Találatok a következő kifejezésre: Ciki az, valaki 18 évesen (6 db)

Az ciki, ha valaki 18 évesen még szűz?

Legjobb válasz: Abszolút nem, nyugi:)

Abszolút nem, nyugi:)
Ráérsz 22 évesen is elveszíteni.
Nem ciki!!
18 éves vagyok és szûz. Akinek nem tetszik, az az õ baja. ;)
18 éves vagyok és szûz, még ha lett is volna egy pár alkalmam hogy elveszítsem 18/F
Az, úgyhogy ne nagyon hangoztasd. De ha lesz valakid, majd nem leszel az.
Nem ciki.Ne törõdj azzal, hogy mit mondanak mások!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek :)

Kamaszok ti is cikinek tartjátok azt, ha valaki 18 évesen szuz?

Csak azért kérdezem,mert az egyik barátnom azt mondta nekem,de szerintem nem az.

Legjobb válasz: Nem, nem ciki.... Az a ciki, mikor valaki 14 évesen már nem az.

Nem, nem ciki.... Az a ciki, mikor valaki 14 évesen már nem az.
*13-14
Tényleg az a ciki ha valaki 13-14 évesen már nem az. Én igaz 15voltam, de nem bántam meg még mindig azzal a fiúval vagyok. Csak azért h ne legyen valaki szûz lefeküdni valakivel elég éretlen felfogás. 20L
Szerintem sem ciki, sõt! Büszke lehet magára az a lány, aki nem kapkodja el. Manapság sajnos egyre kevesebb aki vár.
Ez hülyeség...Én is már majdnem 19 éves voltam mikor elvesztettem, de ha nem a mosstani párommal lennék, akkor szerintem még mindig az lennék.Egyáltalán nem ciki...Nekem is mondták, hogy vénlány leszek meg stb..., de azért nem kell odaadni valakinek, hogy te ne legyél az.Várj a megfelelõ emberre és hidd el nem fogod megbánni, hogy vártál vele...Én is így voltam ezzel.
ciki 17 alatt szexelni, ok van nagyon kevés 16 éves aki tényleg érett hozzá, a barátnõd biztos 13-114 évesen már kefélt és azt hiszi jól tette pedig nagyon nem..
A kérdező hozzászólása: leírom mégegyszer:szerintem sem ciki csak kérdezem!
A kérdező hozzászólása: nem o még szuz, és nem hiszem hogy 18 évesen még nem lessz az, de kitudja
Nem ciki. Tényleg az a ciki, amikor 12-13 éves kislányok(még testileg és lelkileg is azok) szexelnek. 14 évesen meg jönnek a kérdések: "Lehetek terhes?" "Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy babát várok?" "Megtartsam vagy elvetessem?" "A 15 éves apuka nem vállalja a gyereket. Mit csináljak?" stb.
Szerintem egy dolog csak akkor ciki, ha te is annak érzed. Nem érzed annak, nem az, akármit is mondjon a másik. Komolyan néha nevetségesnek találom az ilyeneket, 18 évesrõl van szó és nem 30-ról! Majd fog szexelni minden nõ, ha szerelmes lesz és úgy érzi, hogy a párja megérdemli a testét. Ez egy magánügy amihez senkinek semmi köze.
Én kalapot emelek elõtted hogy még szûz vagy. :) 34F :D
Egyáltalán nem, sõt az a gáz, ha valaki már 13 évesen elveszti. Sajnos olvastam egy statisztikát, hogy 14 éves korig a legtöbben megteszik... Én is 15 évesen szûz vagyok, 18 évesen is az fogok maradni és büszke vagyok rá! ;)
nem ciki, tiszteletre méltó.

Ciki az, ha valaki 18 évesen nem szedi a szemöldökét a mai világban?

Legjobb válasz: Szerintem nem, illetve attól függ, hogy természetes állapotában milyen a szemöldököd formája. Ha mondjuk marha vatsag, összeér, stb.. akor érdemes kiigazítani, vékonyítani, de ha szép formájú és ívû, nem túlságosan dús és úgy egészében véve illik az arcodhoz, akkor szerintem nem muszáj.

