Találatok a következő kifejezésre: Ciklusom rendszeres napos, (38 db)

Magas az LH szintem, lesz még 1labor a 23. napon. Korai volt a 2. Vérv. Ezért olyan magas? A ciklusom 30 napos, rendszeres, sztem 1 nappal az ovu elõtt volt a 16. napi vérv.29 é. vok, 7 h-ja letettem a fogg-ot. Nincs tüszõérésem? Vagy ovuláciom?

3. nap:LH:4,24 (1.60-7.90 mIU/ml),FSH: 6.55 (3.30-11.30 mIU/ml),

Legjobb válasz: Miért küldetek 16. napon vérvételre? 3. napon és a ciklus 2. felében szokták, ált. a 21. napon, de ha igazán pontosan akarnak lenni, akkor ovu után 7 nappal. Azért ilyen magas az LH-d, mert jó eséllyel akkor volt ovud.

Miért küldetek 16. napon vérvételre? 3. napon és a ciklus 2. felében szokták, ált. a 21. napon, de ha igazán pontosan akarnak lenni, akkor ovu után 7 nappal. Azért ilyen magas az LH-d, mert jó eséllyel akkor volt ovud.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod! Most egy kicsit megnyugodtam, en is ezzel biztatom magam! Nem tudom miért küldött el ilyen hamar, de rem. a hétfõinek már jó lesz az eredménye! Csütörtökön tudom meg az eredményt. Az elsõnél minden rendben volt, a tesztoszteron alacsonyabb egy kicsit! Az nagy baj? Neked is volt hasonló eredményes? Köszi a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Voltam tegnap vévételen, aminek csak csüt. lesz eredménye, de csinált egy UH-ot, minden rendben van bent, nincsenek cystáim, aminek nagyon örülök. Szóval a polycystás betegség kilõve, ami még felmerült bennem a korai petefészek kimerülés, de arra azt mondta, hogy az bizti nem, mert az azért nagyon korai lenne még 29 évesen. Viszont az LH-t is megkérdeztem, hogy talán azért olyan magas, mert akkor ovulaltam, de azt mondta, hogy az akkor is max 12 körül lenne es nem 55 es lehet hogy hypofizis vagy valami mas a probléma. Szerintetek? El vagyok keseredve! Ihatok a következõ ciklustól cickafark-palastfû teát szerintetek?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Jézusom, ennyi baromságot hogy hordhat össze egy doki? Attól, mert 29 éves valaki még simán lehet korai petefészek kimerülése. 20 évesen is lehet. A 3. napi LH és FSH aránynak kb. 1-nek kell lennie. Ha az Lh magasabb, akkor az utalHAT PCO-ra, ha az FSH magasabb, akkor a korai petefészek kimerülésre. Ez nálad nagyjából jó, de én már nézetnék ennél az aránynál egy AMH-t, az mutatja meg igazán, hogy még mennyi van azokban a petefészkekben. A 16. napi LH szint szerintem nagyon jó, a vizeletes tesztek is 25-ösök, 25 felett kell lennie az LH-nak tüszõrepedés elõtt. Azért kíváncsi lettem volna az ovuláció utáni 7. napi progeszteronodra, mert az mutatja meg, hogy ténylegesen megtörtént-e a tüszõrepedés és megfelelõen termelõdik-e a sárgatest és a progeszteron, ami kell a beágyazódáshoz. Remélem azért összejött a baba, ezeket csak azért írtam le, hátha más is ide téved, a dokiknak sokszor nem szabad elhinni amit mondanak ill. 2-3 dokit megkérdezni ugyanarról, mert mind mást mond, aztán döntsd el te kinek hiszel.

Ciklusaim rendszeresek ( 28 naposak) 5-6 napig tartanak.1 éve nem jön a baba, most készülök orvoshoz, de nehezen szánom rá magam, nehéz esetleg azzal szembesülni, hogy gond van! Hasonlóságok valakinél? Mi a véleményetek?

A mensi el?tti tüneteim( mellnagyobbodás, mellfeszülés, mell sé mellbimbó érzékenység) mindig er?sek! Ez baj lehet?

Legjobb válasz: sztem a dokinál hamar végzel és utána még örülni is fogsz hogy elmentél. lehet nincs is semmi baj, de ha meg van kkor meg tudják oldani igy viszont csak huzod az idöt, min tén.

