Találatok a következő kifejezésre: Ciki az egy csajnak nem (31 db)

Mártírok. Fostalcsika undormány "film".
A kérdező hozzászólása: Igen ezt kerestem. Igazából a Monarch és egyébb vállfajú programozást mutatja be úgy, ahogy nagyjából történni szokott. Nevezhetjük elme kontrollnak. Ha az emberek tudnák, hogy ezt a valóságban, sokkal durvábban is nyomják, másként néznének erre a filmre.

Ciki az ha egy csajnak nem feszesek a mellei fiatal kora ellenére? Visszataszító látvány ez a srácoknak?

Legjobb válasz: Nem gáz. Nagyon kezés nõnek van olyan formás melle, mint a címlaplányoknak. Ezt a pasik is tudják, és nem is várják el. Egyébként a legtöbb pasi az okos lányokra bukik.

Nem gáz. Nagyon kezés nõnek van olyan formás melle, mint a címlaplányoknak. Ezt a pasik is tudják, és nem is várják el. Egyébként a legtöbb pasi az okos lányokra bukik.
Nem gond, de lehetõleg ne próbáld melltartóval feltolni a homlokodig, az sokkal gázabb.
A nõk 10%-ának van úgymond tökéletes melle, mig a nagy többségnek lóg egy picit, vagy az egyik nagyobb, mint a másik stb... A címlapok pedig szépen meg vannak szerkesztve PhotoShop-pal, a számítógép csodákra képes! :) ) Különben is ha a mell méreten vagy formán múlik egy kapcsolat, akkor ott valami nincs rendben!
Ha lelógnak a térdedig, akkor igen.
Ne feledd a mottót: "Nembaj ha a pofád ragyás, az a fõ hogy ne légy gyagyás!" Meg hogy szeress baszni minden szögbõl. A többi részletkérdés.
A kérdező hozzászólása: Azért addig nemXD Én úgy értem h. a mellbimbó nem a "közepén" van, hanem inkább az "alján". Tehá nem olyan mint a címlaplányoké:s Hanem olyan természetes... És ez nagyon gáz, h.nem olyan?:S
De ha a bimó körül szõrszálak vannak, az elég ciki, azt húzd ki inkább.
Dehogy ciki! A srácok nagytöbbsége tudod olyan nõre vágyik aki a melleit télen sálnak tudja használni. Én spec annak is örülök ha kicsit szögletes, mint egy dísztáska amiben borokat szoktak adni és az a legjobb ha még önvédelmi fegyverként is fel tudod használni, mert így a pasid biztonságban érzi magát melletted XD S4L3M
Kimondottan izgató az üres tejeszacskó látványa...fõleg ha kettõ van belõle.

Mennyire ciki az, ha egy csaj magasabb a pasijánál? Mennyi az elviselhető cm különbség (ha a csaj magasabb)? És ezt, ha úgy tesznek, hogy nem érdekli őket, de magukban igenis érdekli, akkor ezt inkább a pasit, vagy a csajt érdekli jobban?

Legjobb válasz: Ezek általános kérdések, de konkrét kapcsolatokban ez nem így mûködik. Mindenki másképp áll hozzá ehhez a témához, túlzottan személyiségfüggõ. Szerintem nem kell ebbõl akkora ügyet csinálni, ha két ember szereti egymást, a magasság nem lehet akadály.

