Találatok a következő kifejezésre: Ciki ha 15 (125 db)

Ciki ha 15 évesen még nem csókolóztam? ( 15/L)

Legjobb válasz: dehogy ciki! ne hülyéskedj, én 15 évesen csókolóztam elõször, de azzal, akit nagyon szerettem! Aki azt mondja, hogy ciki, az éretlen kis p*cs...:)

dehogy ciki! ne hülyéskedj, én 15 évesen csókolóztam elõször, de azzal, akit nagyon szerettem! Aki azt mondja, hogy ciki, az éretlen kis p*cs...:)
Nem! :)
Én sem csókolóztam még :( Csókolózunk? :)
Nem, nem ciki. :) Én 18 évesen csókolóztam elõször, a lánnyal azóta és együtt vagyok, és nem bántam meg, hogy nem történt meg hamarabb. 20/F
Az a ciki, hogy felmerült benned, hogy ez ciki.
Nem.
mindig ezt mondják, hogy nem gáz meg ilyenek, nem az, csak mi érezzük így, én sem csókolóztam még :)
Még én se szóval nem ciki. 18/L.
Én se csókolóztam még :-)(14/l
Ez gáz.
nem
és ciki hogy én még nem csókolóztam? 22F
Én 17 évesen csókolóztam elõször na és? 18F

Ciki ha 15 eves lanynak meg nem nagyon nagy a melle mint a tobbi 15 evesnek? Mit tegyek vele hogy nagyobb legyen? Vagy nincs vlm torna amitol nagyobb lesz. Az igaz hogy a melltartotol nem no?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki, hogy nem nagy. Az a csúnya, ha nagy és lóg. Már fiatal lányoknál is lehet ilyet látni. Mellizom erõsítõ gyakorlatokkal, súlyzózással azonban a formáját javíthatod. Melltartót nem kell hordanod, ha nem nagy a melled. (Különben, ha majd szülni fogsz, úgyis megnõ :))

Egyáltalán nem ciki, hogy nem nagy. Az a csúnya, ha nagy és lóg. Már fiatal lányoknál is lehet ilyet látni. Mellizom erõsítõ gyakorlatokkal, súlyzózással azonban a formáját javíthatod. Melltartót nem kell hordanod, ha nem nagy a melled. (Különben, ha majd szülni fogsz, úgyis megnõ :) )
Én mindig azzal vigasztaltam magam , hogy nekem legalább nem fog a hasamig lógni!Amúgy sok fital megmûteti , csak nem tudom minek.Én a páromtól mindig azt hallottam , hogy milyen jó hogy nekem pici és formás melleim vannak.Sok emberbek tetszik a pici mell!Próbáld elfogadni és szeretni, ha látják rajtad hogy te így vagy igazi nõ (ami majd leszel , az értõ szemek ezt már most is tudják) akkor senkit nem fog érdekelni hogy kicsi a melled , sõt!
én is 15 vagyok és nekem is joval kisebbek vannak mint a többi korombeli lánynak.szal nem vagy egyedül...de biztos h fog még nöni!!!
Szia! A melled még kb 20 éves korodig nõni fog, úgyhogy még nincs miért aggódnod :) De ha nagyon zavar, hogy még kicsik, esetleg felvehetsz egy push up-os melltartót. (ELVILEG a melltartó viselés nem tesz rosszat a mellnek, bár errõl mindenki mást mond )Bár szerintem az cikibb, hogy egyik nap még picik a melleid, aztán következõ napra meg hipp hopp de megnõttek:D Inkább várj, a természet vszeg megoldja helyetted! Légy türelmes :)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valasozkat!!! sokat segitettek az onbizalom hianyommal is!!! varok h nojenek!!

Ciki ha 15 évesen ilyeneket gyűjtök? (lent)

http://www.smoodoos-shop.hu/smoodoos/Pl%C3%BCss-Smoodoos-fig.. Szerintem nagyon aranyosak, de nem azért gyűjteném hogy játsszak velük, csak úgy gyűjteném. Szerintetek ciki, vagy teljesen normális?

