Találatok a következő kifejezésre: Ciklus közepén el lehet (2 db)

A ciklusom közepén hirtelen fellépett alhasi erős szúrkálás, ami egyből el is múlt. Utána 3 nappal meszesz előtt történt meg, majd menszesz napján, végül most, azaz a menszesz 5. napján. Mi lehet ez?

Belenyilaló, er?s alhasi fájdalom, ami egyb?l el is múlik! Menszesz id?ben jött, normális volt,enyhén darabos, élénk szín?, csak rövidebb egy nappal, mert ma már csak reggel volt barnázás.

Legjobb válasz: Lehet terhes voltál,csak a beágyazódás nem volt tökéletes!

Lehet terhes voltál, csak a beágyazódás nem volt tökéletes!

Ciklus közepén is el lehet kezdeni inni a cickafarkot?

Volt egy spontán vetélésem (6 hetes ikerterhesség), nem csináltak küretet, mert kitisztult a méhem. Pár napja észrevettem folyást. Azt olvastam, hogy a cickafark jó a gyulladásra. Szerintetek a ciklusom 11. napján is elkezdhetem inni? Napi egyet kell? Köszi!

Legjobb válasz: Szerintem, elkezdheted! Minden nõi bajra jó a cickafark, és te a vetélés után amúgy sem tudod, hogy mikor fog megint megjönni... Ha iszod, csak gyorsítod a gyógyulást, úgyhogy nyugodtan! Akár napi fél litert is megihatsz, - kb 2 nagy bögrényit! Mielõbbi gyógyulást, nyugalmat, és babaáldást!

Szerintem, elkezdheted! Minden nõi bajra jó a cickafark, és te a vetélés után amúgy sem tudod, hogy mikor fog megint megjönni... Ha iszod, csak gyorsítod a gyógyulást, úgyhogy nyugodtan! Akár napi fél litert is megihatsz, - kb 2 nagy bögrényit! Mielõbbi gyógyulást, nyugalmat, és babaáldást!
Sajnálom, ami Veled történt! A cickafarkfû teát bármikor ihatod, nagyon jó a nõgyógyászati nyûgökre! Naponta 1-2 csészével nyugodtan ihatsz! Kitartás!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!