Találatok a következő kifejezésre: Ciki hogy éves vagyok (116 db)

14 évesen nem kell aggódni, nem rég kezdett nõni csak.Amúgy nem ciki.
Dehogy ciki!Lehet, hogy testileg késõn érõ típus vagy.2-3 év múlva már nagyábból kialakulnak a formaid.
Nem ciki. Én 16 vagyok és ez van velem is. De majd megnõ. És a körülötted lévõk nagy része 100% hogy push-up os melltartót hord!! :)
Általánosban nekem volt a legnagyobb mellem aztán szakközép elõtt nyáron lefogytam és most ott vok a középmezõnyben a 75/B mérettel...szerintem nem kell aggódnod am ez a genetikától is függ hogy mekkora a melled vagy hogy mekkora lesz...nézd meg anyudét meg a nagyiét kb. neked is akkora lesz...
En 17 vagyok, es csak most fejlodtek ki, ugymond "normalisan".Nincs ok aggodalomra :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :-)
én 15 vok és nekem sem a legnagyobbak a melleim, barátnõmnek meg nagyok és nem igazán szereti
ohh mit akarsz még 14 évesen? ohh nefélj erre még van ido nemrég kezdett noni
A kérdező hozzászólása: aha :-)
Milyennek érzed magad, most 15 évesen? Szerinted változott a méreted?
Persze :) Én 14 éves vagyok és nekem 20 éves pasik jönnek be..
Normális. Bár az, hogy 11 évesek tetszenek, már kicsit fura, 13-tól ok.
A kérdező hozzászólása: köszi ás várom a további kommenteket
#2 Ezzel már leírtad magad... -.-"
Ha azt nezzuk en 14 eves csaj vagyok Es a 22 eves pasik is bejonnek ezert leszoktak nezni d leszarom oket

Ciki hogy szűz vagyok 25 évesen?

Volt már párkapcsolatom 1 évig tartott ekkor voltam 22 éves, a volt párom pedig 30. Szerettem volna lefeküdni vele de nem éreztem rá felkészülve magam.

Legjobb válasz: Ne mások véleménye érdekeljen,legalábbis ebben az esetben. Ha te annak érzed akkor ciki,ha nem érzed annak akkor nem az.

Ne mások véleménye érdekeljen, legalábbis ebben az esetben. Ha te annak érzed akkor ciki, ha nem érzed annak akkor nem az.
Minden hétre jut egy ilyen kérdés? Tényleg ennyire felszínes lett a világ, hogy mások véleményének kellene megszabnia az életünket? Egyébként ez a "házasogy" meg így korán reggel nagyot ütött.
igyekszem :D
Nem ciki! A mai világban megyszokták már, hogy mindenki 14 évesen veszti el a szüzességét ìgy a te esetedben csak furcsa!
Szerintem inkább büszkének kéne lenned mert ez ritka. De azért szüzen ne házasogy meg
A kérdező hozzászólása: de jó neved van :)
Ha lány vagy, akkor inkább jó dolog, mert így valószínû, h nem vagy ribanc.
bárcsak én lennék a helyedbe a nõk a szüzességüket el is tudják adni. Egy lakás árát is megkaphatod érte
Dehogy ciki! Sosem értettem, hogy mi van, létezik vmi szabály, hogy mikor kell elveszteni vagy mi? Azzal veszítsd el, akit tényleg szeretsz és õ is szeret téged. Akivel teljesen megbíztok egymásban. Erre szerintem megéri várni egy adott ideig és érlelõdni lelki, érzelmi szempontból is.
Nem ciki, hangoztatni meg nem kell, és kész... :)
errõl némely ember ezt gondolja némely ember meg amazt, függetlenül attól hogy mit mondanak vagy írnak. én nem játszom az agyamat: vannak saját elhatározásból idõs szûzek meg kénytelen kelletle szüzek.utóbbiak azok akik nem jó külsejûek ami kellemetlen nekik(valszeg nem is tehetnek róla) de ott sem a "még nem tudott kivel dugni"-ra van kihegyezve a kellemetlensége, az csak járuléka a sorsának nekem az nem fér a fejembe hogy milyen párkapcsolat az ahol nincs sex?ennyi erõvel nekem 50-100 csajom van jelenleg mert annyival vagyok tök jó viszonyban. ismerek egy szép lányt, õ is mindig beszélt az aktuális barátjáról nem gyõztem õket az évek során számolni oszt nemrég megtudtam hogy szûz mert egyik barát sem "ért célt".benne becsülöm mert ha a fiúkon múlott volna már rojtos lenne odalenn....nem értem viszont hogy miért kellett ribinek beállítania magát amikor viszont pont nem az

