Találatok a következő kifejezésre: Ciki a Ha (2119 db)

14/L es tul ciki a ha nem borotvalom a puncim?

Legjobb válasz: Nem, miért lenne az? A tiéd. Szíved joga úgy kezelni, ahogy akarod. Divattal és "tömegízléssel" sose törõdj. A lényeg az, hogy neked mi tetszik, és hogy mi egészséges. Ha ezt a két tényezõt veszed figyelembe mindig, abból baj sose lehet. :)

Ha az egészet nem is, de bikinivonalban azért szedesd ki, de a borotvát nem ajánlom, kényelmetlen érzés amikor visszanõ! Inkább gyantáztasd! De úgy, ahogy neked tetszik! Személy szerint, én bikinivonalban kötelezõnek tartom, hogy szedessem:) (eddig krémet használtam, az legalább nem olyan gázos, de szintén nem ér sztem sokat, tehát ezután gyanta!)
Nem, miért lenne az? A tiéd. Szíved joga úgy kezelni, ahogy akarod. Divattal és "tömegízléssel" sose törõdj. A lényeg az, hogy neked mi tetszik, és hogy mi egészséges. Ha ezt a két tényezõt veszed figyelembe mindig, abból baj sose lehet. :)
Nem baj, ha szõrös, de lehetõleg bugyi/bikini alsó alól azért ne kandikáljon ki semmi.
Miért akarod borotválni?
Igaza van az elõzõnek...! Még ha lenne is pasija, még nem kéne mutogatni neki!
Nem ciki, ha nem akarsz nem feltétlenül kell alkalmazkodni a tömegízléshez. Én fiú vagyok de mondjuk engem egyátalán nem zavar hogy szõrõs vagy sem egy lánynak. Sõt eddig mivel csak olyan csajt dugtam aki borotválta...kipróbálnék végre egy szõrös puncit is:D Ami a lényeg, hogy ne legyen elhanyagolva és szóval legyen azért fazonra nyírott(pl:bikinivonal).
"Hát ha nincs pasid akkor nem látja senki nemigaz?:) " Ha van pasija is 14 évesen hova mutogassa még a pináját? -.-
Hát ha nincs pasid akkor nem látja senki nemigaz?:) az már a te dolgod h neked hogy tetszik, csinálod-e vagy nem. Ha van pasi akkor azt már vele kell megbeszélned hogy neki mi tetszik. 15/L
Iszonyat ciki... Pfff Milyen kérdés ez? Kezd csak el borotválni, hátha úgy megerõsödik, hogy lépni sem tudsz majd tõle... Minél késõbb kezded, annál jobb. Nem kell a fölösleges szenvedés, amikor nõ vissza. Amúgy meg 14 évesen ne ezzel foglalkozz. L/22
Engem faszául zavar ha van, szóval inkább gyanta meg lehet szokni.
Ciki:D
14:20as miért lenne ciki ? biztos te is valami média bu*i lehetsz, aki azt "tanulja", hogy 14 évesen borotváld, meg 14 évesen feküdj össze fûvel fával. A ciki az te vagy, inkább ;)
Hát ne haragudj meg de ha én ránézek 1 szõrös puncira elhányom magam.... gusztustalan 1 dolog
1az, hogy a szõr nem véletlenül van ott. Persze a bikini vonalról és egy kicsit beljebb is le lehet szedni, DE EGY 14 ÉVES CSAJNAK KI NÉZI, HOGY SZÕRÕS E ?:)
Nem ciki, nekem mindkettõ bejön ! Fiu vagyok
Csak a bikinivonalat borotváld!!!
Nem ciki. Inkább CUKI !!!
ömm bocsi de most én is belepofázok pedig csak 14 vagyok. én nem szedem csak bikinivonalban mert sajos sötét. az nagy tévedés, hogy mutogatjuk magunkat 14 évesen. elárulom, hogy nekem még az életben nem volt barátom... és mostanában nem szándékozom mutogatni magam! az osztályunkba 15 lány jár abból összesen 2 van (akiket amúgy már mindenki utál a k.rvás viselkedése miatt) akik elõszeretettel mutogatják magukat... szóval nagy a tévedés ezen a téren... nem minden 14 éves alakít kiskorúprostituáltat (aki pedig igen, azt úgyis megutálják, mert megunják a "normális" lányok, hogy õk mindig a háttébe szorulnak és azok akik lengetik magukat azok a "nagyarcok"). és el kell, hogy mondjam, nem hiszem, hogy ez számítana egy fiunak, hogy szõrös e vagy nem, ha igazán szeret akkor teljesen mindegy lesz neki... vagy majd olyat keresek aki nem undorodik tõlem akkor sem ha szõrös