Szerintem nem, illetve attól függ, hogy természetes állapotában milyen a szemöldököd formája. Ha mondjuk marha vatsag, összeér, stb.. akor érdemes kiigazítani, vékonyítani, de ha szép formájú és ívû, nem túlságosan dús és úgy egészében véve illik az arcodhoz, akkor szerintem nem muszáj.
Így van! Attól függ! Ha nagyon õsemberes, és nem szedi akkor elég gáz. De nem ez határozza meg egy ember értékét. Ami tényleg ciki: büdös száj, büdös láb, és bármilyen testszag, koszos körmök, zsíros haj, szíros fül, korpa, rohadó fogak, nõknél lábszõr, hónaljszõr mindenkinél, koszos cipõ, koszos ruha, túl sok púder, elrontott smink, több napos borosta stb. Ezek cikik!
Én 20 éves vagyok, és csak nagyon ritkán szedem, mert lusta vagyok hozzá... Nincs benne semmi ciki, ha nincs nagyon összenõve. Te látod, hogy milyen alakú a szemöldököd, hogy esztétikus-e úgy, ahogy van, vagy sem. Szerintem egy lány lehet nagyon csinos akkor is, ha nincsenek cérna vékony végû szemöldökei...
Szerintem egyáltalán nem ciki. Nekem például addig dícsérték a szemöldököm, amíg el nem kezdtem szedni. Ha mégis igazítani kell rajta, akkor érdemes elõször szakemberrel csináltatni, hogy a megfelelõ formát alakítsa ki, de akkor se szedest ki vékonyra. Én rondának tartom a túl vékonyra szedett szemöldököt, olyan az arc tõle, mint egy csupasz pondró.


Szerintetek ciki az ha valaki 17 18 évesen még szűz? Nem kell azt hinni hogy ellene vagyok. Csupán csak nem találtam még olyan normális pasit akivel le is akarnék feküdni!

Legjobb válasz: Az ilyen válaszoknál úgyis lel eszek pontozva, e akkor is leírom: Szerintem ebben semmi ciki nincs! Majd eljön rá a megfelelõ alkalom.

Az ilyen válaszoknál úgyis lel eszek pontozva, e akkor is leírom: Szerintem ebben semmi ciki nincs! Majd eljön rá a megfelelõ alkalom.
18 évesen cikinek éreztem, mikor már mindenki körülöttem 15 évesen elvesztette és nagyban pasizott. aztán mostmár semmi jelentõsége. várj, amíg nem találsz olyat, akivel szeretnéd megtenni. sok pasinak nagyon tetszik, ha õ az elsõ az életedben, és elveheti a szüzességed. sokan nem szeretik olyan helyre tenni, ahol már sokan jártak elõttük.:D
Nem ciki.18 vagyok szintén szûz :)
Ez teljesen normális. Így már tényleg felnõttél hozzá, és minél késõbb történik, annál jobban élvezed majd!:) Kívánom, hogy találj egy olyan srácot, akivel öröm lesz lefeküdni, és emlékezetes alkalom lesz;) Sok sikert!:)
Nem ciki magánügy mindenki akkor veszíti el amikor jónak látja!!!
emberek! Nem vagyunk állatok, hogy az ösztöneink után rohanjunk! És hagyjátok ezt szüzesség dolgot, 18 évesen meg 14 illetve 20 évesen, mert nem maradtál le semmirõl... És ráadásul lány vagy. Gondolkodj már! Tanulj meg szeretni, szerelmesnek lenni, odafigyelni a másikra, tisztelni stb... A szex ráér!!!!!
Én normális vagyok dugunk..? mellesleg 17vagyok. Hallod. am nem gáz.
Szerintem sem ciki. Én 17 vagyok és szûz, sõt kivételesen sok osztálytársam is az.
Én 17 leszek de még szûz vagyok én is.Mitnemondjak egyre gyakrabban jön mostanában rám hogy ha meglátok egy lányt egybõl az ugrik be:D. Am nincs kedved talizni?
egyáltalán nem ciki....sõt..undorítónak találom azt aki csak mert cikinek tartja és"a nekem már mind1 csak ne legyek szûz"szöveget nyomja..szánalmas..én is szûz vagyok 18 évesen..ki a faszt érdekel..nyomorékokkal nem állok le....

