Találatok a következő kifejezésre: Ciki ha 15 éves lány nem (6 db)

Ciki ha 15 eves lanynak meg nem nagyon nagy a melle mint a tobbi 15 evesnek? Mit tegyek vele hogy nagyobb legyen? Vagy nincs vlm torna amitol nagyobb lesz. Az igaz hogy a melltartotol nem no?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki, hogy nem nagy. Az a csúnya, ha nagy és lóg. Már fiatal lányoknál is lehet ilyet látni. Mellizom erõsítõ gyakorlatokkal, súlyzózással azonban a formáját javíthatod. Melltartót nem kell hordanod, ha nem nagy a melled. (Különben, ha majd szülni fogsz, úgyis megnõ :))

Egyáltalán nem ciki, hogy nem nagy. Az a csúnya, ha nagy és lóg. Már fiatal lányoknál is lehet ilyet látni. Mellizom erõsítõ gyakorlatokkal, súlyzózással azonban a formáját javíthatod. Melltartót nem kell hordanod, ha nem nagy a melled. (Különben, ha majd szülni fogsz, úgyis megnõ :) )
Én mindig azzal vigasztaltam magam , hogy nekem legalább nem fog a hasamig lógni!Amúgy sok fital megmûteti , csak nem tudom minek.Én a páromtól mindig azt hallottam , hogy milyen jó hogy nekem pici és formás melleim vannak.Sok emberbek tetszik a pici mell!Próbáld elfogadni és szeretni, ha látják rajtad hogy te így vagy igazi nõ (ami majd leszel , az értõ szemek ezt már most is tudják) akkor senkit nem fog érdekelni hogy kicsi a melled , sõt!
én is 15 vagyok és nekem is joval kisebbek vannak mint a többi korombeli lánynak.szal nem vagy egyedül...de biztos h fog még nöni!!!
Szia! A melled még kb 20 éves korodig nõni fog, úgyhogy még nincs miért aggódnod :) De ha nagyon zavar, hogy még kicsik, esetleg felvehetsz egy push up-os melltartót. (ELVILEG a melltartó viselés nem tesz rosszat a mellnek, bár errõl mindenki mást mond )Bár szerintem az cikibb, hogy egyik nap még picik a melleid, aztán következõ napra meg hipp hopp de megnõttek:D Inkább várj, a természet vszeg megoldja helyetted! Légy türelmes :)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valasozkat!!! sokat segitettek az onbizalom hianyommal is!!! varok h nojenek!!

Szerintetek ciki ha 15 évesen még nem csókolóztam? (lány vagyok)

Legjobb válasz: Nem cikibb mintha már lett volna 5-6 pasid és már 2 éve nem lennél szûz. Szóval nem.

Nem cikibb mintha már lett volna 5-6 pasid és már 2 éve nem lennél szûz. Szóval nem.
Ja nagyon ciki ásd el magad ;DD
Szerintem nem ciki. Én tavaly csókolóztam elõször, de gyorsan kiábrándultam a fiúból.Ennek ellenére nem sajnálom hogy megtettem, de azt sem sájnálnám, ha még nem csókolóztam volna. Szerintem a csók nem olyan, mint a szüzesség nem lehet megbánni, ha megtörténik, de azt sem, ha még nem.
A kérdező hozzászólása: #7 Köszönöm igazad van
Szerintem tartogasd az elsõ csókot, kézen fogva járást, ölelést stb. dolgokat az igazinak! Egyáltalán nem ciki! Forrjon össze a lelked azzal a férfival akit igazán szeretsz, de az még nyugi nem ebben a korban lesz. Tanulj és építsd fel az egzisztenciát a jövõbeni társadnak/családodnak! Az ideiglenes, próba kapcsolatok csak elszívják az energiádat, és a vége mindig csak sírás, és úgy érzed elvittek egy részt belõled! Megérné? Szerintem nem! :)
Szerintem az... De jobb, mint ha gyereked lenne már.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :-)
Nem az.
Én meg 16 éves vagyok és még nem csókolóztam. Akkor én most ciki vagyok?:D Amúgy szerintem nem:D Csak a k*vák mondják, hogy az, mert ezzel akarják kompenzálni, hogy nekik már a fél város megvolt:)
akkor én meg elásom magam mert én 19 évesen csókolóztam elõször. :P
Szerintem se ciki, valószínûleg normális lány vagy, majd jön az ha megtalàltad az ideális partnert hozzà! :) 14/F

Ciki ha egy 15 éves lány nem borotválja ott lent?

Legjobb válasz: Hát manapság már divat, de ha nem akarod nem kell, csak a fiú meg ne lepõdjön...

