Találatok a következő kifejezésre: Ciki ha már több (4 db)

Mit mondtok egy fiúnak ha már többet akar a csóknál és te még nem? Nem akarok beégni valami ciki szöveggel.

Legjobb válasz: Nagyon fontos,hogy beszéljetek róla!Mondd el Neki,hogy nagyon szereted,de Te még nem állsz készen erre/nem szeretnéd még.Szerintem meg fogja érteni a srác:)

Nagyon fontos, hogy beszéljetek róla!Mondd el Neki, hogy nagyon szereted, de Te még nem állsz készen erre/nem szeretnéd még.Szerintem meg fogja érteni a srác:)
én úgy szoktam, hogyha csúszik a keze lefelé akkor elhúzom a kezét. Ha rákérdez akkor pedig meglehet vele beszélni, hogy te még nem akarod. Hidd el ha szeret megfogja érteni;):)
Ezen mit kell parázni? megmondod neki kedvesen, hogy most ennyit és és ne többet.
ha már elmúltatok 16 akkor meg fogja érteni...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.:)
Nem szóval, hanem tettel. Amikor már próbálgatna simogatni máshol is, meg vetkõztetni, megfogod a karját, és leállítod, és mondod, h "most még ne." Ha nem ért belõle, akkor talán nem is szeret téged...

Ciki ha valakinek már több mint 1 éve nincs senkije?

Volt egy komoly 3 éves kapcsolatom és nehezen tettem túl magam a szakításon. Kezdem ugy érezni hogy ezt a környezetem már betegesnek tartja.

Legjobb válasz: dehogy ciki...egy 3 eves kapcsolat utal plane nem...olyanok is vannak akiknek meg eletukben nem volt baratjuk es az sem ciki...majd akkor lesz uj kapcsolatod ha keszen allsz ra:)

dehogy ciki...egy 3 eves kapcsolat utal plane nem...olyanok is vannak akiknek meg eletukben nem volt baratjuk es az sem ciki...majd akkor lesz uj kapcsolatod ha keszen allsz ra:)
Nem ciki! Elõbb úgymond pihend ki az elõzõ kapcsolatodat! Ha nem így teszel, akkor az ki fog ütközni a következõ kapcsolatodban.
Nem ciki, egyáltalán nem ciki, az embernek egy ilyen távú komoly kapcsolat után szüksége van idõre, ahhoz, hogy feldolgozza magában a dolgokat. Ne gondolkozz, azon, hogy mikor leszel már túl rajta, majd ha készen állsz újra egy kapcsolatra, azt nyilván érezni fogod. De ne türlemetlenkedj, ez normális állapot. Mindennek meg van a maga sora. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen amit írtál:)
:) hat nincs mit, igy gondolom:) fel a fejjel:)
Mégis ki elõtt ciki? Ez olyan dolog, amit az ember nem irányíthat, különben egybõl a nagy Õ-t állítanánk magunk mellé, nem? Semmi baj, majd megjön az a pasi.
Egyáltalán nem ciki! Ilyen lelki dolgokban csak azzal törõdj, amit úgy érzel, hogy neked jó, ne hallgass másra, te tudod a legjobban eldönteni! Az emberek mindig beszélnek minden félét, az elvárásokkal nem kell törõdni, majd ha jön Õ, azt úgyis megérzed! Kate
pontosan egy eve szakitott a baratom velem 2 es fel ev utan! es nekem se volt baratom egesz most majusig...en is kezdtem aggodni , es nagyon levoltam torve , de hidd el az ido mindent megold es hamarosan neked is ujbol lesz akiert langoljon a szived :)
Nekem 2, 5 évig nem volt senkim. szoval nem ciki. ido kell kiheverni a szakitast.

