Találatok a következő kifejezésre: Ciki hogy éves vagyok és (52 db)

Persze :) Én 14 éves vagyok és nekem 20 éves pasik jönnek be..
Normális. Bár az, hogy 11 évesek tetszenek, már kicsit fura, 13-tól ok.
A kérdező hozzászólása: köszi ás várom a további kommenteket
#2 Ezzel már leírtad magad... -.-"
Ha azt nezzuk en 14 eves csaj vagyok Es a 22 eves pasik is bejonnek ezert leszoktak nezni d leszarom oket
14 évesen nem kell aggódni, nem rég kezdett nõni csak.Amúgy nem ciki.
Dehogy ciki!Lehet, hogy testileg késõn érõ típus vagy.2-3 év múlva már nagyábból kialakulnak a formaid.
Nem ciki. Én 16 vagyok és ez van velem is. De majd megnõ. És a körülötted lévõk nagy része 100% hogy push-up os melltartót hord!! :)
Általánosban nekem volt a legnagyobb mellem aztán szakközép elõtt nyáron lefogytam és most ott vok a középmezõnyben a 75/B mérettel...szerintem nem kell aggódnod am ez a genetikától is függ hogy mekkora a melled vagy hogy mekkora lesz...nézd meg anyudét meg a nagyiét kb. neked is akkora lesz...
En 17 vagyok, es csak most fejlodtek ki, ugymond "normalisan".Nincs ok aggodalomra :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :-)
én 15 vok és nekem sem a legnagyobbak a melleim, barátnõmnek meg nagyok és nem igazán szereti
ohh mit akarsz még 14 évesen? ohh nefélj erre még van ido nemrég kezdett noni
A kérdező hozzászólása: aha :-)
Milyennek érzed magad, most 15 évesen? Szerinted változott a méreted?

22 éves vagyok és szűz. Komolyan azt érzem a mai világban, hogy ez ciki. Tényleg az?

De én ismerve magamat,soha nem tudnék együttlenni vkivel,hogy nem szeretem és,hogy nem érzem azt,hogy viszont szeretnek.Nekem ez egyszer?en nem megy/menne.

Legjobb válasz: Szia! Itt kétféle választ fogsz kapni: a) húúúúú de gááááááz bazeee b) nem, legyél szûz örökre! Szerintem nem ciki sehány évesen szûznek lenni, ha nem érzed magad késznek. Van, aki már 13 évesen kész van (ezért megkapom a szokásos lepontozásokat....), de valaki inkább várna vele túl a 23-on is. Ezzel semmi baj nincs, különbözõek vagyunk :) csak másokat ne szivass, h éveket várjon rád...

