Találatok a következő kifejezésre: Ciki ha évesen (594 db)

14 évesen mért ciki ha még nem volt egy párkapcsolatom se? Nagyon nem vágyom rá. (magyarul gondolom későn érő típus vagyok) voltak már rá jelentkezők h valakivel járjak de én nem akartam. Ez baj?

Legjobb válasz: Nem ciki. Inkább az ciki, akin 14 évesen már a fél falu átment. Ezt õk is tudják jól, és azért, hogy ezt leplezzék, inkább elkezdik cikinek beállítani a normális csajokat. Ha 14 évesen még nem volt senkid, akkor sem vagy késõn érõ.

Nem ciki. Inkább az ciki, akin 14 évesen már a fél falu átment. Ezt õk is tudják jól, és azért, hogy ezt leplezzék, inkább elkezdik cikinek beállítani a normális csajokat. Ha 14 évesen még nem volt senkid, akkor sem vagy késõn érõ.
lehet velem van a baj de szerintem a kedves kérdezõ fiú
én 15 évesen is azt mondtam hogy nem akarok párkapcsolatot. persze hiányzik a szerelem, meg jó lenne néha oda bújni, de nem hiszem hogy el tudnám viselni per pillanat a többi velejáróját. most 16 vagyok és van egy srác aki nagyon bejön, szeretnék vele megismerkedni de nem tudom hogy reagálnék egy párkapcsolatra. lehet bennem van a félsz az anyukám miatt, õ ellenezné. de ezt majd meglátjuk akkor. szóval a lényeg, környezetemben minden lánynak már 8 éves kora van valakije, nekem meg 16 évesen sosem volt. semmivel nem vagyok kevesebb, és erre csak most jöttem rá. és engem sokall inkább keresnek a fiúk, mint õket, õk annyira könnyen oda dobják magukat. szóval légy büszke, és ne aggódj, igazi bomba csaj lesz belõled pár év múlva, akiért ölnének is. csak maradj olyan, amilyen:) semmi baj veled, sõt te vagy a normális. lehet próbálnak majd megtörni, hogy rossznak érezd, de ez csak azért vagy mert félnek tõled, hogy ha egyszer megérsz, esélyük sem lesz:) ne keseredj el:) remélem segítettem légy jó:) L/16
nyugi én 16 vagyok és most kezdem úgy érezni, hogy érett vagyok a szerelemre.....:)
Nem baj. Te is a kevesekhez tartozol, és normális vagy. Nem kell mindent úgy csinálni mint mindenki más, érezd jól magad, elõbb utóbb úgyis meglátsz majd valakit. Van egy-két fiú aki pont az ilyen lányokat szereti, és nem pedig a k*rvákat. Majd meglátod :) És ne felejtsd el hogy addig vársz amíg jól esik, nem jó az olyan kapcsolat amit csak azért tart fenn az ember, hogy "nekem is legyen valakim ha neki is van".
nem baj. nyugi, én is 14 vagyok, és én is késõn érõ típus vagyok. majd eljön a mi idõnk is, ne izgasd magad. és ne foglalkozz azokkal, akik azt mondják, hogy baj lenne.
