Találatok a következő kifejezésre: Ciki ha már (209 db)

Azt szeretnem tudni, hogy kezdo randizokent, mennyire ciki ha mar az elso par csoknal merevedest erzek, ezt gondolom a lanyok is eszreveszik?

Legjobb válasz: Ez nem ciki!! Ez azt jelenti, hogy nagyon szereted õt, annyira, hogy már ennyitõl is felizgulsz. Szerintem inkább aranyos mint ciki. :-)

Ez nem ciki!! Ez azt jelenti, hogy nagyon szereted õt, annyira, hogy már ennyitõl is felizgulsz. Szerintem inkább aranyos mint ciki. :-)
Az én 17 éves pasimnak is felállt mindig egy csóktól, vagyis még az sem volt, csak átkaroltuk egymást. Neki is felállt, bár 13 évesen még nem voltam benne biztos hogy "azt" érzem-e. Késõbb megvilágosodott...:)
Nem ciki, velem is mindig ez van akár már attól, ha csak lágyan átölel a barátnõm.:) Ezt a csajok többsége izgatónak találja. Barátnõm is csak mosolyog olyankor, ha megérzi és be is indult ettõl.:D Ne aggódj, tényleg nem ciki!!!;) Ui.: Mondjuk azért ha nagy tömegben vagy, nem árt ha próbálod leplezni...XD
Nem ciki! Miért lenne az? Aranyos inkább, hiszen akkor szereted. Talán a lány is ezt az oldalát látja, és nem érzi majd úgy hogy csak le akarod fektetni és ennyi. Szerintem ez idõvel majd elmarad, hisz mint írtad kezdõ randizó vagy! Mikor megszokod a lányok ilyen közelségét, már nem okoz problémát!

Meg lehet szüntetni, avagy törölni egy email címet, ha már nincsen rá szükségem? (freemail) Ha igen, akkor hol van ilyen lehetőség, mert nem találom.

Legjobb válasz: Azért gondold meg... Amint törlöd, utána bárki más regisztrálhatja magának ugyanazt az email címet = ezután õ fogja megkapni azokat a leveleket, amiket eredetileg neked küldtek volna. (Ha valahol regisztráltál ezzel az email-címmel, akkor pl. a jelszóemlékeztetõt is ide küldik.) Én a helyedben hagynám a postafiókot, nem muszáj használni, ha nem akarod, de ne töröld!!!

Azért gondold meg... Amint törlöd, utána bárki más regisztrálhatja magának ugyanazt az email címet = ezután õ fogja megkapni azokat a leveleket, amiket eredetileg neked küldtek volna. (Ha valahol regisztráltál ezzel az email-címmel, akkor pl. a jelszóemlékeztetõt is ide küldik.) Én a helyedben hagynám a postafiókot, nem muszáj használni, ha nem akarod, de ne töröld!!!
szivessen :)
10. A személyes adatok törlése: A felhasználó a beállítások menüben jelszava megadásával törölheti regisztrációját, illetve valamennyi adatát. A törléskor a postafiók teljes tartalma elvész. http://www.origo.hu/freemailcikk/20070319afreemail.html
A kérdező hozzászólása: óóó köszönöm
A kérdező hozzászólása: Pár napig élt az e-mail cím és senki nem tudott róla, nem adtam meg senkinek, csak szükség volt rá, hogy elintézzek pár levelet olyannal, akinek nem kell tudnia, hogy mi a rendes e-mail címem. felõlem írogathat vissza rá, már törölve van, de azért köszi, hogy óvatosságra intesz :) egyébként kétlem, hogy valaki képes még egy ilyen e-mail címet kitalálni :) elég kacifántos volt
én nem találom!

Nagyon ciki ha már kamasz vagyok és még plüssökkel alszok?

Minden este egy teknősbékával alszok és néha cikiznek is érte... De nem értik hogy már kiskorom óta megvan és sok emlék fűződik hozzá!

Legjobb válasz: Dehogyis ciki! :D Én mindig egy macival alszok 13/L, viszont sok felnõtt is van, aki alszik valami plüssel... Szóval szerintem nem ciki!

Dehogyis ciki! :D Én mindig egy macival alszok 13/L, viszont sok felnõtt is van, aki alszik valami plüssel... Szóval szerintem nem ciki!
Elõzõ vagyok, amúgy meg kitudja nekik is mennyi van otthon, csak titkolják ;)
Én nem velük alszok, de nem érzem jól magam ha nincsenek szépen odarakva a sokat jelentõ plüssök az ágyam végébe:) ) 15/l
28 éves vagyok és megvan még a plüsskutyám amivel oviban aludtam. Ott pihen az ágyamon ennek ellenére normális, életet élek, és a párom sem furcsállja. Nincsen ebben semmi...
A kérdező hozzászólása: köszönöm....
A kedvenc plüss teknõsömet mindenhova viszem, vele mindig jól alszom. 23/l
ez a plüss dolog engem nem fog meg de míg nem tolod mindenki képébe állandóan és mutogatod hogy "itt a plüssöm jajjde szejeteeem" addig semmi kivetnivalót nem látok benne 23/f
en 18 eves vagyok par honapja a kutyam szettepte a nyulamat ami 3 eves korom ota van meg es sirtam miatta. erre varrjal gombot :D


Ciki, ha már be vagyok jelentkezve tetoválásra és az utolsó pillanatban lemondom?