Az én véleményem szerint az utóbbi 1-2 éveben kezdett ennyire "elfajulni" ez a dolog. még én is csak 19 vagyok (lány) és undorítónak találom azt ahogy nem 1-2 hanem nagyon sok "kislány" viselkedik a suliban de fõleg szórakozóhelyen. a húgom(15éves)és az osztályában volt egy lány aki azzal dicsekedett h õt hullarészegen d..ták meg egy discoban. Nem értem h mi történt.
Szia! Itt kétféle választ fogsz kapni: a) húúúúú de gááááááz bazeee b) nem, legyél szûz örökre! Szerintem nem ciki sehány évesen szûznek lenni, ha nem érzed magad késznek. Van, aki már 13 évesen kész van (ezért megkapom a szokásos lepontozásokat....), de valaki inkább várna vele túl a 23-on is. Ezzel semmi baj nincs, különbözõek vagyunk :) csak másokat ne szivass, h éveket várjon rád...
Sztem nem... Én 22 éves férfi vagyok, s én is szûz még... Egyszerûen nem találtam meg a megfelelõ lányt... Mármint nem tudom... Még nem jött össze senkivel... Cikinek nem érzem, de... Hát azért ez olyan, mint a jogsi... Manapság az is mindenkinek van szinte, és mégis mindig van akinek nem sikerül letennie... Az se ciki sztem, max. saját magamnak kellemetlen... Ennyi... Majd ha megtalálod az igazit, akkor megtörténik... :)
miért nem találkotok? egy a felfogásotok.
Az a Te dolgot, hogy kivel es hany evesen. VAnnak baratnoim akik 22 evesen szuzek. Sot olyat is ismerek aki csak hazassag utan. Szoval legy ra buszke, mert a mai vilagban ez csucs. Olvasok itt sok olyat hogy 13 evesen meg 14. Legy buszke es majd erezni fogod hogy eljon az idelye.
szerintem nem ciki.ha nem érzed úgy, h készen állsz rá, nem tedd meg!egy pasi sem érdemli meg, h csak úgy odaadd magad neki!
Szia! Nem ciki, nagyon is értékelni való a felfogásod. A szexnek a szerelem kiteljesedésének kell lenni egy olyan személlyel, akibe szerelmes vagy. Ha szeretitek egymást, figyeltek egymásra, akkor egy jó élmény lesz, ami a késõbbiekben is meghatározó. Nagyon helyesen gondolkozol! Nem kell semmit elkapkodni! Fontos hogy kivel és hogy felkészültnek érezd rá magad. Én is így vélekedek errõl, mint te. A barátommal másfél év után szerelmeskedtünk elõször. Mindkettõnknek az volt az elsõ. Nagyon szerettük és még szeretjük is egymást. Lassan 6 éve tart a kapcsolatunk. :) Szóval tarts ki az elveid mellett! 21(L)
Szerintem ha eddig nem találtad meg az ideális személyt, akkor egyáltalán nem baj.Kapcsolataid voltak már?Milyen hosszúak voltak?
Szia! Nem ciki, a Te felfogásod lenne a normális, hogy egy olyan egy fiúval történjen meg a dolog, akit tényleg szeretsz! Szerintem az a fontos, hogy mindenki megtalálja a maga egyensúlyát...Nem az számít( egy bizonyos kor felett), hogy mikor, hanem az, hogy kivel. -Tündérlány(17)-
hát a mai világban már elég cikkinek számít
szerintem nem ciki, én 17 éves vagyok és még szûz... az a probléma hogy a mai világban már az is cikinek számít ha 13 évesen nem veszíted el a szüzességet... ez a baj, de szerintem ez becsülendõ hogy még szûz vagy ennyi idõsen is...
08:06-osnak meg annyit, hogy igaz hogy nem volt nekem se túl sok tapasztalatom azokban a dolgokban amiket felsoroltál, de van egy párom aki szeret és tanít. És ez sztem nem ciki egyáltalán. Neked is meg kellett tanulnod mindent egyszer, nem úgy születtél hogy ment minden... És szerintem ha olyannal vagy aki szeret és elfogad így, akkor tök mindegy mikor kezded el a tanulást, mert az elõtt a személy elõtt nem lesz ciki.
Szerintem nem ciki. Én 21 évesen vesztettem el a jelenlegi párommal. Én is úgy voltam vele hogy nem fogom csak úgy akárkinek odaadni, csak hogy túlessek rajta és elmondhassam magamról hogy yesss, nem vagyok már szûz. Persze én is éreztem jópárszor úgy, hogy ez már nem normális és sose fogok túlesni rajta, de utólag örülök neki hogy kivártam hogy olyannak adhassam akit nagyon szeretek, aki becsül emiatt és értékeli hogy nem 15 évesen vesztettem el és volt azóta 10 pasim. Szóval szerintem inkább ez a ciki és nem az ahogy mi gondolkodunk.
Sztem nem ciki, a mostani bnõm most veszítette el, velem és õ pedig 19, de nagyon örülök neki, h nem rögtön adta oda magát nekem, akkor nem is kellett volna többet, de így biztosan tudom, hogy szeret, és én is õt :)
Ne szégyelld! Inkább tartogasd az igazinak, minthogy odaadd vkinek, amit késõbb megbánsz. Én így jártam 23 évesen...Bár ne tettem volna...Én azt hittem, itt az igazi, megérdemli, de utólag kiderült, hogy csak kihasznált...
Nem ciki, mivel ez nem látszik rajtad, csak 22 évesen gyakorlatilag semmilyen tapasztalatod nincs se fiúk, se komolyabb kapcsolat, se testiség se szex terén... Szerinted ez rossz? Szerintem igen. És itt a tapasztalatlanságon van a hangsúly. 25/f
neem ciki, csak nemtom hogy bírod?? én nem bírnám:P
A kérdező hozzászólása: lány vagyok
szerintem nem ciki. akkor tedd meg amikor keszen allsz ra es ne akkor amikor masok akarjak :) . szerintem akkor jobb lesz amikor te is akarod :) .


