Találatok a következő kifejezésre: Ciki ha közben nagyon (13 db)

Ciki, ha szex közben nagyokat fingok lány létemre? Amúgy medencében milyen szexelni?

Legjobb válasz: ha szex közben és a medencében fingasz nagyokat, akkor az elég látványos is lesz :)

ha szex közben és a medencében fingasz nagyokat, akkor az elég látványos is lesz :)
Neked? Jakuzzi feelingje lesz XD
Szo szerint fingasz, tehát a seggeden vagy ez a pi.na puki?
Nekem volt egy csajom, aki arra izgult, ha felfújtam a punciját, aztán felült, és reccs, prrrrr... Ez volt jó neki. Amúgy medencében még nem próbáltam, de kádban igen! Elég jó volt.
Hát, ha eléggé ismered a párodat, és neki nem ciki, miért kérdezel tök idegen embereket? Amúgy én szex után szoktam, barátommal jókat szoktunk röhögni rajta.
medencében elég sok mindent lehet csinálni, nagyon izgi :)

Az nagyon ciki ha másra gondol az ember "közbe"?

mit lehetne tenni hogy ne másra gondoljak,amikor a párommal vagyok?

Legjobb válasz: Dehogy ciki, elõsegíti a merevedést. XD

Dehogy ciki, elõsegíti a merevedést. XD
Mert mire gondolsz, de most komolyan??
A kérdező hozzászólása: kigyúrt pasikra, olyanokra is néha akikröl azt se tudom ki
egy pi csa vagy .... meg az is amelyik azt íra, hogy fantáziál, mert kicsi a partnere farka köpedelem
vicces kérdés :) én pl nem gondolok más pasira mivel szeretem a párom és valahogy ha másra gondolok esély sincs h elmenjek..ott a pasim õt szeretem nem kell itt másra gondolni.. am meg: "Azért évek elteltével elég unalmassá válik ugyan az a test..." ez meg lol :) az ilyeneknek nem kell pár..
23:38: Már hogyne kéne, csak cserélgetni kell. XD
Az én pasim farka hatalmas, mégis néha néha elfantáziálok...amirõl meg nem tud az nem fáj! Csak akkor gáz, ha egy bizonyos személyre gondolsz! (haver, a szomszéd srác.....)
23:38-assal egyetértek. Én a barátomat szeretem, õt szeretem kényeztetni, az õ testét szeretem. Csak rá gondolok és arra, h milyen isteni jó érzés :)
A kérdező hozzászólása: az a fura hogy én szeretem, de nem érdekes
gratulálok egyébként
A kérdező hozzászólása: ahha, jól van, köszi :D
cseréld le
miért mire gondolsz? a koviubira???
nem ciki.En mindig fantazialok kozben, maskepp nem tudok elmenni.
Fehh, nem örülnék neki, ha a párod lennék...
En is fantazialok, mert a pasimnak pici a farka.
Azért évek elteltével elég unalmassá válik ugyan az a test...
Az attól függ :) Ha más emberre, na az ciki. Ha fantáziálsz, az nem gáz sokan csinálják , viszont szerintem érdemes megemlítened a párodnak azt amirõl fantáziálsz, hátha szivesen kirpboálja veled, és máris nem kell másra gondolnod :)
én már semmire sem gondolok
Õk is azt írták, h szeretik. Ha ez dobja fel a fantáziád, akkor nyugodtan. Minden az orgazmusért. :D Nekem az a bajom, h nem tudom kikapcsolni az agyam...

Ciki ha sex közben nagyon benedvesedek és ahogy a barátom belémhatól cuppog?

Szerintem ez ?t zavarja de nem tudom h ez ciki e és lehet e ellene tenni vagy sem?????