Legjobb válasz: Nem,ez lehet,hogy kellemetlen,de nehogymár azért viselj egy életen keresztül egy tetkót;amit már magadra sem akartál tetováltatni,mert "ciki lemondani".

Nem, ez lehet, hogy kellemetlen, de nehogymár azért viselj egy életen keresztül egy tetkót;amit már magadra sem akartál tetováltatni, mert "ciki lemondani".
azért ne az utolsó pillanatban történjen ez, elõtte egy nappal legalább és nem, nem ciki.
Így van, legalább egy nappal elõtte mondd le, hogy be tudjanak tenni mást helyetted. Máskor jobban gondold át a tetováltatási szándékod. egy tetováló
Ha idõben mondod le, nem ciki. Utolsó pillanatban viszont bunkóság, fõleg, ha több órás meló.
Minél elõbb mond le. Felborítod a tetováló egész beosztását, ha potyára vagy beírva

Szerintetek az ciki ha már 17 vagyok még szűz és még nem volt 1 ép kapcsolatom?

Fiú vagyok,nem vagyok homokos csak eddig nem jöt valahogy osze 1 komolyab kapcsolat.Igaz szerintem közrejátszik az is h van/volt 1 csaj aki irant rég éreztem valamit de csak most pár honapja mondtam el neki es ez csak 1 iranyu volt es most pedig már van pasija is. Es az a nagy problémám h félénk vagyok vagy ha meg is ismerek valakit szerintem tulságosan tartok hoza.

Legjobb válasz: hagyjátok már abba ezeket a nem ciki-kérdéseket..

hagyjátok már abba ezeket a nem ciki-kérdéseket..
Tudod mit most már ciki...
Csoda, hogy nem azt kérded, hogy "gáz-e".
elõbb utóbb mindenki megtalálja a magához valót.
nekem se. Nah és? kamuzz, szarkazmusozz, tereld el a témát ismerkedésnél f18
Dehogy ciki még most éled az életed majd mindennek eljön az ideje.
igen, igen ez is igaz..

Milyen melltartobetétet használtok, nektek nem látszik át a polon a körvonala, vagy ez nem ciki? Ha már nem szoptattok hordtok otthpnra melltartot, miet?

Legjobb válasz: Amikor a lányomat szoptattam, anyukám 4-be vágott néhány textilpelenkát, és ezeket használtam kb. 6 hétig. Aztán már nem kellettek.Nekem természetes, hogy mindig van rajtam melltartó. Szeretem a pamutosakat, de van néhány mûszálas is. Ezeket nem tartom praktikusnak nyáron, és igyekszem pamutosakat hordani akkor. Szerintem nem a márkanév számít, fõ, hogy kényelmes legyen!

Amikor a lányomat szoptattam, anyukám 4-be vágott néhány textilpelenkát, és ezeket használtam kb. 6 hétig. Aztán már nem kellettek.Nekem természetes, hogy mindig van rajtam melltartó. Szeretem a pamutosakat, de van néhány mûszálas is. Ezeket nem tartom praktikusnak nyáron, és igyekszem pamutosakat hordani akkor. Szerintem nem a márkanév számít, fõ, hogy kényelmes legyen!
Én nem hordok "betétet", nagyon ritkán, és fõleg éjszaka szivárog csak a tejci-és az se vészes.Biztosan fogok hordani a szoptatás után is melltartót, már csak azért is mert most még nem lóg-de ne is lógjon
En Tommee Tippy melltartobetet hasznalok, nem annyira feltuno szerintem, de egy kicsit latszik, bar en meg a szoptatos melltartomat hordom, es az egy kicsit vastagabb anyagu, szoval azon nem latszik at a korvonala.
Tudom ajánlani a DM-ben kapható sajátmárkás melltartóbetétet, ami ráadásul 300-400 Ft körül van (30 db)! Rásimul a mellre és nagyon kényelmes. Nem látszik a körvonala a pólón keresztül, csak az, hogy jó nagy a cicim! :) Sajna az én mellem lóg, úgyhogy valószínûleg majd utána is kell hordanom itthon, de legalább már éjszaka nem. Azt nagyon utálom! Én a régieket hordom, pamut, csipkés, épp ami a kezembe akad. Van egy szoptatós is, de sajna túlbecsultem a mellméretemet, így nem az túl jó. A melltartó is egy olyan dolog, hogy mindenkinek más jön be. Próbálgasd, kérj segítséget az eladóktól.