Legjobb válasz: 15 vagyok és szerintem nem ciki.Aki meg beszól nézzen magába -.-"

15 vagyok és szerintem nem ciki.Aki meg beszól nézzen magába -.-"
Dehogy!! Én 13 éves vagyok és imádom a Disney rajzfilmeket. És szerintem nem ciki!!
nem ciki egyáltalán nagyon arik én mondjuk gyöngy állatkákat gyüjtök http://noob.hu/2009/08/30/009.JPG

Szerintetek ciki ha 15 évesen még nem csókolóztam?

Én cikinek érzem ! Van valaki még ebben a helyzetben?? 15/L

Legjobb válasz: 15 évesen nem ciki, ismerek valakit aki 25 évesen egy nõt se dugott meg

15 évesen nem ciki, ismerek valakit aki 25 évesen egy nõt se dugott meg
Most mi lesz.
15és fél évesen csókolóztam elõször és nem ciki :) 18/L
Nincs, es nem ciki.
Még énse csókólóztam .Jövõre mek gimibe , . 15/f
Fölösleges cikinek érezned, abszolút nem vagy elkésve. Ahogyan én sem érzem, hogy el lennék, pedig idõsebb is vagyok mint te.

Az ciki ha 15 éves vagyok és még nem volt barátom?

Legjobb válasz: Még nem.Még csak 15 vagy.Vannak viszont itt olyan vesztes alakok is,akik20-25 vagy még öregebbek,és nekik se volt nõjük/pasijuk. Na õk a ciki alakok. Itt rengeteg a szûz/szerencsétlen,akinek nem volt senkije/párkeresésre alkalmatlan/életképtelen egyén. Így itt nem tudsz reális választ találni,mert 10bõl 8 ilyen pancser. Ezért is szánalom,amikor a sok 20 körüli szûz egymásra bólogatva mondja,hogy nem gáz,sõt,erény.

Még nem.Még csak 15 vagy.Vannak viszont itt olyan vesztes alakok is, akik20-25 vagy még öregebbek, és nekik se volt nõjük/pasijuk. Na õk a ciki alakok. Itt rengeteg a szûz/szerencsétlen, akinek nem volt senkije/párkeresésre alkalmatlan/életképtelen egyén. Így itt nem tudsz reális választ találni, mert 10bõl 8 ilyen pancser. Ezért is szánalom, amikor a sok 20 körüli szûz egymásra bólogatva mondja, hogy nem gáz, sõt, erény.
nem!!!!!
Szerintem egyátalán nem ciki. Majd eljön az ideje :)
Nem. Ha itt lesz az ideje, eljön, fölösleges 15 évesen túl lenni egy csalódáson...
Nem :)
18 vagyok. Nekem sem volt még. Nálam ez már szerintem súrolja a gáz/ciki kategóriát. De ha nem vagy nagyon csúnya, akkor ne rágódj ezen 15 évesen! (: Eljön majd a Te idõd is! (:
sztem se parázz nekem 17 évesen volt elõször csajom, aztán most 20 évesen, és ennyi h ciki-e? sztem nem és a pasik azon részének, aki nem csak likra megy, sokkal jobb lesz ha õ lesz neki az elsõ, második, de nem a 16. pasi a hónapban

Szerintetek ciki ha 15 évesen Naruto Shippuden-t nézek?

A családomból már sokan mondták, hogy én már nem vagyok gyerek, és nem kellene rajzfilmeteket néznem! De hiába mondtam nekik, hogy ez az anime nem kisgyerekeknek való, de úgy látszik hiába! Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: egyáltalán semmi bajom a metál zenével, hisz én is csak azt hallatok. a harry potter úgy jött az egészhez hogy azt rengeteg 11-12-13 éves gyerek olvasta. ugyanígy van ez az animével hisz azt is rengeteg hasonló korú ember nézi. mivel a szóhasználatod eléggé felnõttes ezért gyanítom hogy 16-nál több vagy. mégis olvastad/nézted a hp-t ami nem baj, hisz rengeteg felnõtt tette ugyanezt. csak nem értem miért tartod cikinek azt, hogy valaki 15 évesen animét néz, holott tudtommal a naruto shippuden-nek 16-os besorolása van. az animéket is rengetegg felnõtt nézi.