Már rég óta keresek egy zenét, de mi a címe? Imádom, azt a zenét, csak elfelejtettem a címét, szvl, ha vlki tudja, 'elmondaná'? (többi lent. )

csak a refrénjét tudom, amiből csak annyit tudok, hogy a refrénje valami olyasmi, hogy:"a won a say a won a say" valami ilyesmi, már rég hallottam:// de imádom, azt a zenét, csak nem tudom a címét:SSSSS.. meg pár részletet, pl.:'c'mon,c'mon' egy nő énekli, nagyon lassú zene.Tavaly az x faktorra jelentkeztek, ilyen 'táncosok' akik arra a zenére táncoltak, ilyen alakokat csináltak.Lehet,kicsit hülyén fogalmaztam...:/ de valaki, tudna segíteni, és el tudná mondani, hogy mi a zene címe??:// előre is, nagyon köszönööm!!!!

Legjobb válasz: kicsit több infó kéne :D szóval az egész zene lassú még a refrén is?

kicsit több infó kéne :D szóval az egész zene lassú még a refrén is?
A kérdező hozzászólása: Igen, az egész lassú :DD
A kérdező hozzászólása: több infót, nem igazán tudok:SSS nagyon rég hallottam :'D de imádom, azt a zenét:dd
A kérdező hozzászólása: ÁÁÁ ezaaaaaz*-* köszönöm szépeeen!!!!! :) ))))) Már nagyon rég óta, ezt kerestem!:DDDD


Szóval én több ismerősömnek azt hazudtam hogy, már nem vagyok szűz, mert megkérdezték és nem mondhattam azt h szűz vagyok. Mert az már cikinek számit manapsááág. Ha 16évesen szűz az ember?

arátom nincs akivel elveszithetném,akárkivel meg mégsem akarom.Olyannal akarom aki szeretek. Stb. és szerintetek mitcsináljak? Hazudjam továbbra is hogy sz?z vagyok?

Legjobb válasz: Sokan, de nem mindenki, a másik felük meg ugyanúgy füllent, min te :)

