Találatok a következő kifejezésre: Ciklus 25. még (56 db)

Normális az hogy a ciklusom 25 - 30 nap közötti? Tehát van hogy 25 napra jön meg, aztán 28 napra, következő hónapban meg pl.27 napra.

Legjobb válasz: Az én ciklusom is ilyen, 28-36 nap között ingadozik, a dokim azt mondta normális, nem kell foglalkozni vele - csak ott a bibi, hogy most is pl. a 37. napon járok, 1 hete "megjön" érzésem van, szurkál a hasam, feszülnek a cicijeim, és nem tudom , hogy babóra gondoljak, vagy csak a ciklusom szórakozik.... emiatt szerencsések akiknek napra pontos!

Az én ciklusom is ilyen, 28-36 nap között ingadozik, a dokim azt mondta normális, nem kell foglalkozni vele - csak ott a bibi, hogy most is pl. a 37. napon járok, 1 hete "megjön" érzésem van, szurkál a hasam, feszülnek a cicijeim, és nem tudom , hogy babóra gondoljak, vagy csak a ciklusom szórakozik.... emiatt szerencsések akiknek napra pontos!
Persze , hogy normalis. Nem csak az a szabalyos ciklus, akinek mondjuk mindig csak 27 napra jon meg. Ez butasag, van aki ezt gondolja, de ez nem igy van. Ha csak 1-2-3 nap a kulonbseg, akkor az meg siman belefer a rendszeresbe. Ha ez megnyugtat az enyem is ilyen, hol 25 napra jon meg, hol 27napra, hol 26napra. A leghosszabb idaig 29 nap volt, de akkor beteg voltam, emiatt keshetett picit.

Csinálhatok már tesztet vagy várjak még? Ma vagyok a ciklusom 25. napján, állandóan álmos vagyok, éhes..

ma vagyok a ciklusom 25. napján átlagban 26-27 naposak a ciklusaim , állandóan álmos vagyok , éhes , néha van egy kis szurka ott lent , volt fehér folyásom 1 napig a ciklusom 21. napján , 3 éve szeretnénk babót de úgy érzem most talán összejött , de csalódni sem szeretnék , egy pregimax plusz tesztem van itthon megcsinálhatom szerintetek ma délután vagy várjak még egy pár napot és reggel csináljam meg?

Legjobb válasz: Én a helyedben tuti várnék még. Ha 26-27naposak a ciklusaid, akkor még nem is késik a mensid. Szerintem várj még pár napot, s leghamarabb akkor érdemes tesztelni, ha már késik egy-két napot. Ilyenkor még az sem biztos, hogy kimutatná a teszt, szóval türelem! :)

Én a helyedben tuti várnék még. Ha 26-27naposak a ciklusaid, akkor még nem is késik a mensid. Szerintem várj még pár napot, s leghamarabb akkor érdemes tesztelni, ha már késik egy-két napot. Ilyenkor még az sem biztos, hogy kimutatná a teszt, szóval türelem! :)
Szia! Délután semmiképpen ne tesztelj, mert ha terhes is vagy, ez annyira friss még (nincs még elegendö HCG a vizeletben), hogy a teszt nem mutatja ki. Jó lenne ha várnál még pár napot, s csak a reggeli vizelettel próbálkozz! Azért szurkolok neked!
Szerintem is várj még, én már csalódtam! felesleges!
Tudom, hogy nehéz ilyenkor várni. :) Próbáld meg elterelni a gondolataidat! Szorítok, hogy babó legyen! :) Majd írj, ha már tudsz vmit!
Szia! Én sem vagyok a túl korai tesztelés híve, én is várnék még pár napot.
Ilyen idõsen délutáni vizeletbõl nem hinném hogy kimutatja. Ha már nem bírod reggelig se, akkor persze csináld meg, de ne érjen rosszul egy negatív eredmény! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: oks várok még 3-4 napot addigra kiderül ugy is hogy megjön-e vagy sem. Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: igen tudom hogy még nem késik csak már annyira izgulok és szeretném tudni hogy van -e babi vagy nincs , de megfogadom a tanácsodat és várok még pár napot , és köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: mindenképpen megírom akármi is lett az eredmény.
Én is hasonlóan érzek, de megpróbálok vasárnap reggelig várni. Egyébként találtam egyszer kb 2 hete (azóta se) egy oldalt, ahol kiírta, hogy nekem mikortól mutatná ki az itthoni teszt, és mára írta, és 18ára nem várom (31-33 naposak a ciklusaim).Úgyhogy már alig várom a vasárnapot:) Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Nagyon szorítok neked is hogy sikerüljön , remélem babásak vagyunk. Melyik az az oldal amit találtál? be tudnád szerkeszteni ide. Kíváncsi lennék. nagyon nehéz kivárni ezt a pár napot szinte egy örökkévalóság fõleg így pár év sikertelenség távlatában.
Szerintem 3naponta megér egy tesztet, én is ezt csinálom, nekem sem volt türelmem, negatív lett, 2nap és vagy megjön, vagy veszek még 1-et/2-t, 3-t.../
A kérdező hozzászólása: Én képzeld ugy jártam hogy reggel komás fejjel mondom csinálok egy tesztet és elmentem pisilni vittem az ibriket és belepisiltem a toalettbe lehúztam utána meg néztem mint a hülye hogy most akkor hogy csinálok tesztet :-))))))