egyáltalán semmi bajom a metál zenével, hisz én is csak azt hallatok. a harry potter úgy jött az egészhez hogy azt rengeteg 11-12-13 éves gyerek olvasta. ugyanígy van ez az animével hisz azt is rengeteg hasonló korú ember nézi. mivel a szóhasználatod eléggé felnõttes ezért gyanítom hogy 16-nál több vagy. mégis olvastad/nézted a hp-t ami nem baj, hisz rengeteg felnõtt tette ugyanezt. csak nem értem miért tartod cikinek azt, hogy valaki 15 évesen animét néz, holott tudtommal a naruto shippuden-nek 16-os besorolása van. az animéket is rengetegg felnõtt nézi.
Szerintem nem ciki. Én is 21 éves lány vagyok és megõrülök az animékért, Naruto S.-t is nézem. Tedd azt, amit szeretnél és ne azt amit mások akarnak. Én is rengeteg kritikát kaptam már, de [email protected], mert ha nekem jó, akkor fogadjanak el így, vagy ne foglalkozzanak velem.
Szerintem nem.
jaj scary- ha szerinted ez ciki... mindig ott pattogsz a harry potteres kérdéseknél... és azt hány millió millió KISgyerek nézi/olvassa. utána meg a gitáros kérdéseknél adod a nagyfiút, hogy te bizony metált hallgatsz. cöhhh kérdezõ- egyáltalán nem ciki.
vannak durva meggyõzési módszerek is ^_^ am egyáltalán nem ciki, és ez a lényeg: rajzfilm. az nem egyenlõ a mesével :) ) gyõzd meg õket, h egy órát nézzenek egy olyan animét, amit te választasz, és válassz vmi jó kis horrort :D az aztán tuti nem olyan, h már 15 vagy, ne nézd már~ erre javaslom pl a Highschool of the Dead-et, de elég perverz :D betegnek fognak hinni xD vagy nem tom, mennyire ismered a conokat, de ott nem sok 15 alatti emberke van... vagyis vannak persze rendesen de leginkább 15-30 között a legtöbben, már amennyire én kort tudok tippelni a tonna smink alatt a cosplayekhez :D akkor most õk is mind gyerekesek, vagy mi? -.-"
en 21 eves lany vagyok, es hallotam olyanrol, hogy aki 30 eves es tobb az is szereti az animeket es narutot. Probalj ugy erve4lni, hogy a focit pl.gyerekek is jatszatk, de a felnottek is, vagy hasonlo peldaval kell oket szo nelkul hagyni. azert mert TE szeretsz vaalmit, de mas valaki nem , azert te NE hagyd abba. allj ki onnagadert, es csinald azt amit szeretsz.
Dehogy ciki! Én is 15 éves vagyok, durván egy éve kezdtem animéket nézni, és a szüleim csak az elején csodálták, mert régebben meg ki nem állhattam õket. Amióta meg mangákat is olvasok, azóta meg egyel talán nem szólnak semmit, pláne nem, hogy ciki. Van olyan is nagy ritkán, hogy apa is nézi velem pár percig, vagy épp megjegyzi, hogy beteges. (utóbbit Higurashi-ra mondta xd)
Nem az XD én is 15 vagyok és imádom az animéket, Narutot fõleg nekem is azt mondták hogy nincs semmi értelme de egyszer eljöttek velem Conra és látták milyen "jó dolgok" ezek :DD
Egyetértek a többiekkel nem gáz ha nézed Naruto-t, mutass meg a családodnak egy olyan részt amiben folyik a vér és kész.A kishugod ha van az kirohan sírva és megilyedve, az idõsebb testvérednek meg megtettszik.A szüleid meg max azt mondják hogy inkább horror filmet nézz azt csá.