Legjobb válasz: miért lenne ciki? ugyan, ezért ne érezd magad kellemetlenül, ne erre figyelj. :)

miért lenne ciki? ugyan, ezért ne érezd magad kellemetlenül, ne erre figyelj. :)
Kb. ugyanez van nálam is. eddig az összes srácnak bejött elhiheted abszolút nem ciki. 1-2 srác néz rajta de õk is élvezik:D
egyáltalán nem ciki sõt... nagyon is izgató szerintem:D
Cikinek egyáltalán nem ciki! Sztem a barátod még örül is ennek, hiszen van olyan lány aki azért letört mert nem nedvesedik be eléggé. Ne érezd magad kellemetlenül, hanem élvezd a szexet. A barátodat tuti nem zavarja, csak lázba hozza!
Ne legyél butus :D Ez baromi izgató. Én speciel imádom a nedvet és minél nedvesebb annál jobb, kényelmesebb, izgatóbb. Örülj, hogy így folysz, nálam nem maradna adósság a cuppogásból :D
Á... sõt, lévén ezt õ jó eséllyel úgy fogja fel, mint annak a jelét, hogy nagyon bejössz neki, ezért szerintem kimondottan örül is neki - úgyhogy te is örülhetsz. :) És ha magától nem gondol erre az értelmezésre, egyszerûen mondd meg neki: "Ez annak a jele..." és hidd el, örülni fog. :)
Nem ciki. Adj ki hangokat, suggogj a fülébe és nem fogja hallani.
Õ cuppog vagy te? :) )
A kérdező hozzászólása: Oh köszi a vákaszokat szóval nem ciki akkor jó most megnyugtattatok mert én szégyeltem magam meg kellemetlen volt.köszi mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat cukik vagytok:)
dehogy ciki!engem ez a cuppogás mindennél jobban felizget, és úgy bepörgök h csak na:Da cuppogás , ami neked csak cuppogás az a férfi füleinek zene, sõt, dicshimnusz:Dazt jelenti számára h nagyon jó vele és ettõl nõ az önbizalma:) am sokkal jobb ha nedves mert ha nem az akkor még fájhat is az együttlét...
Nem ciki. Ha zavarja elég fura lehet. Ha meg zavarja, akkor megmondaná. Általában az ilyenek tetszenek nekik.
Jajj de jó a fiudnak!!! Nincs annál szebb zene, mikor a punci cuppog... Bárcsak azt hallanám egésznap! Ne izgulj, biztosan nem fog letolni... Anná rosszabb lenne, ha ugy viselkednél mint egy száraz fadarab, és még szûk is volnál! Tehát fel a fejjel! NEKEM A NEJEM ALATT KISSEB TÓCSA SZOKOTT KIALAKULNI... De az is biztos, hogy nem szinlelt orgazmusa volt.
A kérdező hozzászólása: :) :) :) Köszi a nyugtató válaszokat arik vagytok:)

Lányok! Nagyon ciki, ha a fiúnak tánc közben feláll?

Társastáncra gondolok.Mambóztunk egy lánnyal,és csináltunk egy "latin kört". Ennek a lényege,hogy a fiú előreteszi a combját,a lány ráereszkedik,majd hátrahajol,leír a testével egy félkört majd visszahúzom. Valóságosabban megfogalmazva,először úgy hozzám simul,hogy nekem nyomódnak a mellei,aztán a p*ncijával a combomra ül,majd kecsesen hátrafeszíti a testét,belém kapaszkodik,majd újra összesimulás..mindezt egy csinos,jó alakú,kedves csajjal..hát nem csoda,hogy felállt. Szerintetek ez ciki? Ha észrevette,mit szólhatott hozzá? Kanos bunkónak gondol? 17/F

Legjobb válasz: Ha egy cseppnyi esze van, akkor tudja, hogy ez olyasmi, amit nem tudsz irányítani.

