Találatok a következő kifejezésre: Ciki hogy éves (249 db)

20 éves vagyok, nincs barátom, de annyira szeretnék már egyet, nem ciki hogy ennyi évesen még nincs?

Legjobb válasz: 22 éves vagyok és nincs barátnõm! Szerintem egyáltalán nem ciki! 20 évesen legyen már annyi eszed, hogy ne tegyél fel ilyen h*lye kérdést! :)

22 éves vagyok és nincs barátnõm! Szerintem egyáltalán nem ciki! 20 évesen legyen már annyi eszed, hogy ne tegyél fel ilyen h*lye kérdést! :)
Miért lenne ciki? Én 26 vagyok, és nekem sincs. Nem is volt még komoly kapcsolatom, de az már az problémám :D
Attól még ne legyél szomorú, légy boldog.
Ciki hogy nem akraszt minden lánnyal összejönni csak hogy kihasználjon? Majd eljön az igazi
28 éves vagyok. Szeretnék házat, autót, ciki ha ennyi idõsen nincs????
Én 26 vagyok és nincs kapcsolatom, az én hibámból.Nem ciki amúgy.
Ha nem laksz messze írhatsz ha gondolod 24/F B.A.Z megye
hol laksz?
És én mit mondjak, 21 éves vagyok, életembe nem értem még lányhoz, és itt fekszek az ágyamon 10 osztállyal a hátam mögött, felhalmoztam 1 csomó adósságot, anyámon élõsködök sehova nem vesznek fel dolgozni...és mindezek mellett még ki is akarom nyírni magam... na....TEHÁT, NEM CIKI!!!!
A kérdező hozzászólása: aki szeretne írhat nekem :)
Nem ciki! Ha gondolod írjál rám és megismerkedünk. 24f
Miért a baréttal oldódna meg minden?

Szerintem nagyon ciki hogy 15 évesen alig van mellem! :/ Mit tehetnék hogy nagyobbnak tűnjön? Vagy hagyjam az egészet?

Kritizálóktól választ köszönöm, de nem kérek! :* Nos? :)

Legjobb válasz: Borzasztó "ciki". Pont ugyanannyira, hogy nekem majdnem dupla annyi évesen is csak alig van mellem... sõt, még annyira sem. = Tehát EGYÁLTALÁN nem ciki. Genetika, hogy kinek mekkora és a kicsi is ugyanúgy normális.

Borzasztó "ciki". Pont ugyanannyira, hogy nekem majdnem dupla annyi évesen is csak alig van mellem... sõt, még annyira sem. = Tehát EGYÁLTALÁN nem ciki. Genetika, hogy kinek mekkora és a kicsi is ugyanúgy normális.
Hagyd, majd megnõ! :) Szánalmas az olyan, ha valaki kitömi, vagy push up melltartót hord, tizenéves létére.
hát ha nem nõ meg 3 év múlva egész nyugodtam mehetsz plasztikai mûtétre ^.^ viccet félretéve amúgy nem cink ... legalább nem ereszkedik meg brrr az vmi borzasztó xd viszont kompenzáld azzal hogy legyen vmi eszméletlen jó kerek popód :DD 20/F :*
Elõzõ vagyok. Csak az a ciki, hogy Te cikinek gondolod!
zokni
Nem ciki! Még évekig nõhet a melled! Elárulok valamit. Nem a melled miatt leszel értékes!!!
"Nem a melled miatt leszel értékes!!!" DE >.< na jó nem de akkor legyenek nagy szemeid :3 meg ari és hosszú hajad :$ szóval ilyenek :f pl a Barátok köztbe az új szereplõ a Roxy <3 buuum milyen szép :) és neki sincsenek olyan hatalmas nagyok :) de olyan szemei vannak hogy azt is elhinném neki hogy a piros az zöld :D
Mi ebben a ciki? Tök lényegtelen a mellméret, semmi jelentõsége. Ne akard hogy nagyobbnak tûnjön... mert minek? Nem ettõl lesz senki sem jó csaj. na meg sok pasinak pont a kicsi tetszik.
vágd le a maradékot is és változz fiúvááá:O

Az ciki, hogy 14 évesen nem csókolóztam még?

Ismerek olyat, akinek már 12 évesen meg volt az els?... Az gáz, hogy én még nem csókolóztam?

Legjobb válasz: Ciki-e? Én még 22 éves létemre sem csókolóztam, de nem érzem cikinek? Na, ezek után te annak érzed saját részrõl? :)