Hát manapság már divat, de ha nem akarod nem kell, csak a fiú meg ne lepõdjön...
Sztem nem gáz ha nincs barátod. Én 17évesen kezdtem mikor a párommal komolyra fordultak a dolgok. :D De am sokkal higiénikusabb és sokkal kényelmesebb is :) Nyugodtan próbáld ki ha érdekel utána nem fogsz vissza térni. :D
Csak a bikinivonaladat borotváld!!!
Késõbb se kéne.
Egyáltalán nem, sõt, én kifejezetten nem szeretem - kipattog tõle, meg stb...
dehogy ciki! én most csináltam meg elõször este, pedig majdnem 18 vagyok. Csak kiváncsiságból csináltam meg, a barátnõmnek jó volt elötte is is.
Nem véletlenül helyezett oda a Teremtõ szõrzetet, ugyanis a punci igen érzékeny a fertõzésekre, és az égvilágon semmi más nem védi a szõrzeten kívül! Ma már elvárt a gondozottság, legyen ápolt, bikinivonalon túl ne lógjon, de a teljes csupaszság ostoba divat, kötelezõnek tartani pedig csordaszerû mentalitásra vall! Jól mondta följebb valaki, a pasiknak azért tetszik, mert a nõk rászoktatták õket, amíg nem jött divatba, eszükbe nem jutott követelni!! Úgyhogy ne hagyd magad valamirõl csak azért meggyõzni, mert SOKAN mondják! És ez persze mindenre igaz.
Az tényleg igaz, akár hiszitek, akár nem, hogy mostmár kezd kimenni a divatból a teljesen csupasz nemiszerv. Ha nagyon akarsz borotválkozni, akkor szedd le a bikinivonalnál, bõven elég.
szerintem csini a csupasz punci, tapasztalatból mondom, hogy a fiúknak jobban bejön!!!!
15 évesen? Ha uszódába mész annyira mindenképp h ne lógjon ki. Egyébként a fiúk többsége el várja h valamennyire le legyen szedve..., de ha még nem élsz szexuális életet és nem zavar... egyébként nem ciki.
Drágám! neked még 15 évesen babázni kellene nem ezen parázni. Fiatalok! mi van veletek??????
Szerintam egy kicsit ciki! Már a lányok több mint fele csupaszon hadja a punciját. Én hetente gyantázom, de már nagyon gyenge a fan szõrzetem, így kevésbé fáj.Egyébként tényleg szeretik a fiúk a csupasz puncit, és ha éppen lánnyal pettinggelsz, alul izgatjátok egymást, akkor pedig kötelezõ!
szerintem sem ciki, elég ha a bikini vonalad rendben van és kész, a többit majd a partnereddel kell megbeszélned késõbb
ha van fiúd vele beszéld meg neki hogy tetszik! én am nem borotváltam ennyi idõsen, csak annyira, hogy a fürdõrhából ne látszódjon ki. de egybk nem ciki.
szerintem nem. persze függ a szituációtól és a szõrzet milyenségétõl is. A nem borotválás maga nem ciki szerintem, az viszont már igen, ha pl. felveszel egy tangás fürdõruhát és a bugyi két oldalán kikandikál a bajusz. :)
Sztem nem... mondjuk én szoktam néha xD (16 vok) de ezt azzal beszéld meg, akivel épp vagy. Egyébként a fiúknak tetszik a csupasz punci és pl orális szexnél mindenképp elõnyös.
eléggé:D

Nagyon ciki ha egy 15 éves lány még nem csókolozott és nem is tud? :S

lett vna pár alkalom de mivel féltem ezért mindig visszautasítottam. egyszer?en nem merem -.- :S :(

Legjobb válasz: Majd eljön az igazi... és majd akkor te is tudni fogod h ne fogd vissza magad ;-) am nem ciki... 21F

