Találatok a következő kifejezésre: Ciki az, valaki 18 évesen nem (2 db)

Ciki az, ha valaki 18 évesen nem szedi a szemöldökét a mai világban?

Legjobb válasz: Szerintem nem, illetve attól függ, hogy természetes állapotában milyen a szemöldököd formája. Ha mondjuk marha vatsag, összeér, stb.. akor érdemes kiigazítani, vékonyítani, de ha szép formájú és ívû, nem túlságosan dús és úgy egészében véve illik az arcodhoz, akkor szerintem nem muszáj.

Szerintem nem, illetve attól függ, hogy természetes állapotában milyen a szemöldököd formája. Ha mondjuk marha vatsag, összeér, stb.. akor érdemes kiigazítani, vékonyítani, de ha szép formájú és ívû, nem túlságosan dús és úgy egészében véve illik az arcodhoz, akkor szerintem nem muszáj.
Így van! Attól függ! Ha nagyon õsemberes, és nem szedi akkor elég gáz. De nem ez határozza meg egy ember értékét. Ami tényleg ciki: büdös száj, büdös láb, és bármilyen testszag, koszos körmök, zsíros haj, szíros fül, korpa, rohadó fogak, nõknél lábszõr, hónaljszõr mindenkinél, koszos cipõ, koszos ruha, túl sok púder, elrontott smink, több napos borosta stb. Ezek cikik!
Én 20 éves vagyok, és csak nagyon ritkán szedem, mert lusta vagyok hozzá... Nincs benne semmi ciki, ha nincs nagyon összenõve. Te látod, hogy milyen alakú a szemöldököd, hogy esztétikus-e úgy, ahogy van, vagy sem. Szerintem egy lány lehet nagyon csinos akkor is, ha nincsenek cérna vékony végû szemöldökei...
Szerintem egyáltalán nem ciki. Nekem például addig dícsérték a szemöldököm, amíg el nem kezdtem szedni. Ha mégis igazítani kell rajta, akkor érdemes elõször szakemberrel csináltatni, hogy a megfelelõ formát alakítsa ki, de akkor se szedest ki vékonyra. Én rondának tartom a túl vékonyra szedett szemöldököt, olyan az arc tõle, mint egy csupasz pondró.

Szerintetek ciki az ha valaki 17 18 évesen még szűz? Nem kell azt hinni hogy ellene vagyok. Csupán csak nem találtam még olyan normális pasit akivel le is akarnék feküdni!

Legjobb válasz: Az ilyen válaszoknál úgyis lel eszek pontozva, e akkor is leírom: Szerintem ebben semmi ciki nincs! Majd eljön rá a megfelelõ alkalom.

Az ilyen válaszoknál úgyis lel eszek pontozva, e akkor is leírom: Szerintem ebben semmi ciki nincs! Majd eljön rá a megfelelõ alkalom.
18 évesen cikinek éreztem, mikor már mindenki körülöttem 15 évesen elvesztette és nagyban pasizott. aztán mostmár semmi jelentõsége. várj, amíg nem találsz olyat, akivel szeretnéd megtenni. sok pasinak nagyon tetszik, ha õ az elsõ az életedben, és elveheti a szüzességed. sokan nem szeretik olyan helyre tenni, ahol már sokan jártak elõttük.:D
Nem ciki.18 vagyok szintén szûz :)
Ez teljesen normális. Így már tényleg felnõttél hozzá, és minél késõbb történik, annál jobban élvezed majd!:) Kívánom, hogy találj egy olyan srácot, akivel öröm lesz lefeküdni, és emlékezetes alkalom lesz;) Sok sikert!:)
Nem ciki magánügy mindenki akkor veszíti el amikor jónak látja!!!
emberek! Nem vagyunk állatok, hogy az ösztöneink után rohanjunk! És hagyjátok ezt szüzesség dolgot, 18 évesen meg 14 illetve 20 évesen, mert nem maradtál le semmirõl... És ráadásul lány vagy. Gondolkodj már! Tanulj meg szeretni, szerelmesnek lenni, odafigyelni a másikra, tisztelni stb... A szex ráér!!!!!
Én normális vagyok dugunk..? mellesleg 17vagyok. Hallod. am nem gáz.
Szerintem sem ciki. Én 17 vagyok és szûz, sõt kivételesen sok osztálytársam is az.
Én 17 leszek de még szûz vagyok én is.Mitnemondjak egyre gyakrabban jön mostanában rám hogy ha meglátok egy lányt egybõl az ugrik be:D. Am nincs kedved talizni?
egyáltalán nem ciki....sõt..undorítónak találom azt aki csak mert cikinek tartja és"a nekem már mind1 csak ne legyek szûz"szöveget nyomja..szánalmas..én is szûz vagyok 18 évesen..ki a faszt érdekel..nyomorékokkal nem állok le....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!