sztem a dokinál hamar végzel és utána még örülni is fogsz hogy elmentél. lehet nincs is semmi baj, de ha meg van kkor meg tudják oldani igy viszont csak huzod az idöt, min tén.
Ne félj, úgyis bele kell rázódni a sûrû orvoslátogatásokhoz nagy pocakkal.:) Ez még nem egy kritikus idõ, ami eltelt. Teljesen egészséges párok várnak 1-2 évig a babára. A másik pedig az, hogyha elmész és ne adj'isten valami gond van, akkor rögtön szembesítenek a megoldással is. Ma már szerencsére sok problémát meg tudnak gyógyítani ami a terhesség útjába áll. Addig is türelem, jön majd az a baba.:)
A barátnõmék 13 évig vártak babára!Voltak mindenféle vizsgálaton, de egészségesek voltak mind2-en!Mégsem jött! Fel a fejjel!Jönnie kell!!! :) ;)
Szia! Mintha csak én írtam volna! A különbség annyi, hogy mi már 1, 5 éve próbálkozunk. Orvosnál még én sem voltam. Mindig halogatom a következõ hónapra. Tudom, hogy hülye vagyok, már nem szabad tovább várnom. Sok sikert neked, reméljük a legjobbakat!
Teszt? Hajrá!! :)
A kérdező hozzászólása: Nem merek tesztelni még. Korainak találom még sajna megjöhet. De a tojcsis folyás miatt kicsit most merek bizakodni , ilyenkor száraz szoktam lenni.
Elsõ vagyok. Én mindenesetre drukkolok! Írj, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, majd megirom! (amugy elhatároztam magam a peteérés környékén hogy most össze kell jönnie és kész.) Minden vizsgálatunk oké. Tehát nincs mese.

Lehet, hogy PCOS vagyok? Ciklusaim rendszeresek, ált.34 naposak.

Ciklusaim rendszeresek, ált.34 naposak.B?röm patanásos,sovány vagyok, a sz?rzetem elég er?teljes.3 hónapja próbálkozunk,de eredménytelenül.Tudom, hogy túl korai még erre gondolni,de most olvastam róla b?vebben és megfordult a fejemben, hogy lehet én is az vagyok.Segítsete,írjatok praktikákat, hogy minnél el?bb teherbe tudjak esni.Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Elõször is hogy meggyõzõdj errõl keresd fel a nõdokidat. Nálam ez sajnos jelentõs súlyfelesleggel, hajhullással,rendszertelen mensivel jelentkezett.(volt úgy hogy 3hónapig nem volt mensim) Most kezdtük el a babaprojektet és a dokim írt fel gyógyszereket erre és ez egyáltalán nem gátolja ez a betegség a teherbeesést csak kicsit nehezebb teherbeesni mint másnak. Sok sikert és kitartást kívánok a babához! Üdv: B :))

Szia! Elõször is hogy meggyõzõdj errõl keresd fel a nõdokidat. Nálam ez sajnos jelentõs súlyfelesleggel, hajhullással, rendszertelen mensivel jelentkezett.(volt úgy hogy 3hónapig nem volt mensim) Most kezdtük el a babaprojektet és a dokim írt fel gyógyszereket erre és ez egyáltalán nem gátolja ez a betegség a teherbeesést csak kicsit nehezebb teherbeesni mint másnak. Sok sikert és kitartást kívánok a babához! Üdv: B :) )
azt nem tudom pco-s vagy-e mert nem vagyok orvos, de, ha bármi ilyen megfordul a fejedben, akkor miért nem mész el egy ultrahangra????
szio endokrinologus ir fel met-keszitmenyt, hogyha pco-s vagy, elmulasztja. ha pco-san szeretnel teherbe esni, a nodoki kitisztitja a cisztat, es ir fel clostit, vagy egyeb gyogyszert en is pcos voltam, nekem is rendszeres ciklusaim voltak. amugy babaproject elott mindenkeppen erdemes felkeresni a nodokit, rakszures, verkep, meg hasonlok miatt.
Ha a gumiba élvezett, valószínûleg nem lehetsz terhes. Ha nem így van, akkor esemény utáni tabletta gyorsan!
Nagyon kicsi az esélye, de megeshet.
gumiból kifelé folyik a cucc, ha nem szakad.
ha megjött a menzid, és ugyan olyan a folyás mint álltalában, akkor nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Hát az van most hogy már a 72 órás tabiról lekéstem de a menstruációm még nem jött meg már 5 napja késik! Mennyi idõnek kell eltelnie hogy a teszt ki mutatja azt hogy terhes vagyok?
A kérdező hozzászólása: De a barátom a gumiba élvezett nem belém és azután csúszott le a gumi amit persze rá kis idõre vettünk észre

Szombaton 06.21-én nem kellene megjönnie. Múlt szombaton picit véreztem, azóta barnázok. Fáj a hasam mintha mindjárt megjönne. Teszteljek? Mi lehet ez? A ciklusom 28 napos és mindig rendszeres. Szeretnénk babát!