Inkább legyél büszke rá! Gondolom lány vagy...Véletlenül nem G.M? :D
Ha 14 évesen még nem volt kapcsolatod, akkor már késõn érõnek számítasz? Oo OMG Ez alapján mikor kezdik a normálul érõk? És a korán érõk?? Öcsém, én tényleg valami párhuzamos dimenzióból jöhettem...
na ez az amit én sem értettem sosem... sosem akartam igazán kapcsolatot, volt hogy elhívtak randira de nekem szinte senki sem felelt meg. Aztán 15 évesen beleszerettem valakibe, és azóta együtt vagyunk. Egyáltalán nem bántam meg hogy nem volt meg elõtte a fél város...
Semmi, csak az a válaszoló nagyon poénosnak hiszi magát. :) Amúgy ne törõdj azzal aki cikiz emiatt, azok csak éretlen hü*yék. És ne is keress fiút magadnak, hagyd hogy õ találjon meg. Vigyázz velük, sok a bunkó h*lyegyerek aki csak ki akar használni =/ Sok sikert :) 15/F
A kérdező hozzászólása: szép fogalmazás volt és már értem! :) de ennek mi köze hozzám?:)
Öhmm nem is tudom hogy mondjam el neked...a hokizás az mikor egy srác önkielégítést végez. Ejj de szépen fogalmaztam! =)
A kérdező hozzászólása: h érti azt h hokizott? ennek mi értelme? a párkapcsolat és a hoki miben hasonlít?:D én vagyok ennyire maradi h nem tom?:D
Szerintem nem baj, ha 14 évesen még nem vagy felkészülve egy kapcsolatra. Teljesen normális dolog. Sokan már 11-12 évesen "pasiznak/csajoznak", csak azért, mert azt hiszik, ettõl "nagyobbnak" tûnnek. Majd eljön a te idõd is. :) 19/L
XDDDDDD "én 11 évesen már hokiztam" :D ez most h jön ide?:D de m1 jót röhögtem de amugy nem vagy az hidd el , el fog jönni az ideje , én most leszek õsszel 16 és nem volt még komolyabb kapcsolatom és nem is vágyom rá :D de majd eljön az én idõm is. szerintem nemsoká :)
hokizás meg a párkapcsolat 2 külön dolog.
én 11 évesen már hokiztam
Nyugi én is ilyen késõn érõ voltam. Amikor a többiek már 7.-8.-ba a fiúkat nézegették meg jártak egymással, én még nem tudtam ÚGY nézni egy fiúra se. Csak a gólyatábor elõtt kezdtek el érdekelni a pasik :D És a szexel kapcsolatba is csúszok egy kicsit. Most 18 vagyok és most lettem csak kész a szexre. :D
Elõzõ lány: A te korodban ne vedd már olyan komolyan a kapcsolatot, nem azt készülsz eldönteni, hogy megházasodj-e :D (bocs, csak javasoltam, nem sértésnek szántam) ON: Nem vagy késõn érõ típus, én is így voltam vele, aztán 15 éves voltam, mikor megismertem egy lányt, anélkül, hogy vágytam volna kapcsolatra, mégis belecsöppentem. 4 éve együtt vagyunk ;)
nem késõn érõ vagy, hanem normális