Nem ciki egyáltalán! A Te puncid, Te döntsd el, hogy borotválod-e vagy nem! De bárhogy is döntesz, ez csak a Te döntésed legyen! Ne befolyásoljon senki és senki kedvéért ne változtass, az elhatározásodon!!!
nõtt már oda ilyen korba valami a pihén kívül? amúgyis meg szted ki nézegeti ?? ha pihén kívül valami a fürdõruhán kívül esik akkor azt a részt...
Elõzõhöz szólva, ha lesz párod sem feltétlenül kell borotválnod. Mivel nem a bikinin vonalról kérdezel, gondolom azt magadtól is megteszed, ha kikandikálna a fürdõruhából. 30 éves elmúltam amikor bikini vonalon kiszedtem-addig nekem ott nem nõtt, -pedig máshol dús, sûrû ráadásul fekete. Lányom veled egy idõs korában rövidnadrágos úszót hordott-semmi kincsért nem borotválta volna... A média valóban ezt sugallja, diktálja, de mögötte inkább a pedofília felé hajtja a férfiakat. Sok éve fel sem állt volna egy egészséges felnõtt férfi "szerszáma" egy szõrtelen "puncira" A tisztaság természetesen fontos.Az utcanõk a partnerek száma miatt, lapostetvek elkerülése miatt kényszerültek a borotválásra.Így jött divatba...
A válaszadóknak több fajtája is van... Vannak azok a 20 éven fölüliek, akik már elfelejtették, milyenek voltak 14 évesen. És vannak azok, akik még nem fogták fel, hogy mennyire változott a mai fiatalság. Elõször is: a 14 évesek már BÕVEN mutogatják magukat pasiknak, legalábbis a nagy százalékuk, sõt, már a 13 évesek is. Azután: az ember 14 évesen már FEJLETT külsõleg. Én 21 leszek, de még nem felejtettem el, mint egyesek. Nekem akkor már elég nagy cicim volt, és bizony mindenhol nõtt a szõr. Nyaranta pedig nem a lakásban ültem a tévét bámulva, hanem a strandon, ezért NYILVÁN borotválkoztam... Mert amúgy gusztustalan lett volna. A szõröm nem erõsebb semmivel, mint akkor volt. De persze mindenki annyira okos itt, csak kár, hogy senki sem tapasztalatból beszél.:) Szóval lányzó, nyugodtan borotváld magad, engem például ahogy elkezdett nõni, máris hihetetlenül zavart a szõr, és igénytelennek éreztem magam tõle... Viszont ha nem érzed szükségét, akkor NE tedd. Minden rajtad áll. Ha téged nem zavar, a fürdõbugyiból pedig nem lóg ki, akkor nincs gond.
Nem ciki, mert mivel mi férfiak úgy szeretjük, ha olyan bundás, mint egy medve és olyan büdös, mint egy görény! XD
Én fiú vagyok, és szerintem nagyon mind1 h milyen, ha majd szeretni fog egy srác az nem azért lesz mert h borotvált vagy nem vagy 10 kilóval könnyebb vagy nehezebb vagy. Ezek csupán elkorcsosult társadalmi "elvárások" meg úgymond a trend. Meg h a 13-14-15 évesek mutogatnák magukat meg h érették?Aztán mihez érették, kislányok akik nagylánynak képzelik magukat, nekem vannak ilyen korú ismerõseim és egyátalán nem mutogatják magukat sehol, mert gáznak érzik nagyon helyesen. Igaza van az egyik elõzõ válaszolónak, ha majd lesz egy komolyabb barátod akkor vele megbeszélitek ha ez gondja lesz.Addig meg mért tennéd?Mert a beteg média ezt diktálja hogy muszáj?Ugyanmár:D Úgy élj ahogy neked tetszik, ennyi:)
Remélem tudjátok, hogy gyantáztatni nem lehet az egészet, max a bikinivonal mentém, mert elég érzékeny a bõr egyéb részeken! És te, kis 14 éves leányzó. Jaj, kitõl hallhattad, hogy ez ciki? Csak reméljük, hogy nem egy fiútól! Kicsit még várj vele. :) 24/L
Húsom, gyanta.
én 14évesen simán borotváltam, sosem szerettem a szõrt, undorodtam tõle... :/ 16/L
19:46, visszaköptem a kakaómat bas.zki, ne röhögtess :D
ráérsz majd akkor ha lesz pasid akivel lefekszel. Addig felesleges.
2009-09-07 12:04 De izgi, megkérdezhetem, még ma is természetes szõrösen hordod? Szívesen megnézném! 29F

