Találatok a következő kifejezésre: Cisztikus méhlepényt a (4 db)

Cisztikus méhlepényt láttak a 12. heti UH-n. Az orvos szerint ne aggódjak, mert gyakori, a kicsim rendesen fejlett, nyakiredő vizsgálat is rendben, és nincs rendellenesség sem. Találkoztatok már ilyennel? Milyen tapasztalataitok vannak?

El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Ne aggódj, barátnõmnél dettó ugyan ez volt, mint nállad, most 28 hetes, és elmult, az-az felszívódott szépen, de ugy is szolt volna az orvos, hogy menj plusz vizsgálatra, vagy valami.....

Ne aggódj, barátnõmnél dettó ugyan ez volt, mint nállad, most 28 hetes, és elmult, az-az felszívódott szépen, de ugy is szolt volna az orvos, hogy menj plusz vizsgálatra, vagy valami.....
genetika
Szia! A cisztukus terület az véleményem szerint még nem kifejlett ciszta, ami vizet tartalmaz, mivel vizdaganat az esetek többségében felszívódik, de ha nem akkor leszívatják ha gátolja a baba növekedését! Sztem ne aggódj! Mindenképp megoldódik, és nem lesz baj!!!

Mitől lehet cisztikus a méhlepény?

Uh-n irta rá a papirra az orvos , de nem mondott rola semmit , vissza kell majd menni ellenőrzésre.

Legjobb válasz: Azt nem tudom, de nekem az ellenôrzésre elmúlt. Amúgy nem jelent nagy gondot.

Azt nem tudom, de nekem az ellenôrzésre elmúlt. Amúgy nem jelent nagy gondot.


Mitől lehet cisztikus a méhlepény?

Legjobb válasz: Állítólag hajlam vagy vírusfertõzés miatt. Nekem is ilyen, a valós oka még nem derült ki. Neked mit mondtak az orvosok?

Állítólag hajlam vagy vírusfertõzés miatt. Nekem is ilyen, a valós oka még nem derült ki. Neked mit mondtak az orvosok?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekem meghalt a baba , teljesen egészséges volt a boncolás szerint, csak a méhlepény volt cisztikus.
Jaj, nagyon sajnálom. :-( És nem tudták megmondani az orvosok, hogy mi okozta? Hány hetes voltál? Bocsi a sok kérdésért, csak én is hasonló helyzetben vagyok a méhlepényt illetõen és aggódom. Ha nem akarod ide leírni, írhatsz privit is! Kinga
Mármint, hogy a cisztikusságot mi okozta? Nekem azt mondták, hogy magában a cisztikus méhlepény nem olyan nagy probléma, szóval a babára nem hat ki, ha nem vírusfertõzés a cisztikusság okozója. Szerintem ezt nálad is meg tudnák állapítani, hogy vírusfertõzés volt-e a háttérben, mert ha az, akkor az bizony a baba halálát is okozhatja...sajnos. Én jelenleg a vérvétel eredményére várok, hogy kiderüljön vírus okozta-e a cisztikusságot vagy nem. Nagyon remélem, hogy nem... Elõzõ válaszoló voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!