Nem ciki, de azért javaslom a dupla alsót (szûk fazonból). Úgy is föláll, de legalább a lányon kívül más véletlenül se veszi észre. (egy volt táncos)
Ha egy cseppnyi esze van, akkor tudja, hogy ez olyasmi, amit nem tudsz irányítani.
Nem tudok minden lány nevében beszélni, de én személy szerint nem tartanálak bunkónak, megérteném, hiszen ezek a nagyon simulós táncok fel tudják izgatni az embert! Talán zavarba jönnék és elpirulnék, de semmiképp nem tennék szemrehányást! Még ha nem is jóképû a társam, akkor sem...
A csajoknál ez úgy mûködik, hogy ha jól nézel ki, akkor örülnek neki, nedvesednek, de ha ronda vagy, akkor ez a reakció kb: "Fújj undorító perverz!"
De ha ronda vagy akkor elvárja, hogy ne álljon fel, mert a csajok szerint ronda fiú ne gerjedjen már rájuk.
Télen (Amikor repkednek a mínuszok) nálam alapszükséglet a dupla gatya, mert megfagyok. De ilyenkor titokban kénytelen vagyok vastag térdzoknit is hordani... Nagyon tudok fázni (ahogy nagyon tud melegem is lenni) és nagyon kell a vesémre vigyázni, mert félperc alatt felfázom... :S
Hát, mint nõ, én szerintem nem gondolnálak bunkónak emiatt. Mintha tudnád ezt kontrollálni... Akkor lennél bunkó, ha utána még jelezgetnéd is neki, és nem is tudom, erõszakkal (táncon kívül) megpróbálnád odanyomni hozzá, vagy ilyenek. Akkor esetleg bunkónak tartanálak, de így? Ez messze van attól. És kínosnak meg max neked kínos, pláne, ha mások látják, de a lány szerintem, ha észre is vette, inkább próbálta figyelmen kívül hagyni. Legalábbis, ha magamfajta. Zavarba jön ettõl az ember, ha szép, ha nem szép a pasi...
#14 De ha vajon nagyon szép mellé a csávó akkor "jobb érzés" azért, mintha egy "gusztustalannál" történik meg?
Legalábbis ha a régi viccmesélésekbõl indulok ki... Ronda ember ("lúzer") viccet mond - sírí csend, köhögés, beszólás - vagy meg sem hallják. Menõ csávó elmondja ugyanazt - HHAHAHAHHAH 10 perc röhögés, asztalcsapkodás, hetekig felemlegetés, minden idõk legjobbjának kikiáltása. Én jártam így, hogy hiába mondtam le se sz*rták pedig annyira nem voltam lúzer inkább amolyan átlagos emberek alsó határa, de utána elmondta Mr.Menõ és akkor ment a hahota. Na akkor utáltam meg az embereket.
Én csak a tánc idejére javaslom. Hosszú távon egészségtelen, mert túl melegen tartja a cuccost.
#9 Ezért hordok én évek óta dupla alsót õsztõl-tavaszig (nyáron túl meleg van hozzá) mert ki tudja mikor és hol :D
Nekem már egy csárdás elég ehhez sajnos... Vagy szerencsére? Sõt nem is kell tánc elég egy érintés... Hát 1 biztos erekciós bajaim sose voltak - és nem is lesznek mivel se nem iszom se nem dohányzom.
Ha nem egy kislányról van szó, akkor szerintem valamilyen szinten magában még örült is neki. :D Amúgy meg ha nem is tölti el "büszkeséggel", akkor meg nem foglalkozik vele. De inkább a nõi büszkeségre szavazok. :D
De akkor igen, ha nem lenne jóképû, te is ugyanolyan nõ vagy mint a többi, nõ-nõ darab-darab ennyi.
Ha nem vagy ronda, akkor nyert ügyed van.
A kérdező hozzászólása: Õ 17 asszem Nem vagyok ronda.(remélem)
Pontosan ez így van, ahogy mondod.

Szerintetek nagyon ciki ha fingottam szex közbe?

Szexeltünk barátnőmmel és véletlen elfingottam magam és ő azt mondta h nem ciki mert természetes ! Szerintetek is így van?