Az ciki ha 14 éves (fiú) vagyok és van egy barátnőm 2 éve és még nem történt semmi?

Én már nagyon kívánom ?t de ? nem tudom hogy kíván-e engem. Segítsetek

Legjobb válasz: Hát nekem te gyerekként ne akarj dugni, [email protected]! Miért lenne ciki? Azért mert pár jövõbeli buli ribi már 10 évesen elveztette? Nem egyáltalán nem ciki, tudot mi a ciki? Ha már úgy mész gimibe/középbe, hogy már nem vagy szûz! Mi történik manapság?! 5 év múlva az lesz a "menõ" ha az ovodában is kefélnek?! Az meg, hogy kívánod õt, természetes, hisz serdülsz és dúlnak benned a hormonok. De ne húzzál meg te itt senkit sem gyereként! Hisz még éretlen vagy rá(testileg, lelkileg) most fejlõdsz és én ezt úgy mondom mint kortárs! Nekem is van barátnõm, mégsem akarom meghúzni és ajánlom, hogy te se, ráérsz még, majd 3-4 év múlva. Gondolkodj el ezen! 14/F

Nyugodtan mász rá és ha nem akarja akk nem ha igen akk meg szexeljetek. ENNYI!
Hát nekem te gyerekként ne akarj dugni, [email protected]! Miért lenne ciki? Azért mert pár jövõbeli buli ribi már 10 évesen elveztette? Nem egyáltalán nem ciki, tudot mi a ciki? Ha már úgy mész gimibe/középbe, hogy már nem vagy szûz! Mi történik manapság?! 5 év múlva az lesz a "menõ" ha az ovodában is kefélnek?! Az meg, hogy kívánod õt, természetes, hisz serdülsz és dúlnak benned a hormonok. De ne húzzál meg te itt senkit sem gyereként! Hisz még éretlen vagy rá(testileg, lelkileg) most fejlõdsz és én ezt úgy mondom mint kortárs! Nekem is van barátnõm, mégsem akarom meghúzni és ajánlom, hogy te se, ráérsz még, majd 3-4 év múlva. Gondolkodj el ezen! 14/F
Az lenne a ciki ha történt volna.
szerintem sem ciki, mert még gyerekek vagytok...nektek csak fagyiznotok kellene sétálgatva a játszótéren és nem szexelni!!! arra majd ráértek ha felnõttek lesztek! :)
Egyáltalán nem ciki, ha nem akarsz azonnal rámászni a lányra 14 évesen! Nem vagyunk állatok, akik megérzik a kanca szagát, és már nyomják is neki! Azokkat az üresfejõ kortársaidat, akik azal hencegnek, hány csajt fektettek már le, ne törõdj, valószínûleg semmi nem igaz belõle!
1. és 4. válaszoló, hülyeséget ne írjatok, gyerek még ne szexeljen! És ha 14 vagyok? Legalább nem ezen jár az eszem, hogy hú de megkefélném...megfordult már nekem is a fejemben, de nem tettem meg, hanem uralkodtam magamon. 17-18 év alattiak ne dugjanak! 2. Voltam
most baszni akarsz?xd ha igen akk, kérdezd meg tõle sztem vagy, kezdj el rámászni(de olyan romantikusan ;) )de am nem túl korai?:D bára szabályok arra vannak h megszegjük szval oké.jó dugást ;)
egyetértek az elõttem szólóval! Fagyizzatok, fogd meg a kezét és sétáljatok. Bõven elég, a tudat, hogy szeret valaki. Ne akarj vele már lefeküdni. 14 évesen hihetetlenül nagy felelõtlenség lenne. A védekezés eszedbe jutott már? Láttál már koton gumit? Helyezted már fel? Tudod hogy kell? Szerintem ezekre mind NEM a válasz (és az lenne a normális). Amíg ezeket nem tapasztaltad ne akarj szexelni. Ráérsz vele 17 körül.
Nem ciki. Ha olvastál már korábbi híreket tudhatod hogy vannak nálad jóval idõsebb szüzek is. Másik meg ha már két éve együtt vagyok illene legalább feltételezni hogy kíván-e.
Gratulálok! Biztassatok csak egy 14 éves gyereket arra hogy kis babát csináljon! Ha ilyen fejjel szexelni fog szerintetek mi lesz a vége? Tuti az, hogy teherbe esik a csaj! És akkor lesnek majd ha elbaszták az életüket! Gondolkozzatok már..
NEM, NEM, NEM!!!!!
16:22 [email protected] attól, hogy te ennyi idõsen még azt se tudtad, hova kell tenni, (mert nagyon leértékeled a többieket), más lehet, hogy tisztában van vele 14 évesen, hogy hol kell gumit venni, hogyan és miért kell használni. Nem bíztatom a kérdezõt, mert semmi ciki nincs ebben. De nem kell mindenkit hülyének nézni... Én szexeltem 14 évesen, és képzeld, nem lettem terhes. És tudod miért? Mert fel lettem világosítva, tudtam, hogy védekezni kell, és nem ész nélkül dugtunk... 23L
Egyáltalán nem ciki. Az lenne inkább az, ha már szexelnétek. Viszont 14 évesen már 2 éve a barátnõd? Ez nagyon aranyos! :)
Idáig illett volna rendesen megtenned ... de még nem késõ :) Lehet hogy õ is kiván már téged csk amiért nem volt szó még a dologról(feltételezem) ezért õ sem mer szólni..de amúgyis neked illene ..