20 éves vagyok, egyetemre járok, heavy metal koncertekre, meg kocsmákba megyek hétvégén, és imádom a Narutot. (Amúgy unalmamban kezdtem el annó nézni, de meg kedveltem, aztán úgydöntöttem a végét már látnom kell:P) Szóval szerintem nem, nem ciki.
A kérdező hozzászólása: Véleményem szerint nem attól lesz az ember már felnõtt, ha nem néz animét, vagy Harry Potter-t vagy, hogy jobban fogalmazzak olyanokat amiket 10-13 évesek is néznek, hanem attõl, hogy ésszerûen tud gondolkozni, a dolgok mögé tud nézni és kisebb nagyon sikerrel helyes döntéseket tud hozni, ami nem mindig sikerül, de legalább ebbõl is tanul az ember! Szerintem is a naruto-nak igen is van mondanivalója csak rá kell jönni, úgy ahogy az elõzõ válaszoló is írta, és szerintem nem csak annak van mondanivalója, hanem minden más filmnek, meg ilyesminek (gondolok itt akkor már a harry potter-ra), csak én azt nem szeretem, és ezzel nincs is semmi gond mindenki azt szeret amit szeret! csak az a lényeg ha valamit más nem szeret akkor azt ne erõltessük rá! én így gondolom! :) :) ÉS nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszaitokat!!! :)
Amúgy kösz a lepontozást mert eltér a véleményem, talán ha nem csak ilyen húdenagy animefanok válaszolnának a kérdésre, hanem olyan is aki elfogulatlanabb a témában, akkor lehetne kicsit objektívebb képet kapni, na mindegy, pontozzátok le ezt is, mert büntetni kell azt akinek eltér az ízlése, hajrá.
Hát akik azt monják, hogy az anime és a Naruto gyerekeknek való az szerintem még sosem látott belõle egy részt sem :D A Naruto-nak egyébként egyre komolyabb a története az évadok között, a végére már azért elég komolyan megy a harc és az egymás mészárlása Arról nem is beszélve hogy az egész alatt végig rejtett mondanivalók vannak pl. Mindig mikor Naruto nehezen tanul meg egy új technikát mint a Rasengan-t, ott végig azt próbálja mondani a sorozat, hogy az ember nem adhatja fel olyan könnyen amit akar, ha valamit feladsz, hogy "már pedig nekem ez nem megy", akkor az nem fog eredményre vezetni Kitartónak kell lenni Shikamaru-nál pedig mindig egy régi mondás jut eszembe, többet ésszel mint erõvel
Igen
Hát õõõ ... Oké. Bocs de erre nem tudom mit kéne mondanom, bizonyára nagyon beletaposhattam a lelki világodba, lehet tényleg egy kretén vagyok mert nem nézek animét és metalzenét hallgatok, bocsáss meg hogy eltér az ízlésem a tiédtõl, de figyelembe vehetnéd, hogy nem lehet mindenki olyan tökéletes mint te. Amúgy nem tudom a Harry Potternek mi köze az animéhoz, de hát mindegy. Bár ahogy nézem úgy gondolod te vagy a kiválasztott, akinek kutya kötelessége megvédeni minden animefan becsületét az ilyen barbároktól mint én, úgyhogy jobb ha nem kezdek el vitatkozni veled.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jó tanácsokat és a válaszokat! Most már sokkal jobban érzem magam! :D :D
Én 20 éves leszek nemsokára és én is nézem. Imádom az animkéket.