Vajon még hányszor fogjuk ebben a kategóriában olvasni a klasszikus "ciki, hogy szűz vagyok XY évesen" kérdést?

Legjobb válasz: addig amíg lesznek szûz emberek...igaz egyre fiatalabb korúkban veszítik el...idõvel elérjük, hogy 6 évesen már senki sem szûz, de akkor még nem fogják ide írogatni

addig amíg lesznek szûz emberek...igaz egyre fiatalabb korúkban veszítik el...idõvel elérjük, hogy 6 évesen már senki sem szûz, de akkor még nem fogják ide írogatni
szerintem az a szánalmas, hogy bármilyen korban ciki a szüzesség, és szerencsétlenek rosszul érzik magukat emiatt! ez nem verseny, senkire nem tartozik, senkinek semmi köze hozzá, tessék már megérteni
sooooookszor!!
A kérdező hozzászólása: Gyerekek, ez már nagyon unalmas :D Komolyan mondom, hogy lassan már divat lesz (vagy már divat?) ilyet kérdezni. Én is gondolkodtam hogy kiírok egy hasonlót a kérdés mintájára, hogy nekem is legyen ilyen kérdésem. Például: "Ciki hogy 23 évesen már nem vagyok szûz?" (de hülyeség xD) Vagy valami ilyesmit...Egyszerûen nevettséges amit mûvelnek. Kb 50 millióször feltették már ezt a kérdést a kortársaik, és arra sem képesek hogy utána nézzenek azoknak a kérdéseknek, hanem inkább kiírják... Nem is csodálom, hogy ezen emberek egy részének nem volt még párkapcsolata. Nincsenek a helyzet magaslatán az fix.
Hatszor tíz a huszonharmadikonszor.
Még nagyon sokszor... És még most sem tudják felfogni, hogy itt nem azzal kell foglalkozni - mármint a szüzességed elvesztésével kapcsolatban -, hogy mi ciki, meg mi nem. Én még pl. szûz vagyok, de még egyszer sem írtam ki ilyen kérdést, mert nem fogok csak azért összefeküdni valakivel, mert a még meglévõ szüzességemet mások cikinek találják :/
Legalább 50-szer ... ... per nap ... ... szak.
Tizenháromezer-ötszázharminckétszer. Plusz/mínusz 1-2. Mindenki, aki kiírja, kíváncsi rá, h hátha nála mást írnak, mint az elõzõ 1000 kérdezõnek... Nem csak téged idegesít :P
Hát amíg el nem jönnek a "ciki, hogy még szûz vagyok x évesen" egy számjegyû kort tartalmazó kérdések
Amíg a világon vannak olyan hülyék akik elhitetik szerencsétlenekkel, hogy ha szûz vagy akkor egy lúzer, béna, b*rom vagy aki életképtelen!

17 éves vagyok szerintetek ciki hogy szűz vagyok még?

17 évesen ciki?? mondjátok meg légyszi

Legjobb válasz: Szerintem inkább becsülendõ, hogy nem bújsz össze mindenkivel részegen egy buliban. :) Van még idõd, ne félj!:)