Az ciki hogy én 14 éves vagyok és még egy szobába vagyunka 10 éves lánytestvéremmel?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki!Én 24 éves voltam mire saját szobám lett.

Egyáltalán nem ciki!Én 24 éves voltam mire saját szobám lett.
Én nem csak a testvéremmel, hanem a mamámmal is egy szobában voltam, amíg egyetemre nem mentem. Nem éreztem cikinek. Sõt, a koleszban is négyen voltunk. Csak ma akar minden tini külön szobát magának.
A tesómmal egy szobában nõttünk fel. Akkor most ássam el magam? :D egészséges felnõtt nõ lett mindkettõnk. Sokat beszélgettünk, tv-ztünk, játszottunk együtt. Egészen pontosan hol és mi ebben a ciki??
szerintem az ciki, hogy nekem sem volt soha, most pedig 22évesen a nagymamám kanapéján alszom a nappaliban..
"Tessámmal" mi is egy szobában vagyunk, pedig õ 18 lesz hamarosan én meg vagyok 13.:) Szerintem nem ciki.Ja, és mindkettõnk lány.
Nem ciki. Örülj, hogy van hol laknod és kapsz meleg ételt. Egyébként simán le lehet választani gipszkartonnal, kb. egy nap alatt megcsinálja nektek egy mesterember :)
Nem ciki. Ha cikinek érzed, az a ciki.
Nem, én kb ennyi idõs voltam, amikor a fiú testvéremmel voltam egy szobába...ezek után költöztem át másik szobába(szeretünk ismerõstõl bútort, a masik nagyobb szobában volt szõnyegcsere, így be tudtuk szabni abba a szobába..a szoba adott volt, de rumlisnak használtuk addig, emrt nem volt rá keret, hogy megcsináljuk...tehát sufniba lett szobám...de még eze után is gyakran aludt nálam a tesóm...kb addig, míg komoly pasim nem lett. (Õ 14 én 18 volt ekkor) 26/n
Én 15 éves vagyok és örülök neki hogy nem kell forever alonekodnom a szobámba és velem van a 11 éves húgom..
Ja az.. igaz én örülök, hogy van hol lennem, de ciki..
Rénszarvas. Jó hozzászólás. "max lefejezték egymást" Ja!!!
VIII. Henrik feleségei pl. egy fejjel alacsonyabbak voltak az akkori átlagmagasságnál...
gömbicica-tökéletesen egyet értek veled. Kis tini, nem írja fiú-e vagy lány, csak annyit, hogy lánytestvérrel kell osztoznia a szobán. Sajnálom a szüleit, ha ez az kiskamasz, vagy ifjú hölgy agyon nyaggatná a szüleit. Már pedig neki egy külön szoba kellllll! Menjen dolgozni, spóroljon , ha lesz mibõl, ilyen kevéske jövedelmek mellett. Persze megértem az ifjúkori lázadását, fõleg ha vannak nagyképû, rongyrázó barátai, iskolatársai, ezek lehet, hogy cukkolják szegény kis kamaszt, talán ezért érzi azt, hogy ciki CIKI" egy szobában lenni a tesóval. Örüljön, hogy csak egy tesóval kell osztoznia és nem + még vagy kettõvel.
Oké rénszarva! Tökéletesen igazad van, VIII. Henrik feleségei pl. egy fejjel alacsonyabbak voltak az akkori átlagmagasságnál.. " Én meg meghalok a nevetéstõl, ezektõl az aranyköpésektõl;-))))
Amúgy kisegíthetnél Rénszarvas. per pillant most nem jut az eszembe, ki volt VIII. Henrik utolsó áldozata. Arra emlékszem talán de nem biztos, a királynénak Erzsébet nevû lánya született, és mivel Henriknek nem született fiú utódja , ezért Erzsébet örökölte meg a királyi trónt. Erzsébet, kutatok az emlékeimbe, Az õ féltesója volt Stuart Mária, akit Erzsébet lefejeztetett. Vagy nem jól tudom???
Párdon. Nem félteso. Unokatestvérek voltak.
Most olvasom. VIII. Henriknek volt fia. VIII. VI. Eduárdot
Én csak a holocaust utolsó áldozatát tudom hogy ki volt
Ki volt?
adolf hitler. hisz a holokauszt jelentése égõ.áldozat. s öt is.elégették a második.világháború végefele
pontosabban 1945 ápr. 30-án. a krematoriunok auonban ápr. közepén leálltak
Kár!!! Lenne még tüzelni való!!!! Jó sok élõsködõ férgek. nagy ormányú rusnya vér szívok zsizsök, és sötét cigikék.