Szerintetek ciki lenne ha 14 évesen szőkére festetném a hajam?

ez minden álmom:-) hogy szőke hajam legyen. a mostani hajszínem barna. és nekem nagyon tetszik a szőke:)

Legjobb válasz: Ha anyukád megengedi, és neked ez esik jól. Cikinek nem ciki..

Ha anyukád megengedi, és neked ez esik jól. Cikinek nem ciki..
Ha megengedik, akkor miért ne. De eléggé károsítja a hajat, utána ápold rendesen. És hozzáértõ fodrászhoz menj!
Szerintem fesd, ha megengedik, én már 13 évesen befestettem, de mindig barna meg fekete voltam. Most eljutottam oda hogy végre szõke vagyok és én imàdom :) csak a lenövésnél leszel majd gondban mert a tövét mindig ki kell majd világosítani
én is így mondtam minden álmom a szõke haj most 15 évesen , világosbarna hajamból befestette a fodrász utána mé itthon kétszer gyönyörû szép hajam lett gyönyörûszõke színnel amilyet akartam de rájöttem hogy mindig lenõl ha zsírosodik nem olyan a színe szóval most azon vagyok hogy visszakapjam az eredeti hajszínem :) de egyébként nem bántam meg a szõke hajat mert nagyon tetszett és minden álmom volt:)
Szia:) tudom, hogy kicsit késõn írok, de... velem pont fordított a helyzet:D szõke hajam van, és barnát szeretnék:D szerintem becsüld meg a barna hajadat, mert van, aki mindent megtenne azért, hogy barna lehessen neki:) De ha mindenáron be szeretnéd festetni, ne festéket használj, hanem színezõt vagy színezõsampont. :)

A routerem ennek a PC-nek a 192.168. 0.100 IP-címet adja. Ha ugyanezt az internetet átdugom a játékkonzolomra vagy a laptopomba akkor az IP-cím változatlan marad?

Legjobb válasz: Lehet, de nem törvényszerûen. Az eszközök DHCP-vel kérnek egy IP címet a routertõl, ami általában sorban adja egy tartományon belül, tehát alapból megkaphatja ugyanazt a címet más eszköz is (ha nincs használva). Viszont a routeren be tudsz állítani fix (belsõ) IP címet minden MAC-címmel rendelkezõ eszközhöz.