Szerintem inkább becsülendõ, hogy nem bújsz össze mindenkivel részegen egy buliban. :) Van még idõd, ne félj!:)
nem ciki.fiú vagy vagy lány?
A kérdés feltevése óta eltelt fél óra. Azóta történt valami? :)
Nem, nem ciki. Az lenne ciki, ha már több fiún/ lányon lennél túl.
Nem nem ciki. Ha viszont azért nem mert sajnos nem jött össze pedig akartad hát az szívás :S.
Egyaltalan nem ciki a mai tarsadalom, media hibaja szerintem, hogy nagyon sok fiatal igy erez, s inkabb belemennek egy erzelem mentes kapcsolatba, hogy csak "tul legyenek rajta" sajnos anno en is ezt tettem Te NE kovesd el ezt a hibat. Varj az igazira erdemes!
az én bátyám is 17 éves de õ is szûz még, vagy hát nem tom nem számol be róla de szerintem még az
1. válaszoló, jót írtál!!:)
A kérdező hozzászólása: kõszi mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Fiu
Semmi baj nincs ezzel. Még elõtted az élet.
a mai világban lehet, hogy a kamaszok szemébe igen! de az a lényeg h te már nem 12 évesen kezded ami inkább tiszteletre méltó amikrõl már hallottam....
Nem!
Én igazán átérzem a helyzeted, hiszen 27 évesen is még szûz vagyok, de teszek érte, hogy mindez megváltozzon.
mutatsz 1 képet magadról privibe nekem? én is nagyon csúnya vagyok. nekem sincs és szerintem nem is lesz barátnõm. blablablabla.....hogy bírod?
A kérdező hozzászólása: nagyon csúnya vagyok többen is mondták már, ezért vagyok szûz
itt gondok vannak...1.szerintem ordít rólad hogy önbizalom hiányos vagy! 2.fogadjunk hogy nem is teszel azét hogy ez megváltozzon. 3.bizonyára a külsõd sem a legfessebb látvány de ezt lehet kompenzálni...!!! ne csak ülj és sajnáltasd magad!!!
"hát minél tovább fogsz várni annál jobban fog zuhanni az önbecsülésed és az egész mindenség ez nem játék és hogy bírtad ki eddig??? én 15 évesen éltem át az elsõt és azóta aktív szexuális életet élek... 21F" Amit nem próbált ki az nem hiányzik neki és így nincs mit kibírni. Tudom mert én 22 évesen veszítettem el.
Hidd el, hogy rajtad kívül az égvilágon senkit nem érdekel a szexuális életed. Ha ezt felismered, akkor téged sem fog érdekelni.
Nem, de az már inkább, h csúnya vagy.
hát minél tovább fogsz várni annál jobban fog zuhanni az önbecsülésed és az egész mindenség ez nem játék és hogy bírtad ki eddig??? én 15 évesen éltem át az elsõt és azóta aktív szexuális életet élek... 21F
Az a ciki, hogy nyavajogsz rajta! Az a ciki, hogy ezen gondolkozol egész nap! Az a ciki, ha ez önbizalomhiányból eredeztethetõ, vagy ebbe torkollik, mégpedig azért, mert így aligha fog kezdeni veled egy nõõ!
nagyon.
En? 26/f
Nem.Inkább furcsa és kellemetlen.
9-es jó nagy baromságot mondtál, már ne is haragudj meg. :D
Hát komolyan, érdemes feljönni az oldalra, némelyikõtök olyanokat ír:) )
Ez egy szellemes vicc volt :-) . Gondolj rá, amíg fent vagy az ágyban. Képzeld el a szellemet, és amikör közel van, öleld meg. Sokat fog változtatni.
Mondta már neked valaki, hogy nincsenek szellemek? Vagy te már láttad õket? Ha igen, akkor nagyobb a baj, mint gondoltad!
Ha láttad is, állj le a szerrõl.
Ne izgulj nem ciki, de a szellem a takaró alá is bebújik leskelõdni:O
Takaró alá? És tapperol is? Kezd érdekes lenni a dolog! Rohadt, perverz szellemek!
Apukám 7 évesen elvesztette az apukáját. Amikor nagyobb lettem, mesélte, hogy mutogattam. Mondtam neki, hogy ott volt egy bácsi. Apukám erre azt felelte: "Milyen bácsi, bántott téged?!" Erre én azt feleltem, hogy nem, vicces bácsi volt. Apukám rögtön tudta, hogy a nagyapám volt, hiszen humoros volt a természete. A semmire mutogattam. Úgyhogy szerintem léteznek szellemek. Akik a kérdésre válaszoltak: Honnan tudjátok, hogy biztosan nincsenek szellemek? Inkább azt is rakjátok oda, hogy szerintetek nincsenek szellemek! Amirõl azt állítjuk, hogy nem létezik, honnan tudjuk, hogy valójában nem létezik?
még nagyon fiatal vagy és ezért félsz ennyire de attól hogy betakarózol attól még nem lessz jobb , SÕT a szellemek a falakon is áttudnak menni , akkor egy puha takaró??? ugyan mit jelent az nekik, ?-- -szinte semmmit, csak ha akarnak nem mennek oda, .. :) ))
mintha magam látnám.kösz, hogy feltetted a kérdést helyettem.én is ugyan így vagyok.még nyáron is a tonnás zöld takaróban alszom, csak az orrom látszik ki.nem egyszer ébredtem arra, hogy anya ordibál:HOOOOOOLLLLL VAAAaAAAAAGY?! aztán ordítok, hogy:AAAAZ ÁÁÁGYBAAAAn. merthogy Nem vesz észre.