Egyáltalán nem számít cikinek!!! :D Nagyon örülök annak, hogy vannak még lányok, akik azzal a személlyel akarják elveszíteni akibe szerelmesek, és nem csak át akarnak esni rajta, mert a vele egykorúak már megtették. Te csak hagyatkozz az érzéseidre, és ne érdekeljen hogy ki mit mond. Én 17 fiú vagyok és szûz. :D
tényleg jobb esélyed lenne, ha tudnák rólad, hogy szûz vagy:) mellesleg ha sokan leugranának a lánchídról akkor azt hinnéd az a normális és hazudnál, hogy te is megtetted csak épp hajóra estél vagymi? én is szûz vagyok és akkor mi van? ciki? valakinek biztos, nekem nem... másokat meg le kell szarni, csak el tudod dönteni 16 évesen mi jó és mi nem:) 18/f
Én egy korodbeli fiú helyében nagyobb eséllyel jönnék össze veled, ha tudnám h szûz vagy.
Most már nehezen tehetsz mást, mint hogy lódítasz. Bár szerintem, ha mégis bevallanád, hogy te nem is feküdtél le még senkivel, nem lennél kisebb a barátok szemében. Nem ezzel mérik az emberi értékeket. Ha meg mégis, akkor így még többet is érsz. Bár látszólag nem azt mutatják, de a haverok szemében is
Sokan, de nem mindenki, a másik felük meg ugyanúgy füllent, min te :)
Az a ciki hogy ilyet kérdezel-.- Elárulok egy titkot:senki nem szereti a használt dolgokat:D A párom büszke volt rá hogy õ volt nekem az elsõ(én is neki), sõt mostanában inkább becsülendõ hogy nem teszed szét mindenkinek a lábadat. Ne azt nézd hogy minél hamarabb elveszítsd hanem azt hogy olyannal legyél elõször akivel nem csak a szexrõl fog szólni az egész. Én annak idején kimondottan büszke voltam rá hogy szûz vagyok, most pedig arra hogy a párom vette el a szüzességemet. 19/L
Szerintem egyáltalán nem ciki, és ha szûz vagy? Mi van akkor? Nem fog összedõlni a világ. Azzal nincsen semmi baj, hogy várni akarsz és olyannak adni aki szerinted tényleg megérdemli, hiszen a szüzességedet csak egyszer veszítheted el! Nekem is van olyan osztálytársnõm aki már 14 évesen elvesztette, nem mintha engem ez túlságosan izgatott volna.. Figyelj, én nem ítélkezem, de ha a helyedben lennék én nyíltan bevallanám volna, hogy szûz vagyok. Remélem, hogy ha csak egy kicsit is de tudtam segíteni, ha kérdésed van nyugodtan írj rám. :) L/16
A kérdező hozzászólása: és igen a barátnõim elvesztettéék.és nyaggatnak vele h nekem is ideje lenne de õk fiatalbbak én meg idõsebb vok.és akivel most össze jöttem örül h szûz vagyok.szerintetek mért örül h szûz vagyok?
Jah hát az Amerikai pite stb óta tudjuk h 18 évesen aki még szûz az gáz - persze ez fiúkra hatványozottan igaz. amennyire észreveszem lányoknál még mindig kicsit elõny, ha valaki megõrzi a szûzességét :) Sztem smemi gond nincs ezzel h ezt hazudod, találj ki történeteket amikre irigykednek, azt jólvan. Én mikor 19 évesen is szûz voltam (modnjuk én fiú vagyok), akkor már elkezdtem azt kamuzni h nem vagyok az, és kitaláltam mindenféle perverz történetet amire persze mindenki irigykedett csak :D olyan hülyék az emberek, ítélkezni tudnak csak, de ahogy kamuzol vmit máris irigykednek, ez a jó a kamuzásban :D átverni a sok barmot :) ))
Jobb, ha az igazat mondod, mert elõbb utóbb megjön a nagy Õ akinek tartogatod, nehogy pont emiatt kerüljétek el egymást. Amúgy 19é L vagyok és szûz. Az ismerõseim így fogadnak el.
16 évesen miért lenne ciki? Én 19 évesen vesztettem el, és meg sem fordult a fejembe, hogy ez ciki lenne. Egyszerûen csak azzal akartam elveszteni, akit igazán szeretek.Szerintem még várhatsz vele nyugodtan, és szerintem nem kell letagadni, ha szûz vagy még.És csak annak ad majd oda magad, akit igazán szeretsz, ne az elsõ pasival, akivel összejössz.
Ha szûz vagy akkor mond azt, hogy szûz vagy már ne haragudj de szerintem sokkal hamarabb fognak azért lenézni, mert már nem vagy szûz 16 éves gyerekként, mint ha az vagy. Aki azért piszkál, mert neked van önbecsülésed és eszed és nem feküdtél még senki alá, az egy nagyon éretlen gyerek még az õ véleményére meg nem kell adni.
Az számít cikinek, hogy Te is cikinek gondolod, hogy szûz vagy!!!
õõõ elõször azt irtad h azt hazudod h nem vagy szûz a végén azt irtad h "Hazudjam továbbra is hogy szûz vagyok?" am nagyon nem cink ha 16 évesen szûz vagy én is az vagyok és 16 éves!! nem mindig az az igazi aki annak látszik vagy azt mondja h szeret !! exemmel megint jóba lettem és le akar velem feküdni gondolkoztam rajta de megvárom h bebizonyosodjon h van valahol az igaz szerelem!
Nekünk a haveri társaságban 14-15 évesen már senki nem volt szûz. Legalábbis ha szóbakerült a dolog. Valójában persze mindenki kamuzott a legtöbbünk 18 körül vesztette el.
A kérdező hozzászólása: sokszor ugyérzem h velem van a baj.mert sokan elveszitik 14-15 évesen a szüzességüket
A kérdező hozzászólása: szóval szûz vagyok. kedves elsõ válaszoló.és azt jazudtam h nem.
Ha már így kezdted el akkor így is folytasd. De vigyázz, hogy következetes legyél. Aztán majd csak találsz egy megfelelõ partnert akivel összejössz, és akkor visszaáll a dolog a valóságba!
mert õ lesz neked az elsõ, hiába mondják egy csomóan hogy nyugodtan dugjál annyi emberrel amennyivel csak tudsz, hogy beszítsd el hamar, az ilyen lányok nem kellenek sokáig a fiúknak megtiszteltetés ha õk lesznek az elsõk egy lánynál, az én párom is így volt vele, és tisztelt érte hogy szûz voltam, örült hogy nem egy olyan lány lesz az övé aki bárkinek szétteszi a lábát 19L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!