Ciki, ha már lassan 18 éves leszek, és még szűz vagyok? Emellett egy komoly kapcsolatom sem volt, csak pár hetesek. Velem van a baj?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Idõ kell ahhoz, hogy tudd mit keresel egy kapcsolatban, és ehhez megfelelõen elõszûrd a potenciális párokat.. A körülmények is tehetnek róla, valamint te is; ezt sem lehet kizárni. És ha 18 éves vagy? Nem kell rajta görcsölni, és mítoszt építeni köré.. pl.: hogy én az igazinak tartogatom, etc. Ez nem mûködik, ha lesz egy olyan kapcsolatod, amit te és a párod is élveztek, szerintem hamar elmúlik ez az állapot. :) Cikiség meg a ki nem xarja le kategória. :D

Nem feltétlenül. Idõ kell ahhoz, hogy tudd mit keresel egy kapcsolatban, és ehhez megfelelõen elõszûrd a potenciális párokat.. A körülmények is tehetnek róla, valamint te is; ezt sem lehet kizárni. És ha 18 éves vagy? Nem kell rajta görcsölni, és mítoszt építeni köré.. pl.: hogy én az igazinak tartogatom, etc. Ez nem mûködik, ha lesz egy olyan kapcsolatod, amit te és a párod is élveztek, szerintem hamar elmúlik ez az állapot. :) Cikiség meg a ki nem xarja le kategória. :D
Ha nõ vagy az nem ciki inkáébb erény, de ha pasi akkor már gáz. Talán nem szereted a lányokat?
Nem ciki és nincs veled semmi baj.
A való életben igen. De ne sírj-e miatt, keres inkább egy hozzád hasonló embert. A mai világban hatalmas nagy szégyen legtöbben 15évesen vesztik el.
Jaj , Te Lány!!! Nehogy már ilyen ajánlkozónak felülj! Mindenki ígér majd Neked minden szépet és jót , csak hogy megszerezzenek! Láthatod, hogy mi megy itt! Vigyázz! Hidd el jót akarok! (Gondolhatod , hogy egy rendes tisztességes ember , nem fogja az egész világ elõtt - tudván azt hogy szûz vagy - felajánlani , hogy lefekszik Veled!) Rémesnek tartom , hogy hol tart ez a világ!
merre felé laksz? :) 18/f
A legtöbben ezt tehernek élik meg, én szívesen megszabadíthatlak ettõl a tehertõl (már volt dolgom szûz lánnyal :) Írj privit!
A fiúknál még érthetõ hogy szégyenlik, de a lányoknál nem kell :)
nem veled van a baj, és ne szégyeld h szûz vagy..
A kérdező hozzászólása: hány éves vagy, és merre laksz?:)
Szia! Olvastam a kérdésed, amit nemrég írtál ki. Én fiú vagyok és én is szûz, de elég cikinek tartom, még idõsebb is vagyok nálad kicsit. Arra gondoltam talán ismerkedhetnénk ha lenne kedved, és ha megkedveljük egymást, akár el is veszthetnénk egymással. Benne lennél valami ilyesmiben? Amúgy merre laksz?
A kérdező hozzászólása: ja, amúgy lány vagyok:')
Nem gáz
Nem nem ciki.
Fiú vagy vagy lány?
Attól csak jó leszel ha komolyan veszed.

Ciki, ha mar ma felteszem a karacsonyi diszeket a szobamba?

Legjobb válasz: Szerintem még korai. Meg így elveszik addigra a karácsonyi hangulat. De te tudod.

Szerintem még korai. Meg így elveszik addigra a karácsonyi hangulat. De te tudod.
Miért lenne ciki? Úgy díszíted a szobádat, ahogy akarod, senkinek semmi köze hozzá...
Neem, tekintve, hogy a boltokban szeptember óta karácsony-feeling van.
Van olyan üzlet ahol halloween másnapján lecserélték a sütõtököt mûfenyõre. A szobádban meg azt csinálsz amit akarsz, úgy is csak te, a családod és a haverjaid látják.

Szerintetek ciki ha már most le akarok vele feküdni?

van egy függőben lévő kapcsolatom. én nagyon szeretem a fiút bármit meg tennék hogy mellettem maradjon. 17éves vagyok és szűz. nagyon szeretnék vele le feküdni. de nem tudom hogy mit szólna ha ezt meg mondanám neki. viszont meg csak egy hónapja ismerjük egymást.

Legjobb válasz: Úgy ki fog használni, mint a sicc. De te tudod.

