Találatok a következő kifejezésre: Ciklus közben valami (6 db)

2 menszesz közt kb félidőben (nagyon rövid, 21-25 naposak a ciklusaim) van valamim, amit nem hívnék folyásnak, de mégis valami. Ez peteérés lehet? Ha nem az, akkor viszont mi ez?

Ilyen s?r? nyálka jelleg? valami. Ez így van, mióta nem szedem a fogamzásgátlót, kb 4 hónapja. 1-2 napig van, aztán megint nincs ez a "nyálka". Enyhén sárgás szín?.

Legjobb válasz: Ez a peteérés lehet.

Ez a peteérés lehet.

2 menszesz közt kb félidőben (nagyon rövid, 21-25 naposak a ciklusaim) van valamim, amit nem hívnék folyásnak, de mégis valami. Ez peteérés lehet? Ha nem az, akkor viszont mi ez?

Ilyen s?r? nyálka jelleg? valami. Ez így van, miótan nem szedem a fogamzásgátlót, kb 4 hónapja. 1-2 napig van, aztán megint nincs ez a "nyálka" enyhén sárgás szín?.

Legjobb válasz: ez peteérés szinte biztos:)

ez peteérés szinte biztos:)
Igen, a folyás a peteérés jele.
A kérdező hozzászólása: :-))))) Remélem tényleg az. Köszi a válaszokat. Jut eszembe a múltkor valki azt írta, hogy ilyen rövid ciklusnál nincs peteérés. 25-23-21 naposak. most akkor van, vagy nincs?

Úgy 10 napja megvan. Előtte több napig sötétbarna folyásom volt, és a ciklus közben is jelentkezett. Lehet valami bajom?

18/L

Legjobb válasz: Igen lehet. 7-8 nap fölött nem normális a vérzés, millió oka lehet, hogy miért nem áll el, de ezt csak az orvos tudja megmondani. Irány a doki haladéktalanul, ilyenkor nem várunk arra, hogy majd csak eláll!

Igen lehet. 7-8 nap fölött nem normális a vérzés, millió oka lehet, hogy miért nem áll el, de ezt csak az orvos tudja megmondani. Irány a doki haladéktalanul, ilyenkor nem várunk arra, hogy majd csak eláll!

Ciklus közben van valami jele annak, ha nincs pé-m? Vagy csak annak van tünete, ha van?

Legjobb válasz: 1. Ébredési hõmérséglet mérése 2. LH teszt (ovulációt jelzi) 3. PG/53 minimikroszkóp Amit magadtól is tudsz nézni az a hüvelyváladék. Ha tojásfehérje szerû(átlátszó,nyúlós, a wc papír sikamlós), akkor itt az ovuláció ideje.

1. Ébredési hõmérséglet mérése 2. LH teszt (ovulációt jelzi) 3. PG/53 minimikroszkóp Amit magadtól is tudsz nézni az a hüvelyváladék. Ha tojásfehérje szerû(átlátszó, nyúlós, a wc papír sikamlós), akkor itt az ovuláció ideje.

A ciklusom hosszának (ami 28 napos volt) van valami köze ahoz hogy tulhordom a babámat? Ma kéne szülnöm, mára vagyok kiirva de nem érzem hogy ki akarna jönni lehet összefüggés?

Legjobb válasz: Van összefüggés, mert akinek hosszabb a ciklusa, az valószínübb hogy annyi nappal túlhordja, ahány napja volt pluszban a 28 felett. De a baba tudja mikor kell kijönnie, a fogantatás napját nem lehet meghatározni és a 40 hét is egy átlag számítás. Ne félj, majd kibújik:-) Beszélgess vele sokat, és szexeljetek:-)

Van összefüggés, mert akinek hosszabb a ciklusa, az valószínübb hogy annyi nappal túlhordja, ahány napja volt pluszban a 28 felett. De a baba tudja mikor kell kijönnie, a fogantatás napját nem lehet meghatározni és a 40 hét is egy átlag számítás. Ne félj, majd kibújik:-) Beszélgess vele sokat, és szexeljetek:-)
biztos hgy van összefüggés mert nekem 34 naposak voltak a ciklusaim és mind a két lányomat 6 nappal hordtam túl
Semmi összefüggés nincs, majd kijön, ha ki akar.Ne aggódj! Tudom könnyû beszélni, de amikor én is a kiírt napomon voltam, akkor én is meg voltam zakkanva, h mi lesz már:) Nekem is napra pontos ciklusaim voltak, de ugya a fogantatás ideje nem meghatározható, így ez a kiírt idõpont is csak egy körülbelüli érték.

Petefészek-stimuláció közben lehet érezni valamit? Vagy eltér valamiben egy ilyen ciklus a normálistól?

Legjobb válasz: Mit értesz stimuláció alatt? Milyen gyógyszert szedsz?

Mit értesz stimuláció alatt? Milyen gyógyszert szedsz?
A kérdező hozzászólása: Humán menopausalis gonadotropint (HMG) injekció formájában.
A világon semmit nem éreztem, pedig szépen nõtt a tüszõm, sõt, a repesztõ szuritól meg is repedt. Akikkel együtt voltam inszemen lányok, nekik fájt és feszült a hasuk az inszem elõtti napokban. Kicsit féltem is, hogy valami nem ok nálam, de az ultrahang kimutatta hogy minden rendben van.
én lombikprogramban vettem részt. A stimuláció alatt amikor már a végefelé jártunk nagyon feszített és szurkált a két oldalam. 16 tüszõt szívott le a doki. Ha több tüszõ érik egyszerre feszíthet, hiszen egy érett tüszõ kb 2 cm átmérõjû és nehezebben férnek el, ha többen vannak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!