Találatok a következő kifejezésre: Ciki a Ha igen, akkor (24 db)

Felnőtt emberek szoktak rollerrel menni a munkahelyükre? Ha igen akkor nem ciki?

Legjobb válasz: Én sokszor látok öltönyös embereket rollerozni... nekem már nem meglepõ szerintem nem ciki.

Én sokszor látok öltönyös embereket rollerozni... nekem már nem meglepõ szerintem nem ciki.
Nem hiszem :P
A Mentõállomáson ahol az apósom dolgozik van egy csávó és amikor kedve van felveszi a rózsaszín versenyruciját azt rápattanik a versenykerékpárjára és 15-20km-t biciklizik a munkahelyére azaz a mentõállomásra! Na ez nem ciki?
A kérdező hozzászólása: :) ) hát lehetséges :) ) Gondolkoztam hogy veszek rollert és akkor megspórolnék havi 5000 ft-ot amit a bérletre költök.

Lányok! Erről a honlapról rendelt már valaki vibrátort? Ha igen akkor nem volt a kocsira semmi olyan ráírva, ugye? És nem ciki vibrátort rendelni?

http://www.vagyaim.hu/Erotikus-eszkozok-noknek/Vibrator.html

Legjobb válasz: Nem igaz amit az elsõ ír. Én mást rendeltem tõlük, sima csomagszállító kocsi hozta és diszkrét barna borítékos csomagba volt benne. Azon pedig a név és a cím szerepelt. Nem is írhatják rá, hogy mi van benne, mivel ez egy áruház, így diszkréten kezelnek mindent szerencsére.

Nem igaz amit az elsõ ír. Én mást rendeltem tõlük, sima csomagszállító kocsi hozta és diszkrét barna borítékos csomagba volt benne. Azon pedig a név és a cím szerepelt. Nem is írhatják rá, hogy mi van benne, mivel ez egy áruház, így diszkréten kezelnek mindent szerencsére.
Nem rendeltem még ilyesmit, de szerintem alap, hogy diszkréten kezeljék a dolgot, hisz nekik is érdekük, hogy megtartsák a vásárlóikat.
Hé, amit az elsõ írt, az csak irónia volt...:)
Én rendeltem már, nem dobozban hozták, hanem csak becsomagolták papírba, és ráírták nagy piros nyomtatottbetûkkel, hogy VIBRÁTOR XY NEVÉRE. Ráadásul még a kocsira is ez volt ráírva, amivel elhozták... Amúgy nem hinném, hogy ciki vibrátort rendelni, hisz mások is szoktak, csak épp titokban, mégsem hallunk olyan pletykákat, hogy: , , Te Jani, láttad, hogy a Marikának vibrátort hozott a postás?" Nem hinném, hogy ráírnának bármi cikiset is a csomagra, különben is, ha valaki ráismerne mondjuk cégnév/cím alapján, azzal lesz közös témád, aki meg nem ismeri, az nem ismeri. Nem ciki. Kell neked, unod az ujjad, és kész. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :D Ahogy elolvastam az elsõ válaszát egy kicsit megijedtem.
A kérdező hozzászólása: Már kezdtem megijedni :D

A napszemû Pippa Kenn címû könyvet olvasta valaki? Ha igen, akkor ezt megmagyaráznátok? Ezt nem értem. (bõvebben lent)

Most akkor Ruben életben maradt,ugye?

Legjobb válasz: Igen Rubben életben maradt ( egész végig él a könyvben ). Szerintem azért mert összeveszett Peter-rel és ügye Peter is oda tartott...(szerintem)

Igen Rubben életben maradt ( egész végig él a könyvben ). Szerintem azért mert összeveszett Peter-rel és ügye Peter is oda tartott...(szerintem)

Ciki a rózsaszín? Ha igen, akkor melyik korosztályban?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem egyáltalán nem ciki egyik korosztályban sem, én is kedvelem ezt a színt mind ruházatban, mind kiegészítõkben egyaránt. Szerintem az árnyalatot kell okosan megválasztani, hiszen egy rikítóbb rózsaszín nem biztos, hogy jó összhatást kelt egy 70 éves hölgyön, ám a 20 évesek kétség kívül bármikor és bárhová felvehetik. Az idõsebb korosztály meg bátran viselheti a halványabb, pasztellesebb változatát ennek a színnek. Tehát nem maga a színválasztás a lényeges, hanem az árnyalat megválasztása. Véleményem szerint attól, hogy valaki 40-50-60-70 éves, nem kell kizárólag feketében, sötétkékben és barnában járnia! Nagyon csinos tud lenni bárki egy kis ízléssel, akár rózsaszínben is! =o)