Legjobb válasz: Azért tartsd vissza, ha lehet. XD

akk lenne gáz ha kilógott volna a vége :D
Nem ciki, inkább engedd ki, mert ha visszatartod akkor még nagyobb lesz és még "cikibb" , mondd a csajnak viccbõl hogy csak eressze nyugodtan õ is, ez tök poén :D.
Azért tartsd vissza, ha lehet. XD
Legközelebb kérd meg, hogy ujjal fogja be a kieresztõnyílást.
Csak akkor, ha büdösebb, mint a Benkõnek.
éspont nyalta a segged?
[email protected] is öüssze magad
Dehogyis:) Nem ciki . hahahahaha
FAIL!!!!!! :D
Elöttem nem ciki, ha fingasz, mikor szexeltek.Engem nem zavar, esetleg a barátnõdet kéne megkérdezni.
legalább hangos volt? xD
a barátnõdet mélyen tisztelem, hogy ezt mondta...én nem kaptam volna levegõt a röhögéstõl...persze utána tényleg ezt mondtam volna, de nem tudtam volna megállni...szerintem vicces:)
hahahahahahhahahahahahahhaaa :DDDD nem, dehogy. szerintem titokban erre izgul :X
Ha szaftal együtt fingasz, az még kínosabb, hátha még lefosod a fehér lepedõt! Hamvasztás után valóban nem lesz természetes a fingás már!
Akkor igazán gáz, ha harmadik vagy, és nem résztvevõ.
Szex közben, õszintén szólva engem nem érdekel, ha a pasi pukizik egyet...:D
Bocs, most vettem észre, hogy már megbeszéltétek.
nem cink egyáltalán. az én csajom is gyenteli magát közben rendesen :)
Hova oda nyúlna??Csiklójához..sztem elég egyértelmû volt anélkül is, hogy leírta volna..látom nem minden ebbe a témába válaszoló van tisztában mindennem a szexuális témákkal kapcs.
ÉN is oda szoktam nyúlni, szex közben is, ez nem zavarja a páromat, sõt, izgatja, jobban beindítja! Szerintem az ágyban nincs olyan dolog amit szégyelni kellene, ha jólesik akkor meg csináld ! Én a pároméhoz is hozzá szoktam nyúlni aktus közben, mámint ahhoz ami még kint van :) engem az annyira izgat !! 25/L
hát ha a konnektorba nyulna az igen, meglehetösen zavarna:d
11:41 Látom nem minden magyarul beszélõ, kommentelõ van tisztában a magyar nyelvel.
õõ hova?
én is oda szoktam...elõször megsértõdött érte a párom, hogy biztos nem elég nekem, de elmagyaráztam neki, h egy csak egy kis plusz, mert isteni érzés, mikor egyszerre van csikló és hüvelyi orgazmusom is...megértette és azóta meg is szokta, sõt, tetszik is neki, szereti nézni, mikor csinálom 20/L
12:20 nem magyar vagyok, de köszi szépen:D és nem is cigány.
én is odanyúlok és nekünk bejön, sõt;)

Kb hány évesek szoktak ilyen zumbára meg aerobicra járni? Nagyon ciki lesz ha egy csomó felnőtt közt én csak 15 vagyok?

A weboldal azt írja hogy tök mindegy hogy hány éves vagy, gyere, de én nem akarok az egyedüli gyerek lenni...

Legjobb válasz: Már miért lenne ciki? Menj nyugodtan, nem fognak lenézni, de szerintem nézz el egy ilyenre, nézd meg hogy járnak e fiatalabbak is, de ha nem akkor is nyugodtan menj. Legalább haverkodsz idõsebbekkel is.