Ciki-e? Én még 22 éves létemre sem csókolóztam, de nem érzem cikinek? Na, ezek után te annak érzed saját részrõl? :)
Nem gáz!
Nem, nem ciki. Én 22 voltam. Ne azért csókolózz mert mások ezt teszik! Nem normálisak egyesek! Ilyen korba még tanulni kell nem ilyenekkel foglalkozni.
Nem versenyre megy a dolog.
A kérdező hozzászólása: köszi az infót.:) azt hiszem nem ciki, már nem tûnik annak, és várni fogom majd a megfelelõ embert, mindegy mikor lesz, a lényeg, hogy attól kapjam, akit igazán szeretek, ne csak azért mert már "ideje lenne". :)
Nem ciki. Nincs megszabva, hogy ki mikor akarja elveszteni... Csak a hülye társadalomba ivódott be, hogy ciki a szüzesség -.-
Szerintem sem ciki..14/L-vok és én is kb a 17-18 éves határt szeretném betartani ;)
engem is folyton nyagattak h de ciki h szûz vagyok....végül 18 évesen vesztettem és utólog nagyon örülök hogy vártam vele addig...=)
Egyátalán nem ciki. attól hogy az oszi társaid ribik neked még nem kell annak lenni. Õk már tuti a fél városon túl voltak 14 évesen ha szerintük ez annyira gáz. Ne törödj velük. 18 leszek nemsokára, és képzeld még én is szûz vagyok. van pasim de nem akarunk elsietni semmit. Miért lenne ez baj. Engem nem érdekel senki más véleménye, téged se érdekeljen. 17/L
Így van. az jobban ciki, hogy használt cipõ vagy és nem egy értékes ember. Sokkal nagyobb erõ van abban aki megtudja tartoztatni magát. Keress olyan társaságot akik nem szeretnének használt zokniként élni, és aztán meg eldobott holmi lenni, ami már senkinek nem kell-
szerintem nem ciki. viszont ha ennyire érdekel mások véleménye, akkor úgyis el fogod elõbb, hogy ne piszkáljanak mások... ami mondjuk szánalmas. de egyébként sem lehet így kijelenteni, hogy te majd ekkor és ekkor szeretnéd, mert bármi történhet... jön a nagy szerelem, és akkor nem valószínû, hogy az fog érdekelni, hogy hû, még csak 16 vagy.
Ilyen a mai társadalom Ha nem veszíted el a szüzességed már 12 évesen akkor kigúnyolnak, kiközösítenek, más szavakkal élve felakaszthatod magad Ez van
Az a ciki, hogy ezt te így eldöntötted hogy minimum 18. És ha 16 évesen nagyon szerelmes leszel, mondjuk 1 év kapcsolat után miért lenne baj ha elveszted? Nem a fél szemedet adod oda... Nem kell túlparázni ezt.
Azert nemelyik embernek mar elegge durvan kifordult felfogasa van. En 16 evesen vesztettem el, fel ev egyuttlet utan. Utana meg egyutt voltunk majdnem 3 evig. Akkor en most mar hasznalt zokni vagyok, aki nem kell senkinek, csak mert lefekudtem egy emberrel 18 eves korom elott? :D hagyjuk maaaar.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek:) Legalább itt vannak normális emberek
Az a ciki, hogy a többiek így gondolkodnak. Mert a szaros tévében, újságokban, neten mindenhol azt hirdetik hogy legyél szuperszexi már tizennégy évesen is, és hogy kefélj bátran mindenkivel. Szerintem 18-19 év ideális, én 19 voltam pont érettségi után és nagyon nem bántam meg, sokkal érettebb voltam mint 15-16 évesen, Örülök, hogy így történt és vártam. Te is örülni fogsz.:)

13 évesen ciki hogy betétet hordok?

Már úgy kipróbálnám a tampont de kicsit félek és különben is azt sz?z lányok is használhatják?

Legjobb válasz: Hmm, én 39 évesen is betétet hordok. Miért lenne ciki? A ciki a vatta lenne szerintem:)

Inkább az lenne a ciki, ha azt sem hordanád.
Hmm, én 39 évesen is betétet hordok. Miért lenne ciki? A ciki a vatta lenne szerintem:)
Dehogy ciki!
Miért tartod cikinek? Ne félj, egyáltalán nem az. Egy rosszul felrakott tampon nagyon kényelmetlen- én anno kipróbáltam a te helyzetedben, bár én kb 15 éves voltam.. nem jött be akkor nekem. Ráérsz még vele! Ha meg cukkolnának vele, hazudj! Mondd, hogy kipróbáltad és nem tetszett, vagy most is az van.. nem hiszem, hogy letolják a bugyidat és megnézik.. vagy ha látják a betétet a kezedben, mondd, hogy ilyen koszos kézzel te nem cserélsz tampont... 13 évesen nem szûznek lenni ciki!
Eggyeltalán nem ciki! 15/L
No ez tuti biztos:) )))
nem ciki. szûz lányok is használhatják, de csak minit érdemes, és akkor, ha tényleg úgy tudod használni, hogy nem fáj. mert ha fáj, nem bírod felhelyezni, akkor várj még vele.
terhes vagy....
Ha helyesen használod, és figyelmesen elolvasod, és betartod az utasítást akkor nem. Nem szakítja át, mert a szûzhártyán van egy természetes lyuk. De ha mégis átszakad akkor sem lesz semmi baj, hiszen még szûz leszel, mert a fiú nemiszervén kívül semmi nem tudja elvenni ;) 12/L
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint semmi veszélyt nem jelent ilyen fiatalon a tampon??
Én is betétet hordok, mert nekem az kényelmes, persze hogy hordhat tampont szûz lány, probáld ki, és el tudod dönteni melyik a kényelmesebb.
ÉN 23 vagyok, bár én tampont is szoktam használni, de betétet is felválta. 13 évesen csak betétet használtam! Egyáltalán nem ciki! :)
A kérdező hozzászólása: :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod:)

Az ciki hogy én 14 éves vagyok és még egy szobába vagyunka 10 éves lánytestvéremmel?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki!Én 24 éves voltam mire saját szobám lett.