Miért lenne? Mi hárman vagyunk lányok egy szobába én 14 az egyik nõvérem 18 a másik 20 éves. Tök jól elvagyyunk bár van amikor kiakasztjuk egymást, miégis mikor koleszba mentek (már csak a 18 éves tesóm megy de tavaly a 20 éves is oda árt) akkor egész héten egyedül voltam és utáltam. Most is idõsebb tesóm dolgozik és ha délutános egész héten nem látom mert este én olyankor már alszom mikor hazajön (ugyebár nem ébreszt fel) és akkor is tök rossz...én örülök h így hárman vagyunk. ^^
max lefejezték egymást
Utolsó, azért ez nem ilyen egyszerû egy panelban pl...akkor az egyik szobában nem lesz ablak? Vagy hogy? Ráadásul elválasztva már nem biztos, hogy "emberi" méretû szobák lesznek
Egyáltalán nem ciki. Én is egy szobában vagyok tesómmal születésétõl fogva. Én most 25 vagyok és lány, õ 21 és fiú. Sõt, majdnem 7 éven keresztül a mamával is együtt voltunk, de elvoltunk. Napközben az egész család együtt volt a mi szobánkban. Késõbb kapott a mama külön szobát. Most megint csak ketten vagyunk. Viszont mióta öcsém egyetemista, csak heti 3 napot van itthon. De sokkal jobban érzem magam ha együtt tévézünk, dumálgatunk estig. :)
a rohadt szemét nyomd ki a szemét
18 éves koromig egy szobában laktam a 6 évvel idõsebb bátyámmal. Nem ciki, ez van, nem tudsz vele mit tenni ennyi idõsen.
párdon nem ide akartam
17 éves koromig egy szobában voltam a 2 évvel fiatalabb öcsémmel. Aztán lett saját szobám, de non stop egymásnál dekkolunk tesómmal :) Imádok vele lógni, õ is velem ez így van jól. :) Nem érzem amúgy cikinek. 20L
Nem, bár egyre kényelmetlenebb. Amíg bírod idegekkel, csak nyugodtan. Engem a húgom totál kikészít ilyenkor... :-$
Miért, van még pluszban egy üres szobátok otthon? Mert ha nincs akkor hiába ugrálsz. Egyáltalán nem ciki, máshol sincs külön szoba minden személynek.
Nem ciki. te se érezd annak. Én 17 éves koromig anyukámmal egy ágyban aludtam. Na az azért már meredek volt. Anyuci aludni akart már 9kor, nekem meg tanulnom kellett volna. :D De jó volt. :) És nekem is a rumlisból lett szobám mint egyik korábbi hozzászólónak. :D
De elvagytok kényeztetve ti mai fiatalok. Nekem 2 gyerekem van akik 12 éves korukig egy zzobában voltak velünk, pedig volt plusz egy egy szoba a számukra. 13 éves korukba saját elhatározásból mentek a külön szobájukba, de ha rosszul voltak, vagy rosszat álmodtak, még 20 éves korban is velünk aludtak a nagyszobába. Valóban nagyon helyes dolgot írt valaki. Egyáltalán megvan annak a módja hogy külön szobád legyen?? Ha igen akkor menj oda, ha nincs akkor örülj annak hogy fedél van a fejed felett és a szüleid dolgoznak rátok, hogy a késõbbiek folyamán több jusson nektek. Egyáltalán nem ciki ha a testvérrel, testvérekkel kell egy szobában lenned. Persze vannak az osztálytársaid között rongyrázók, Ne töröd velük!!! Adj hálát hogy vannak gondoskodó szüleid.!! Ha majd felnõsz majd észre fogod venni, hogy nagyon sokat kell dolgozni, és jó jövedelemmel rendelkezni, ahhoz, hogy színvonalasan tudjál élni plusz sporólni a saját lakásodra is, ami több szobából kell állnia nehogy a leendõ gyerekeidnek egy szobában kelljen lenniük.!!!
Aki ilyeneken rágódik az maga egy nagy CIKI.
Tudod kedves 14 éves kamaszlány. Ugy kiküldenélek dolgozni, mondjuk valahol idõs embereknek fát vágni, vagy bevásárolni, mint a huzat!!! Rohadt nagy problémád van. egy szobába lánytesóval. Éppen ma olvastam egy pszichológus könyvében, hogy "kissé sarkitva" de ettõl olyan szar ma a világ. a külön megyek, magamra zárom...... Csak csináld! A régi világban együtt tudtak generációk élni, még az uralkodói családok is "együtt" voltak. Na nem egy szobában, de nem hermetikusan elzárva. irigyellek a komoly problémádért. szegény szüleid(((
Nem ciki