MIÉRT ciki az hogy ha valaki 14 -16 vagy akár 18 évesen szűz? . Itt kérdezi mindenki hogy gááz hogy szűz vagyok?

komolyan miéárt ciki oké én 17 vok és nem vagyok már jó ideje ...de akkor is...14 évesen az embernek ne azon járjon az esze hogy húúú még sz?z vagyo ka francba...és kb még lóg a tojáshéj a seggén....MIÉRT VAN EZ?

Legjobb válasz: Nincs EZ. Szerintem sem ciki. Csak a kérdezõk tartják annak, de ez mindenkinek a saját, külön bejáratú, személyes, szociális problémája. Ettõl még a többség nem szenved ebben, csak Õk nem kérdezik meg, éppen, mert nem szenvednek ebben. Szerintem. :P

Nincs EZ. Szerintem sem ciki. Csak a kérdezõk tartják annak, de ez mindenkinek a saját, külön bejáratú, személyes, szociális problémája. Ettõl még a többség nem szenved ebben, csak Õk nem kérdezik meg, éppen, mert nem szenvednek ebben. Szerintem. :P
ejha, 13.41, ez igen! Jó látni hogy vannak még komoly, rendes pasik ebben a lezüllött világban:)
társadalmunk mozgatója az hogy minél több dolgot elérjünk az életben, felülkerekedjünk másokon. ebbe bele tartozik a pénz és a szex, és a fiatalok ezt látják a trévében. bejön az elsõ sorozat ahol az egyik ember csóró, mint a templom egere, de elvan a családjával mindössze anyagi gondjaik vannak, a másik meg k*rvagazdag, de reggeltõl estig ordibálnak meg mindenhova eljár a gyerek bulizni lerészegedni esetleg szív is vagy valami :/ hát jóhogy nem a család hanem a saját érdekeit tartja szem elõtt, és észre sem veszi a változást. eljár vagánykodni, férfiak esetében "húzzunk meg néhány sunát tesó" a nõkét meg nem is említem, mert az már maguknak megalázóbb, és szánalmasabb. sajnos kevés olyan fiatal van aki úgy gondolna rá mint én. amit én szeretnék ha idõsebb leszek egy komoly barátnõ, késõbb társ akár feleség annyi pénz hogy megéljünk, és egy icipici+, hogy ha kell valami apróság, az legyen meg egy akkora ház amiben pont elférünk gyerek(ek) amit más szeretne: pénz p*na/f-sz bmw(mellé benzinkút..) luxusvilla medencével meg f*szomteteje, határ nincs. 17/F
De neked se ezen járjon az eszed mert gyerek vagy még te is.
Szerintem nem az, csak a lányok hiszik azt. Nekem volt olyan barátnõm, aki szûz volt amikor megismerkedtünk, és csak azért gyorsan lefeküdt mással, hogy ne nevessem ki, hogy szûz... [email protected] pipa lettem, amikor elmondta... Lányok, ne legyetek hülyék.
Én úgy gondolom szingli életmód egyetlen pozitívuma, hogy nem fogsz késõbb olyan emberhez hozzámenni, vagy nem fogsz olyat elvenni, akirõl késõbb derül ki, hogy nem klappoltok egymáshoz. Ha elveszi az ember az elsõ nõt akibe beleesik az ritkán végzõdik jól. Inkább legyek a feleségem elõtt pár nõvel mert akkor kisebb az esélye, hogy mellényúltam.
A kérdezõ FIÚ?!
csodalom a noket. ha egy tetszik en viragot veszek neki, tisztelem, es mindig oszinte vagyok, sokat beszelgetunk, hogy minel jobban megismerjuk egymast. megosztom vele ami bant, es meghallgatom ot is, elmondom mit hogy kene... de mindig ott lyukadok ki, hogy helyes(pedig annyira nem is:S) vagy kedves vagy de legyunk baratok, meg neha masik csavoka is bekavar, altalaban olyan penz es p*na-orientaltak, amilyenne sose akarok valni :( 13:41-es
