negatív.
Nekem a ClearBlue már a nem várt mensi elõtti napon is kimutatta a terhességet. Szerintem keress fel egy dokit, egy uh-val minden kiderül.
Nekem em mutatta a clear blue, de a lily viszont igen.A clesr bluehoz elég magas hcg érték kell.Asszem 50
Szerintem pozitív irányban nem téved a teszt. S leírásod alapján inkább arra gondoltam, hogy a Clearblue mutatta ki a babát, a többi pedig nem. A menstruációd attól még megjöhet, bár kevesebb szokott ilyenkor lenni és rövidebb ideig tart. Ha nem így van, akkor sajnos lehet, hogy vetélés volt. Nem akarlak összezavarni, de nekem inkább ezek a dolgok tûnnek reálisabbnak, mint a rossz teszt.
Reggel kell míndíg tesztelni, nem este!!!
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, mindíg reggel csináltam õket! És tegnap este megjött! Így szerintem a CB nem a legjobb teszt hisz halvány pozitív lett és mégis megjött!
szerintem elég relatív dolog megítélni a teszteket.Az, hogy melyik mikor mutatja ki, attól függ, hogy a szervezeted mennyi hcg-t termel.Lehet, hogy v.kinak többet termel a szervezete, és annak kimutatja olyan teszt is ami nem olyan érzékeny, de aki keveset termel, azt lehet az érzékeny is csak késõbb mutatja, mikor elér a hcg érték egy megfelelõ szintet.pl.a lilyt sokan szidják.Nekem csak az mutatta ki a nemvárt mensi elsõ napján DÉLUTÁN.Tök piros lett.A clear blue pedig még napok múlva sem mutatott semmit. Ezek az én tapasztalataim.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!