0, 1 éves bünözöként ciki hogy nem vagyok tagja a maffiának?

Már öltem is meg bankót is rabóltam és vannak fizetös nőim is.

Legjobb válasz: ...csak magyar helyesírás kézikönyved nincs.

...csak magyar helyesírás kézikönyved nincs.
úristeeeeen :o Degáz XD Tök szar vagy öcsém.... ha nem vagy tagja maffiának akkor nem is vagy bûnözõ!!!!
nem kell tagja lenni a külsõ tanácsadó vagy külsõ segitõ a legjobban fizetõ a kockázathoz képes De a Cosa Nostra és hasonló csoportok a valamit is érõ maffia szervezetek! Öltél, hu de kemény....és mivel?Mert én fölöslegesen nem gyilkolok....inkább fizessen havonta, hogy ne haljon meg:D rablás???mi a fsznak?....A k urva futtatás értelmesegyedül Attól nem vagy bûnözõ , hogy öltél azt lehet azért, hogy teszteld a vadi uj katanád, mert ha kihuzod a hüvelyéböl életet kell elvegyen!
nem kell tagja lenni a külsõ tanácsadó vagy külsõ segitõ a legjobban fizetõ a kockázathoz képes De a Cosa Nostra és hasonló csoportok a valamit is érõ maffia szervezetek! Öltél, hu de kemény....és mivel?Mert én fölöslegesen nem gyilkolok....inkább fizessen havonta, hogy ne haljon meg:D rablás???mi a fsznak?....A ku rva futtatás értelmesegyedül Attól nem vagy bûnözõ , hogy öltél azt lehet azért, hogy teszteld a vadi uj katanád, mert ha kihuzod a hüvelyéböl életet kell elvegyen!

Van egy lány akit nagyon kedvelek, csak egy kis gond van hogy Õ 14-éves Én meg 20-éves vagyok komoly kapcsolat lehet köztünk, nem ciki vagy zavaró a kórkülömbség?

Legjobb válasz: "korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)

Az a ciki, hogy eleve nem tudsz helyesen írni 20 éves létedre!
"korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)
miért ne? majd járhattok együtt nyelvtanórára:D
20 éves létedre leirtad hogy kórkülömbség... juj... szellemi szinten biztos nem vagy érettebb nála. ha az nem zavar hogy mások mit gondolnak akk hajrá
Én is 20 éves vagyok és sosem kezdenék egy 14 éves lánnyal. Inkább a 16-18 éves lányoknál kellene keresgélni én legalábbis így gondolom, de kinek hogy.
Ismerek 17-23-at.* Az idõ lemorzsolta a korkülönbságet. Csak 3 év, és már szabad a vásár. :) *Mármint az összeismerkedés idején voltak ennyi idõsek. De már hosszú évek óta boldog házasok.
Nem ciki, nem is zavaró szerintem :) Én 15vagyok, és 21éves barátom van.5hónapja vagyunk együtt, imádjuk egymást :) Lehetnek pici úgymond "problémák", szex téren :) Gondolom a 14éves lány még szûz, ezt is meg kell vele beszélned, mennyi idõ után akarja, ne "kényszerítsd" rá :) Mi is így voltunk, megbeszéltük, aztán amikor felkészültem megtörtént.:) Szorítok nektek:)
Én, mint egy 14 éves lány írom a választ. Ha õ is kedvel téged, akkor úgy gondolom, hogy nem annyira durva ez a korkülönbség, fõleg ha elég érett hozzád a lány, akkor akár mûködhet is a dolog. Bár azt hozzáteszem, lehet, hogy lesz 1-2 ember, aki le pedofil-oz téged, majd emiatt, mert te már felnõtt vagy, a lány pedig még gyerek. És én simán "összejönnék" egy 20 évessel. 14/L
Amíg nem próbáljátok meg, nehéz találgatni. Szerintem ne a kora befolyásoljon, hanem az életfelfogása.
00:08 vagyok a viccet félretéve, én a 20/f válaszoló-hoz hasonlóan gondolom...
Nem ciki, de sok.
Nem igaz! Hagyjátok már! Megkérdez valamit amit szeretne megtudni ti meg egyböl a helyesírását kritizáljátok ahelyett hogy valami értelmes és hasznos válaszon törnétek az agyatokat! Pff...Ez egy kérdés-válasz oldal, itt nem az irás a lényeg! De ha nem tetszik akk se szoljatok be!! :) )