Ezek általános kérdések, de konkrét kapcsolatokban ez nem így mûködik. Mindenki másképp áll hozzá ehhez a témához, túlzottan személyiségfüggõ. Szerintem nem kell ebbõl akkora ügyet csinálni, ha két ember szereti egymást, a magasság nem lehet akadály.
Jelenleg nálatok ez a helyzet? A lényeg az, hogy titeket zavar-e, vagy jól érzitek magatokat így. Egy kapcsolatban különben sem ez a lényeg...
Szerintem sem gond. ha ti szeretitek egymast akkor kit erdekel h ki a magasabb. ha ti jol erzitek magatokat egymassal igy akkro az a lenyeg. engem mondjuk zavar ha egy pasi kisebb vagy velem egy magas en szeretem ha olyan kb 180cm vagy afeletti a pasas, de ez az en szemelyes izlesem mert igy erzem magam jol. jo egy magasabb pasihoz csak ugy odabujni... de volt mar alacsony pasim is az eletben, sot mi tobb az elso nagy szerelem az alacsony volt de volt benne vmi ami megragadott... tehat ha te jol erzed magad vele es o meg veled akkor ez a lenyeg!!
Mi a fene ciki abban hogy magasabb a csaj? Ki a fene találta ezt ki, de most komolyan? Én nem látom hogy ebben mi lehet a baj? Magasabb... na és? Akadályoz ez valakit valamiben vagy mi?? Nem... persze hogy nem. Nekem az alacsony pasik is tetszenek, meg a magasak is, mert nem aszerint döntöm el hogy ki tetszik meg ki nem.
A kérdező hozzászólása: Igen ez a helyzet.És arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire zavarhatja ez a fiúkat, pl.általánosságban is.Köszi a válaszokat:)
Semmennyire sem ciki szerintem.Nehogy már egy kapcsolat, szerelem a cm-eken múljon.Ha már azon múlik bármi is, akkor ott valami nem stimmel.Most az embert szeretjük magát vagy a cm-eit...
nem kéne cikinek lennie, de én alacsony srác vagyok, és csak a nálam alacsonyabbak tetszenek, iszonyû kinosnak érzem, ha egy lány magasabb mint én.
A kérdező hozzászólása: A pai mondja a szövegét, egy szöszi csaj pedig nyávog az ágyon a pasiról.
Die Antwoord - Enter The Ninja illik rá http://www.youtube.com/watch?v=wc3f4xU_FfQ
A kérdező hozzászólása: ez az!!! Köszönöm szépen!!!!

Volt egy zene amit sokszor hallgattunk de nem tudom a címét egy csaj énekelt benne olyan hip-hop? Szerűség lehetett a cimet se az előadót se tudom a szöveg valami ilyesmi volt (is apsont aren't easy. Is a not) de nemtudom pontosan jól írtam e?

Legjobb válasz: hallás alapján írtam tehát valószinüleg a szöveg nem jol van írva de ha megprobálod elénekelni magadban lehet segít (is apsont aren't this is my...valami... ready..valami... is a not...) csak segíteni probálok.. :(

A kérdező hozzászólása: hallás alapján írtam tehát valószinüleg a szöveg nem jol van írva de ha megprobálod elénekelni magadban lehet segít (is apsont aren't this is my...valami... ready..valami... is a not...) csak segíteni probálok.. :(

Csajok ti leszopnátok a barátotokat? És fiuk nektek milyen az ha egy csaj leszop? Nem ciki?

Legjobb válasz: Elsõ: és fiú, vagy lány? Me' nem mindegy!

Elsõ: és fiú, vagy lány? Me' nem mindegy!
LeszopNÁNK? LeszopJUK! ;)
elsõ vagyok, 20L, nem ciki, nekem is jóérzés, neki is, a 69 még jobb, nem rossz úgy smárolni vele
én szeretek szopni 20
mi addig nem smárolunk amíg olyan a szája...
Én sajna még nem tudom milyen ha leszopnak :( 15/F
Nekem nem lenne ciki :) Ha szeretem a barátnõm akk nem érdekelne h szopós szájjal csókol :'D 15/F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! És tényleg jó érzés örömet szerezni annak akit szeretünk...
Ha cikinek érzed a csókolózást utána, akkor menj ki nyugodtan a fürdõbe, és öblítsd ki a szádat, hogy teljesen eltûnjön belõle az íze. De ha nem köpködtél a végén, hanem nyeléssel fejezted be a dolgot, akkor nem maradt belõle semmi a szádban, és úgy nincs benne semmi gusztustalan szerintem. ;)
Miért lenne ciki utána smárolni a pároddal?Próbálna meg finnyáskodni:D...akkor vagy magától undorodik vagy nem tudom...ha meg igen, nyilván oka van rá és akkor nekem se lenne gusztusom lemenni:D
Ez olyan csúny szó: szopás. Én inkább orális örömszerzésnek nevezem. Így sokkal igényesebb. És igen, megteszem, kifejezetten szeretem is. Sokáig játszadozni a hímtagjával, és mikor már az orgazmushoz közelít, akkor abbahagyni, megvárni míg lecsillapodik, és elölrõl kezdeni. :) Ugyanakkor nekem még sperma nem volt a számban. Mielõtt eljön a pillanat, abbahagyom, és a kezemmel folytatom tovább. Õt ez egyáltalán nem zavarja. Ahogy a csók sem ciki. 24/N
14:36 Én szeretnék neked szexuális örömet okozni :D 15/F
Miért lenne ciki? A világ legjobb dolga szexuális örömet okozni annak akit szeretünk. L/17 :]
A kérdező hozzászólása: és ti mennyi ideig szopjátok??
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: :D :D Én is leszoptam már a barátom, és õ élvezte is... de nektek nem ciki egy kicsit utána vissza mászni és smárolni a szopás után???
Én nagyon szeretem azt ha leszop a barátnöm :D És nem ciki egyáktalán.