Nem korai még? Ma vagyok a 19 napomon, amúgy a ciklusom 25 napos és mindjárt meg jön érzésem van.

Mit?l lehet ez?4 hete hagytam abba a szoptatást és babát szeretnénk.El?re is köszön a válaszokat!

Legjobb válasz: Néha megviccel a szervezetünk, és pszichénk prudukál "testi" tüneteket... de kívánom, hogy ne legyen igazam. Amúgy szerintem korai lenne bármit is érezned, mivel ha egy átlagos ciklust nézünk (28-29 nappal), akkor 14-15. napon van peteérés, erre jön még 4-11 napos beágyazódás. Mielõbbi babásodást kívánok!

Néha megviccel a szervezetünk, és pszichénk prudukál "testi" tüneteket... de kívánom, hogy ne legyen igazam. Amúgy szerintem korai lenne bármit is érezned, mivel ha egy átlagos ciklust nézünk (28-29 nappal), akkor 14-15. napon van peteérés, erre jön még 4-11 napos beágyazódás. Mielõbbi babásodást kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.Csak nekem a 8-dik napon volt peteérésem.
5-6 nappal mensi elõtt nekem már szoktak jelentkezni az "elõszeles" tünetek.

Ma vagyok a ciklusom 25. napján. Nem bírtam ki, csináltam Gabriel-lel tesztet, de negatív. Korai volt még?

Vagy nem? Elsején volt meg utoljára a mensim. Kb három napig, és 15. e körül lehetett peteérésem. Mensis szer? érzéseim vannak, bár még elvileg három nap a mensimig.. Kétnaponta együtt voltam a párommal.

Legjobb válasz: ÁÁÁ, túl korai volt még, majd ha kimarad, rá egy hétre, ha biztos eredményt akarsz. De ha türelmetlen vagy, legalább a menses napját várd meg, és feltétlen reggel csináld, az elsõ vizeletbõl.

ÁÁÁ, túl korai volt még, majd ha kimarad, rá egy hétre, ha biztos eredményt akarsz. De ha türelmetlen vagy, legalább a menses napját várd meg, és feltétlen reggel csináld, az elsõ vizeletbõl.
Igen, szerintem is reggel kéne megcsinálnod! Ha kimarad a mensid, akkor tesztelj újra!
Szia én is ma teszteltem du. És nekem is negatív lett. Ugyan így 15.e körül volt peteérésem, és nekem is három napom van a menszeszig. Van valamien tüneted? Én hányok esténként, meg szédülök. De lehet hogy csak valami vírus . :(
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát..pisilni sûrûbben járok, tejszerû folyás, tegnap én is szédültem este, meg a mensis érzés. Hát kb ennyi nekem. Április elején tesztelek már csak legközelebb ha addig nem jön meg. Remélem mindketten babások vagyunk..:)
Szia én is csak akkor fogok újra tesztelni. Én is remélem, hogy baba lesz. Bár nem terveztük a kistesót, de nem bánnám ha õ lenne a rosszúllétek mögött. :) )) Nagyon szorítok neked. Majd írd meg hogy mi lett a teszt eredménye. Küldheted emailben is. :) ))
Sziasztok!Hát nekem 7-én kéne megjönnie szerintetek csinálhatok tesztet 1én???Vagy várjak???

Ciklusom 25. napján vagyok, fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni. Lehet még baba?

Clostyt szedtem és Ovitrell injekciót kaptam. Próbálkoztunk mikor a doki javasolta, az elmúlt napokban néha szurdogált a petefészkem körül, de félek, hogy csak bebeszélek magamnak tüneteket. Pár napja tejszerű folyásom is van, nagyon enyhe. Nagyon izgulok,elvileg 8-ára nem várom...Már nagyon szeretnénk a kistestvért!!!

Legjobb válasz: Lehet baba, ne idegeskedj, a stressz árt!! :) Drukkolok :)

Lehet baba, ne idegeskedj, a stressz árt!! :) Drukkolok :)

Ciklus 25. napján még mindig tartó, sárgás, nyálkás folyás kisebb-nagyobb adagokban. Lehet ez még reménykeltő, babára utaló jel?