12 éves lány vagyok és van egy (sztem) nagyon ciki infom. Sajnos még nincs mellem.160 cm magas és 40 kilo vagyok és már szeretném, hogy legyen mellem, de nincs. Tudom, hogy ciki. Tudnátok valami (pl. mit egyek, hogy nőjjön vagy vmi. ) tanácsot adni?

problémák,testi problémák,lány

Legjobb válasz: Szerintem ez egyáltalán nem ciki. Pár év múlva úgyis az lesz a bajod, hogy minek van? Nincs semmi praktika a megnövesztésre (van, de azt a mûtétet 12 éveseken nem végzik, nem is egészséges és szerintem nem is látványos).

Szerintem ez egyáltalán nem ciki. Pár év múlva úgyis az lesz a bajod, hogy minek van? Nincs semmi praktika a megnövesztésre (van, de azt a mûtétet 12 éveseken nem végzik, nem is egészséges és szerintem nem is látványos).
Viccet félretéve: nem ciki, várj még kicsit vele. Amúgy is, minek az most?
12 vagy és nincs melled??? ÚRISTEN MOST MI LESZ?
én 16 éves vagyok, és nekem sincs, és nem dõlt össze a világ.. nincs olyan étel ami növeli. max. ha meghízol nagyon, akkor nõ a melled is, és ha utána lefogsz akkor a melled megmarad. TALÁN. de nem biztos hogy ez mindenkinél így van. de nehogymár 12 évesen ezeken gondolkodj -.-
Nem ciki, nekem is kb 13 évesen kezdett el nõni, és most elég szép, pont jó, se kicsi, se nagy. Viszont nekem eléggé fájt, amikor nõtt :(. Tenni nem tudsz semmit, ez hormonális, mentruáció után fog elkezdeni nõni... tuti, h lesz melled, de nem tudni, h mekkora, esetleg van elég nagy esély, ha anyukádból indulsz ki, vagy család nõtagjaiból, de ez sem 1000%. És tudd, h vannak fiúk, akik a kicsit, vannak akik a nagyot szeretik.
egyáltalán nem ciki! Tényleg idõvel úgy is lesz majd! Lehet, hogy végül neked lesz majd a legnagyobb-mert még az is megeshet! nyugii! :)
Elõzõ voltam 12/l
Nekem sincs semmim.155 cm 44 kg.
2014-ben már lesz neked is melled.
A kérdező hozzászólása: Köszi 1 :) amúgy csak azért kérdeztem, mert kb. minden osztálytársamnak már van csak az egyik barátnõmnek meg nekem nincs.
16 éves utolsó hozzászóló.: ha valaki nagyon meghízik, és nagy lesz a melle, és utána lefogy, lógni fog. :\ egyébként nincs evvel semmi gond. ha szeretni fog téged egy fiú, ne a külsõdért, és fõleg ne a melledért.. majd ha 20 éves leszel, és még mindig ekkora (amit kötve hiszek) majd akkor foglalkozz a dologgal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!