Ciki ha 15 évesen még nem volt barátom?

És igazából még nem is vagyok rá felkészülve én úgy érzem.

Legjobb válasz: az a ciki, hogy nem tudod használni a fórum keresõ funkcióját 15 évesen, és nem keresed meg, hogy már 2356325872698563485 ilyen kérdés volt.

az a ciki, hogy nem tudod használni a fórum keresõ funkcióját 15 évesen, és nem keresed meg, hogy már 2356325872698563485 ilyen kérdés volt.
Nem
nem vagy te egy kicsit koccka? :D:D ha érted akkor bejött, ha nem nem... Amúgy egyáltalán nem ciki, az a ciki, ha úgy gondolod. Ismerkedj, és találsz valakit ne aggódj!
Szia! Én is 15 éves lány vagyok és nekem sem volt még barátom. Sõt nem is csókolóztam még, de nem érzem, hogy ciki lenne. Én már vágyom egy szeretõ társra, aki megért és elfogad ilyennek amilyen vagyok, akit én is szeretek, akit megölelek, megcsókolok. De elfogadom, hogy nincs barátom, nem véletlen, hogy az Isten úgy intézte, hogy ne legyen még barátom. Most pl. vannak más dolgok amikkel sokat foglalkozok és szeretem, élvezem. Én már megkaptam azt, hogy ciki, hogy nem volt még pasim. Tudod, akkor ez mélyen érintett és elgondolkoztam rajta. Aztán arra jutottam, hogy sokkal cikibb az, amikor azt mesélte pont ez a srác, hogy a házibuliba full részegeg voltak és másnap délután mentek takarítani a fiúk (lányok is voltak a bulin, de õk nem mentek takarítani) és 2 használt óvszert is találtak, de senki nem tudodd róla, hogy megd*gott volna valakit. Na hát ez sokkal cikibb, mint az, hogy nem volt még barátom. Szóljatok, ha tévedem és egyáltalán nem cikibb ez a történet, mint az, hogy nem volt még barátunk:) 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszi :D Ráérünk még. salalalala amit írtál az tényleg gáz. -.-" Amúgy én is pont úgy érzek mint te. De kezdek beletörõdni. :D
Én miért nem találkozom facér 15 éves lánykákkal? Igazán segíthetnénk egymás társnélküliségén... :) / 17F
Utolsó: Biztos rossz helyen keresgélsz, ahogyan én is és a kérdezõ is... :/
15 éves vagyok és nekem sem volt. nem beképzeltségbõl de ha annyira akartam volna akkor sok olyan fiu közül választhattam volna akiknek be jövök. nem mondom hogy már nem vágyom arra hogy legyen barátom, de nem mindegy hogy ki az, és nem szeretem el sietni a dolgokat, ugyis mégcsak 15 vagyok.nekem most nagyon tetszik egy srác amugy..:)
A kérdező hozzászólása: salala salala -val ismét egyet értek :/ Utolsó válaszoló: nekem is, de sajnos kialakulóban van egy kapcsolata :/
A kérdező hozzászólása: Amúgy szerintem is ráérek még, csak kíváncsi voltam a véleményekre. :D
Igen, halálosan ciki vesd magad a Dunába, hogy tudsz így élni? Egyébként, ha te nem érzed annak, nem az, ha senki nem próbálkozik, akkor változtass valamin(pl új frizura, legyél nyitottabb stb), ha meg igen (csak lúzerek) akkor pláne nem az, csak te vagy válogatós (én is az vagyok, ugyanez a problémám csak 17 évesen). Egyébként ráérsz még:)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó :)
Szerintem egyáltalán nem ciki. Én sem érzem annak, hogy nem volt még barátnõm. 20/f
NEEEEEEM!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Az egyik lánybarátomnak 16 évesen lett fiúja, de van olyan ismerõsöm is, aki 17 (lassan 18) és még mindig nem volt kapcsolata. Szerintem nem ciki. Sõt, inkább áldás, hogy meg tudod õrizni a tisztaságodat ebben a világban és nem adod oda akárkinek.
Nem ciki De lehet hogy hisztis vagy(csak pelda) Vagy nem oltozol eleg sexyn Vagy nem lazulsz el a korukbe Probald meg ezeket es hatha jon valaki Ami a felkeszulest illeti nyugi majd eljon az ideje