Egyáltalán nem ciki!Én 24 éves voltam mire saját szobám lett.
Én nem csak a testvéremmel, hanem a mamámmal is egy szobában voltam, amíg egyetemre nem mentem. Nem éreztem cikinek. Sõt, a koleszban is négyen voltunk. Csak ma akar minden tini külön szobát magának.
A tesómmal egy szobában nõttünk fel. Akkor most ássam el magam? :D egészséges felnõtt nõ lett mindkettõnk. Sokat beszélgettünk, tv-ztünk, játszottunk együtt. Egészen pontosan hol és mi ebben a ciki??
szerintem az ciki, hogy nekem sem volt soha, most pedig 22évesen a nagymamám kanapéján alszom a nappaliban..
"Tessámmal" mi is egy szobában vagyunk, pedig õ 18 lesz hamarosan én meg vagyok 13.:) Szerintem nem ciki.Ja, és mindkettõnk lány.
Nem ciki. Örülj, hogy van hol laknod és kapsz meleg ételt. Egyébként simán le lehet választani gipszkartonnal, kb. egy nap alatt megcsinálja nektek egy mesterember :)
Nem ciki. Ha cikinek érzed, az a ciki.
Nem, én kb ennyi idõs voltam, amikor a fiú testvéremmel voltam egy szobába...ezek után költöztem át másik szobába(szeretünk ismerõstõl bútort, a masik nagyobb szobában volt szõnyegcsere, így be tudtuk szabni abba a szobába..a szoba adott volt, de rumlisnak használtuk addig, emrt nem volt rá keret, hogy megcsináljuk...tehát sufniba lett szobám...de még eze után is gyakran aludt nálam a tesóm...kb addig, míg komoly pasim nem lett. (Õ 14 én 18 volt ekkor) 26/n
Én 15 éves vagyok és örülök neki hogy nem kell forever alonekodnom a szobámba és velem van a 11 éves húgom..
Ja az.. igaz én örülök, hogy van hol lennem, de ciki..
Rénszarvas. Jó hozzászólás. "max lefejezték egymást" Ja!!!
VIII. Henrik feleségei pl. egy fejjel alacsonyabbak voltak az akkori átlagmagasságnál...
gömbicica-tökéletesen egyet értek veled. Kis tini, nem írja fiú-e vagy lány, csak annyit, hogy lánytestvérrel kell osztoznia a szobán. Sajnálom a szüleit, ha ez az kiskamasz, vagy ifjú hölgy agyon nyaggatná a szüleit. Már pedig neki egy külön szoba kellllll! Menjen dolgozni, spóroljon , ha lesz mibõl, ilyen kevéske jövedelmek mellett. Persze megértem az ifjúkori lázadását, fõleg ha vannak nagyképû, rongyrázó barátai, iskolatársai, ezek lehet, hogy cukkolják szegény kis kamaszt, talán ezért érzi azt, hogy ciki CIKI" egy szobában lenni a tesóval. Örüljön, hogy csak egy tesóval kell osztoznia és nem + még vagy kettõvel.
Oké rénszarva! Tökéletesen igazad van, VIII. Henrik feleségei pl. egy fejjel alacsonyabbak voltak az akkori átlagmagasságnál.. " Én meg meghalok a nevetéstõl, ezektõl az aranyköpésektõl;-))))
Amúgy kisegíthetnél Rénszarvas. per pillant most nem jut az eszembe, ki volt VIII. Henrik utolsó áldozata. Arra emlékszem talán de nem biztos, a királynénak Erzsébet nevû lánya született, és mivel Henriknek nem született fiú utódja , ezért Erzsébet örökölte meg a királyi trónt. Erzsébet, kutatok az emlékeimbe, Az õ féltesója volt Stuart Mária, akit Erzsébet lefejeztetett. Vagy nem jól tudom???
Párdon. Nem félteso. Unokatestvérek voltak.
Most olvasom. VIII. Henriknek volt fia. VIII. VI. Eduárdot
Én csak a holocaust utolsó áldozatát tudom hogy ki volt
Ki volt?
adolf hitler. hisz a holokauszt jelentése égõ.áldozat. s öt is.elégették a második.világháború végefele
pontosabban 1945 ápr. 30-án. a krematoriunok auonban ápr. közepén leálltak
Kár!!! Lenne még tüzelni való!!!! Jó sok élõsködõ férgek. nagy ormányú rusnya vér szívok zsizsök, és sötét cigikék.
Miért lenne? Mi hárman vagyunk lányok egy szobába én 14 az egyik nõvérem 18 a másik 20 éves. Tök jól elvagyyunk bár van amikor kiakasztjuk egymást, miégis mikor koleszba mentek (már csak a 18 éves tesóm megy de tavaly a 20 éves is oda árt) akkor egész héten egyedül voltam és utáltam. Most is idõsebb tesóm dolgozik és ha délutános egész héten nem látom mert este én olyankor már alszom mikor hazajön (ugyebár nem ébreszt fel) és akkor is tök rossz...én örülök h így hárman vagyunk. ^^
max lefejezték egymást
Utolsó, azért ez nem ilyen egyszerû egy panelban pl...akkor az egyik szobában nem lesz ablak? Vagy hogy? Ráadásul elválasztva már nem biztos, hogy "emberi" méretû szobák lesznek
Egyáltalán nem ciki. Én is egy szobában vagyok tesómmal születésétõl fogva. Én most 25 vagyok és lány, õ 21 és fiú. Sõt, majdnem 7 éven keresztül a mamával is együtt voltunk, de elvoltunk. Napközben az egész család együtt volt a mi szobánkban. Késõbb kapott a mama külön szobát. Most megint csak ketten vagyunk. Viszont mióta öcsém egyetemista, csak heti 3 napot van itthon. De sokkal jobban érzem magam ha együtt tévézünk, dumálgatunk estig. :)
a rohadt szemét nyomd ki a szemét
18 éves koromig egy szobában laktam a 6 évvel idõsebb bátyámmal. Nem ciki, ez van, nem tudsz vele mit tenni ennyi idõsen.
párdon nem ide akartam
17 éves koromig egy szobában voltam a 2 évvel fiatalabb öcsémmel. Aztán lett saját szobám, de non stop egymásnál dekkolunk tesómmal :) Imádok vele lógni, õ is velem ez így van jól. :) Nem érzem amúgy cikinek. 20L
Nem, bár egyre kényelmetlenebb. Amíg bírod idegekkel, csak nyugodtan. Engem a húgom totál kikészít ilyenkor... :-$
Miért, van még pluszban egy üres szobátok otthon? Mert ha nincs akkor hiába ugrálsz. Egyáltalán nem ciki, máshol sincs külön szoba minden személynek.
Nem ciki. te se érezd annak. Én 17 éves koromig anyukámmal egy ágyban aludtam. Na az azért már meredek volt. Anyuci aludni akart már 9kor, nekem meg tanulnom kellett volna. :D De jó volt. :) És nekem is a rumlisból lett szobám mint egyik korábbi hozzászólónak. :D
De elvagytok kényeztetve ti mai fiatalok. Nekem 2 gyerekem van akik 12 éves korukig egy zzobában voltak velünk, pedig volt plusz egy egy szoba a számukra. 13 éves korukba saját elhatározásból mentek a külön szobájukba, de ha rosszul voltak, vagy rosszat álmodtak, még 20 éves korban is velünk aludtak a nagyszobába. Valóban nagyon helyes dolgot írt valaki. Egyáltalán megvan annak a módja hogy külön szobád legyen?? Ha igen akkor menj oda, ha nincs akkor örülj annak hogy fedél van a fejed felett és a szüleid dolgoznak rátok, hogy a késõbbiek folyamán több jusson nektek. Egyáltalán nem ciki ha a testvérrel, testvérekkel kell egy szobában lenned. Persze vannak az osztálytársaid között rongyrázók, Ne töröd velük!!! Adj hálát hogy vannak gondoskodó szüleid.!! Ha majd felnõsz majd észre fogod venni, hogy nagyon sokat kell dolgozni, és jó jövedelemmel rendelkezni, ahhoz, hogy színvonalasan tudjál élni plusz sporólni a saját lakásodra is, ami több szobából kell állnia nehogy a leendõ gyerekeidnek egy szobában kelljen lenniük.!!!
Aki ilyeneken rágódik az maga egy nagy CIKI.
Tudod kedves 14 éves kamaszlány. Ugy kiküldenélek dolgozni, mondjuk valahol idõs embereknek fát vágni, vagy bevásárolni, mint a huzat!!! Rohadt nagy problémád van. egy szobába lánytesóval. Éppen ma olvastam egy pszichológus könyvében, hogy "kissé sarkitva" de ettõl olyan szar ma a világ. a külön megyek, magamra zárom...... Csak csináld! A régi világban együtt tudtak generációk élni, még az uralkodói családok is "együtt" voltak. Na nem egy szobában, de nem hermetikusan elzárva. irigyellek a komoly problémádért. szegény szüleid(((
Nem ciki