Ciki ha 18 évesen még szűz vagyok?

Legjobb válasz: 18 éves lány vagyok és szûz,és egyálltalán nem gondolom úgy hogy ez ciki vagy baj.Szerintem az lenne a baj ha 13 évesen már nem lennél az!! Semmirõl nem maradtál el azért mert szûz vagy még! Azok akik 13-14 évesen kezdenek szexuális életet élni egyrészt felelõtlenek,és mire 30 éves korukat elérik már a lónak a fsza sem lesz elég hogy kielégüljenek !

18 éves lány vagyok és szûz, és egyálltalán nem gondolom úgy hogy ez ciki vagy baj.Szerintem az lenne a baj ha 13 évesen már nem lennél az!! Semmirõl nem maradtál el azért mert szûz vagy még! Azok akik 13-14 évesen kezdenek szexuális életet élni egyrészt felelõtlenek, és mire 30 éves korukat elérik már a lónak a fsza sem lesz elég hogy kielégüljenek !
Ha fiú akkor igen, ha lány -nem!
Nem, csak hülye v h így gondolkozol
01-06 19:14 Na, te frigid, sötét p*csa, most felvilágosítalak pár dologról: A kielégülés nem attól függ, mekkora a farok mérete, hanem hogy az illetõ hogyan tudja használni. Hogy lesz-e 30 évesen valakinek orgazmusa, nem befolyásolja, hány évesen kezdte a szexet. Az ilyen kérdéseknél mindig azzal dobálóztok, hogy ciki csak az lehet, ha valaki már x évesen nem az. Mégis kik vagytok ti, hogy ezt egy szám alapján így kijelentsétek? Tudat alatt nektek is hiányzik, csak nem valljátok be magatoknak sem, mert jujj mit fognak rólatok gondolni... Szánalmas... Kérdezõ: Nem ciki. Semmi nem ciki. Az a ciki, ha valaki ítélkezik más szüzességével kapcsolatban, akár megvan, akár nincs.
Nem :)
Szerintem egyáltalán nem.Akkor lesz meg az elsõ amikor akarod
Dehogy ciki! Miért lenne az? Ha majd lesz egy fiú, aki nagyon szeret és te is õt, és lefeküdtök, a barátod biztos örülni fog hogy õ az elsõ neked. :)
A kérdező hozzászólása: lány vagyok amúgy
kedves ötödik. Merengj el a logikádon néhány percig, és vigyázz, hogy meg ne erõltesd az agyad. Ha jutottál valamire, tapsolj, vigyorogj egy nagyot, és mond el anyádnak, hogy milyen okos vagy.
Nem.
3.: nem, farokba. nem ciki. bár h 18 vagy hmm .. van még 12 szép éved :D
Miért van ilyen sok ezekbõl a kérdésekbõl? Amúgy miért lenne az? A "ciki" szó pedig a lehetõ legnagyobb csapás a magyar nyelvre...gyûlölöm ezt a szót...
Tök 8, hogy fiú vagy lány.Egyáltalán nem ciki.
Ha azt mondjuk, hogy igen, akkor kútba ugrasz? :)
fiu lány?
nem ezzel csak az illetõ dolgát könnyíted meg.


Ciki, ha 16 évesen még sosem voltam szerelmes?

Tizenhat éves lány vagyok és körülöttem most mindenkit megszállt a hihetetlen nagy szerelem meg minden és ahogy látom a csókolózó párokat az utcán én is vágyok a szerelemre, de nagyon..meg akarom tapasztalni, járni valakivel, stb...Ciki, ha még nem voltam szerelmes? Igazából eddig még csak sztárok tetszettek és a környezetemben lév? fiúk valahogy nem érdekelnek....Ez meg fog változni, vagy miért van ez így?

