Találatok a következő kifejezésre: Ciki ha pasim vett (1 db)

nem
mért lenne ciki???? nem az! Csak a kicsit zizik esetleg kinevethetik... De az értelmes, normális emberek tudják, hogy a barátnojének veszi, ugyhogy semmi ciki nincs ebben:)
Ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak mások.Én is így teszek egy ideje és sokkal jobban érzem magam
Dehogyis! Felvilágosult embereknek ez természetes, a többi meg ne érdekeljen.
Dehogy ciki!Felnõtt férfiak is vesznek tampont meg betétet a feleségüknek!Hülye aki kineveti.Inkább azt kéne nézni hogy gondoskodik a barátnõjérõl!!
ha én ilyet látok, én mindig arra gondolok, hogy milyen jófejek, hogy így bevállaják az efféle bevásárlást is azok a fiúk/férfiak, szóval egyáltalán nem ciki
Egyáltalán nem ciki, sõt!! Soha ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak. Te is vehetsz óvszert, zsepkendõt is, amit a párod is használ, az sem ciki..
Nekem a barátom még soha sem vett tampont a boltba, de már sokszor volt, hogy mellettem állt.Eggyáltalán nem ciki...ez az élet rendje!!!
Nem ciki!
Dehogy ciki!Nem az õskorban élünk!
Én fiú vagyok. Nekem is ez a problémám, egyszer vettem a bnõmnek, azóta több gyógyszeres kezelés illetve pszihiátriai vizsgálaton átestem, de nem tudok dûlõre jutni.
:DDDD Ugyanmár, dehogyis! :)
nekem is mindig a barátom veszi:$
mindiig??lol:D
De jo neked, nekem még sose vett tampont. Tök joo lehet neked, tuti nagyon szerethet, nem minden pasi mer tampont venni a bnõjének:) Szerencsés vagy:)
Szerintem se ciki, az enyém még a nõvérének is vett, mikor muszáj volt neki menni a boltbaXD:)
Én ha elfoglalt vagyok a pasimat küldöm le .. :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki szereti, ha masszírozzák a talpát?

Írd le korod, és nemed is!

7

Fiúk, mit szóltok ha egy lánynak nincs facebookja?

Csak kíváncsiságból teszem fel a kérdést, mert habár azt hallom, hogy nem számít, mégis a 13-25 éves korosztályban néhol azt tapasztalom, eléggé az első dolgok közt szerepel, hogy "lecsekkolja" facebookon, és gyorsan rákeres, ott ismerkedik.
Szóval van annak valamilyen benyomása, ha egy lányra ráakartok keresni, hogy mondjuk megnézzétek a képeit, majd kiderül, hogy nem, hogy képe nincs, de egyáltalán fenn sincs a közösségi oldalon?
Volt olyan, hogy leszólítottak, és az első kérdés az volt, hogy ne haragudj, van facebookod, majd ott levelezhetnénk? Mondtam, hogy nincs (amúgy van), de kíváncsi voltam a reakcióra. A fiú kicsit leblokkolt.
Szóval, nem ebből az egy példából akarom levezetni, de sok helyen, közösségben tapasztalom, hogy olyan evidens, hogy "majd ott megbeszéljük". Itt is rengeteg olyan kérdése van, hogy a fiú-lány facebookon keresztül akarja elhívni az illetőt,de még ott se meri! ilyenkor felmerül bennem, ha ez nem lenne, mégis mit kezdenének magukkal?

19

Rettenetesen szarul érzem magam nyár óta, mert olyan mintha láthatatlan, üres lennék. Mit tegyek, hogy ne ő járjon folyton az eszembe és ne érezzem azt a szörnyű fájdalmat és ne legyen mindig sírhatnékom? 21/L

5

Szerintetek teljesen megőrültem vagy csak szerelmes vagyok?