Majd eljön az igazi... és majd akkor te is tudni fogod h ne fogd vissza magad ;-) am nem ciki... 21F
En sem akarok boribe menni!:) ))
áhhh mek is:D na szerkesztem inkább a kubai naplómat... úgyis sok minden történt két hónap alatt kinn... úgyse kiváncsi senkise ráXD
egy haveroddal tényleg gyakorolhatsz :) tudod, olyannal, aki nem cikiz ki meg tényleg csak haver és tudja, h semmi többrõl nincs szó mellesleg nem olyan nagy dolog, egybõl ráérzel :)
Agyrém:D Sok kangörcsös. Én 17 éves vagyok, és még mindig nem csókolóztam. Az összes haverom témázgatott már, csak én nem, de nem érdekel annyira. Legalább majd olyannal csókolózok (meg egyéb remélhetõleg), aki jelent is nekem valamit.
xDD de ha nem probáltad soha akkor honnantudod hogy nem is tudsz??:D
A kérdező hozzászólása: mert gondolom ha nem próbáltam akk nem ism tok ......
Gyere és megtanítalak :D Vállalom a 18 évest is :P
LOL
Jahj istenem. Miért lenne gáz? És miért lenne olyan az elsõ csókolózási élményed, hogy , , gyakoroltál" valakivel?:(
16F vagyok, én se csókolóztam még, én se tudok lenne kedved velem gyakorolni? :$ :D
A kérdező hozzászólása: ht hogyne...:D
hát akkor...az e-mailem adott.. XD de komolyan... ne aggódj a dolog miatt
Én sem csókolóztam soha sosemvolt barátnõm de kb minden héten 3x 4x járok lányokhoz és csak sexelünk pedig nemvagyok valami álompasi. 17/f
16:23 Hogy lehet hogy szex közbe nincs csók??? Úgy nem is az igazi.. Kérdezõ, ne parázz, felesleges.
Inkább megyek tvzni.
En vallalom a 18 evest! irj nyugodtan csak privire! Mire varsz mig 28 leszel? Pu!
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Jaja, egyet értek. Ne aggódj ilyeneken, semmi ciki nincs benne!
keress valakit akivel lehetne gyakorolni pl.velem:) )
A kérdező hozzászólása: xDDDD
vagy velem XD... döntsd el ki a jobb XDD priv?XD
A kérdező hozzászólása: istenem ... xD :D
En szoltam elobb!!!!
Kuss(nehogy magadra vedd) én voltam az elsõ válaszoló XDDDD
A kérdező hozzászólása: elvagytok =)
te 76 szazalekos vagy en 72 tehat latszik ki szolt elobb. Te kis hazug-nehogy bedolj neki csak azt akarja!:) ))
Na most mondjam, hogy ciki amikor még én se csókolóztam.., nem ciki, meg amúgy sem. 18/L
hát épp ez az 76% ban én adok hasznosabb választXDD ((ENGEM VÁLASSZ KÉRDEZÕÕxDD))
Na jó másik .. tied lehet a 15L .. enyém a 18L XDDDDDD Hi girl... priv? XD
A kérdező hozzászólása: nem választok én senkit se =)
bazzzmeeeg...xD ez k.urvanagy...XD ezen mennyit visitottam XD ha nem probáltad kedvesem az nem azt jelenti h nme tudsz csak nem tudod h tudsz...XD de honnan vetted hogy nem tudsz?:D ez már fájdalmasXD iratkozz be csók tanfolyamra és akkor ot jó lesz. és nem az a gáz 15évesen még nem smároltál hanem h iet kérdezel ...-.-
nem...
A fiúnak biztos nem, a lánynak lehet, bár ha jól megvannak egymással akkor mi a társadalom hogy bárminek elmondja õket?
Szerintem nem ciki. Van sokkal nagyobb korkülönbség is
Szerintem nem illik össze egy 15 éves gyerek és egy 20 éves nõ. Az 5 év ebben az esetben még túl sok.
#9 Ebben az esetben nincs elég tapasztalatod. :)
8-as én saját tapasztalatomat írtam le azt már csak meg tudom ítélni milyen volt. :D amúgy meg logikusan kéne kicsit gondolkodni és akkor talán rá jönnél, hogy miért is nem illik össze egy 20 éves nõ és egy 15 éves fiú...
Bár én is meg tudnám mondani valakirõl ennyi információ alapján hogy mennyire érett vagy gyerekes. Olyan okosak vagytok, bár én is olyan lennék mint ti. =)
De.. En 19 eves lany vagyok ossze jottem egy 16 eves sraccal mivel egyaltalan nem latszott a korkulonbseg kinezetre de mar utolag igy tobbet biztos nem jonnek ossze fiatalabbal mert mas vilag mas tarsasag gyerekes meg..mas elkepzelesek meg amire egy 20 eves no vagyna az a 15 eves fiunak sok lenne.
Azt mondanám, hogy vagy a srác tud valamit nagyon jól, vagy a csajjal vannak kisebb gondok :D
A csaj pedofil, nagy bajok vannak nála.
a csaj gyerekes és ostoba h leáll egy kissráccal. nevetséges rib anc.
Hát, mázlista vagy.Nekem nem jött össze egy 19 éves csajjal mert 16 vagyok :(
a 15 éves is gyerek és a 20 éves is gyerek. Jobb minta 25 évessel járna.
Egy 15 éves mi a fenének jár egyáltalán még lánnyal? Pláne ilyen komoly viszonyban? Nagyon is korai és a 20 éves lány majd rádöbben, hogy nem 15 évessel kellett volna kezdenie.Amikor otthagyják.

Régebben láttam az M1en egy filmet, amiben volt egy vándorcirkusz féle, és annak a vezetője eladta a lányát az ördögnek ha 15 éves lesz. Ennek a filmnek nem tugja valaki a címét?

Legjobb válasz: én is láttam ezt a filmet...tök jó:D amúgy sztem Doctor Parnassus és a képzelet birodalma-ra gondolsz..:)

én is láttam ezt a filmet...tök jó:D amúgy sztem Doctor Parnassus és a képzelet birodalma-ra gondolsz..:)
A kérdező hozzászólása: Igen ez az :) Köszönöm. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!