Legjobb válasz: Persze, hogy ciki. Minden ciki mostanában, kivéve ha 13 évesen elveszted a szüzességed, az büszkeség... Amúgy meg ne agyalj ilyen hülyeségeken. Ne sürgesd a szerelmet, majd eljön ha itt az ideje.

Persze, hogy ciki. Minden ciki mostanában, kivéve ha 13 évesen elveszted a szüzességed, az büszkeség... Amúgy meg ne agyalj ilyen hülyeségeken. Ne sürgesd a szerelmet, majd eljön ha itt az ideje.
ÉN 19 évesen se voltam még.Még sem tartom cikinek.
Nem értem miértelme van ugy odalenni a sztárokért...
Ebbõl inkább az szûrhetõ le, hogy igényes, vagy. Nem válogatós, hanem olyat keresel akinél az elsõ lépéseknél már tudod hogy "nem lehetnek gondok". Megbízhatsz benne, szeretni fog, hûséges lesz, vigyázni fog rád. Utolsó voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát igen én sem tudom pontosan, hogy hogy kellene megkérdezni, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy....normális-e...vagy valami bajom van... (tudom, hogy hülyeség, de...)
Nem szeretnélek a világért sem megbántani, de rossz a kérdés. Már mint ha most 10/10 válaszoló azt írná, hogy igenis ciki, akkor tudnál tenni ellene? Nem:) Tehát ez a kérdés így, és talán máshogy sem igazán kézzelfogható. Viszont nem baj hogy még nem voltál szerelmes, legbelül keresed a számodra tökéleteset, és biztos lesz is majd egy ilyen f/20
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket, megnyugodtam :3
Én 20 évesen lettem elõször szerelmes, egyáltalán nem ciki :) 21/F
18 vagyok és még sose voltam szerelmes l, mert nem volt még olyan, akibe beletudtam volna szeretni. Sokszor megvádoltak, hogy homokos vagyok, de nem érdekel... Majd, ha híresség lettem, mindenki rossz indulatú elmehet a francba, nekem meg lesz egy gyönyörû barátnõm.
Hogy jön ide a leszbikusság? Azt hiszik, hogy ha leszbikus vagy, akkor nem lennél szerelmes? O.o Elég primitív felfogás. Amúgy meg az õ bajuk, ha a nyomás hatására összejönnek valakivel. Neked nem kéne a példájukat követned...
A kérdező hozzászólása: Hát csak... Van aki már oviban szerelmes lesz XD
miért lenne ciki????? 16/F
A kérdező hozzászólása: Jóh, csak...Barátnõim folyton nyaggatnak, hogy mivan ha leszbi vagyok, stb.... Második válaszoló...hát igen, a szüzességemet azért megõrizném még vagy öt évig XD Harmadik válaszoló...: Nem vagyok értük annyira oda, csak úgy értem, még sztárokon kívül senkit sem tartottam vonzónak.
ezzel, pont én is így vagyok! egyszerre féltékenység, gyûlölet, irigység van bennem ilyenkor! 16 - f én, soha nem voltam még szerelmes, szeretnék az lenni, eddig voltak, akik tetszettek, de 2 foglalt volt, egynek, meg, hát, mondjuk úgy, nem tetszettem! fennvagy facebookon?

Szerintetek hány éves kortól ciki, ha az embert a nagymamája kíséri, amikor buszozik/villamosozik?

Kort és nemet is írjatok lécci

Legjobb válasz: Ha rendszeresen kiséri, akkor nekem már úgy 11-12 éves kortól ciki lenne, ha fiú lennék, akkor korábbtól is. Viszont ha csak ritkán, egy-két alkalommal, akkor nem ciki. 14/l

Ha rendszeresen kiséri, akkor nekem már úgy 11-12 éves kortól ciki lenne, ha fiú lennék, akkor korábbtól is. Viszont ha csak ritkán, egy-két alkalommal, akkor nem ciki. 14/l
Jóember ha nagyanyámmal vagyok akkor állandóan kísérget mindenhova 17/f nem nagyon akarok a lelkébe taposni

Sztetek ciki, ha egy 16 éves fiú egy 14 éves lánnyal jár?