Miért van ez? Barátnőm és én 13 évesek vagyunk (pubertás kor). Én vagyok 172 cm ő volt 170. De miért van hogy "nagyot nőtt" és most 178 cm magas? Ciki hogy magasabb nálam? Mitől van hogy magasabb mint az egykorú fiúk/lányok?

Legjobb válasz: Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...

Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...
én is 13 éves, vagyok (lány). nem (annyira) gáz, én nem tudom pontosan milyen magas vagyok, de kb olyan magas mint a barátnõd. amúgy ez azért van mert a lányok hamarabb kezdenek el "fejlõdni" mint a fiúk. nálam 1 kivételével minden fiú fél fejjel kisebb.:)
A kérdező hozzászólása: köszi, az ismerõsök körébõl meg én vagyok a legmagasabb xD kivéve õt :)
Ha szereted akkor nem ciki, ha nem szereted, akkor ciki. Nehogy már a divat, mások véleménye diktálja a párkapcsolatod! Azt szeretsz, aki bejön neked. Nem azt akit a haverjaid, fórumozók, válaszolók elfogadnak!
A kérdező hozzászólása: # 1/4 köszi, de tanulj meg írni ;) amúgy kajak köszi :D

Ciki, hogy még nem csókolóztam 16 évesen?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem sem az. Én 18 évesen csókolóztam elõszõr. És egyáltalán nem bántam meg, hogy elõtte nem. Pedig elõtte sokszor gondoltam, arra, hogy ez milyen égõ. De a legjobb barátnõm megnyugtatott, hogy ez egyáltalán nem ciki. A fiú akivel pedig csókolóztam, nemakarta elhinni, hogy ez volt ez elsõ nekem, mert azt mondta,hogy ügyes voltam :) Szóval szerintem nem az.