Már miért lenne ciki? Menj nyugodtan, nem fognak lenézni, de szerintem nézz el egy ilyenre, nézd meg hogy járnak e fiatalabbak is, de ha nem akkor is nyugodtan menj. Legalább haverkodsz idõsebbekkel is.
Hidd el, senkit nem fog érdekelni. :) Én járok zumbázni, és sok fiatal van, igaz, többségében egyetemisták, aztán 30-40 körüliek, néha egy-két öregebb, de vannak fiatalabbak is, múltkor egy tízéves kisfiút is láttam az anyukájával. :) Egyébként én a 6. kerületbe járok (Oktogonnál), ha van kedved, eljöhetnél velem, akkor tuti nem lennél egyedül. ;) 16/L
Amikor én voltam, akkor nagyon vegyes volt a korosztály, még nálad fiatalabbak is voltak, olyan 14-50-ig, szóval ezen ne parázz, menj és érezd jól magad! :)
A kérdező hozzászólása: Hát köszi, elmegyek és megnézem, csak hát tudjátok akik oda járnak már régóta ismerik egymást én meg egy új kis 15 éves lennék, kicsit kínosan érezném magam. Ja az utolsó elõttinek: Budapest, 3. ker
Szerintem egyáltalán nem ciki, ha 15 évesen zumbára és aerobicra jársz. Legalább foglalkozol a testeddel, mozogsz, ügyelsz az alakodra és az egészségedre. Egyébként én ismerek több korunkbelit, aki jár zumbára, szóval nyugi :) ) 16/L
hol laksz? megyek veled!:D 15L
úúúristen, haggyad már ezt a hülyeséget, h ciki! az a ciki, ha kövér vagy! menjél mozogni. ennyi idõsen spinningre jártam, és én voltam mindenki "kislánya" :) bírtak az idõsebbek is, tök jól eldumáltam velük az öltözõben.
engem nem zavarna, ha jönnének 15 évesek nem azért megyek, hogy mások életkorán fintorogjak, a korommal meg nincs bajom (=nem irigylem a 15 éveseket), szeretek 34 lenni :) , ezért nem piszkálnám a 15 évest
én 15 vagyk, kétszer voltam, anyával mentem de nekme nem tetszett és többet nem megyek. de van olyan ismerõsöm aki 13 kb és õ nagyon sokszor elmegy
figyu amíg nem sms-t írsz aerobic közben, nem fog senki leszólni :D nálunk jön 2 lány, szerintem még 15 sincsenek, egyik végzi a gyakorlatokat, a másikat leszólják, mert sajnálják az anyját, hogy kidobja a pénzt, na de legalább elkíséri a barátnõjét :D
Ja és még egy: nem ismer mindenki mindenkit. Mindig más a társaság. Általában ketten jönnek együtt, mondjuk két barátnõ, vagy egyedül, ritkán többen, de max 5-en. És óra közbe sötét van, az oktatót figyeled, szóval nyugi. ;)

Apám rámnyitott önkielégitős közben. Ugy csinált mintha észre se vette volna. Nagyon ciki volt, hülyén érzem magam ha elmegy melettem, meg anyámnak is tuti elmeséli. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hidd el, szerintem mindenkinek van valamilyen cikis története a szülõkkel kapcsolatban... Tény, hogy ciki a helyzet, de túléled. :) Máskor meg vigyázz jobban, hogy ne tudj lebukni. Be lehet zárni az ajtót, nem?