Van egy bn?m, aki 14 éves. Semmi testi kontaktus nem volt köztünk meg egyel?re nem is szeretnénk. A szüleim elfogadják, de az iskolában meg pár helyen néha úgy érzem ciki.

Legjobb válasz: Ha szerinted ciki az, hogy egy fiú egy 2 évvel fiatalabb lánnyal jár, akkor neked nem való barátnõ. Ha pedig nem a korkülönbséget érzed cikinek, hanem a barátnõd személyiségét, akkor keress másikat és ne rabold az idejét. 27/F

Ha szerinted ciki az, hogy egy fiú egy 2 évvel fiatalabb lánnyal jár, akkor neked nem való barátnõ. Ha pedig nem a korkülönbséget érzed cikinek, hanem a barátnõd személyiségét, akkor keress másikat és ne rabold az idejét. 27/F
Nem ciki !
Én is fiú vagyok, 17 és nekem is egy 14 éves barátnõm van, de úgy érzem hogy a többiek elõtt leéget, pont mint te, és már 1éve együtt vagyunk, de nála sokkal jobb csajok vannak, (nem kinézetre, hanem belsõleg) és tényleg úgyérzem hogy szeretem, de egyszerûen valamiért a környezetemben olyan gyerekesen viselkedik, ütöget, meg így vizsítozik, nagyon idegesít...szerintem a következõ barátnõm idõsebb lesz...
kicsit ciki...kereshetnél a korosztályodból is, de az jó döntés, hogy nem szexeltek, mert egy 14 éves lánynak túl korai lenne...
A kérdező hozzászólása: Nekem a korosztályomból nem kell barátnõ, mert mind az összes 16-17 éves lány akit ismerek ribi. Õ nem az és nagyon szeretem is és én magam nem tartom cikinek, csak néha úgy érzem meg vetnek (nem haverok meg barátok, mert nekem olyanok nincsenek) :(
Ha szereted, akkor mért lenne ciki? Én 20 éves vagyok, a barátnõm 15. Imádom! Szóval, , , egyáltalán nem ciki.

Ciki ha 18 évesen még szűz vagyok?

a teltebb kategóriába tartozom(80kg,arányosan duci, szélesebb csípővel és vékonyabb derékkal) és emiatt nem merek kapcsolatba kezdeni, mert félek h mi lesz ha nem leszek elég jó neki, nem tudom elhinni h tetszenék én bárkinek is :( mondjuk úgy érzem h ha nem ilyen lenne a testem még akkor se adtam volna oda magam senkinek...

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki. Én az tartom cikinek, ha valaki 12-13 éves korában már nem az. Nem vagy lemaradva semmirõl és az alakod miatt nem kell aggódnod.:) Te is fogsz találni magadnak valakit, aki úgy fogad el, ahogy vagy.:)

Egyáltalán nem ciki. Én az tartom cikinek, ha valaki 12-13 éves korában már nem az. Nem vagy lemaradva semmirõl és az alakod miatt nem kell aggódnod.:) Te is fogsz találni magadnak valakit, aki úgy fogad el, ahogy vagy.:)
Én is 18 éves vagyok és szûz. Még kapcsolatom sem volt. Nem érzem cikinek. Én tartalmas, normális kapcsolatra vágyom, de sajnos még nem találtam meg a számomra megfelelõ fiút. Persze kalandokba keveredhettem volna én is, de sok esetben tudtam, hogy csak egy-két menetre kellenék a pasinak, én pedig többre tartom magam ennél. Ráadásul szeretném, hogy az elsõ szex tényleg szerelembõl történjen majd meg, nem valami kaland során. :) Egyébként hidd el, hogy aki szeret, az úgy is szeret, ahogy vagy. De ha zavar a súlyod, válts életmódot és adj le pár kilót! Így az önbizalmad is megnõ és rögtön kelendõbb is leszel a pasik körében. ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a normális válaszokat! holnap kezdek átállni az egészségesebb életmódra és rem sikerül elérnem a terveimet :)
Egyáltalán nem.
Nem ciki :)
nem ciki! jobb óvatosnak lenni!
*ami
nem ráérsz
Én vékony vagyok, de mégis a molettebb lányoknak elõbb volt pasijuk mint nekem. Magabiztosság és hozzáállás kérdése mai nekem sem volt (nem is lesz) soha...
Biztos sikerülni fog, csak némi kitartásra lesz szükséged! :)