Semmit nem kell siettetni, ha eddig nem volt rá igényed (pontosítom magam, nem érezted, hogy "most és vele") akkor egyszerûen még nem jött el a te pillanatod, sem a sex sem a csók nem egy olyan dolog amit reklámozni kell, ha volt már vagy ha nem, de ugyanígy szégyelni sem kell. Hidd el eljön majd a lovagod és akkor majd mosolyogva gondolsz vissza arra, hogy ide írtad ezt a kérdést. minden jót!
Szia! Szerintem sem az. Én 18 évesen csókolóztam elõszõr. És egyáltalán nem bántam meg, hogy elõtte nem. Pedig elõtte sokszor gondoltam, arra, hogy ez milyen égõ. De a legjobb barátnõm megnyugtatott, hogy ez egyáltalán nem ciki. A fiú akivel pedig csókolóztam, nemakarta elhinni, hogy ez volt ez elsõ nekem, mert azt mondta, hogy ügyes voltam :) Szóval szerintem nem az.
12 évesen egy srác megakart csòkolni. Undoritò volt. El is vette a kedvem évekig a csòkolozástòl. Mondjuk, nem is volt igazi csòk.Csak benyomta a nyelvét a számba és...bleah! jobb nem beszélni ròla. Aztán teltek az évek, megértem a 16ot is...és még semmi sehol. Tök cikinek tartottam, ha dumálgattunk és a csòk került szòba, mindig kitértem a téma elöl. Még a legjobb barátnöm sem tudta. Aztan a 16ik szülinapom után 5honapra megtörtént. és csodálatos volt. Tehát nem kell elsietni a dolgokat. Ha türelmesen vársz, akkor sokkal jobban jársz és csodálatos percekben lehet részed. Azért jobb ha nem reklámozod, hogy még nem csòkoloztál...csak a baráti kör szivatásai miatt mondom!
Szia! Nem értek egyet az elsõ válaszadóval. Az egy dolog, hogy a társaságodban ki hány évesen kezdte; attól még nem muszáj neked is akkor. Nem feltétlenül kell megfelelned egy sablonnak. A barátaid akkor is szeretni fognak, ha néhány dolgot máshogy csinálsz. (Ha nem, akkor nem is a barátaid.) Szerintem nem érdemes elkapkodni sem a csókot, sem mást, sokkal jobb érzés lesz olyannal, akivel szeretitek egymást - tapasztalat... Ez olyasmi, amire egész életedben emlékezni fogsz, kár lenne érte! Amúgy én 18 voltam az elsõnél, és nem éreztem "cikinek". És a pasim sem. :-)
én egészen 18 éves koromig nem csókolóztam, sõt egy pasim se volt, és nem is szexeltem. akkor az gondoltam hogy basszus már szinte mindenki csinálta a batátok/barátnõk/osztálytársak között, de most így pár év távlatából azt gondolom hogy egyáltalán, de tényleg nem vesztettem semmit!
Nem ciki, nem a kor számít. Az érzés, az emberek, akikkel körül vagy véve.
Szerintem sem ciki ha még 16évesen nem csókolóztál nem az a lényeg hogy mikor kezded el hanem az hogy jo legyen! Például nekem van egy barátnõm akinek csak azért volt meg az elsõ csókja mert nem akart kimaradni a baráti körbõl és azután sem volt semmi nem is akarja.mert nem tetszett az elsõ csók! Ezért soha ne is szomorkodj!!!
Szerintem nem ciki. -de ez egy dolog. Attól függ milyen emberekkel vagy körülvéve. A többség határozza meg általában a normákat.
E`n 15 voltam :) nyugi ,
A kérdező hozzászólása: naggyon kösszi hogy, ennyien válaszoltatok és ha még bárkinek van valami hozzá fûzni valója, nyugodtan írjon rámférnek a tanácsok!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!:P
Szerintem egyáltalán nem ciki!sot.jobb ha akkor csókólsz meg valakit ha majd ha kerül olyan akit igazán szeretsz és nem állsz össze minden másodikkal...az ilyen dolog lehet dicsõség is és nem szégyen...
Nem ciki!És tudod miért?Mert én 18vagyok és még sose csókoloztam, e nem si szertnék soha, de viszont nem vagyok szûz.
Nem ciki. De lehet csak annyi a baj, hogy nem jösz be nekik. De egyszer úgy is jön egy ember. Amúgy valaki 22 évesen csinálta elõször. Az lenne a ciki ha 11-évesen csináltad volna.
fenéket ciki, én 17 évesen kezdtem, az ciki ha cikinek gondolod :P ha meg a barátaid cikinek tartják, akkor azok nem barátok (és/vagy hazudnak)