Az ciki hogy 18 éves vagyok és még szüz?

Legjobb válasz: egyáltalán nem ciki....nem értem miért vagytok ettõl beparázva...azért mert mások már 13 évesen rendszeres nemi életet élnek, azért nem az az egészséges dolog...úgyhogy nyugi :))) eljön a Te idõd is :$

egyáltalán nem ciki....nem értem miért vagytok ettõl beparázva...azért mert mások már 13 évesen rendszeres nemi életet élnek, azért nem az az egészséges dolog...úgyhogy nyugi :) )) eljön a Te idõd is :$
Miért lenne az? Én is szûz vagyok, de nem érzem cikinek. Ne tedd Te sem! :) 21/f
lány vagy fiú vagy? Egyik esetben sem ciki, én is még az vagyok sajnos. 18/f
Hát sokkal jobb mint ha elsieted.. még csak nem is jó és megbánod utána :D
lányoknál nem ciki, hanem egyenesen egy kincs:) a mai lányoknál divat már hogy 14évesen több f***t fogtak mint kilincset. Fiúknál is arra utal hogy rendes és nem akarja elsietni, vagy csak nem volt még olyan barátnõje akivel megtehette volna, vagy egyáltalán nem volt még.
Nem "ciki" :) Én is csak 17 évesen vesztettem el 18F
Miért lenne? Fiú vagy vagy lány?
23 évesen dugtam elõször
A kérdező hozzászólása: budapest
hol laksz? :)
Lehet, hogy csak kamuzta ha nem az elég szomorú, én is 18éves szûz làny vagyok és eszemben sincs elveszteni amíg nem találok egy olyan fiút akit tényleg szeretek, és õ is szeret engem
A kérdező hozzászólása: elsõ osztályba kezdte
9 évesen pasija volt aki nagyon szerette?!
A kérdező hozzászólása: énj szerintem igen mert nagyon szerette a pasiját mikor szakítottak akkor ilyan volt mint ha fájna a szíve mert mondta
Ki az az állat, aki lepontozott? SZERINTETEK 9 évesen önszántából szexelt?
Egyáltalán nem ciki. Annak is eljön majd egyszer az ideje. Nem kell siettetni. :) 19/L
nem ciki, nem kincs, ki a f*szom pontozott le?!
Az biztos nem igaz... még a méhe sem fejlõdött ki!
A kérdező hozzászólása: nem erõszakolták meg , õ akart hogy azzal divcsekedhessen
9 éves korában? Megerõszakolták?
A kérdező hozzászólása: az egyik osztáytársam már 9 éves korában elvesztette
A kérdező hozzászólása: lány
:( én Pápán

"Ciki", hogy 17 éves vagyok, és még nem volt senkim?