Hidd el, szerintem mindenkinek van valamilyen cikis története a szülõkkel kapcsolatban... Tény, hogy ciki a helyzet, de túléled. :) Máskor meg vigyázz jobban, hogy ne tudj lebukni. Be lehet zárni az ajtót, nem?
Ne foglalkozz vele. Mindenkivel megeshet.
Hát ez ciki, de már úgysem tudod meg nem történté tenni, ami megtörtént... Amúgy meg minden csoda 3 napig tart...utána úgyis elfelejtik. Sztem ne rágd magad miatta, úgyis melátszik rajtad, és ha ilyen égõ vörös fejjel mész el apukád mellett, az még neki is ciki lesz.
Mi mást tett volna szerencsétlen? Neki ugyanolyan ciki lehetett , mint neked! Szerintem megértik, a gyerekük vagy õk is csinálják/ták, természetes dolog.
Hogy masztiztál? nagyon kivehetõ volt a dolog..??
Mert apád nyilván még sohasem verte el a bohócot. Szerintem ne foglalkozz ezzel, neki legalább annyira meglepõ/ciki volt. Amúgy természetes dolog.
Most az segítene ki a cikiségbõl, ha errõl beszélgetnétek a szüleiddel és nem lenne tabu a szex. Mert ahogy látom, nem szoktatok nagyon beszélni róla. Tisztázzátok, hogy ez teljesen normális ilyen korban.
Fiú vagy lány vagy? /úgy egyébként/
Velem is elõfordult ien, akkor anyám nyitott rám... tiszta ciki volt, a tv-ben meg ment a sex... de egyáltalán nem foglalkozott vele. ez teljesen természetes dolog, anno õk is csinálták. jah és fiú vagyok.
Pornót csak akkor kéne nézni, ha teljesen egyedül vagytok...amúgy ha saját szobád van ajtóval, mindennel, kivárhatod míg lefekszenek és utána azt csinálsz amit akarsz...na de ha csak így rádnyithatnak? Ha már állva csinálod támaszkodhatsz az ajtónak (már ha befele nyílikXD) akkor tuti, hogy idõben észreveszed, hogy jönnek...
épp a napokban volt nekem is egy kis cikis ugyem , de nem ien fajta . rajottek hogy nezegetek 1par "cikis" oldalt a neten . nagyon ego volt de majd elfelejtik . ido kerdese ......
Szerintem inkább örült, hogy teljesen normális szexuális igényeid vannak. Hidd el úgyis tudta, hogy csinálod....:) Az eset után tuti leül a fotelba, és nosztalgiázott egyet a fiatal koráról. Petranova
A kérdező hozzászólása: fiu vok 15 éves, állva csináltam xD bejött és gyorsan leültem közben a pix a gépen viritott
A kérdező hozzászólása: xd kösz de olyan ciki volt -.-
Nyílván kellemetlen érzés volt, hogy finoman fogalmazzak, velem is megtörtént. Egyébként ez teljesen természees dolog, mindenki csinálja, emiatt ne parázz. Az szerintem cikibb lenne, ha mondjuk a nõvéredre nyitnál rá...
Nem zavarja õket, nagyon szeretik:)
Legjobb a tocsogós punci;) A csicsogás meg normális és lehet vicces, de izgató is :) IDE NEKEM EGY ILYEN PUNCIT AZONNAL! :D
Igen, szeretjük az ilyen puncikat. Azok a "hangok" meg teljesen normálisak, max. néha megnevettetnek. Ilyenkor a csajom mindig párnával ver meg... :D
Puncipukira gondolsz? Nekem is szokott, van mikor mensizés alatt, vagy ha nagyon nedves vagyok :S
nekem ha rég szexeltem már akkor nagyon nedves szokott lenni, nekem annyira kellemetlen:((( a fiúkat talán nem zavarja annyira
A kérdező hozzászólása: Nem a hüvelyi szellentésre gondoltam:) ez csak akkor ha nagyon nedves vagy és ujjaznak
Én szoktam furcsa tocsogós hangokat kiadni, állandóan nyafogok érte, hogy gáz, de a barátom szereti... Szóval nem zavar már annyira.
Most én is megnyugodtam... :D

Elég ciki, de szex közbe azt érzem, mint ha nagyon kéne kakilnom. Miért van ez, és mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: Nem vagy véletlenül szorulásos? Én csak olyankor szoktam ilyesmit érezni, ha már rég óta nem tudtam elmenni vécére. Ez elég kellemetlen érzés, misszionárius pózban még talán a legjobban elviselhetõ. Megoldás: kaki, fürdés, aztán jöhet a szex ;)

Nem vagy véletlenül szorulásos? Én csak olyankor szoktam ilyesmit érezni, ha már rég óta nem tudtam elmenni vécére. Ez elég kellemetlen érzés, misszionárius pózban még talán a legjobban elviselhetõ. Megoldás: kaki, fürdés, aztán jöhet a szex ;)
Azért van, mert a pasid úgy döf (normális szex közben), hogy a végbeledet ingerli kívülrõl. (A szülés közben is ilyen érzés a kinyomás- ugyanezért, a baba feje nyomja a végbelet, kívülrõl) Szóval, ha testhelyzetet változtattok, akkor nem kell ezt érezned. Úgy ügyeskedjetek, hogy ne hátrafelé döfjön, hanem a hasad felé. Na, arrafelé keresgethetitek majd a G-pontodat. Jó szórakozást! :)
Vedd ki a seggedbõl a fütyit, nem oda való. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de rendes szex közbe érzek ilyet. :S az anális szex nem érdekel...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!