Hát látod tök igazad van kérdezõ!!!!!Annyira buták!!!Miért lenne már baj nem igaz?Mindenkinke szabad akarata hogy mikor kivel hol lesz az elsõ nem?Én nem tudok olyan kort mondani amikor ciki lenne!(kivéve ha még szûz és azzal henceg meg hazudozik h mikor kivel szexel)Ezen az egyen kivûl:Nem ciki ha valaki nem az meg az sem ha valaki az!Elég már az ilyen kérdésekbõL!
Én tartogatam az igazinak!! És jól is tetetm 1 éve együtt vagyunk de nagyon jó. Nincs bün tudatom hogy miért nem vele történt meg az elsõ ! Lányok legyen eszetek ne kapkodjátok el komolyan mert egyszer meg jönn az igazi és olyan érzést éresztek majd akkor hogy meg bánjátok hogy nem õv vele volt az elsõ!!!
13.51es vagyok. 13.41es:) Fogsz te találni kedves lányt, mert szerencsére vannak akiknek az ilyen pasik jönnek be:) Pl. csak ezen az oldalon ketten is:)
Nem ciki.A szex szerelem nélkül mit sem ér.Ha majd lesz egy barátnõd akkor ráérsz.
A kérdező hozzászólása: nekem van:D én csak megkérdeztem mert én pl nem tartom cikinek:D és irritált :D
A kérdező hozzászólása: egyetértek 13.51-essel:D
13.51es vagyok. 13.41, szimpi vagy:) csak 2 dolog: majdnem 2 évvel idõsebb vagyok nálad, és kialakulóban van egy kapcsolatom. De ne adj lejjebb az általad "oldschool"-nak nevezett felfogásodból, ha egy kedves, rendes csajt akarsz:) Sok sikert, te megérdemled:)
Lehessen neked e-mailt írni a kérdéseidnél, válaszaidnál. Igen-nél a "pipa" jól állítottam be? :) ))
nem feltétlenül liberális... mi rendszerben élünk, a liberális politika A JÓL ÖSSZERAKOTT rendet támadja, igaz ez nagyon rosszul van összerakva. olyan ez a társadalom ahol a mennyiség gyõzött a minõség felett. még mindig 13:41-es 17/F
akkor tessék szépen beállítani a 'privát üzenetek fogadásást'. ;)
Leromlott, degenerált liberális rendszer ezt az embertipust termelte ki... 16/F
A kérdező hozzászólása: jaja elég nehéz:D nekem hálisten sikerült találnom egyet:D már 2 éve együtt vagyunk minden probléma nélkül:D
13:41es vagyok az a baj, hogy ilyen "oldschool" vágyakkal nehéz, sõt LEHETETLEN ilyesmi lányt találni. nem is sikerült eddig :) ha valaki akar beszélni én egyébként eléggé beszédes vok, privizzen :)
A kérdező hozzászólása: nos 13.40-es nem ezen jár az agyam csak kérdést tettem fel lehet hogy gyerek vagyok de így alakult:D uccsó válaszadó:D full egyetértek veled:D nem kell se a bmw se a luxus villa:D család feleség gyerekek kis ház vagy lakás:D +egy kis plusz semmi extra
A kérdező hozzászólása: huh...szegény második válaszadó...én is bedühödtem volna...:D mmint ha az enyém is ezt csinálta volna anno..
A kérdező hozzászólása: a kérdezõ fiú igen:D

Miért gondolja az emberiség 90%-a, hogy ciki, ha valaki (fiú) 18-19 évesen még szűz?

Komolyan mondom, fel idegel. Nem, hogy örülnének a lányok hogy nem fekszik le f?vel fával, hanem a szerelmes korszakára tartogatja. Valaki magyarázza már el könyörgöm, hogy miért tartják ezt nagyon sokan cikinek?

Legjobb válasz: Emberiség? Az emberiség nagy részének kisebb gondja is nagyobb ennél, ez csak egy mûhiszti azok által, akik fene jó dolgukban azt se tudják, mit csináljanak...