Van valaki, aki ilyen cip?ben jár, mint én? Ne értsetek félre, nem vagyok az a "szerencsétlen" típus, aki nem mer megszólalni, csak nem vagyok az a bulizós típus, és még nem találtam olyan valakit, aki hasonlóan komoly lenne, mint én, és akiben megtalálnám azt, akire szükségem van. Még nem találtam egy rendes fiút, aki szerethetne :( Van még valaki így evvel? KORT és NEMET is írjatok légyszi! Köszi! :) 17/L

Legjobb válasz: Miért lenne ciki?Ne idegesíts..Ha ugyanezt kérdeznéd 20-30 évesen az már más.....ráérsz...keresgélj okosan:)

Miért lenne ciki?Ne idegesíts..Ha ugyanezt kérdeznéd 20-30 évesen az már más.....ráérsz...keresgélj okosan:)
én 14 éves koromig bele voltam keseredve hogy nekem nem lesz pasim aztán egyszercsak lett most 15 vagyok. de nem érzem úgy mintha lemaradtam volna bármirõl is amit osztálytársnõim már 11-12 évese csináltak=P midennek eljön az ideje, lehet holnap álmaid pasijába botlasz és életed végéig áldani fogod az eget hogy megfogtad az isten lábát és nemcsaloódtál soha ésegyütt mardtok örökre.ezis egy variáció.=D ne parázz az semmire se jó. élvezd az életet és beléd fog botlani amikor nem számítasz rá.=)pusszi
Nem ciki. Én 22 vagyok, és én is olyan helyzetben vagyok, mint te. Csak én pasi. Szóval nem ciki, sõt. Nagyon örülök, hogy vannak még olyan lányok, akik nem adják oda magukat mindenkinek. Csak így tovább :) 22/F
Nem ciki. Én 18 voltam amikor elõször volt barátnõm. Most 19 vagyok, már szakítottunk, most nincs senkim, na mindegy. Nem vagyok se bulizós, se rózsaszín inges cukifiú, így alakult, kész. Nem ciki, ami késik nem múlik.
én is így vagyok vele...nekem sem volt még senkim..én nem érzem cikinek, néha zavar, h egyedül vagyok, de semmiképpen sem ciki! és jól teszed, h "válogatós" vagy, nem kell mindenféle jött-menttel összeállni, mert azt gondolod, h mások lenéznének azért, mert még nem volt barátod! Szóval fel a fejjel, nem ciki!! mi szinglik tartsunk össze:D:D 17/L
nem ciki.huszonhárom voltam amikor elõször volt barátnõm. néha sajnálom hogy nem elöbb volt az elsõ. igy alakult. (29f)
Dehohy ciki, nyugalom.Én 18 évesen szexeltem elõször és pasi vok, jó nekem lehet, hogy kicsit ciki volt már, a többiekhez képest, de egy lánynak nem egyáltalán. 22/F
Nem legyél erre büszke ez nem szégyen ez erény 28/F
Qrvaciki.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! :) Akkor ezek szerint nem vagyok egyedül egyáltalán... Jó érzés látni/tudni, hogy még vannak normális, és hozzám hasonló lányok/fiúk, akik nem állnak össze bárkivel, csak azért, hogy elmondhassák: van valakijük, mert ez a "menõ". Köszönöm a bíztató válaszokat, én is mindenkinek sok sikert kívánok, és drukkolok, hogy elõbb-utóbb mindenki megtalálja az igazit! :D