Én is 16 éves vagyok..sose feküdtem le senkivel, nem is csókolóztam még sõt még pasim se volt... Volt egy idõ mikor én is gáznak tartottam de már nem ...
azoknak a kapcsolatoknak kB 3/4e kamu nem ciki szerintem
13-14 évesek kapcsolatban hülyülésbõl vannak a legjobb barátaikkal. Ez egy idétlen szokás.
Szia! Egyáltalán nem ciki. Nekem például 18 évesen volt legelõször barárnõm. Most 23 éves vagyok és tökéletesen megvagyok a mostani barátnõmmel. Lehet hogy valakinek már elég fiatalon van barátnõje, viszont a komolytalan járás semmit sem ér, pláne, ha még mellé sok butaságot is csinál az ember. Semmirõl nem késtél le, bõven lesz még idõd megismerkedni egy hozzád illõ lánnyal.
A 13-14 évesek "kapcsolata" kb annyi, hogy cseteltek már egymással...
nem ciki, nyugi. 14 évesen meg aztán szívesen hazudik is ilysmit az ember...
facebookra azt írok ki, amit akarok egyébként nyugi: kapcsolatot akarsz, olyannal, akit legalább kedvelsz, vagy megfelelni a többieknek? (nem mondom, a megfelelési kényszer nem kis motiváció) majd lesz barátnõd, csak ha tetszik valaki, akkor ne legyél berezelve odamenni
Nyugi! Messze van még a nyugdíj. Ráérsz.
az sztem most menj fel a padlásra és akaszd fel magad ..
14 évesen milyen kapcsolata lehet egy gyereknek? Járnak együtt a suliba, meghívja a srác az anyja pénzén a kislányt egy fagyira... átmegy az egyik a másikhoz filmet nézni. Nagy kaland. Elmennek buliba, ahonnan idõre haza kell menni. A kis csaj ránéz egy másik srácra, megy a felnõttes féltékenykedés. A szülõk imádkoznak, nehogy dugjanak. Aztán csak megujjazza a srác a lányt a lerágott körmû, koszos kis ujjaival, a lány ettõl már nõnek érzi magát. Pattanásosak, éretlenek. Titokban isznak és cigiznek a bulikban. Néha behánynak és akkor nagyon felnõttnek érzik magukat. Problémáznak gyerekes hülyeségeken, mert az is olyan mély érzelmeket tükrözõ felnõttes dolog. A lánynak még ki sem fejlõdtek a nemi jegyei. A fiú még nem is mutál, a farkán éppen nõ 3 szál szõr. Nem nõ és nem férfi van egy "kapcsolatban" hanem két gyerek. Szóval a kérdésre válaszolva: nem maradsz le semmirõl, ha 18-20 éves korban lesz elõször barátnõd. Addig meg foglalkozz azzal, ami a dolgod: tanulj. És reménykedj, hogy az elsõ barátnõd nem egy olyan lány lesz, akit 13 éves korában ujjazott meg elõször egy helyi menõ kiskamasz, egy kis 14 éves kopaszfarkú.
18 vagyok nekem se volt, történtek velem dolgok de nem volt. Innentõl kezd cikinek lenni.
Ha ki akarod írni akkor keress meg írj privit :P ! Am nem gáz ! :) :)
Igen.
Én 20 vagyok és nem volt barátnõm akkor te a 14 éveddel sehol nem vagy! Bõven ráérsz még ezzel foglalkozni!
Na és az ciki, hogy facebookon egyedülálló vagyok pedig van barátom?
Egyeltalán nem ciki nyugi "eljön a te idõd is " Ismerek egy 19 éves lányt akinek még nem is volt egyszer sem volt barátja...ez nem kortol függ. Meg találod te is a hozzád illõt. Nyugi:) A facebookra meg azt irnak ki az emberek amit akarnak...:) ) ugyhogy fel a fejjel hamarosan neked is biztos lesz barátnõd, de ahhoz neked is akarnod kell hogy legyen...csak járj olyan helyekra ahol ismerkedni lehet:)
14 èves vok én is , és van sok haverom, haverbarátnõm. Az fb-s kapcs. -nak kab 10/9-e kamuuu!! Szinte mindenki kapcs.-ban van vkivel közbe meg nem is akar járni senkivel...
Igen, és az internet meg tele van 11 éves lányok pornóvideóival... 14 évessen inkább tanuljál, meg játszál a "hülye haverokkal" focizni... Ráérsz még vagy 4-6 évig egy komoly kapcsolra... Amúgy mikor én voltam 14, azt hiszem 20an voltunk az osztályban, abból egynek volt "barátnõje" egy napig...
Nem ciki! 15/F
Ciki
Inkább tanulj. A legnagyobb idióták és kis t.ni p.csák vannak "kapcsolatban" :D