Lehet, de nem törvényszerûen. Az eszközök DHCP-vel kérnek egy IP címet a routertõl, ami általában sorban adja egy tartományon belül, tehát alapból megkaphatja ugyanazt a címet más eszköz is (ha nincs használva). Viszont a routeren be tudsz állítani fix (belsõ) IP címet minden MAC-címmel rendelkezõ eszközhöz.
A kérdező hozzászólása: Remélem a lényegét sikerült megértenem a válaszodnak. Most az a helyzet nálam hogy van egy routerem, ami kettõ osztja a netet. Egyik apám PC-jére, a másik azu én szobámba jön. A szobámba 20 centire van egymástól egy xbox360 meg a pc-m. Szóval amelyiket épp használom abba 5 mp alatt átkötöm a netet. Az volt a gond hogy ha én letöltöttem akkor fater nem tudott rendesen netezni, ha pedig fater netezett akkor én nem tudtam xbox-on neten játszani mert laggos volt a játék még 25 megás nettel is ha ketten használjuk. Most a routeremen beállítottam az IPQoS -t ugy hogy megnéztem apám PC-jének IP-címét és beállítottam a Bandwidt-ben hogy minimum 12 megát kapjon, megnéztem az én PC-m Ip-címét is és ezt is beállítottam hogy minimum 12 megát kapjon, igy ha ketten netezünk már semmiképp sem tudjuk egymást zavarni. Csak azt nem tudom ha majd xboxon játszok akkor az xbox-ra is ez az Ip-cím vonatkozik-e majd vagy egy másikat ad neki a router, mert ha másikat kap akkor arra az Ipcímre és be kéne állítanom a Bandwidth-et minimum 12 gigára és nem lenne gond, csak sehogy sem tudom megnézni az xbox-omon az Ip-címem...:(
A következõt kéne tenned: csatlakoztatod az XBOX-ot a netre, majd faterod gépén lépj be a routerbe és úgy már látni fogod mindkét gépet mint csatlakoztatott eszközt (és persze a leosztott IP címüket is). Így beállíthatod az XBOX-ra is a QOS-t. Esetleg egy másik lehetõség, hogy harmadik kábellel rácsatlakoztatod az XBOX-ot a routerre, így a saját gépedrõl is beállíthatod a dolgot, aztán többé nem kell a kábelekkel szórakozni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi ez jó ötlet volt! Fater pc-je 192.168.0.100, az én gépemé 192.168.0.101, az xbox-é pedig 192.168.0.104. Lehet azért 104 a vége mert az xbox elött már rácsatlakozott a routeremre egy két haverom laptopja is és azokat megjegyezte? Én erre tudok tippelni, vagy nem tud számlolni, mindenesetre a probléma igy megoldódott köszi. Tervbe van a 3. kábel, ha csak egy kábel krédése lenne már rég megcsináltuk volna, csak a szobámba 3 falat is át kell fúrni a nappaliból idáig, akkor meg hülyék voltunk amikor csináltuk 1, 5 éve, csinálhattuk volna már akkor úgy hogy 2-3 vezetéket áthozunk és kész, de mind1 tervbe van majd valamikor.

Milyen doktori címek vannak az Orvosi illetve a Jogi doktori címen kívül, ha egyáltalán van még?

Legjobb válasz: Vannak még különbözõ tudományos doktori címek. Például: hitudományi, bölcsészettudományi, mûszaki tudományi. Létezik még akadémiai doktori cím is, és van tiszteletbeli doktori cím.

Vannak még különbözõ tudományos doktori címek. Például: hitudományi, bölcsészettudományi, mûszaki tudományi. Létezik még akadémiai doktori cím is, és van tiszteletbeli doktori cím.

Nem ciki manapság ha valaki daueroltatja a haját?

Én csak pici, szolíd hullámkat szeretnék a hajamba, ezt milyen dauerolással kell megoldani? Tudnátok képeket is küldeni?

Legjobb válasz: Cikinek nem ciki, de nem tesz jot a hajadnak, foleg ha festve is van.