Én 19 fiú vagyok és még mindig nem volt barátnõm, az általad felvázolt problémák miatt. Sosem kellettek a bulizós p*csák, normálisak meg nem voltak, így hát hoppon maradtam.
Mikor nyitják meg a GyK társkeresõt? egy elõzõ válaszoló voltam :D
Szia!! amikor olvastam azt hittem én írtam...:D annyi különbséggel h nekem volt már 1 barátom 5 hónapig de 1 éve senki és elõtte se volt senki, ugyanakkor a diszkokat énis utálom így nem is tudom h hol ismerkedjek nyugi mi is megtaláljuk a párunkat:D remélem:) 17/L (és tök látni h van még olyan lány is fiú is aki nem csak bulizni szeret):)
Szia! Ezt a kérdést én is feltehettem volna. :-) Nekem sem volt még sosem barátom. Nem találtam meg az igazit. A discot én sem nagyon bírom, ott csak ilyen nyomulós, szexéhes pasik vannak, akik nekem nem jönnek be, nem vagyok vevõ az ilyen dolgokra, egyenesen undorodom tõlük. :D Biztosan nem ciki, de én néha úgy érzem. Az a legrosszabb amikor például eggyütt a család és tegyük fel, a mamám megkérdezi, hogy miújság a fiúkkal. -_-' Én meg annyit mondok, semmi. Ilyenkor kicsit elvörösödöm. :-) De majd csak el jön a mi idõnk is. :-) 17/L
Én is 17 vok és ugyan ez minden, csak fiúba :D
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Persze nem szeretnék valakit "mindenáron", még szép, majd csak eljön az "igazi" :) Köszi a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Ja, és a 23:39-esnek! Fogalmam sincs, szerintem még fel sem merült semmiféle társkeresõ itt. xD
Nem ciki, mert nem mi döntjük el, hogy melyik nemhez vonzódunk.
Attól mert vonzódsz egy lányhoz még nem biztos, hogy leszbikus, vagy pedid biszex vagy. Én voltam már szerelmes lányba is de nem vagyok se biszex se leszbikus. Majd akkor mond, hogy biszex vagy, hogyha nyaltál pinát és jó volt. Na meg ha idõsebb vagy. Amúgy szerintem nem kell elmondanod mindenkinek, az ilyesmit. Elég, hogyha elmondod a legjobb barátnõdnek. Vagy az sem baj, hogyha nem mondod el senkinek.
Miért, az hogy leszbi vagy az nem ciki? XD
pedig*
A kérdező hozzászólása: 1. Kommentelõ.. a válasz az, hogy csináltuk már azt is.
Nem tudsz ellene semmit tenni, ugyanis ez genetikai adottság. Így kell elfogadnod magad és másnak is Téged!
Hát akkor bocsánat. :D
én tuti az vagyok :) mármint bi 16/l
Fiuként úgy gondolom, a világ legcsodálatosabb dolga egy lánnyal szexelni. Szerintem nem meglepõ, ha esetleg egy másik lány is ezt gondolja, teljesen megértem.
És még a neved is kint maradt respect.
Beszéljétek meg hogy összejártok csak szexre és kész én ezt tenném :D
Csak szeretnéd kis csillag! Ébredj fel reggel van!!
Ha tenyleg szeretitek egymast legyetek egyutt. Bar mikor Te fenykorodat fogod elni (35 korul) neki mar atadjak az ulohelyet a villamoson.

Szerintetek ciki, hogy 16 és fél éves vagyok és még nem csókolóztam?