Legjobb válasz: várd meg legalább a 22-23-át,és ha nem jön emg akkor tesztelj! a mindjárt megjön érzés egyaránt lehet a jele a terhességnek,de lehet,hogy tényleg mindjárt megjön! nyugi!!!

várd meg legalább a 22-23-át, és ha nem jön emg akkor tesztelj! a mindjárt megjön érzés egyaránt lehet a jele a terhességnek, de lehet, hogy tényleg mindjárt megjön! nyugi!!!
velem is pont ugyan ez volt, és a nemvárt elsõ napján +-t teszteltem! sok sikert nektek is!
A kérdező hozzászólása: Ma 19.én reggel megint véreztem kicsit. Azóta megint barna. Akkor most mi van?

Ciklusom rendszeres 28 napos, mikor van a peteeres es csak az nap lehet teherbe esni?

Legjobb válasz: Peteérés elméletileg 14.nap környékén van.A biztos teherbeesés érdekében,szexeljetek minél többet,lehetõleg 2 naponta legalább egyszer,és ne azon törd a buksid,h mikor lehetne.Így sokkal sikeresebb lesz a projekt!

Peteérés elméletileg 14.nap környékén van.A biztos teherbeesés érdekében, szexeljetek minél többet, lehetõleg 2 naponta legalább egyszer, és ne azon törd a buksid, h mikor lehetne.Így sokkal sikeresebb lesz a projekt!
Nekem is szabályos 28napos ciklusaim voltak. Mi 2naponként voltunk együtt és 3. próbálkozásra sikerült. Vmi érdekes: minden hónapban a 10-12-14-16 napon próbálkoztunk mindig este ugyan abba a pózba mégis 3.ra jött "csak" az áldás mikor nem idegeltem már miatta magam! Azt ajánlom 10-16napiokan próbálkozzatok spontán és majd õ eldönti mikor akar jönni:) 15hetes kismama
egyet ertek az elottem szolokkal, a lenyeg h ne stresszelj azon h mikor, nagyon keves az olyan aki eldonti hogy babat akar es holnap mar terhes is.addig elvezzetek egymast jo gyakran de ne csak a jo napokon hanem amikor csak megkivanjatok.ovu a 14.nap korul

A ciklusom 28 napos. A menzesz előtt kb. 7 nappal rendszeresen görcseim vannak, általában éjjel. Most is volt. Ez azt jelenti, hogy nem vagyok terhes?

Most is volt de ez azt is jelentheti hogy nem vagyok terhes? Pedig nagyon szeretném.

Legjobb válasz: Tehát van még egy heted a mensiig.Ez a görcs azt is jelentheti hogy meg fog jönni a vérzésed,de azt is hogy nem!Mást nem tehetsz ki kell várnod a hetet.Esélyed természetesen van a terhességre!

Tehát van még egy heted a mensiig.Ez a görcs azt is jelentheti hogy meg fog jönni a vérzésed, de azt is hogy nem!Mást nem tehetsz ki kell várnod a hetet.Esélyed természetesen van a terhességre!

Ha rendszeresen 28-39 naposak a ciklusaim, akkor sem biztos, hogy a 14-15. napon van a peteérésem?

Nem h?mér?zök, nem használtam még ovutesztet,8 hónapja próbálkozunk, most pl pont a 15. napon voltunk együtt (tegnap), ha most sem sikerül akkor gond lehet velünk?

Legjobb válasz: Nem garantált, hogy akkor van pé-d. Nekem pl rendszeresen a 16. napon volt, 28 napos ciklusokkal számolva. Ettõl függetlenül a 15. nap jó lehet, és ha nem sikerül, akkor se biztos, hogy gond van veletek. Lehet pl, hogy egyszerûen másik nap ovulálsz, nem akkor, amikor te gondolod. Az ovuteszt eldönthetné a dolgot.

Nem garantált, hogy akkor van pé-d. Nekem pl rendszeresen a 16. napon volt, 28 napos ciklusokkal számolva. Ettõl függetlenül a 15. nap jó lehet, és ha nem sikerül, akkor se biztos, hogy gond van veletek. Lehet pl, hogy egyszerûen másik nap ovulálsz, nem akkor, amikor te gondolod. Az ovuteszt eldönthetné a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Bocsi elírtam 28-29 napos a ciklusom

Lehetséges a ciklus 30. napján késői peteérésem? A tojás fehérje szerü nyákbol gondolom. Amugy a ciklusaim nem rendszeresek 29-40 naposak. Nagyon szeretnénk már tesót.

Legjobb válasz: akár lehet. Én pl egy 24. napi extra peteérésbõl fogantam 25 napos ciklus mellett. Egyébkétn a n nyák még nem biztos jel, sajnos nekem is többször akkor is amikor nincs peteérésem, most tudom hogy volt és mégsem volt olyan szintû nyákom.

akár lehet. Én pl egy 24. napi extra peteérésbõl fogantam 25 napos ciklus mellett. Egyébkétn a n nyák még nem biztos jel, sajnos nekem is többször akkor is amikor nincs peteérésem, most tudom hogy volt és mégsem volt olyan szintû nyákom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!