Találatok a következő kifejezésre: Ciszta után petefészekkel lehet még (4 db)

Ciszta után fél petefészekkel lehet még babám?

8 éve volt petefészek cisztám és sajnos ki kellett venni a balt és a jobbnak a felét. most fél éve próbálkozunk de semmi.A clositot mennyi id? után írják fel olvastam többen azt szednek.Én egyáltalán szedhetek ilyet? A doki annó azt mondta van rá esély hogy lehet babám. szerintetek lehet? Vagy tudtok valami jó módszert mi segítheti el??

Legjobb válasz: Én a helyedben meddõségi központot keresnék fel, nem "sima" nõgyógyászt.A tapasztalatom szerint, pl. a Budai Meddõségi Központban nagyon sokféle problémán tudnak segíteni, nagyon felkészültek a szakemberek! Én is nekik köszönhetem, hogy 7 hetes kismama vagyok, a helyi nõgyógyászok csak az idõmet rabolták! Remélem, segítettem...

Én a helyedben meddõségi központot keresnék fel, nem "sima" nõgyógyászt.A tapasztalatom szerint, pl. a Budai Meddõségi Központban nagyon sokféle problémán tudnak segíteni, nagyon felkészültek a szakemberek! Én is nekik köszönhetem, hogy 7 hetes kismama vagyok, a helyi nõgyógyászok csak az idõmet rabolták! Remélem, segítettem...
Szerintem simán lehet babád! Peteérést figyeled? Van?????
Véleményem szerint Clostit neked tuti nem szabad szedni, ui. cisztásodást okzhat.Nekem is nõtt tõle egy 5 cm-es.Szóval, ha a megmaradt kicsi petefészkedben egy újabb ciszta nõ, akkor abból nemigen lesz baba!Keress fel egy meddõségi központot, ott tudnak neked segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Amúgy magán orvosom van aki anno mûtött, ahhoz járok.Csak az a baj mostanában össze-vissza jön meg így azt sem tudom van-e peteérésem, 31, 33, 37, 42napokra jött meg utoljára, majd most akarok visszamenni az orvosomhoz remélem tud valamit tenni.clositot mikortól írnak fel?
Ne akarj olyan gyógyszert. A Te esetedben szerintem az inszemináció lehet a megoldás ha megállapítják, hogy nehezen jöhet össze, hiszen csak egyik oldalon van, az is kisebb, stb. Egyik ismerõsömnek is volt valami hasonló baja, nem gyógyszert kapott, hanem csináltak nála egy beültetést. Azonnal sikerült és maholnap szül.

Petefészek ciszta után lehet még babám?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet hogyne lehetne!Mûtöttek vele vagy kifakadt?Amúgy teljesen mindegy.Nekem is volt és holnap töltöm a 10. hetet.Sok sikert!

Persze hogy lehet hogyne lehetne!Mûtöttek vele vagy kifakadt?Amúgy teljesen mindegy.Nekem is volt és holnap töltöm a 10. hetet.Sok sikert!
A petefészek ciszta a meg nem repedt tüszõbõl alakul ki és általában viszonylag rövid idõ alatt felszívódik de ha mégsem az orvos ad gyógyszert ami segít!Mellette fejlõdhet újabb tüszõ így természetesen van esély a terhességre ami egyébként már önmagában gyógyít mivel terhesség alatt a ciszták felszívódnak!Viszont nem szabad elhanyagolni mert ha nõni kezd a ciszta az komoly gondokhoz is vezethet!Ha van rá lehetõséged 1-2 havonta nézesd meg uh.-al!
Elsõ gyermekemmel úgy estem teherbe, hogy volt egy cisztám is. Ez kicsit félõ volt, hogy ki nyomja el a másikat, de szerencsére a lányom gyõzött!! Te meg már utána vagy, nem lehet semmi baj!
A cisztákkal elõfordul.
Én úgy tudom ha kidurran a ciszta, akkor a váladék és a vér kifolyik, azt észre vetted volna, de ha úgy érzed nincs rendeben valami, akkor jobb elmenni az orvoshoz! Ne várj vele!
A kérdező hozzászólása: én értem, h elõfordul, ezért kérdeztem, h ez az lehett-e, volt-e már hasonló vkinek. vagy ha tudta h kidurrant, az milyen érzés volt


Petefészek ciszta műtét előtt csinálnak béltakarítást? Műtét után mit nem lehet csinálni? Mennyi ideig kell pihenni? Fájni fog-e? Meg tapasztalatok, akinek volt már ilyene.

Legjobb válasz: laparoszkópos mûtétnél valszeg lesz béltisztítás. De kórháza válogatja amúgy. Nekem laparos méheltávolításom volt, rá egy hétre már dolgoztam, igaz, ülõmunka. Fájni nem fájt egyáltalán.. viszont volt olyan izomlázam, a gázos feltöltés miatt, mint még soha.. De arra nincs fájdalomcsillapító, plusz óráról órára jobb lett.

laparoszkópos mûtétnél valszeg lesz béltisztítás. De kórháza válogatja amúgy. Nekem laparos méheltávolításom volt, rá egy hétre már dolgoztam, igaz, ülõmunka. Fájni nem fájt egyáltalán.. viszont volt olyan izomlázam, a gázos feltöltés miatt, mint még soha.. De arra nincs fájdalomcsillapító, plusz óráról órára jobb lett.
Nekem nem volt béltisztításom (Fejér megye). Én, ahogy felébredtem az altatásból már mászkáltam. Elõször fájt nagyon ébredés után, de utána nem volt gond vele. Egy darabig kerülni kellett a rostos ételeket meg nyilván azért a nagyon intenzív mozgást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!