Cikinek nem ciki, de nem tesz jot a hajadnak, foleg ha festve is van.
Óóó dehogy ciki! Énis úgy szeretném ha belenne daeurolva de már nem lehet:( életem során (most vagyok 22) kb 6szor volt daeurolva a hajam, és annyira tönkretette hogy legutóbb már 2 centisra letört a fele, plusz annyira hosszú volt a hajam a legutóbbi ilyen mûveletnél hogy nem göndörödött be egyszerüen nem bírta a saját súlyát és csak azt értem el vele hogy roncsolta a hajam de nem lett göndör. A legutóbbi dauer óta eltelt már...kb...4 év, vagy 3, és mostmár rendben van a hajam, nagyjából, a 2 centis részek megnõttek már az állam alatt érnek, fodrásznál voltam 2szer ezalatt az idõ alatt aki formára vágta, hogy úgy nézzen ki mintha direkt ilyen lenne a hajam és ne látszódjon hogy letört hajból lett ilyen félig hosszú félig rövid valami kóc... sajnos még mindig van kb 4 centi némelyik tincsem végén ami olyan mint a csepû és lekéne vágni, de nem akarom mert akkor megint túl rövid lenne (a hajam hátközépig ér és a tetején meg áll alatt, és nem akarok már ennél nagyobb eltérést) most is nagyon szeretnék göndör hajat de sajnos lekellett mondanom róla. Egy életre megtanultam a leckét. Ráadásul nekem sötét hajam van, mondjuk festett... A tanácsom: ha beakarod daueroltatni a hajad akkor csinálhatod, DE csak akkor ha nem vagy szõke és nincs már eleve szétroncsolva a hajad. Valamint: másfél évente csináltasd meg újra mert annyi idõ alatt feltud lélegezni a hajad.
ha tenyleg ez a helyzet.. hogy a sok festekto lmar tonkrement a hajad akkor azt javaslom hogy hagyd!! inkabb legyen szep termeszetes hajad mint gondor de toredezett szalkas!!! igyis bizti nagyon szep a hajad...foleg ha rendszeresen apolod :>
A kérdező hozzászólása: Akkor inkább mégsem kell. úgy 5 éve tönkrement a hajam a sok festéstõl és most értem el azt hogy normálisan megnõtt. Úgyhogy nem kockáztatok.

Mi a ciki abba ha valaki felvesz egy szép cipöt amit az nap vesz és másnap kidobja. Mert én ojat halottam hogy egyesek ezt cikinek tartják. Az?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy ciki-e, de hogy értelme nincs soka, az tuti. Ha megveszel egy szép cipõt, akkor minek másnap kidobni? Hiszen fel lehet venni többször is, akkor meg mibõl áll betenni a szekrénybe?

Nem tudom, hogy ciki-e, de hogy értelme nincs soka, az tuti. Ha megveszel egy szép cipõt, akkor minek másnap kidobni? Hiszen fel lehet venni többször is, akkor meg mibõl áll betenni a szekrénybe?
Nem, viszont az ciki, hogy két mondatban kilenc helyesírási hibád van...
Nem ciki, hanem egyszerûen beteg dolog. Az ilyen embernek, két kurva nagy pofon kellett volna apucitól kamaszkorában, hogy a fal adja a másikat. De lehet, h még most sem volna késõ.
Szerintem ezek az emberek már nem tudják mit tegyenek jó dolgukban. Nekem is rengeteg cipõm van, mert imádom õket, de még egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy kidobjam bármelyiket is. Pláne, hogy nem olcsó mulatság ez a cipõszenvedély.
Itt nem az a kérdés, hogy ciki e vagy sem.Véleményem szerint az ilyen emberek vagy annyira unatkoznak, hogy nem tudják mit csináljanak már unalmukban vagy annyira tele vannak pénzzel, hogy jó dolgukban már nem tudják hogyan elszórni a pénzüket.Arról nem beszélve, hogy ez egy teljesen felesleges dolog, amit csinálnak.Máshol annak is örülnek lassan, ha egy évben egyszer vagy kétszer tudnak cipõt, ruhákat vásárolni a többi drága dolog mellett.
Nem ciki, hanem felesleges pénzkidobás. Minek megvenni egy cipõt, amit másnap kidobsz? A cipõk nem egyszer használatosak, máskor is fel lehet õket venni más ruhával stb...
Mi ez a baromság már megint? Egyáltalán ki az a nagyon hülye aki megvesz egy cipõt és másnap kidobja? Vagy egyesek már nem tudnak mit kezdeni a pénzükkel? Van egy csomó éhezõ meg beteg gyerek, azt ajánlom cipõk helyett oda adják a pénzt inkább ha már úgy sem tudnak mit kezdeni vele...
szerintem ez az egész kamu mm hogy bárki is kidobná a cipõjét max annyi hogy csrélgetik vagy elrakják és késõbb veszik fel nem tom ki ez a hülye aki kidobná a cipõt amit egyszer használt ha meg van rápénze akkor ami nem kell azt beadná egy vöröskeresztbe. legalább jót is tesz
ez tuti kamu...... ha nincs mit kérdezned inkább maradj csendben
jé, aza ciki h vannak iylen emberek akik azt hiszik annyira tehetõsek h meg tehetik ezt...... ez annyira értelmetlen, mért kéne egy olyat ki dobni ami szép?? ecceri alkalom után?? piff:O:O:

Szerintetek ciki az ha a nö magasabb mint a férfi (maggassarkuban)? Amugy ö 173 én pedig 165 vagyok.

Legjobb válasz: Már kínomban azt mondom, h igen legyen ciki. Ha az emberek ennyire hülyék, akkor legyen ciki! Komolyan, én ilyenbõl sosem csináltam problémát! Nem tudom ki volt az a barom, aki ezt kitalálta, de esze semmi nem volt!

Már kínomban azt mondom, h igen legyen ciki. Ha az emberek ennyire hülyék, akkor legyen ciki! Komolyan, én ilyenbõl sosem csináltam problémát! Nem tudom ki volt az a barom, aki ezt kitalálta, de esze semmi nem volt!
Nem ciki.
181-2cm magas vagyok nálam még 10cm-es magassarkúval is van alacsonyabb lány
8 centis különbség és magasabb a nõ, hmm, 10 centis sarkakon szeretnél tipegni? Az egészséges elméletben 3-5, a jól kinézõ 7, szóval sehogy se stimmel a magasabb. De ha mondjuk 7 centisrõl beszélünk, akkor mondhatni egy magasak, csak akkor lesz alacsonyabb a pasi ha nem húzza ki magát. Szóval tessék hátba veregetni (persze nem szószerint verni), hogy tessék kihúzni magát ha te már csinosan felöltöztél mellé. (mert gondolom nem topis ruházathoz veszed fel a magassarkút)
az a ciki, hogy a férfi magassarkúban van! :DD
Keress magadhoz illõ srácot, de elõtte kérdezd meg a magasságát, az alacsony törpéket 170-173cm, meg hagyd békén, õk úgy sem jók neked. Nem értem az ilyen "nõ"ket, hogy miért jönnek össze alacsony férfivel, amikor tudják, hogy ez a "probléma" elõ fog jönni. Nem számít ugye a magasság.. De jó vicc...

Csajok szerintetek ciki, ha megkérem a csajomat, hogy riszáljon nekem otthon? Nem ciki neki, ha nem tud? Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem nem ciki, simán jól sülhet el.:) A kapcsolatunk elején az én barátom is mondta, hogy táncoljak, de botlábam van, szóval poénból elkezdtem neki hülyén táncolni, fél este azon röhögtünk, a vége az lett, hogy hülyébbnél hülyébb mozdulatokkal táncoltunk.:D Amúgy az elsõ válaszolóval egyetértek...