Ciki ha egy 14 éves gyerek szeret legózni?

Legjobb válasz: Én szoktam a fiammal legózni és 35 évesen is élvezem... :) Ha ciki, hát ciki, kit érdekel? :)

Én szoktam a fiammal legózni és 35 évesen is élvezem... :) Ha ciki, hát ciki, kit érdekel? :)
nem ciki én is legózok (15) vannak legó filmjeim is és még sok más!!!! saját csatornám: rohrer4444's channel
Nagyapám 82! és multkor is leáltunk legózni én és fogadott hugom(13) én 16 vagyok am ciki :)
Várj msot bölcs leszek , , Ha nem is mered a szégyen szót akkor lehetsz igazán boldog :) "
Véleményem szerint még felnõtt korban sem ciki. Rendkívül jó szórakozás, kreatív, szerintem nagyszerû játék. És vannak nagyon komoly cuccok is hozzá, pl. ezek az elektromos, programozható dolgok, sajna ilyennel nem volt dolgom, de még 9V-os motorom sem volt, gyerek koromban nagyon szerettem volna :D Amúgy 21 vagyok, bár nem LEGO-zok, de szerintem teljesen jó, semmi ciki nincs benne.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
Nagyon hasonlít a játék a makettépítéshez, azt pedig felnõttek is csinálják. Ne érezd cikinek!
Ki nem sz*rja le, hogy ciki-e vagy sem? Ha jól érzi magát, és nem csak a legóival foglalkozik... akkor no problem. Én gyurmázni szoktam... mondjuk azért, mert gyurmafilmeket készítek...
Szerintem nem ciki, jobb, mintha WoWoznál...
youtube-on

Szerintetek ciki, ha valaki 16 évesen még nem csókolozott és nins volt pasija, nem jár bulizni?

Legjobb válasz: Dehogy ciki. Az a ciki, ha 16 évesen végigment rajtad a fél megye és több farkat fogtál már, mint kilincset..

Dehogy ciki. Az a ciki, ha 16 évesen végigment rajtad a fél megye és több farkat fogtál már, mint kilincset..
Nem ciki, talán a lányok egymást közt annak tartják. Én 16 évnél idõsebbet is tudok aki még nem is csókolózott és nem egy lányról van szó. Nem azért, mert velük jártam, de tudom. 16 évesen még nem lehet ciki se, sok lány ebben a korban elõször ismerkedik valakivel.
Dehogy ciki, csak általában azok a hangosabbak, akik a kalandjaikkal hencegnek.
Én ilyen vagyok és nem tartom cikinek. :) Nem mondom, hogy nem örülnék, ha nem így lenne, de szerintem semmi szégyellnivaló nincs benne.
Kedves Kérdezõ! Ha ennyire aggaszt téged, hogy esetleg cikinek tartanak és ennyire érdekel mások véleménye, akkor próbáld meg megkeféltetni magadat azon lányok valamelyikének apjával, akik téged emiatt kigúnyoltak! Majd meglátják ki nevet a végén! Remélem segítettem! Üdv.:16/L
Az sokkal "cikibb, mikor azt hallgatom ki kivel hányszor, ráadásul nem is vagyok olyan személyes kapcsolatban az illetõvel, hogy ezt az életét ismerjem. 16/L
Nem ciki. Én 18 voltam, amikor elõször lett barátom és persze az elsõ csók is akkor történt. Tudom, hogy mennyire tud bántani a dolog, fõleg ha sokakat látsz, akik már párban vannak, de el fog jönnie a te idõd is. 19/L

Szerintetek ciki ha 17 évesen még nem volt pasim, nem csókolóztam és még szuz vagyok?

mert engem ez nagyon zavar, de még vhogy nem jott ossze.