Ciki, hogy még 14 évesen nem volt pasim?

A lányok meg a fiúk is folyton szekálnak meg kérdezgetik h: 'Na hogy állsz a pasikkal?' És ilyenkor tök kínos rá válaszolni, hogy sehogy.... Nem vagyok szerintem csúnya (175 magas, sötétbarna haj, kék szem, vékony vagyok, nagyon humoros és nem ilyen 'leszarom az iskolát mert az a men?!' stílusú), szóval nem tudom miért nem volt még 1 pasim se.

Legjobb válasz: Az a ciki, hogy 14 éves "gyerekek" a pasikkal foglalkoznak és nem a tanulással. Vannak olyan "csajok" akik szeretnek dicsekedni, olyan dolgokat is úgy állítanak be " hû de jó " amirõl csak álmodnak. Ne foglalkozz velük, nincs még itt annak az ideje. Tanuljál, legyél csinos, ápolt, és majd el fog jönni a nagy Õ!

Az a ciki, hogy 14 éves "gyerekek" a pasikkal foglalkoznak és nem a tanulással. Vannak olyan "csajok" akik szeretnek dicsekedni, olyan dolgokat is úgy állítanak be " hû de jó " amirõl csak álmodnak. Ne foglalkozz velük, nincs még itt annak az ideje. Tanuljál, legyél csinos, ápolt, és majd el fog jönni a nagy Õ!
Ahogy ezt így leírtad kedves kérdezõ, olyan érzésem volt, mintha egy az egyben saját magamat látnám sok évvel ezelõtt. Márpedig ha ez így van, akkor valószínûleg azért nincsen barátod, mert a korodbeli fiúk egyszerûen tartanak tõled. Túl normális, túl helyes, túl okos vagy, és látszik rajtad, hogy téged nem lehet félvállról venni, mert komolyan gondolsz egy kapcsolatot. Sajnálom, ha ez most magamra nézve egocentrikusan hangzott, de ilyen sok év távlatából, felnõtt fejjel már tisztán lát az ember. Csak azt tudom tanácsolni neked, amit elsõ kérdezõ is mondott, hogy legyél türelemmel. Elõbb-utóbb jön majd egy srác, valószínûleg egy fokkal értelmesebb, és magabiztosabb, mint a többi fiú ismerõsöd, és összeszedi magát annyira, hogy randira hívjon. A csókolózás pedig kemény dió, és elsõre tényleg elég ijesztõnek tûnhet, de a jó hír, hogy nem nagyon lehet elrontani. Én annak idején meg is mondtam a fiúnak, hogy "bocsi, de nem tudok", és képzeld, ahelyett, hogy kinevetett volna, lelkesen ajánlkozott, hogy megtanít. Aranyos volt. (: Én nagyon drukkolok neked, kicsi lány. Csak okosan, ügyesen, ahogy eddig is, és ne hagyd magad befolyásolni az érzelmileg felszínesebb kortársaid által. Ha nekiállsz pasizni meg csókolózni csak azért, mert égõ, hogy neked még nincs senkid, hidd el, korántsem marad olyan szép emlék.
nem, lassan az is ciki ha szûzként születsz
nekem sem volt még és én 15 vagyok. nem maradunk le semmirõl nyugi
Elõzõ vagyok és én sem vagyok az a fajta aki menõségbõl pl lóg iskolából cigizik. Amúgy hol laksz én Tiszaújvárosi vagyok.
13:46 "Kommunista Gyíkok" Mi??? Bocsáss meg, de neked tényleg fel kéne nõnöd vagy nem kéne ennyire komolyan venned magad... A kérdezõnek: Én 18 vagyok és még nekem sem volt senkim. Nem azért, mert valami baj van velem, csak nem akarok bárkivel összeállni, pedig lenne jelentkezõ. Ráérsz még, nem feltétlenül az a legfontosabb az életben, hogy évente legyen vagy 5 pasid. Hidd el, hosszabb távon többre mész, ha nem ezen stresszeled magad, hanem valami hasznosabb dologgal foglalkozol. Ha meg valaki jön majd az életedbe, az úgyis akkor jön, mikor itt az ideje, addig felesleges ezen izgulni.
00:02 Majd 20 év múlva fogod bánni. Most hiába mondanám miért... majd akkor rájössz magad.
00:02 Vagyok hát én 11 és fél évesen jöttem össze az elsõ barátnõmmel, aki 16 éves volt akkor...12 éves koromban elvesztettem a szüzességem....13 éves koromban vége leett a leghozzabb kapcsolatomnak....13, 5 éves koromig élveztem az életet utána megismerkedtem 1 másik csajjak akivel komoly kapcsolat jött össze:)
14-15 évesen még azt sem tudhatjátok, hogy mi az hogy "ÉLET"! (nem sértésnek szántam, de a nagybetûs élet szelét sem érezhetitek még ilyen korban) természetesen próbálkozni lehet ilyen fiatalon, de a szerelem annál összetettebb, hogy suli után összefutunk, esetleg simogatjuk egymást, megpróbálunk szexelni...stb. a szerelem kitartásról is szól, kompromisszumokról... ilyen fiatalon fel sem tudjátok fogni, hogy mi fontos a másikban. persze ez csak az én véleményem, és remélem nem sértettem meg senkit!
Néha olybá tûnik, kezdem érteni a gyerekek hozzáállását... komoly kapcsolat, amikor a kuki a nuniba kerül, nem olyan komoly kapcsolat, amikor csak smacizunk és pettingelünk. Jajj, hogy ezek mennyire megcsömörlött felnõttek lesznek. Kedves Kérdésfeltevõ! Remélem nem fogod elkapkodni a dolgot! Ne hagyd magad befolyásolni a hülye pna kortársaid, meg a TV által, késõbb megbánnád!Légy türelmes, várd ki, amíg Te úgy érzed, hogy itt az idõ, és a megfelelõ partner! Addig van fontosabb dolgod is!