Szerintem nem ciki, simán jól sülhet el.:) A kapcsolatunk elején az én barátom is mondta, hogy táncoljak, de botlábam van, szóval poénból elkezdtem neki hülyén táncolni, fél este azon röhögtünk, a vége az lett, hogy hülyébbnél hülyébb mozdulatokkal táncoltunk.:D Amúgy az elsõ válaszolóval egyetértek...
Az ilyen kérdéseknél mindig elgondolkozom. Hová tûnt az alap kommunikáció a kapcsolatokból?
A kérdező hozzászólása: hat de kerdezzek ra, h tud e segget razni? pucsitani jol tud meg kitolni a popsit de razni nehez, nem?
Szerintem felhozhatod, de inkább csak így viccelõdve. Meg gondolom, láttad már, milyen a mozgása, ha nagyon nem az erõssége, inkább hagyd. Vagy kezdj el vele te táncolni, rakd a kezed a csípõjére, aztán távolodj el lassan:-)

Nagyon ciki, gáz ha kis szütyővel, neszeszerrel megyek a suliban WC-re?

7.-be megyek és most jött meg el?ször. Láttam már másnál is neszeszert, az osztályban a lányok ilyennel szoktak menni. Betétet használok és az kilátszódik illetve be sem fér a zsebembe, így muszáj valahogy kivinnem.

Legjobb válasz: Nem ciki, de az sem ciki, ha valaki meglátja nálad a betétet, hiszen teljesen természetes dolog a menstruáció, és minden ami azzal kapcsolatos!

Nem ciki, de az sem ciki, ha valaki meglátja nálad a betétet, hiszen teljesen természetes dolog a menstruáció, és minden ami azzal kapcsolatos!
Szerintem nem ciki, nekem is volt egy kis szütyõm ilyen célra, másnak is... Aki ezen röhög, az éretlen, vagy még nem menstruál. Sõt, gyakran elõfordult, hogy tõlem vagy mástól kértek betétet, mert nekik épp nem volt, de suliban jött meg.
Szerintem nem gáz, gimiben ha nem volt zsebem akkor a nadrágom övrésze alá raktam a betétem, egyetemen már csak kézbevettem a betétet és úgy mentem ki. Nem hiszem, hogy mások azt figyelnék, mi van nálad. Más meg komplett sminkfelszereléses szütyõvel megy wc-re.
Így van, ahogy az elsõ írja.Eleinte én is féltem, h mi van ha meglátják a kezemben v vmi, de már nem érdekel, mert természetes dolog.Olyan meg nincs, h megszól érte egy csaj, mert nála is ez a szitu.A lényeg, h ne érezd gáznak, neszeszerben is viheted nyugodtan.
Egyátalán nem ciki!!Én is éjszakait használok, de én beletuszkolom valahogy a zsebembe és ráhúzom a pulcsimat.Általában a fiúk nem nagyon figyelik a lányokkal szoktam wc-re járni.
Adok még egy tippet. Övtáska!:) Ebben elfér a pénztárca a büfébe, egy fésû, mobil, és a betét is:)
A kérdező hozzászólása: Hát nálunk nincs büfé, így övtáskával nem sétálgathatok mindenhova. Tükör van az osztályban fésülködni ott szoktam, csak az a baj, hogy éjszakai betét kell és az meg elég nagy.
Én ha megvan mindig úgy megyek wcre, sosem lehet tudni :) . Egyébként nekem is van, hogy barátnõimtõl kérek..Persze nem fiúk elõtt, de ha meglátják, akkor sem tudjuk nagyon takargatni, de most miért is? Ez egy természetes dolog..És még õk sem röhögnek rajta, pedig az oszt.társaim elég éretlenek :) 13/L

Van olyan oldal ami leírja a pontos címet az IP cím alapján? Ha van belinkeled légyszíves

Legjobb válasz: Minek a címét? Hogy hol van a számítógép helyileg? Olyan, ami megbízható, nincs, még akkor sem, ha mindjárt kapsz pár tippet. Az eltérés lehet több száz kilométer is.

Minek a címét? Hogy hol van a számítógép helyileg? Olyan, ami megbízható, nincs, még akkor sem, ha mindjárt kapsz pár tippet. Az eltérés lehet több száz kilométer is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!