Legjobb válasz: ezt nem tapasztaltam, de lehet. Pár nap múlva kiderül vagy egy hét múlva. tesztelj. Az is lehet, hogy kicsit felfáztál nem?

ezt nem tapasztaltam, de lehet. Pár nap múlva kiderül vagy egy hét múlva. tesztelj. Az is lehet, hogy kicsit felfáztál nem?
Szia! Ha sárgás, az inkább fertõzésre utalhat. De ettõl persze még lehetsz babás. Sok sikert hozzá, ha késik pár napot tesztelj. Üdv
Nem biztos, hogy fertõzés. A köv. sorokat egy a nõi ciklus változásait bemutató oldalról van: "Korai preovulációs nyalka. A nyalka opálosfehér vagy sárga színû, sûrû, ragadós, nyúlós. A nõ ragadósnak érzi a nyálkát, és határozottan észleli, hogy van nyalka a száraz napokkal ellentétben. Ez a kevésbé termékeny állapotot jelzõ nyalka napokig változatlan minõségû marad, azután átalakul vizes nyálkává... Posztovulációs nyalka — ismét sûrû és ragadós a progeszteron hatására. Ez a viszkózus nyalka közvetlenül a menstruáció elõtt ismét átlátszóvá és vizessé válhat, de ez a fázis nem mindig jön létre."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mindemellett még émelygek is kicsit 2-3 napja egész nap, és olyan, mintha egy lufi nõne a hasamban, valamint, néha szúrkál is. Azért furcsállom, mert ha baba, akkor még koraiak ezek a tünetek, nem?
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem, hogy ovu teszt szerint a ciklus 12. napján volt pé.m. És megtettünk mindent a sikerért. Bízom benne nagyon, hogy baba van a dologban. :-)
lehet persze. lehet hogy neked igy mutassa magát a pici

Rövidebb lett a ciklusom 25-26 napra jött meg a Clostilbegyttől, így mikor legyünk együtt ha babát szeretnénk?

Legjobb válasz: Lehetõség szerint kétnaponta legyetek együtt. Így normális érettségû, de nem öreg spermiumokat juttat célba a párod és az ovut sem késitek le.

Lehetõség szerint kétnaponta legyetek együtt. Így normális érettségû, de nem öreg spermiumokat juttat célba a párod és az ovut sem késitek le.
Nekem az elsõ kúra után 28ról kitolódott 30 napra, második hónapban elõrehozta 26.napra.Peteérésem mindkét hónapban a 14.nap körül volt.Szerintem, ha lehet 2naponta legyetek együtt fõleg a 8.és 20.nap között.Jársz ultrahangra közben?
A kérdező hozzászólása: Igen járok 9-és a 13. nap között általában !
akkor biztos látja az orvos, hogy mikor lesz tüszõrepedésed.
10-20nap között 2naponta ahogy irták! ill használj ovutesztet, nekem az is segitett igy tudtam h mikor van peteérésem (nekem cl.-val 15napon volt)

Megnéznétek a görbém? Ekkor lehetett a peteérés? Mert egy angol nyelvű oldalon is vezetem, ott a ciklus 25. napját húzta be, én meg a 21-re tippeltem.

Itt a görbe, köszike.

Legjobb válasz: hát, elvileg lehet mindkettõ. folyást nem figyelsz? mert az sokat segít. amelyik környékén a tojásfehérje állagú folyás volt, az lehetett a pé napja

hát, elvileg lehet mindkettõ. folyást nem figyelsz? mert az sokat segít. amelyik környékén a tojásfehérje állagú folyás volt, az lehetett a pé napja
A kérdező hozzászólása: Nem figyeltem, ez volt az elsõ hõmérõs hónapom.Ha most nem jött össze, köv. hónapba azt is figyelem.Köszi a választ.
szerintem a 18.nap is esélyes..
21-re szavazok.
Szia most mindegy melyik napon volt mind a két napon jókor voltatok együtt, de szerintem jóra húzta be.

Lily teszt a ciklus 25. napján, az aktus után 11 nappal teljesen egyértelműen negatív volt percek múlva.1-2 óra múlva viszont volt egy nagyon nagyon halvány csík. Még van remény?

Pár hónapja már vártam babát, akkor szintén a 25-26. napon már volt egy halványrózsaszín csík is a teszt csík mellett, szintén Lilyvel, ezért gondolom, hogy most nem valószín? a terhesség, de azért várom a tapasztalatokat.

