Találatok a következő kifejezésre: Ciklusom 41. vagyok. És még (3 db)

Ciklusom 41. napján vagyok. És még semmi mensire utaló jel.2 hete csináltam tesztet de negatív lett. A melleim majd leszakadnak és 3 napja szúrkál a hasam, és a bimbóim is fájnak. mitől lehet?

Változó a ciklusom (sajnos), és amit még nem értek a ciklus.hu májusra nem mutatott mensit, de ovulációt igen,ez hogy lehet?

Legjobb válasz: Nekünk elsõre sikerült, és szintén nagyon rendszertelen. Volt 21 napos, 35 napos, 67 napos ciklusom is, igazából sose lehetett tudni, hogy mikor fog megjönni. Mértem a hõmet, használtam a ciklus.hu-t, és mikorra bejelölte az ovut, akkor együtt voltunk (a hõm is pont akkor jelölt PÉ-t), és össze is jött elsõre. A megszakításos közösülés nem 100%-os, szóval balesetek történhetnek. Próbálkozz újabb tesztel, de az 50. napon mindenképp menj el dokihoz. Megvizsgál, csinál UH-t, és gyógyszeresen helyre rakja a ciklusodat

Nekünk elsõre sikerült, és szintén nagyon rendszertelen. Volt 21 napos, 35 napos, 67 napos ciklusom is, igazából sose lehetett tudni, hogy mikor fog megjönni. Mértem a hõmet, használtam a ciklus.hu-t, és mikorra bejelölte az ovut, akkor együtt voltunk (a hõm is pont akkor jelölt PÉ-t), és össze is jött elsõre. A megszakításos közösülés nem 100%-os, szóval balesetek történhetnek. Próbálkozz újabb tesztel, de az 50. napon mindenképp menj el dokihoz. Megvizsgál, csinál UH-t, és gyógyszeresen helyre rakja a ciklusodat
A kérdező hozzászólása: Köszi, azért megnyugtat hogy nem csak én járok ebben a cipõben. Sajnos hõt nem tudok mérni, mert 3 mûszakban dolgozom és nem tudnám egy idõben mérni. A ciklus.hu ebben a hónapban 20-ra jelölte az ovulációt. lehet hogy csak valami hormon problémám van és attól fáj így a mellem?
Ilyen esetem nekem is volt a terhesseg elott a doki e vitamint irt fel harmadnapra meg is jott.Veny nelkul kaphato, 100 grammosat kell es egy darabot kell bevenni egy nap.Es ha megis terhes lennel nem karositja a magzatot sem..szerintem probald ki, ha nem jon meg par napra akkor babas lehetsz..es irany doki..
Doki!

A ciklusom 41-dik napjába vagyok és semmi jele annak, hogy meg fog jönni! Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

Esténként kicsit feszülget a mellem,meg reggel olyan nehezek egy pár percig.....de ennyi!A ciklusom elég rendszertelen, bár az utolsó 3 hónapban, már elég szépen beállt(30-32 nap).Tesztelni nem merek...még várnék vele....Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?Ilyenkor már minden tünetnek meg kéne lenni.....nem?Vagy ilyenkor még semminek? :-S Nem tudom mire gondoljak....tesztelni majd szerdán fogok......

Legjobb válasz: Lehetsz terhes. A tünetek menstruáció után szoktak általában jelentkezni. Nekem 7 hetesen volt az elsõ tünetem (hányinger). Szerdán reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!

Lehetsz terhes. A tünetek menstruáció után szoktak általában jelentkezni. Nekem 7 hetesen volt az elsõ tünetem (hányinger). Szerdán reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
Nekem 2 hetet kesett mikor tesztet csinaltam, tehat lehettem egy honapos es ra 3-4 hetre kezdodtek a tunetek.Es nem is mindenkinel van.En helyedben reggel egy tesztel kezdenek.Biztos kimutatja mar!Es a melled is jelzi.szerintem babat varsz!grat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem tudom mi lehet, de ha nincs baba akkor viszont nem egészséges, hogy a ciklusok 41-dik napján még mindig semmi!Remélem túl leszek rajta! Köszönöm!
Szerintem baba van a dologban, legyél optimista!:) Ha mégsem baba, akkor az legyen az elsõ dolgod, hogy a ciklusodat helyre "rakatod"! Szurkolok, hogy babás legyél!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Én is szeretném....bár nagyon sokat próbálkoztunk és semmi esélyt nem láttam....aztán felhagytunk a próbálkozással már egy jó ideje....meglepõdnék ha ponnt most sikrülne :-)
A kérdező hozzászólása: senki se segit:(((((
Szerintem legyél türelmes. Nekem is volt hogy csak a 42. 45. napra jött meg.
Szia!Szerintem is türelem.Nekem volt 60 napos ciklusom is, utána 29 aztán 55, legvégül 45 és ebbõl lett a baba. 23hetes pocis

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!