Találatok a következő kifejezésre: Ciki 28 lánynak (2 db)

Ciki 28 évesen (lánynak) fogszabályzót csináltatni?

Egészséges és fehér fogaim vannak, de nem szabályosak. Sajnis tizenéves koromban a szüleimnek nem volt lehet?ségük szabélyoztatni a fogaimat, én meg most döntöttem el magamban, hogy kellene.. valahogy most tudom értékelni, ha valakinek nemcsak fehérek, hanem szabályosak is a fogai. Szerintetek cikin nézne ki?

Legjobb válasz: Rosszul tetted fel a kérdést! A helyes kérdés: mi az, amit NEM tennél meg, hogy szép, szabályos fogaid legyenek? Ha akad egy igazi, komoly fiúd - az is azt fogja neked tanácsolni, hogy szedd rendbe õket. Ha viszont egyéjszakás kaladokra vágysz a közeljövõben, akkor eszedbe ne jusson!

Rosszul tetted fel a kérdést! A helyes kérdés: mi az, amit NEM tennél meg, hogy szép, szabályos fogaid legyenek? Ha akad egy igazi, komoly fiúd - az is azt fogja neked tanácsolni, hogy szedd rendbe õket. Ha viszont egyéjszakás kaladokra vágysz a közeljövõben, akkor eszedbe ne jusson!
Most már nagyon sokféle fogszabályzó van, nem csak olyan, mint gyerekkorunkban (szintén 28, szintén görbe fogakkal :) ) Van olyan, hogy a fogad színére festik, azt csak akkor látja meg más, ha tényleg a szádba bámul bele.
ha nagyon szeretnél északait akkor szerintem adnak mert az egyik barátnõmnek eddig északai volt de Neki csak azért kellet utánna rendes mert nem hordta. Szerintem ha hordod rendessen nem kell sok idõ és északaival is szép lesz.De akkor ne feledd nincsen olyan hogy nem veszed fel este és nap közben is kell 1-2 órára. Sok sikert menni fog!!!!!
Az a ciki, ha nem csináltatod meg! Meg szerintem tök cuki is :o)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bátorítást :) nem tudom, lehet- e olyat, hogy csak éjszakai legyen, én úgy hallottam (de nem szakorvostól), hogy a javítás mértékétõl függ, hogy állandó kell vagy csak éjszakai. Ha nagyon durván csámpásak a fogak, akkor lehet, hogy nem elég az éjszakai. De ha utána jártam és érdekel valakit, majd idekommentelem :)
csak*
És ha csaj éjszakai lenne? Azt nem lehet?
Dehogy ciki! Én is kb. ekkor csináltattam meg a fogaimat, vészesen kiálltak! Mivel tanár vagyok, nem állandót tetettem fel, hanem éjszakait (nem a látvány miatt, hanem a szépejtésben némiképp akadályozott), de ezt persze nappal is lehet hordani. Valamennyivel olcsóbb, bár több idõt vesz igénybe a fogak helyreállítása. Manapság már alig látszó fogszabályzók is vannak, amúgy meg-kit érdekel??? Tiniként még esetleg gátlásoskodik az ember, de azoknak az idõknek már vége! Grat az elhatározáshoz, vágj bele nyugodtan és minél hamarabb!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Egyáltalán nem vágyom egyéjszakás kalandokra, de jelenleg nincs pasim sem. Sztem belevágok :)
Egyáltalán nem ciki...nekem van egy ismerõsom aki fogorvos és 29 évesen rögzített fogszabályozója volt...és szinte mindig mosolygott...hidd el nem fogod megbánni...:)

Szerintetek van abba vmi ciki, ha egy 28 éves fiú egy 18 éves lánnyal randizik?

Nem sok egy kicsit a korkülönbség?

Legjobb válasz: Dehogy. Szerintem a béna helyesírás cikibb.

Dehogy. Szerintem a béna helyesírás cikibb.
Egy kicsit sok, igen...
ahh, te vagy a 18 éves lány? látod, milyen édes vagy?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a bókot:)
egy 18 éves lány még nagyon hamvas és odaadó :) )))
A kérdező hozzászólása: Miért , kedves utolsó?:)
ez nem ciki, ez király :D
Ha meg van az összhang, akkor miért ne? Ezek csak buta számok, ne foglalkozz annyit vele :) Egyébként visszakérdezek..te cikinek tartod? :) 19/L
Szerintem nem. Nyilván a személyiségtõl is függ, sok 18 éves lány elég viháncolós még, de szerintem magával a számokkal nem kell foglalkozni (nyilván addig, amíg nem beteges - pl pedofília esetén), ha a két fél jól kijön és illik egymáshoz.
Szerintem nem gáz, az rosszabb lenne, ha 18 alatt lenne a lány. Az számít, hogy megértsétek egymást és boldogok legyetek, ha ez megvan, akkor ne érdekeljen senki és semmi titeket, csak egymásra koncentráljatok. Ha tõlem 10 évvel lenne, aki tetszik nekem, engem sem érdekelne :) )
Nem hiszem, hogy ciki lenne. Ha szeretitek egymást, akkor nincs gond. Különben is, ne avval foglalkozz, hogy mások mit gondolnak róla! ;) Persze, nem 1-2 év a különbség, ami biztosan érezhetõ, de nem gondolom, hogy nagy probléma lenne :) 18/L
A barátom 26, én 18 vagyok. Nálunk mûködik. Tulajdonképpen tényleg két különbözõ életszakaszban vagyunk, de össze tudtuk egyeztetni õket és ez így nagyon jó mindkettõnknek.
18 éves lányok számomra még gyerekek. Egy huszonéves ürge.
Nincs benne ciki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!