Nem gáz söt a mai világra nézve már érdem hogy még nem volt barátod:) Majd jön az magától idövel amikor már te is készen állsz rá addig meg élvezd az életet és örülj neki hogy nincs ilyen gondod még :)
"salala salala válasza: A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:29" Szerencsére vannak még érett gondolkodású lányok;)
Nem ciki. A fogatlanság, az a ciki.
Nem. Én kb. 9 éves voltam, amikor a játszópajtás srác közbenjárására a felsõ, egyik metszõfogamból letörött egy csücsök, és azóta fogpótlás... Ez van. Azóta eltelt több, mint 10 év. Nem ciki. Ráadásul ügyes (és drága) fogorvos szépen megcsinálja olyanra, hogy ne legyen feltûnõ, sõt, olyan legyen, mint a többi igazi.
Nem ciki, csak csinaltasd meg. Sokakkal elofordul..az elozo kommentel egyetertek.
Az lenne ciki, ha nem csináltatnád meg.
Nem ciki, ha szépen van megcsinálva, lehetõleg fémmentes koronát kell választani, mert az sokkal természetesebbnek hat elõl.
Nem ciki, fõleg hogy senki se fogja tudni, hogy az nem az igazi fogad. Jó helyen csináltasd, és porcelánból legyen az egész.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattatok!
Elsõ válaszoló vagyok, és megerõsítem, tényleg olyan hitelesre és esztétikusra meg tudják csinálni az ilyesmit a fogorvosok, hogy pl. vígan csókolózok azóta, senki sem vette észre, nem tudott róla, nem érezte stb. Hacsak nem akarja valaki 5 centi távolságról bámulni, az sem látszik, hogy van ott egy illesztés. Igazán pro munka. Ezért ne aggódj! Fölösleges. :)
Nem ciki.
Nem értem, mért ne lehetne erõs a mensije...
Én leszedem a szõrt, nem mutatok dokinak dzsungelt, legalább legyen egy jó pillanat a napjában a sok cigány meg vén muff között.
Nem.
OFF 2. nak nem mindent "i" vel ír akkor így nézne ki a kérdése: "ciki ha 15. évimben úgy megyek nõdokihoz hogy csupi vok ? (nincs barim csak azért borizom mert zavcsizik meg ha mensizek nem ragcsizik beli a vércsi he le van borcsizva a szörcsi)
Az a ciki, hogy minden szavadat i képzõs alakban használod...
puszcsi csókszi szercsi. és csodálkozol hogy nincs barátod?
Vádlott! Miért ütötte agyon a prostituáltat?! Bíró úr! Én nõgyógyászként praktizálok. Tegnap reggeltõl volt 12 vizsgálatom, 3 szülésem és 7 abortuszom. Délután a magánrendelésemen volt 15 vizsgálat, 4 szülés és 3 abortusz. Este hívott egy kollégám, hogy beteg a gyereke, nem vállalnám-e be az éjszakai mûszakot helyette... Éjszaka volt 16 szülés és 4 sürgõs abortusz. Ezek után reggel hazafele holt fáradtan ez a k*rva elém ugrik és azt mondja: Szépfiú, egy ezresért megmutatom a p*nám! Na akkor ütöttem agyon bíró úr!
Én még nem voltam nõgyógyásznál, de ha megyek elõtte is leborotválom, mert engem zavar a dzsumbuj...Sokkal kényelmesebb, kellemesebb ha sima. Ha Te úgy szereted akkor szedd le a szõrt.A nõdokit nem érdekli, hogy dzsumbuj, rövidre nyírt, fazonra vágott vagy csupasz. 15/L
A dokinak tök mindegy, milyen a puncid, nem azért van, hogy nézegesse! A Te puncid, ha akarod borotválod, ha nem, nem.
Elhiszed, hogy a sok punci között amit lát, fel se tûnik? Meg teljesen mást néz amikor megvizsgál.
Egyáltalán nem ciki. Ez a mai világba tök elfogadott. Egyébéként a nõdokit annyira nem érdekli, hogy milyen. Akár hiszed, akár nem nem azt nézi, hogy most csupasz, vagy szõrös, vagy milyen minta van belenyírva. Napi több 10 puncit lát, nem foglalkozik ilyesmivel.
Ciki. Azt fogja mondani, ha majd felnõttél akkor menj vissza hozzá. :D Egyébként nem hinném, hogy olyan erõs a menstruációd, hogy beleragadna a vér a szõrödbe... De te tudod.
amit zárójelbe írtál szintén így vagyok vele én is. csak nekem van barátom szval amiatt is:D. am hidd el h lefogja szarni a nõgyógyász annyi p.nát látott már.... az meg biztos h nem ciki :)