Szerintetek az ciki ha egy 13 éves csajnak nem volt pasija még és nem csókolózott?

13 éves vagyok és még nem volt pasim de nem tudom hol találjak mert akibe beleszeretek az nem viszonozza...szerintetek ez ciki ha még nem volt pasim??

Legjobb válasz: szerintem az ciki, hogy ilyeneket kérdezel. :D

szerintem az ciki, hogy ilyeneket kérdezel. :D
szerintem egyáltalán nincs baj. a barátnõm 18éves és neki most van elõször pasija(: ne keresd görcsösen mert akkor azt a fiúk megérzik és megriadnak. csak várj. van még idõd(:
Nincs értelme a kérdésnek Egyáltalán nem ciki, és tényleg ne kutass görcsösen, semmi értelme nincs. Majd egyszercsak megjelenik valaki, akit szeretni fogsz, és õ is viszont szeret, ráérsz még, nem futsz ki az idõbõl :P

Ciki ha nem merek az osztályban leszólítani egy csaj hogy nagyon tetszik? 15/F

Nagyon szép ragyogó arca van.szép formás test.Hogyan mondjam el hogy tetszik? Kérlek válaszolj normálisan.Vas megye

Legjobb válasz: Igen ciki

Igen ciki
Szerintem ne "leszólítsd", ne azzal kezdd, hogy nagyon tetszik stb. hanem a szünetekben, iskola után, msn-en stb. keresd a társaságát, beszélgess vele - és ha látsz jeleket, hogy lelkesen fogadja a kezdeményezést, rátérhetsz az érzéseidre (de ne rohand le a lányt!)
Szerintem ne akard leszólítani hanem légy a barátja és ha ez megvan hívd el moziba vagy jó indok ismerkedésre hogy valamelyik tantárgyból segítsen és jöjjön át remélem segítettem
Osztályon belüli erõszaaaak! Nem nem szerintem ennek csak rossz vége lehet. Egyébként pedig... ha mindenképp: Legyél olyan programokon amin õ résztvesz, barátkozz össze barátaival, tudom, hogy olcsó: szép csöndesen kémkedd ki mit szeret és próbálj úgy közeledni hozzá. Vagy simán odamész és elmondod, hogy szeretnél vele beszélni négyszemközt, vagy valamiben felajánlod a segítséged... számtalan helyzet lehet, fõleg ha egy osztályban vagytok... lényeg: használd ki a lehetõségeidet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat és igen segítettetek. De amugy még mit csináljak mert én nem értek ezekhez a jelekhez pl.: hátranézek kérdezgetek dolgokat az ora anyagával kapcsolatba, szünetben kérdezek és válaszol de nagyon röviden és nem nagyon beszédes de pasija meg nincs. Pl ma beteg. Most megpróbálok közelebb kerülni hozzá facebookon . Jó ötlet?
Osztálytárssal nem mersz beszélni meg msnezni? Hihetetlen.
amíg ilyen gyáva vagy, ne akarj csajozni
Oké! Csak gyáváskodj még egy darabig. Aztán majd a szemed elõtt fog bepasizni. Az tök jó lesz nem? Különben soha nem fog kiderülni, hogy Õ mit gondol rólad.
A kérdező hozzászólása: már bepasizott....de van neki egy csomó
Miben segítsünk? Kérjük el az MSN címét helyetted? Esetleg dugjuk is meg?
Hajrá! Ne legyél gyáva! Szerintem örülne neki a lány :) .
A kérdező hozzászólása: na már el is hívtam egy randira és elfogatta :) kösz hogy segítettetek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!