Úgy ki fog használni, mint a sicc. De te tudod.
Nem ciki, ha már most is vágysz rá. Ez természetes dolog. Viszont vigyázz, nehogy kihasználjon. Se veled, se nélküled típusú kapcsolatnál amúgy is nagy a kockázat, hogy rossz vége lesz a dolognak, hát még ha 1 hónap után oda is adod neki magad. Én is hasonlóan érzek. 1, 5 hónapja ismertem meg egy fiút, aki azóta már a barátom. Nagyon vonzódom hozzá, és nagyon vágyom rá. Érzem, hogy õ is. Én még szûz vagyok, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy õ is. De errõl még nem beszélgettünk nyíltan. Viszont nem siettetem a dolgot. Hiába vágyom rá nagyon, tudom, hogy ennyi idõ után még nem állok készen rá. Azt szeretném, ha tényleg jól sikerülne az elsõ szeretkezés, ezért inkább várok még, hogy jobban megismerjük egymást, testileg, lelkileg.
az
*bármit meg tennék hogy mellettem maradjon. Ezért nem fog melletted maradni.
lefeküdhettek csak ne szexeljetek.
Cikinek nem ciki, hogy ezt érzed, de ennek ellenére mondom, hogy várj még ezzel. Egy hónap után nagyon korai! Fõleg úgy, hogy (még) nem is komoly a kapcsolat...

Az ciki, ha már sokszor ittam, de mégis hányok?

Kb életem során berúgtam olyan 80x. És a múltkor mégis hánytam... Na ez most szégyen? Azt mondják, még az elején belefér, megesik bárkivel, de mikor az ember már sokszor berúgott, akkor már gáz.

Legjobb válasz: Igen, szerintem is gáz. Nem az, hogy annyira nem bírod a piát, hogy hánysz tõle, hanem az, hogy nem ismered a korlátaidat, és túl sokat iszol. Adj idõt a piának hogy hasson, igyál lassabban, és kevesebbet. Figyeld magad mennyire vagy részeg, és hamarabb hagyd abba az ivást, mint eddig.

Igen, szerintem is gáz. Nem az, hogy annyira nem bírod a piát, hogy hánysz tõle, hanem az, hogy nem ismered a korlátaidat, és túl sokat iszol. Adj idõt a piának hogy hasson, igyál lassabban, és kevesebbet. Figyeld magad mennyire vagy részeg, és hamarabb hagyd abba az ivást, mint eddig.
Hát, akkor gáz, ha a környezeted szerint gáz. ha õk cikiznek miatta, akkor nálatok gáz, vagy nem? Amúgy olyan alapon mondják gáznak, hogy ennyi alkalom során megismerhetted volna jobban a korlátaidat. Kivéve persze, ha most valami tök újat ittál.
Az a szégyen ha valaki itt álszenteskedik... Hagyjuk már. Nem vagy gáz! :D Jobb, ha nem jutsz hányásközeli szintre, de ha megtörténik , akkor jobb, mintha benned maradna. Annyi a titok, hogy egyfélét szabad csak inni, ne keverd. Bár néha én is beleesem ebbe a hibába, pedig a rutin meg az évek... :D
A kérdező hozzászólása: Na ebbõl azért 4x hánytam össz vissz. Most nemrég 4. re. Azért nem undorító!
Szégyen vagy, normális ember abbahagyja a vedelést, ha érzi, hogy gáz van.
Dehogy gáz... Tök mindegy, hányszor voltál életedben berúgva, ha túliszod magad, akkor ki fog jönni. Shrek is megmondta, jobb kinn, mint bent :D Persze jöhet a duma, hogy de gáz, nem kéne ennyit inni, de legyünk õszinték magunkkal... Néha belefér egy IHB buli :D
Az a szégyen, hogy ennyiszer berúgsz! Nem lehetsz egy klassz alak! És az a gáz, hogy így gondolkodsz. Bottal sem piszkálnálak meg.
Ti hülyék vagytok??? Ha nem hányná ki az lenne a gáz, mert akkor ha azaz alkoholmennyiség felszívódott volna, lehet menni a detoxba.
ja gáz:D hol a rutin? :D
A kérdező hozzászólása: Nem a mennyiségtõl. Kiderült, hogy bizonyos márkájú italokat nem bírok.
Egyszer össze-vissza ittam, úgy 1, 5 dl vodkát, ugyanennyi hubertust, és akkor még martinit is, mert játszottunk. sõt, talán pálinkát is. nem lett szép vége. :D azóta nagyon ügyelek erre. rá 3/4 évre megint hánytam. kb. 1, 5 dl jágert ittam meg, kb. fél óra alatt, hamar kiütött. Tehát, ha kevered akkor több rá az esély, hogy visszajön, ha nen kevered, akkor sem 0%. rendesen kell elõtte enni, én epp egy családi ebédrõl mentem, teleettem magam. szar ötlet volt :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!