Legjobb válasz: Az akkor már nem érvényes, nekem is volt már így, és doki mondta. Sajnálom.:-(

Az akkor már nem érvényes, nekem is volt már így, és doki mondta. Sajnálom.:-(
Szia! Szerintem ne add fel, de ne Lily tesztel csináld a második próbát, engem már rengetegszer becsapott.Ja, és igen, valószinû, hogy tul korai volt a teszt, de lehet, hogy holnap, holnapután már tényleg megmutatkozik a kis lakó! Sok sikert, ird majd meg mi lett!
Altalaban a hasznalti utasitasban feltuntetik hany perc utan nem ervenyes...nezd meg!Es probalj ki masik tesztet(Clearblue, Gabriel).
Minden lehet, de szerintem feleslegesen turaztatod magad ezen...vard ki a nemvartat es akkor tesztelj!Kar csalodasokat begyujteni es lelombozodni. En amint nem szamolgattam a napokat, csinaltam 27.napon felesleges teszteket, hanem megvartam hogy ne jojjon meg, sot...megmakacsoltam magam, es meg aznap sem csinaltam, semmit mondvan ha terhes vagyok akkor holnap is az leszek...es bejott :-) !Mondjuk pont abban a honapban, tudtosan elkezdtem massal foglalkozni, nem agyalni a baban...nekem segitett! :-))) Azert drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!:) Igen, annak annyi:) Viszont nem kell nagyméretû télikabát...talán:)
Nagyon gratulalok!!!!Igy kilove a jovo nyari nyaralas :-))) Boldog babasodast !D&Sz.
Nha, én meg, megmontam, hogy a Lily gyenge!!!!! tudtam én, mert nekem is így volt!!! extra gratula, vigyázz magatokra :-)
A kérdező hozzászólása: Úgyhogy azt üzenem mindenkinek, hogy NE Lilyt vegyen.Borzalmas érzés volt csalódni, igaz annál jobb most örülni:)
A kérdező hozzászólása: Nem ilyen szokott lenni mensi elõtt. Easy -t vettem ma és pozitív!:) Nem is volt már nagyon halvány a csík:)
Nekem menzi elõtt volt folyás amikor terhes lettem, akkor nem. Mi lett az eredmény?
milyen folyás? Mensi elõtt neked nem szokott lenni, azért furcsa?
A kérdező hozzászólása: Mellfeszülés, szédülés, az a jellegzetes folyás, ami az elõzõ alkalmakkor is volt, máskor soha. ..és most már a vérzés hiánya is, igaz csak 1 nap késéssel.
És milyen tüneteid vannak, amibõl gondolod hogy baba?
a lily tényleg gyenge.. holnap írd meg az eredményt! :-)
A kérdező hozzászólása: És nem lehet, hogy a korábbi saját tapasztalat ellenére most másképp alakulnak a dolgok és mégis túl korán teszteltem?
A kérdező hozzászólása: Tegnap, mensi elõtt 2 nappal újra teszteltem, Lilyvel szintén(hisz 2est vettem) és ugyanaz: 1-3 percen belül semmi, de 1-2 óra múlva ott lett a halvány csík.Mi ez???
A kérdező hozzászólása: Igen, de googleben rákerestem és találtam 3 cikket is arról, hogy voltak olyan terhes kismamák, akiknek a Lily csak órák múlva lett pozitív, míg a használati útmutató szerint csak percekig érvényes.Szerintetek?? elnézhettek valamit a kommentelõk??
22 hónapot teszteltem végig sajnos mire sikerült a baba, a létezõ összes tesztet próbáltam már, gondolhatod... A lily teszt 2x is "álpozitív" volt, vagyis egész pontosan halvány csíkot adott egy késõbbi idõpontban, mindkét alkalommal csináltam utána másfajta tesztet és negatívak voltak és sajnos tényleg nem is volt baba. Sajnálom, hogy nem tudtam bíztatót írni, drukkolok! (a dm-ben kapható corax n.sárga teszt mutatja ki a leghamarabb, tényleg 10 nappal pé után már jelezhet, ez is tapasztalat! )
Szia! Én már voltam úgy, hogy csak pár óra mulva volt ott a csik és terhes voltam, viszont ugy is voltam, hogy volt csik és mégsem. Várj egy pár napot és tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.A tüneteim ma fokozódtak és lehet, hogy mégiscsak baba.
Biztos nagyon szeretnél már babát, de ennyire ne erõltesd magadra a dolgokat, mert elképzelhetõ, hogy csalódni fogsz!!! Inkább ne bízd el magad és kellemesen csalódj...
A kérdező hozzászólása: Volt már 2 félbeszakadt terhességem, úgyhogy már teszt nélkül is úgy gondolom, hogy nagy az esély egy újabb terhességre. Persze holnap egy másik típusú teszttel a végére járok. Lily gyenge.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!