Szia! Szerintem egyáltalán nem ciki egyik korosztályban sem, én is kedvelem ezt a színt mind ruházatban, mind kiegészítõkben egyaránt. Szerintem az árnyalatot kell okosan megválasztani, hiszen egy rikítóbb rózsaszín nem biztos, hogy jó összhatást kelt egy 70 éves hölgyön, ám a 20 évesek kétség kívül bármikor és bárhová felvehetik. Az idõsebb korosztály meg bátran viselheti a halványabb, pasztellesebb változatát ennek a színnek. Tehát nem maga a színválasztás a lényeges, hanem az árnyalat megválasztása. Véleményem szerint attól, hogy valaki 40-50-60-70 éves, nem kell kizárólag feketében, sötétkékben és barnában járnia! Nagyon csinos tud lenni bárki egy kis ízléssel, akár rózsaszínben is! =o)
Igen, ezzel egyetértek. De attól függ kinek ciki. Mert egy punk-os, rocker, (...) nemcsipik a plázacicákat. Persze a pink-et is lehet máshogy hordani.A lényeg h izléses legyen és stilusos! Jó vásárlást ;)
nem! a korosztályrol csak annyit minél idõsebb vagy annál kevésbé baba rózsaszint max2023éves korig ajánlott uttánna kicsit más árnyalatok
Nekem VOLT egy nagyon jó bnõm de mikor bekerült gimibe nagyon plázacicás beképzelt csaj lett.azóta sem birom...a szobája pink :S...ruhája meg minden a szobába :D a lámpától a szekrényen át.Nekem ez már túlzás.Kiegészitõkbe jó de h minden rózsaszín az nnekem sok
háát ez attól függ h mennyi rózsaszín van rajtad.mert ha tetõtõl talpig rózsszínbe vagy az gáz( kivéve ha nem 1-5 év közötti vagy:) )de 1-2 rózsaszín darab vagy kiegészítõ egyátalán nem gáz.
20-23
kb 10 éves korig még elmegy a csupa rózsaszín :)
Némely korosztályban nem , de 40 felett már igen

A napszemû pippa kenn címû könyvnek van második kõtete? És ha igen akkor mi a címe?

Elõre is kõszõnõm

Legjobb válasz: Igen lesz második rész, idén jelenik meg elvileg, a címe: A viharszívû Mya Mavis. :)

Igen lesz második rész, idén jelenik meg elvileg, a címe: A viharszívû Mya Mavis. :)
A kérdező hozzászólása: köszi!! :)

A Budapest 2. kerületi Ficánka Gyermekparadicsom Óvi és Bölcsi (Zöldlomb utca 2) működik-e még? Ha igen, akkor telefonszámot, email címet adjátok meg, kérlek.

A weboldalukon nincs email cím, az ovi vezetőjének telefonszámánál pedig egy rossz telefonszám van megadva (egy teljesen idegen harmadik személy mobilja)...

A bikinivonal gyantánál le kell venni a bugyit is? Ha igen akkor nem ciki?

Nagyon szégyenl?s vagyok de el szeretnék menni gyantáztatni mert mindig kipötyösödök..stb =(

Legjobb válasz: Igen, le kell. Egyébként lehet hogy a gyantázás után is "kipöttyösödik", Nekem is mindentõl csúnya volt, sõt mióta gyantáztattam be is nõttek a szõrök. Használok X-epil SOS szõrbenövésgátló folyadékot, és az valami csodával egyenlõ. Mióta használom semmi gondom nincs ezzel.

Igen, le kell. Egyébként lehet hogy a gyantázás után is "kipöttyösödik", Nekem is mindentõl csúnya volt, sõt mióta gyantáztattam be is nõttek a szõrök. Használok X-epil SOS szõrbenövésgátló folyadékot, és az valami csodával egyenlõ. Mióta használom semmi gondom nincs ezzel.
Nem muszáj levenni! Ha megmondod, hogy szégyenlõs vagy biztos megérti a kozmetikus és csak félre húzza a bugyit onnan ahova a gyantát keni.
Nem bazz, majd jól összekeni a bugyidat -.- Mit gondolsz, akinek full gyanta van annak hogyan csinálják? Sõt, a lábat is harisnyán kersztûl szokták. Egyébként nõgyógyászhoz nem szoktál menni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ ! Fõlleg az utolsó 2 nek = )
Nem kell. Félreúzod kicsit és kész.
Én levettem nincs abban semmi. 14L
Valaki mondja már meg, hogy 14 évesen minek kell intim gyanta? ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!