Legjobb válasz: szerintem nem ciki, de ha te cikinek érzed, akkor attól még cikinek fogod érezni, hogy mi nem érezzük cikinek. ha meg vigasztaló szavakra vársz tõlünk, az önsajnálat, azt ne itt, hanem a barátnõidnél keresd.

szerintem nem ciki, de ha te cikinek érzed, akkor attól még cikinek fogod érezni, hogy mi nem érezzük cikinek. ha meg vigasztaló szavakra vársz tõlünk, az önsajnálat, azt ne itt, hanem a barátnõidnél keresd.
Én 18L vagyok és még én sem voltam senkivel. majd eljön az ideje neked is, én végülis már nem sürgetem a dolgot. de ne érezd magad kevesebbnek, vagy cikinek emiatt. csak annyit mondok még hozzá, hogy mivel késõbb kezded majd el a szexuális életed, sokkal jobb lesz hidd el;) vannak olyanok akik 14 évesen veszítik el, huszonéves korukra általában ki is égnek.(nem mind, de akad ilyen) és Neked pedig pont akkor lesz a legjobb az életed!;)...
miért lenne gáz? fiú vagyok és minden ilyen kérdésnél fellélegzek, hogy EZAZ!, vannak még normális lányok a világon :)
én is még csak 20 évesen vesztettem el. Ez nem "ciki".:) L/20
A pokolban fogsz elégni, amiért nem szültél gyereket 12 évesen.
Az a ciki, hogy ezer ilyen kérdés van és képes vagy feltenni ezeregyedszerére is! Kérdésre a válasz: én 17 évesen csókolóztam elõször, 20 évesen vesztettem el a szüzességemet. Akkor én is cikinek éreztem, de ma azt mondom, h nem bántam meg! Mások véleményével meg nem kell foglalkozni! 21L
gyere és be avattlak a joba
nem unjátok feltenni az ilyen kérdéseket amikor 3-mal lejjebb ugyanez a kérdés van szinte ?
Nem csak erre gondoltam. Hanem hogy nem vágysz a szeretkezésre, és ezért nem is hiányzik. De ha zavar, akkor lehet, hogy hiányzik kicsit. Szerinted miért vagy még szûz? Nagyon visszahúzódó vagy, és nehéz téged megtalálni buliban vagy nem szereted ha leszólítanak utcán? Engem tényleg érdekelne, mert még nem beszéltem ilyen lányokkal meg nem is hiszek a létezésükben, hogy valaki jól nézzen ki de mégis szerény legyen. Mert akik jól néznek ki, általában nagyon beképzeltek, vagy könnyen kaphatók.
A kérdező hozzászólása: jah, retkes a borom, tetves a hajam, de azert pasit akarok :)
Szerintem nem, én is ilyen vagyok, én nagyon örülnék egy ilyen lánynak, persze csak akkor ha nem azért szûz mert nagyon igénytelen.
En 18 vok es szuz, persze a smaci meg a tobbi mar megvolt. Ne zavarjon teged h meg szuz vagy. 18F
Én nem cikiznélek vele, de ha te úgy érzed, akkor ez rajtad úgysem segít. Menj és keress valakit, aki beavat. Mondjuk én cikinek tartanám, ha nem szerelembõl, hanem kisebbrendûségi érzésbõl adtam volna oda magam valaha is.
Utólsó válaszoló.! Képzeld vannak olyan lányok...nem sok...de van aki szép, nem igénytelen, nem jár minden hétvégén disco-ba és nem könnyen kapható.!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!