Találatok a következő kifejezésre: Ciki ha 16-17 éves srác egy (2 db)

Ciki ha egy 16-17 éves srác egy 12 éves csajjal jár?

ez gáz?

Legjobb válasz: Ha azon gondolkozol hogy gáz lenne összejönnöd egy ilyen fiatal csajjal akkor ne tedd. Ismerek ilyet egyébként, a srác 17, a csaj pedig 12. Viszont az a lány jóval többnek néz ki, õk jól kijönnek, szerintem gáznak nem gáz, csak a pasik már annyi idõsen szexet is akarnak, de egy 12 éves lánnyal ez igen nagy felelõtlenség lenne.

Az 5 év korkülömbség a fiú javára még nem sok, de ebben a korban még jobban kitûnik! Késõbb már pont ideális! Ez az egész kettõtökön múlik. Egyik barátom 17 évesen ismerkedett meg a mostani feleségével, aki akkor 13 éves volt. Azóta férj feleség, két gyerekük van. Ennek már 25 éve! Igaz õk a szülõk beleegyezésével kezdtek el járni, és utána mindehová együtt hívták õket, mintha jegyesek lettek volna! Meg aztán a srác tudott várni a szexre 3-4 évet!
Ha azon gondolkozol hogy gáz lenne összejönnöd egy ilyen fiatal csajjal akkor ne tedd. Ismerek ilyet egyébként, a srác 17, a csaj pedig 12. Viszont az a lány jóval többnek néz ki, õk jól kijönnek, szerintem gáznak nem gáz, csak a pasik már annyi idõsen szexet is akarnak, de egy 12 éves lánnyal ez igen nagy felelõtlenség lenne.
Hát elég korai egy 12 évesnek szerintem, de ha csak csók és tényleg nem akarsz tõle mást akkor elmegy..de szeritnem egy 12 éves lánynak még nem kéne fiúznia
13 voltam mikor összejöttem a barátommal aki 18 volt, ennyit errõl, akinek gáz az ne csináljon ilyet, nekünk nem volt az, életem leghosszabb kapcsolata volt az a 6 év.
egy jo baratnom 12 eves es 18 eves a pasija fel eve vannak eggyut es imadjak egymast!!!!en is 12 eves vagyok 15 eves a pasim 3 honapja vagyunk eggyut es imadjuk egymast!Ennyi!Egyaltalan nem gaz!!!!
Már bocs hogy beleszólok de egy 12 éves lány nem egy csaj hanem még gyerek.Te mindjárt felnõtt leszel és te meg gyerekekkel kezdesz ki?!?Jézusom!Hova fajul a világ?Ha bárki meglát benneteket az utcán azt fogják gondolni rólad hogy pedofil vagy.Hameg még le is fekszel vele és pláne hogy nincs 14éves tuti le is csukhatnak.Szoval keress magadnak hasonló korú lányt és ne a kisgyerekeknél keresd a boldogságot!
igen, de te hogy érzed?
Háááát. Õszintén? :S
18 évesen neked 13 kelL?hááát ha igen akkor nem gáz..:D ha ien szinten vagymég.bocsi
Én 13 vagyok és 15 éves pasim van ..mondjuk ez nem annyira gáz ...!! De 12évesen 18 évessel hát asse gáz de ha te türni fogod más sértõszavait aakor hajrá és nem gáz :S mert egy 12 évest mege gy 18 évest jobban meg néznek mint egy 22 évest és egy 28 évest ...!!
Teljesen rendben van, élvezzék csak a fiatalságukat, és éljenek felelõsséggel!
Sztem nem gáz!Az osztálytársam is pont ilyen helyzetben van hogy egy 12 éves lánnyal jár!és 16 éves!Egyáltalán nem ciki és nem gáz!Különben meg nem az a lényeg ki mit gondol hanem hogy ti mit éreztek!
Gondolom már senki nem olvassa ezt a postot, de akkor is fontosnak tartom leírni: 16-17 éves nem járjon 12 évessel! Egy részt gáz másrészt erkölcstelen.A másik dolog: ha 18 éves jár 13 évessel, ott meg egyszerûen büntetõjogi következmények lesznek. 14 év alatt liliomtiprás, 18 fölött büntethetõ jó pár év börtönnel!
Nem kell arra annyit várni, ha szerelmes beléd, akkor benne lesz elöbb is:) . Akivel elveztettem a szüzességem lány 13 éves volt, monndjuk én 14, de szerelmesek voltunk egymásba ezért 7 honap után 13 évesen is lefeküdt velem. Bár õ korához képest nagyon érett volt :P, nem tudom a te esetedben mi ujság.
en is igy voltam......en 13 a pasim18:Dde nagyon jol elvoltunk egymassal:D
nagyon gááz
NEM GÁZ!!!4 sztem az pont jó :) soksikert

Lányok! Szerintetek ciki ha egy 16, 17, 18, 19 éves srácnak van egy kis bajusza vagy szakálla?

Legjobb válasz: Ha szakmunkás bajusz, akkor az állati gáz, ha szakállat növesztesz, nem pedig csak a pelyheket hagyod meg, akkor jó az, de csak a rendes szakáll.

Ha szakmunkás bajusz, akkor az állati gáz, ha szakállat növesztesz, nem pedig csak a pelyheket hagyod meg, akkor jó az, de csak a rendes szakáll.
A kérdező hozzászólása: ez jobb kép ->http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.babble.com/CS/..
A kérdező hozzászólása: Egyébként meg szerinetem kölcsönöz egy egyéniséget az embernek
Hát öhm... izé, szóval... Na, egy kicsit várj még vele.
A kérdező hozzászólása: Hát most hirtelen nem tudok küldeni de majd késöbb lehet de nem tudom hogy ismeritek e T.I.-t mert kb olyan mint nek de küldök róla egy képet nah valami ilyesmi ->http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://images.starpulse.c..
páromnak (16) van szakálla és imádom : D neki így a pajeszával van egybenövesztve : D magyar tanárunk is azt mondta, hogy "Kossuth-szakáll", de nagyon jól áll neki : D bajusz az viszont kegyetlen rosszul néz ki, akárkin is látom. mármint nekem nem tetszik. : S lehet, hogy másnak igen.
Küldj egy képet róla. Nem kell, hogy az egész arcod benne legyen, csak a szakáll+bajusz.
A kérdező hozzászólása: De nem kifejezetten szakmunkás bajusz csak még gyenge de mindig fazonra van nyírva nem csak ugy van és kész csak gondolkodtam hogy most egy ideig meghagyom meg a nõvérem szerint jól áll
Attól függ, hogy milyen bajusz/szakáll. Meg a fejformától, arctól is függ, hogy mi áll jól neki. De pl. a bátyámnak teljesen mindegy, mert neki vörös szõke és barna szõrszálak nõnek a szakállánál, szóval ha akarna se növeszthetne, mert hogy nézne már az úgy ki, pedig egyébként jól állna neki
bajusz az nem jó !! szakáll az oké !!
van pasi akinek jól áll a borosta, vagy a kisebb szakáll. de aki csak úgy hagyja nõni az gáz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!