Emberiség? Az emberiség nagy részének kisebb gondja is nagyobb ennél, ez csak egy mûhiszti azok által, akik fene jó dolgukban azt se tudják, mit csináljanak...
Ahogy az évek elõrehaladtával a fiatalok egyre hamarabb és hamarabb vesztették el a szüzességüket, úgymond ez lett "az etalon", vagy inkább társadalmi norma. Mert nyilván, ha azt látják, hogy "kis" 14 évesek már túl vannak rajta, azt fogják gondolni, hogy elkéstek vele. Szerintem egyáltalán nem "ciki". Én 17 éves vagyok, lány, és még szûz, nem gondolom, hogy ezzel bármi gond lenne. Eddig nem úgy hozta az élet, majd eljön az ideje. Csak mert mások szerint gáz, de szerintük nincs vele baj, akkor minek parázni?
hát én valami 20 fiú ismerõsömrõl tudom hogy 18-9 éves korában vesztette el a szüzességét érdekes, találtak olyan lányokat akiknek ez nem volt ciki normális, nem r*bit kell keresni, ennyi a titok 21/L
mert ennyi eszük van, nincs normális értékrendjük nem tudják mi a fontos, már aki szerint ez gáz, az a gáz hogy 12-15 évesek kefélnek de az nagyon szomorú
Szerintem pedig igazán példát vehetnének rólad, szánalom amiket a mai világban hallok/látok... Örülök hogy vannak még normális srácok :) 15L
Én is szûz vagyok még és nem tartom cikinek, aki meg annak tartja, az így járt :D. Én meg kifejezetten egy normális nõnek tartogatom magam, ha nem is a nagy Õ-vel fogom elveszteni, legalább szerelemben. 19/F
azért bizonyos kor után már lehet kicsit ciki és ha meghallja valaki akkor elgondolkodik hogy "vajon minden rendben van ezzel a gyerekkel?" de 18-19 évesen még nem hinném h gáz. De ne várd h ennek örüljenek is.
mert a mai világba mikor a srácok 14 évesen elvesztik vagy még hamarabb az extrémebbek ott már gáz a 19 éves szûz
Õk sem tartják hidd el annak, sõt örülnek hogy tudnak várni az igazira..csak a magány beszél belõlük..nem a szexhiány..ha nincs társ, nincs szex..
Ez egy média által generált szociális nyomás, hogy minél elõbb veszítsd el. Amerikai Pite meg a többi amcsi középiskolásokról szóló vígjáték is ezt erõsíti, hogy ez milyen nagy szám, meg mennyire mérvadó a kamaszok között felépülõ hierarchiában.
Én megtaláltam azt akivel benne lettem volna a dologba, de semmi. Nyáron dolgoztam, csajozásra 0 esély és idõ. Szeptembertõl új élet. A csajok amúgy csipnek, csak épp az iskolámba nem volt 1 se... Viszont most 19 évesen nem várok tovább. Persze voltak már felajánlások 1-2 éve, de 15 éves lány nem kell, legyen idõsebb azért õ is. :)
Kérdezõ: lányok idióták. Ezt jól jegyezd meg.ÉN meg ezt tartom cikinek, hogy ilyen butuskák és nagyképûek, lenézõek és még sorolhatnám. Ma már az emberekhez nem lehet bizalommal fordulni, fõleg nem a csajokhoz. Mert kinevetnek a hátuk mögött, kipletykálnak és gúnyt úznek a normális, de szûz srácokból. Ezért mondom: a mai lányok nem érnek annyit, hogy miattuk menj el prostihoz- (na az meg egy utolsó szajha)- inkább várj a megfelelõ alkalomra. Aki nem fogad el téged így, azt nem lehet nõnek nevezni. Amúgy is a profiknak is össze kell csiszolódni. Idõt kel adni egymásnak, az emberek erre nem képesek. Nem érdemlik meg egymást.
13., azért egy ”tisztelet a kivételnek” járt volna :)
Azért, mert a médiából folyamatosan csak a szex-rõl van szó. Aki pedig nem tud gondolkodni az mindig azt csinálja amit beadnak neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!