Találatok a következő kifejezésre: Cisztám van. most elmúlik, (2 db)

Cisztám van. Ha most elmúlik, akkor nagy esély van arra, hogy lesz még ilyenem?

nagyon pici ezért azt mondta az orvos h majd mensivel kijön. ez szép és jo meg minden de ezek után félhetek attol h többször lesz még ilyenem vagy nem feltétlenül lesz még ilyenem életem során?

Legjobb válasz: Nem feltétlnül.Nekem is volt,és a fogamzásgátló kirakta.Utána nem nagyon jött vissza.Elõtte azért már egy ideje rendetlenkedett nekem.Meg nem õ volt az elsõ vendég. De ha vissza is jön,amíg csak egydül van,és nincs sok kicsi társa,vagy nem nõ meg nagyra,addig nincs semmi baj. H mennyire normális vele az élet menete?Minden gond nélkül babás lettem,és a kicsi is teljesen egészségesen fejlõdik. Ne félj,nem lesz baj!

Nem feltétlnül.Nekem is volt, és a fogamzásgátló kirakta.Utána nem nagyon jött vissza.Elõtte azért már egy ideje rendetlenkedett nekem.Meg nem õ volt az elsõ vendég. De ha vissza is jön, amíg csak egydül van, és nincs sok kicsi társa, vagy nem nõ meg nagyra, addig nincs semmi baj. H mennyire normális vele az élet menete?Minden gond nélkül babás lettem, és a kicsi is teljesen egészségesen fejlõdik. Ne félj, nem lesz baj!
Igen, akinek egyszer volt, hajlamosabb rá, de ez nem gond, ne parázz tõle. Többségük elmúlik magátõl, vagy kihajtják vagy leszívják. Én is PCOval vagyok terhes, tehát ez sem akadály:-) nyugi

Műtét utáni vérzés? Petefészek cisztával műtöttek 2 hete és rá egy héttel megjött (hamarabb mint ahogy kellett volna), de már elmúlt és most élénk piros színű vérzésem van egy napja.

Tampont használtam a mensi alatt, mivel nem mondta az orvos hogy nem lehet. Elképzelhet? hogy amiatt van?

Legjobb válasz: igen nagy valószínûséggel. tampont nem használhatsz ciszta mûtét után mikor megjön a következõ vérzés. az orvosnak kellett volna szólnia. ja, és nem is szexelhetsz.

igen nagy valószínûséggel. tampont nem használhatsz ciszta mûtét után mikor megjön a következõ vérzés. az orvosnak kellett volna szólnia. ja, és nem is szexelhetsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!