Erre a kerdesre csak at tudom mndani: "[email protected] m3g" 14 evesen ez a legfontosabb? Hihetetlen.
14 vagyok nekem se volt még barátom bár van aki tetszik de tudod 14 éves fejjel nem azon jár az eszem mint az osztálytársaimnak h most itt csináltuk meg most majd hol meg h gyukta a nyelvét a számba.:S inkb arra tanulok h felvegyenek a gimibe.:S szerintem nem gáz.:) de az õ döntésük csak azé piszkálnak mert féltékenyek hogy õk nem cseszték el ilyen korán az életük és csak azért mondják hogy ne legyél náluk több azzal h nem cseszted el az életed. nekem ez a felfogásom. de te tudod mit csinálsz. 14/L
01:11 és ilyenkor a kedves okos édesanyád merre [email protected] az eget? gratulálok h te erre még büszke is vagy...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon mkinek a nromális hozzászólást!! NEkem is a gimi a cél, és élvezem az életet. Egyébként azóta már 2 "barátnõm" is felcsináltatta magáát, a tanulmányi eredményeik 2-es szinten van kb...
Semmi ciki nincs abban ha az embernek 14 évesen nincs párja. Bár mostanában mindenki azt hiszi, hogy gáz de nem az. Nagyonsok ismerõsöm van akinek 14 évesen volt párja és olyan is akinek nem. Van aki megbánta és van aki nem. Ilyen az élet. Semmit sem kell sietteni. mindennek megvan a maga ritmusa. Nekem nem volt pasim és 17 évesen sincs nem vagyok csúnya állítólag sem utálatos sem mit tudomén, hogy mi és nem tartom cikinek. Nagyon sok fiú haverom van és sokról tudom, hogy öszejönne velem (igaz van olyan is aki csak egy-két éjszakára a testem miatt)de most nekem az egyetem/fõsulia cél. Így nem akarok egy olyan kapcsolatot ahol nem tudok "törõdni" a párommal. úgyhogy te 14-15 évesen ezen ne stresszelj mert akkor csak magadnak ártasz és megnehezíted a saját életedet. fel a fejjel ne izgulj majd eljön a te idõd is.
01:11 Nem vagyok büszke rá de nem is szégyenlem!!!M1 akkor sem tudlak megérteni benneteket:-J Kommunista Gyíkok
11:41 fején találta a szöget. Én is írhattam volna ugyanazt. Most meg van egy fantasztikus férjem 15 éves házassággal, meg egy rakás gyerek! Életem szerelme 17 éves koromban jött el, de csak 19 éves koromban vett észre. Addig meg.. türelem......
00:02 14 évesen túl vagy egy 1 éves és 1 fél éves kapcsolaton... ne haragudj meg de neked mi számít akkor fiatalnak? most ez nagyon felkúrt...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:D igen ez igy van.... meg emellé elég szókimondó vagyok, lehet ez is kicsit ez is közrejátszik. mert velem nem nagyon lehet szórakozni, mivel nem vagyok egy buta cõkkke béjbi. :)
Nem.
És azok a csajok szeretik is azt a pasit, akivel együtt vannak? Vagy csak arra jó, hogy lehet róla mesélni? Nem hiszem, hogy sok értelme van az egésznek, ha csak azért pasiznak, mert "ez a menõ". Hidd el, jobb, ha inkább vársz arra, akit majd tényleg megszeretsz, nem érdemes összeállni akárkivel, csak azért, hogy ne lógj ki a sorból.
Szeretnél smárolni én is esetleg megismerkedhetnénk ha gondolod írj privit 15f.
nekem is van olyan lány ismerõsöm aki 17 éves és meg nem volt pasija, meg semmi... sztem ez nem gáz meg kell várni az igazit, ahogyan azt az elõttem levõk is irták:) )
ugyan mondd már meg egy 14 éves gyerek hogy tud komolyan gondolni 1 kapcsolatot? hideg kiver az ilyen válaszoktól. kérdezõnek üzenem h kíváncsi lennék én a kis barátnõid beszámolójának a valóságalapjára... tudod ebben a korban szeretnek menõzni meg eltúlozni dolgokat... azzal tûnj ki h jól tanulsz és ne azzal h "vajon terhes vagyok???"
Igen ciki...ásd el magad...
te már elmúltál ovis és még szûz vagy??? imádom az ilyen kérdéseket...még nem is szõrõs, akkor hova akarsz pajzánkodni?! XDXDXD
Nem 15F vagyok és énnekem se volt még csajom bár szeretném hogy legyen.
ráértek még ezzel foglalkozni.
Nem vágom miféle igaziról beszéltek!!!! 14, 15, 16 évesen milyen igazit kell megtalálni ....arra tanítjátok szegényt h ne élvezze az életéét.Én is 14 vagyok még.... és 2 komoly kapcsolatom is vólt más ....egy 1 év hosszúságú és egy fél éves...És nem gondolom h túl hamar fogtam vólna neki...14f
Jól értem, teherbe estek? Mi lett velük?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!