Nem igazán tudom, hogy is kéne elkezdenem. Túl régen történt ahhoz, hogy kijelenthető eleje legyen. Igazából azt se tudom, hogy mikor vagy mivel kezdődött. Egyszer csak észrevettem...valami megváltozott. Megváltoztak körülöttem az emberek, a barátságok, megváltoztak a gondolataim, de nem tudtam miért. Aztán rájöttem hogy mindez egyáltalán nem változott semmit, minden maradt a régi, csak a környezetemre is kihatott az ami valójában más lett...és ez én voltam. És hogy ennek mi volt az oka, azt akkor még el se tudtam képzelni. Aztán eltelt majdnem egy egész év és megéreztem valami teljesen újat. A hiányt. Bele se gondoltam, hogy mi vagy ki hiányzik az életemből, de azt tudtam, hogy nem tudok és nem is akarok nélküle élni. Aztán hosszú és bonyolult idő után kialakult köztünk valami egyáltalán nem egyszerű kapcsolat. Bármikor ha egy helyen voltunk...csak őt tudtam figyelni. Figyeltem, hogy mit csinál, hogy kivel beszélget és minden percben csak vele akartam lenni. Ott helyben még nem értettem ezt a különös érzést, de később, ahogy ez egyre erősebbé vált...megértettem és félve, de beismertem, mit is érzek iránta. Aztán 2013 utolsó nyári buliján sok érzést és sokféle gondolatot váltott ki belőlem. Akkor jöttem rá, hogy ő az az ember, akire úgy tudok haragudni, ahogy senki másra, és akit mégis úgy tudok szeretni, ahogy senki mást. Megtudott vigasztalni akkor, amikor más nem és boldoggá tudott tenni a puszta jelenlétével. Sokat gondolkodtam és rájöttem, hogy visszavonhatatlanul beleszerettem. Igaz, előfordult már sokszor hogy megbántott vagy hogy haragudtam rá, de mindig ott volt bennem, hogy el kell néha viselnem, mert el akarom viselni. Úgy, ahogy azt is elviselem, hogy ritkán látom és hogy más lányokkal van. Rettentően idegesít, de nem tudom elítélni miatta, hisz nem vagyok a barátnője. Képes lennék neki bármit megbocsátani és hívhatjuk ezt gyengeségnek vagy befolyásolhatóságnak, de nekem előbb jut eszembe az, hogy, hogy ölelt át, hogy ért hozzám és hogy nézett rám. Előbb jut eszembe, hogy ki is ő nekem valójában és mennyire fontos is ő nekem. Előfordulhat, hogy tévedek és ő közel sem érzi azt amit én... nem tudhatom. De úgy érzem, képtelen vagyok elengedni őt és az érzéseimet, amiket ő váltott ki belőlem. Az életem részévé vált és én boldog vagyok akkor is, ha mindez csak álom, mert valahol mélyen mindenki ilyen álomra vágyik

2

Mi tévő legyek ha most nem akarom elszúrni?

Sziasztaok, a kérdésem,megismerkedtem egy lánnyal egy társkeresőről... már elhívtam volna, hogy találkozzunk, de most nem ér rá, mert suliban vizsgái vannak. (ami történetesen nem kifogás) , de mondta, hogy utána jöhet a menet. Tetszik nekem, kedves aranyos lány, és még okos is, tovább nem is sorolnám :) Beszéltünk már fészbúkon is nem csak 1-2 üzenet.
Tehát először is szerintetek lehet esélyem ? :) Másodszor nem igazán vagyok gyakorlott ezekben a randikban :( Azazhogy randin nem egyen voltam már éppenséggel, de valahogy az első randik után megfeneklettek a dolgok és sose lett belőle második randi. Viszont szeretném ha most lenne még második randi is ! :) Nem volt még barátnőm ha gáz ha nem gáz.... általában lököm a showdert mindenről, de ha zavarban vagyok kezdetben, akkor még nem megy ennyire. Miről beszéljek vele? Hogy viselkedjek , főleg ha második randit szeretnék? Mennyire bókoljak? A végén mindenképp kérdezzem meg, hogy ő szeretne e második randit, vagy csak később?
A válaszaitokat nagyraértékelem, és előre is köszi
23F

1

Ez most mit jelent?

Van 1 lány ismerösöm akin nem tudok eligazodni.Egyik percben ugy bánik velem mintha gyilkos lennék másik percben pedig normális.Csak velem csinálja eszt és mindig mikor találkozunk.
Annyit még hozzá ,hogy ha kettesben maradunk valahogy akkor ugy csinál mintha járnánk
Lehet ,hogy én vagyok a hülye de nem értem miért csinálja eszt 17F

3

Fiúk, nektek fontos, hogy a barátnôtök olyan zenéket hallgasson mint ti?

És hogyha van két csaj . Az elsô a rap, hip hop zenéket kedveli. Folyton azt hajtogatja, hogy táncol, meg hogy milyen egyedi, hogy nem 1D-t hallgat. A fiúknak meg folyton libáskodik...A második meg visszahúzódó, punk rockot hallgat. Szeret rajzolni és lovagolni. Melyik lenne szimpatikusabb?

11

Fiuk/ferfiak nalatok ez h van?

Az erzeseiteket elnyomjatok magatokban es nem mutasatik ki h ez menyire fajt ez miert van !? Bocsi az ekezetekert de telorol vok . Elore is koszi a valaszokat :)

7

Szerintetek nem baj, hogy egy csajra csak én írok rá és ő sosem ír rám kb mindennap?

Szeretnék vele összejönni

5

Ennyire egyszerű lenne az élet, nem létezik valós szerelem, ami nem a "hiányból" táplálkozik?

Azt vettem észre, ha csak játszadozok a csajokkal, és ezt tudtukra is adom akkor belém vannak zúgva teljesen... de amint én lépek valami érzelmeset irányukba azonnal visszahullok a lúzer kategóriába. Mindig csalódok, hogy ha azt gondolom szerelmes vagyok, utólag mindig rájövök azért van mert nem dugok éppen más nőkkel, vagy ha ez sincs de önértékelési hibáim mindenképp. Szerintem a nőknél sincs ez máshogy. Igaz?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!