Jó,lehet, nyugodtan cikizni, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.16/L

Legjobb válasz: Én 17 évesen csókolóztam elõször. Nem érzem azt, hogy bármi hátrányom származna ebbõl. Szóval nyugi, nincs ezzel semmi gond. Ha nem vágysz szórakozóhelyekre járni, azzal sincs gond szerintem, nem csak ott lehet ismerkedni. Lehet, hogy csak késõbb lesz erre igényed. Vannak késõbben érõ típusok, én is az vagyok például. 25/N

Én 17 évesen csókolóztam elõször. Nem érzem azt, hogy bármi hátrányom származna ebbõl. Szóval nyugi, nincs ezzel semmi gond. Ha nem vágysz szórakozóhelyekre járni, azzal sincs gond szerintem, nem csak ott lehet ismerkedni. Lehet, hogy csak késõbb lesz erre igényed. Vannak késõbben érõ típusok, én is az vagyok például. 25/N
miért lenne ez ciki? miez a baromság? a legtöbb ember akit ismerek 18 éves kora elõtt sose csókolózott... mi van akkor? majd ha lesz barátod akkor fogsz. mondjuk ahhoz ismerkedni is kell. de nem feltétlenül szórakozóhelyeken
hát nem tudom ti hogy vagytok de 15és fél vagyok és még énse csókolóztam de igazából még barátnõm se volt persze próbálkozok de én félõs tipus vagyok és néha meglátszik rajtam igy kevéss sikerrel csajozok . szeretném elmondani hogy [email protected] érzés hogy körülöttem mindenkinek összejött :/ most szilveszterkor próbálok becsajozni habár pozitív ember vagyok türelmem nekem is véges :S ennyi
ja igen és ez nem ciki csak olyan megtapasztalnám érzés
21 éves vagyok és még nem csókolóztam.
nem ciki... én 13 vtam amikor elõször, de fél napig roszzul vtam utánna. azóta már megse tudom számolni hány x :D
én 13 éves koromban smároltam elõször és azóta 14/L. jah és mielõtt mindenki lehordana nem vagyok se ribi se p*csa se k*rva :)
nem ciki, ...egyáltalán.... a neveléssel sincs baj... a szüleid azért nem engednek el mert félnek az erõszakos emberektõl.... féltenek nehogy bármi bajod essen... majd ha 17-18 éves leszel el fognak engedni.... hagyni fogják hogy éld az életed....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. :D
vannak 20-22 éves barátnõim, akik még nem csókolóztak, és épek:D nem vagy lemaradva! Üdv L/20
A kérdező hozzászólása: nah....megvolt az elsõ...de nem azzal akit szeretek...

15 éves vagyok és azt mondta a házi orvos anyumnak hogy kúpot kel beadni nekem most mit tegyek? Elég ciki.

kérlek bunkók ne irjatok

Legjobb válasz: Miért ciki? Ennyi idõsen már be tudod adni magadnak.

Miért ciki? Ennyi idõsen már be tudod adni magadnak.
Magadnak csak feltudod dugni :D
Hüvelykúpot felnõtt nõk is használnak, ha valami bajuk van. Azt Te is feltudod magadnak tenni.
Fertõzés, mi? No para, ugyanúgy kell feltenni, mint a tampont (tippelek: Canesten?) és amennyit kaptál, azt minden nap egymás után felhelyezni. Ajánlani tudom, hogy használj mellé tisztasági betétet is, mivel a feloldód kúp egy része sajnos kifolyik.
A kérdező hozzászólása: de használtam már sõt elég régóta :) köszönöm a válaszokat
Kb. ugyanúgy kell feltenni, mint a tampont (ha applikátoros akkor még könnyebben, de errõl biztosan van benne leírás). Ha meg tampont még nem használtál, arról is biztosan találsz rengeteg leírást.
Te is gond nélkül fel tudod helyezni!Ha kérdésed van kérdezz, de anyukádis biztos szivesen elmondja
A kérdező hozzászólása: szia igen hüvely kúprol van szó
Valószínûleg hüvelykúpról van szó. Nem kell tõle megijedni, anyukád elmondja biztosan hogy hogyan kell csinálni , te pedig ügyes leszel.
Amúgy én sem értem minek. Azt kisgyerekeknek szoktak, ha nem tudják bevenni a gyógyszert...
Hát rakd fel te a kúpot magadnak!!!
Mi a fenére adnak neked kúpot? Ha meg nagyon muszáj nyilván meg tudod oldani magadnak is.
Nyilván nem kellett hozzá anyud segítsége...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!