Az nagyon ciki, ha 15 évesen még nem volt pasim?

Vagyis volt,de az ilyen pár napos,csak csók volt más semmi.Meg mintha a szüleim is célozgatnának rá,hogy nem fogok találni magamnak pasit :S

Legjobb válasz: Ciki egy frászt! A hugom lassan 20 lesz és kb most kezd el érdeklõdni a pasik után. Pedig nagy dumás és jó fej, ráadásul jobban néz ki mint a nagyátlag. Most az õsök baromságokat hordanak össze meg, ugratnak le se szard,(hallasz még épp elég szart majd tõlük) mert akkor meg majd hiszti lesz ha becsúszik valami egetverõ tapló vagy egy gyerek aztán jöhet az abortusz. Szóval azzal kezd akit alaposan megismertél esetleg próbára is tetted h komolyan gondolja-e h szeret esetleg akik ismerik jó véleménnyel vannak róla, és akkor amikor te érzed jónak, egyébként még kis fruska vagy még ha biológiailag már alkalmas is a szexre, szóval hagyj még idõt magadnak!

Ciki egy frászt! A hugom lassan 20 lesz és kb most kezd el érdeklõdni a pasik után. Pedig nagy dumás és jó fej, ráadásul jobban néz ki mint a nagyátlag. Most az õsök baromságokat hordanak össze meg, ugratnak le se szard, (hallasz még épp elég szart majd tõlük) mert akkor meg majd hiszti lesz ha becsúszik valami egetverõ tapló vagy egy gyerek aztán jöhet az abortusz. Szóval azzal kezd akit alaposan megismertél esetleg próbára is tetted h komolyan gondolja-e h szeret esetleg akik ismerik jó véleménnyel vannak róla, és akkor amikor te érzed jónak, egyébként még kis fruska vagy még ha biológiailag már alkalmas is a szexre, szóval hagyj még idõt magadnak!
Ugyan miért ne találnál.De 15 évesen nem ciki az, ha még nincs pasid.Majd találsz olyat, akivel jól elleszel és ha ez 1 vagy 2 év múlva lesz esetleg, akkor sincs semmi.Nem mindenkinek van pasija már 15 évesen van akinek csak késõbb lesz.Nem vagy lekésve semmirõl sem, ugyhogy fel a fejjel.
Nyugodj meg.Nem ciki.Mostanában amugy is elég nehéz párt találni meg hát itt gyakorin is rengetegen teszik fel ezt a kérdést és sokan még 20 évesek.szoval nyugodj meg fiatal vagy még biztos találsz maganak egy jo pasit!:)
nyugi !:) majd úgyis eljön egyszer az igazi ne aggódj , az se jó ha már 15évesen valakinek 100pasija volt , sokkal jobban meglehet becsülni az olyan embereket akik nemcsak divatból járnak egymással:!anyukádékkal meg ne foglalkozz ha ilyennel piszkálnak tudják õk is hogy nem megy ez olyan könnyen
Nem ciki, 16 vok és 15 évesesen volt az elsõ csók az életemben.Mióta megvolt az elsõ csók azóta van barátom vagyis 21 hónapja.Én cikinek éreztem , de mondták h erre inkább büszkének kéne h legyek, mert nem adom magam oda minden pasinak.Úgy álltam hozzá h nagyon sokáig biztos nem lesz barátom, és hát egyszer csak jött vki akit megszerettem.A szüleid meg bocsi de kapják be nem hogy örülnének neki h nem állsz le minden 2. pasival.LÉgy büszke inkább.:)
az a "ciki" hogy ilyenen gondolkozol ne törõdj mások véleményével, ne hajszold magad olyanba amit késöbb megbánnál ha készen állsz rá és szeretnéd akkor legyen az elsõ
Egyátalán nem. Nagyon sok fiatal korú lány érez késztetést arra, hogy korán kezdejen bele egy szerelmi kapcsolatba, holott véleményem szerint egy kiskorú még nem kész az ilyesmire. Még ha testileg érett is vagy , lelkileg még nem biztos h készen állsz rá. A másik: Egy lány " a szerelmet" keresi, míg egy hasonló korú fiút az érdekel csupán, hogy minél több lányt tudjon megkapni. Azok a fiatal lányok akik korán kezdik el a párkapcsolatnak nem nevezhetõ szerelmi kalandjaikat, hajlamosabbak lesznek a könnyelmû viselkedésre. Én azt tanácsolnám neked, h csak akkor kezdj el pasizni komolyabban( értem ezt a csókon kívüli dolgokra) ha már érettnek érzed magad rá lelkileg is( pl.odafigyelsz a fogamzásgátlásra is, és komolyan veszed). Az h nincs pasid egyátalán nem ciki!!! Szóval nyugi!!!
Nem ciki!Fiatal vagy még!Nem kell semmit elkapkodni, majd jön egy srác akivel minden OK lesz!Nem kell azért pasi mert másnak van! Az elsõ hozzászólónak meg üzenem mutassa be a húgát!:D
nem gáz, a pasik az szeretik h azt a nõt õk birják elõször megszerezni. saját magamról tapasztaltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!